3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
#274 A Stugok nekem nem jöttek be igazán. Eddig. Egy van az arzenálomban, de főleg nehéztűzérkedek. A sniperrel - ha van - felderítek, ha nincs, akkor egy officert lekapcsolok a szakaszról és viszem magammal a páncélosaim mellett. A nehéztűzérséggel folyamatosan lövöm azt a területet, amerre megyek, majd lassan-lassan araszolgatok előre a páncélosokkal. Ez ugyan több időbe tellik, de minimális a veszteség.
(A németekkel az eddigi legkeményebb küldetésem az egyik afrikai mission volt, ahol két irányból szopatott a brit nehéztűzérség. Ez volt az, amikor egy kis várost kellett elfoglalni alul, aztán felül volt egy másik, amit szintén be kellett venni, majd balra alul-felül 1-1 városa volt, amit nem kellett bevenni. A falunál óvatlanságból majdnem megszívtam egy nehézbombázó támadást, de sikerült az utolsó pillanatban a házakban várakozó gyalogosaimat kimenekítenem onnan, ugyanis más esetben szétszedett volna apró darabokra, így viszont kb. 10 embert vesztettem. Ezután marha nagy mákom volt, ugyanis éppen akkor kaptam el a teherautóit az ágyúival, amikor az ágyúit mozgatta, így 4 nehéztágyú került a kezei közé, anélkül, hogy egy db danokt is elvesztettem volna. Ezután először megpróbálta visszavenni, majd minután ez nem sikerült elpusztítani a fenti nehéztűzérségével, de ráküldtem a légierőt és hímondója se maradt ... :) Ekkor mondtam azt, hogy tök reális a game és én is így csináltam volna. Ezután a légierejét semlegesítettem, de a nehéztűzérséggel kb. ua eredményt lehet elérni - érem el távolról -, mint egy Stuggal közelről.)
-
antijedi #273 a.carkey:
ha valamikor akarsz egyet bk-zni doj egy icq üzit, ha épp ráérek ako jovok :D (ez töbiekre is vonatkozik :D) -
antijedi #272 na nehogy má a 2. oldalra kerüljön... :D -
antijedi #271 ha mégse sikerül elküldöm ha kell valahogy... :D -
#270 Ok már utaná olvastam, remélem sikerül. -
#269 Valaki elmondja, hogyan kell elindítani, mert hianyzik az exe fájl, és ami a CD-n van, azt nem lehet átmásolni. Tudom lerágott csont, de most nincs kedvem végigolvasni 300 hozzászólást. -
antijedi #268 ez nem mert ez az igaszság :D amenyi katintásal ide eljutsz találsz 5000 csítkodot ha nagyon akarsz... -
#267 Ez is rossz duma -
#266 Sokkal jobb, mint a Sudden. Szerintem. A PG-SP újítás, hogy a jó csapatokat továbbviheted végre normálisan van megoldva. A PZ II egész a szívemhez nőtt ... A géppuskája nagyon hasznos. A tüzérséggel mindig megtisztítom az utat és 1 officerrel, ha van sniper akkor azzal, 1 tucat gyalogossal + meg egy PZ II-vel benyomulok a városba, közben mindig kicsit előrébb helyezem a tüzérségi zárótüzet ... Jópofa játék! :) -
antijedi #265 rosszduma :D
mellesleg 1001 cheat site van a neten, egyszerü beirni googleba hogy blitzkrieg +cheat mint it kérdezni mivel mi ugyse cslunk tehát nemtudunk... :D -
#264 Nem nekem kell, egy ismerősöm mindíg nyaggat, hogy ilyen-olyan cheat kell neki. Gondoltam most eleve úgy adom oda a játékot, hogy mellette van. -
antijedi #263 ne csaljál nem szép dolog -
#262 Hi!
Csalást nem tudtok a játékhoz? -
#261 na antijedi, én csak holnap este tudok jönni mer ma nem leszek itthon:(
de holnap este küddjük!!:)
-
antijedi #260 megnéztem thx
amugy nem kell beirni ha feljövök netre első hogy megnézem e-mault szal 1 nap egyszer tuti megnézem...
:DD
dobj icukaszámot pls -
#259 Antijedi! Nézd meg a logod alatt feltüntetett emiledet ...
-
#258 Leszedhető multitérkép, amit ide kell kibontani - blitzkrieg\run\data\maps\multiplayer
-
antijedi #257 lehet picit ezutan sokat tölt multynal mapbetltesnel de ki kell varni :D -
antijedi #256 (nicnsmutly konyvtar csinalni kell egyet) -
antijedi #255 elvielg ide kell kibontani:
blitzkrieg\run\data\maps\multiplayer -
antijedi #254 na a mostani map ami lesz inet szedheto le:
http://216.239.39.120/translate_c?hl=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8&langpair=de%7Cen&u=http://www.gamershall.de/NUKEPORTAL/_blitzkrieg-maps/Blitzkrieg/include.php%3Fpath%3Dcontent/download.php%26contentid%3D100%26download%3Dgo%26PHPKITSID%3D3f5a33de6c452678fa5349fa93f3ec29&prev=/language_tools
igen igen ezt igy egybe, sorry de nemtom hogy kell linket beileszteni :D -
#253 lécci adj linket ahonna leszedhetném -
#252 ts egy nagyon fasza dolog!team speak!bármi kozben lehet!pici kis savszélt foglal! -
#251 mér lehet közben dumálni???
a bk ban vagya rs ben?? -
antijedi #250 nekemis van csak havernak kölcsön van adodva :DD -
antijedi #249 ren: te is dobj icuka számot
server indult ujra amugy minden ugyanaz -
#248 nekem van mikrofonom -
antijedi #247 nekem ok bar micem ép kölcsönadva de halgatni tok :D
ettől fügetlenül tedd fel icukát :D -
#246 nem!csinaltassunk lifeal egy blitzkrieg ts szobat már ha van microfonotok!ok? -
#245 figy aztnem tudod állítani a szerver készitésekor hogy hány egységet kapjunk??? -
#244 szerintem ravenezik -
antijedi #243 ok :DD -
#242 ja ja -
#241 én a fritzekkel vagyok!!!
-
antijedi #240 zotya szedd a tapancsod és majd tegyél fel icukát mert igy nehézkes! :D -
#239 zoli nak irtam a raven forumba -
antijedi #238 übermench rulz, meg az elvtársak se rosszak, de a szöviket minden szempontbol utálom :D -
antijedi #237 ja és mindenki aki jácik dobjon nekem egy icukaszámot mailemre -
antijedi #236 name: HUNgame
pass: hun
jöjjetek -
#235 Én loviztam, és tul. képpen nyereségesen zártam a szerdákat és a hétvégeket, de a "csúcson abbahagytam" :) . Már rég nem voltam, de nyáron ha lesz időm a derbyre kimegyek ...