3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
gooooliath #2813 ha ezekröl tud valaki h hol lehet el érni kérem küldjön linket...(axon listája alapján irtam össze) Total Mission
- Total Mission 2
- Bourning Earth
- Desert Fox
- Leningrad Battle
- Battle of Berlin
- Beyond Overlord
- Operation North
- Frontal attack 1 (francia nyelvű)
- Frontal attack 2 -
Cefre #2812 Köszi szépen .már elnézést hogy ilyesmivel zaklatlak
-
#2811 Üdv Rolesz! :D
@cefre:
- a bekerített egységeket délre vinni
Jelentős erőt képviselő német egységeket zárt körbe az ellenség Tscherkassy-nál. Törjön ki a katlanból, és vigye az egységeit északról a déli oldalon lévő bázisra. A küldetés akkor sikeres, ha legalább 20 egységet kimenekített. Hogy a gyűrűből hol és milyen egységekkel tör ki, az kizárólag az ön döntése, szabadkezet kap. Megjegyzendő, hogy a gyalogosok esetében egy raj jelent 1 egységet.
- minden egységet délre vinni
Miután végrehajtotta az első feladatot, minden egységét irányítsa a délnyugati bázisra vagy a délkeleti városba, senkit nem hagyunk hátra! Ez a küldetés akkor sikeres, ha valamennyi még életben lévő egységével eljut a megjelölt két hely valamelyikére. A személyzet nélkül maradt lövegeket hátrahagyhatja. -
#2810 F@sza! :-)
Már csemegézek is rajta. -
BlitzR #2809 Sziasztok! Akit erdekel, most letoltheto az iron frost western front mod a bkportal forumjarol. Apropo, orulok hogy itt is meglelem a bkportalos arcokat:) Udv AndrewT :) A bkportalon rolesz a nevem! -
gooooliath #2808 ok...én el válalom az orosz forditást,ezzel is bövitve a forum lehetöségeit,és mindenki boldogulási manövereit...bár be vallom kb 50 százalékos az orosz tudásom... -
Tadeus2 #2807 A net végtelen lehetőségei közt akadtam erre az oldara:
http://www.7wolf.ru/index_