3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
antijedi #888 rakj (/rakjatok :P) fel icq-t sok midnent megkönyit, elvelben nehezkes is, meg pla ami neked fix 8szombat) nekem nem jo
hetkoznap jo lene csak azt igy meg levelezni nehezkes :P -
#887 Nincs ICQ-m.
A mailomra küldhetsz levelet.
Ha megdumáljuk nekem a szombat délután (a délután 12 órától értendő) általában megfelel.
Hétköznapokon munkaidőben ha az irodámban vagyok. Nos ez elég változó mert egy másik helyiségben is elég sűrűn kell lennem és ott nem lehet játszani.
Egy hete behoztam a bf1942-t a melóhelyemre felírás céljából, aztán feltettem a gépre. Most ez lett a nagy kedvenc. Interneten keresztül nyomom, meg néha az öcsém is beköltözik ide félnapokra és ő is nyomja. Bár a Blitzkrieg-re őt is rá tudom venni. Ha nem én akkor ő tudja védeni a magyar becsületet. Nos ha az én tudásomat 100 %-nak vesszük akkor az övé úgy 30-40 % áll a Blitzkriegben, de néhány multi game jelentősen feljavítaná ezt. Sok más játékban pedig ő van toronymagasan fölöttem. Szóval gyorsan tanul. -
antijedi #886 up!!!
nah tényleg kéne majd valamikor nyomni valamicsket, ne süjedjen mán el ez a topic
axon: icq-d van? -
antijedi #885 hol van fent az a rengeteg sok map? :P
(volt valami hungary nevü mapal is vagy milyet latam elobb :P) -
antijedi #884 hát nem jön be neked ez az álandó félbehgagyás látom :PPP -
#883 Tegnap végre sikerült "volna" begyűjtenem első sikerélményemet.
Na ez köszönhető lett "volna" a kettő egy ellen felállásnak is. Egy srác vállalta, hogy orosz oldaloró is megbírkózik kettőnkkel. Mi tagadás nem is csinálta rosszul, na de hát az idő mindenképpen nekünk dolgozott.
Aztán mégsem mivel sajnos abba kellett hagynom a játékot....gondolhatjátok mennyire ideg lettem.
Na mindegy így legalább kiegyenlítődött az állás, bár ekkora már a komának csak egyetlen zászlója volt, de a fő csaták ettől jóval messzebb egy bunker körül zajlottak, amit eszméletlenül jól bevédett. -
antijedi #882 upsz kicsit későn néztem ide asszem :P -
#881 Nemjön valaki multizni?
Még bent vagyok.
Hiába indítok játékot arra senki nem jelentkezik, szerintem nem jelenik meg a listában, de én bármelyik játékba be tudok szállni.
Mindenesetre érdekes, na meg bosszantó. -
#880 Na csatáztam.
3 orosz sráccal
Egyfolytában csevegtek végig ciril betűkkel. 2 voltunk a németekkel, ketten az oroszokkal (úgy látom a zamerikajiak nem túl népszerűek ).
Hihetetlenül lassú volt a game. Szinte másodpercenként váltott a kép élvezhetetlen volt. Ráadásul többször volt lag is. De úgy vettem észre, hogy az orosz srácoknak ez teljesen természetes és mind a három vidáman nyomta tovább.
Sajna hamar elvesztettem az egyetlen tankom ami egy királytigris volt, azután már csak kis fostalicskákat kaptam amit simán szétlőtt a joszif hármasával...
Csapattársam viszont minden tiszteletet megérdemel, hősiesen állta mindkettő rohamát és még apró ellentámadásokra is futotta az erejéből.... naja neki megmaradt a királytigrise... -
antijedi #879 ha kiléptél ako vesztetél, amig nincs vége a gamenak az győz aki még bent marad... :P -
#878 Na csatáztam valami DL-Jugoslavien multi pályán, éppen most szedtem le és rögtön volt is egy ilyen játszma.
Hárman voltunk németek 1 orosz ellen, úgyhogy mivel senki nem vállalta én átáltam az oroszhoz.
Nos az "én" oroszom kapcsolata az első félpercben megszakadt, úgyhogy egyedül maradtam a 2 német ellen.
A röhely az, hogy még így is csak én támadtam, ők csak beásták magukat és védekeztek.
Egy remek magaslatát elfoglaltam, de aztán minden támadási kísérletemet visszaverte a jól beásott egységei. Aztán nekem már nem is maradt igazán ütőképes támadóerőm, simán lerohanhattak volna, de a kis birkucik csak lapítottak és vártak, én meg nem vártam tovább hanem kiléptem.
Ez most döntetlen? Vagy esetleg én győztem? -
#877 Felraktam megpeccseltem 1.2-re, de a pályákat fogalmam sincs hova kell másolgatni.
Tényleg hova kell?
-
#876 Amikor utoljára multiztam az még az 1.0-ás eredeti multi pályáival történt. Most viszont már rengeteg van fent a neten, bár ez csak akkor ér valamit ha mindenkinek megvan. Na mindegy felnyomom az összeset amit eddig leszedtem, na meg persze az 1.2-es pecccset. -
#875 Na kérem, éppen most telepítem a kicsikét, már félig fent is van.
10 perc és indulhat a multi. -
antijedi #874 lol, hát ha én nagyon ráérek megprobálok leni, bár elég sok a jókis uj game mostanában...
kéne már megint valami 2.vhs rts ujra :D -
#873 Talán újra be kellene hoznom a munkahelyemre, egy-egy szabad órám csak akad mostanában egy jó kis multira.
Felteszem és amikor ráérek harangozok, csak jön valaki, ha pedig nem akkor kénytelen leszek elpicsázni megint valami külföldi sekkkfejeket -
antijedi #872 de meeert? meg kell szervezni ujra :D én nem szervezem baszik bárki is jáccani?? :PP -
#871 Már senki nem játszik vele szvsz. -
antijedi #870 hm, elne sülyegyen mán ez a topic? enyire befagyot ez a téa?? :D -
#869 Amíg nem jön ki a küldi lemez, addig az is lesz itt. :) Mellesleg nyár van. Nyaralnak az arcok ... :)
-
attes #868 Nagy itt a csend, még a Tomb Raider 4. fórumban is több a hozzászólás. -
#867 http://www.bkleague.com/pl/ -
#866 Nincs nemzetközi bajnokság? -
#865 Na több heti kihagyás után leporoltam a gépemet és megkerestem rajta a bekapcsoló gombot.
Első klikk a Blitzkrieg ikonra .............katarzis
Oroszokkal próbálom feltartóztatni a német előrenyomulást. A legjobban az tetszett, amikor a kis fostalicska t26-osommal beleszaladtam 4 db stugA -ba. Ez volt a klasszikus hirtelen halál. Van 1 db t34-esem de annyira rosszul céloz, hogy 20 lövésből sem tudott eltalálni egy álló Panzer 38T -t, így az szépen leamortizálta.
Hogy én miért nem tudtam ilyesmit csinálni, akkor amikor még én vezetgettem a panzereket. Ott általában a gép egyetlen lövéssel intézte el az ilyen incidenseket.
Az orosz légvédelem viszont nagyon erős. Egyetlen légvédelmi ágyúval leszedtem a kötelékben támadó 4 db stukát úgy, hogy azok egyszer sem tudtak lőni. -
attes #864 Nem szervezünk magyar 1v1 és 2v2 bajnokságot? -
attes #863 Ha nem is ennyire, de pl ha a közelben van még egy raktár is, és oda beállítod a teherautót fenékkel a raktár felé, és ember utánpótlásra állítod, akkor a közelben levő gyalogos egységek úgy töltődnek, mintha egész Kína odaszabadult volna -
attes #862 Ez kb olyan, mintha quake1 alá csinálnának egy battlefield modot -
#861 Csináltak egy 2. vh-s modot a C&C Generalshhoz "Blitzkrieg" néven ... :)
HIHI! :) Link!
-
#860 Nem Battle of the Bulge ez, hogy Hessler visszamegy benziért és gyalogosokkal tér vissza, meg tíz tankkal! :))) :D -
attes #859 Sokszor még hasznosabb, ha egy bizonyos távolságra az egyégtől jelölöd ki a feltöltést. Pl. egy heves gyalogásgi harcnál, az gyalogosktól biztonságos távolságban álló teherautóból áramolhatnak az új emberek a harcba. -
#858 "Játék és muzsika tíz percben: a kérdező ..." :)
Ha van lánctalpas teherautód, csapatszállítód, Opel Blitz (vagy ennek megfelelője) az arzenálodban, akkor annak van egy kis ikonja, vagy kijelölöd a teherautód és jobbal rákattintasz a feltöltendőre.
Picit olvas lejjebb és találsz infokat a katonák feltöltéséről is ... -
Rafia #856 Akkó küldök egy linket, amiről lehet jó replayeket letöltögetni, és belőlük okosodni:) :
http://www.bkleague.com/pl/ -
antijedi #855 jajmá be ne haljon ez a topic!!! :D -
antijedi #854 mindkettő :D -
#853 ti vegigjatszottatok vagy neten nyomjatok? -
Rafia #852 Aztat mondja, hogy szelektáld a PzIII-ast, majd jobb klikk a PzIV-en, igy azt automatikusan kovetni fogja. Egerkurzor elvaltozik majd, asszem 3 kis nyilacska lesz. -
#851 nah akkor vegre leszedtem mondom tutorial had szokjam 2 tuto 2 tankkal megyek es kinyirok mindekit es nuku tovabb ezt irja ki You can command one or multiple units to follow another unit.Select your pz.III Ausf.J tank and right click(the mouse pointer will change) on Pz IV Ausf G.tank! Angol nem igazan vagom szoval help mert nem akarok ugy belevagni kuldetesekben hogy kuka vagyok!
Elore is koszi -
#850 ccc...
Ma este KFT-re megyek, de holnap szívesen beszállok egy menetbe!!! -
Rafia #849 1.2 patch mindenképp kell, mert nélküle multi állítólag használhatatlan. És elég súlyos hibákat javítgattak benne. -
#848 Nah vegre lejott ti felraktatok hozza a patchet vagy szarjam le! Hm marb nagyon kivancsi vagyok gamera!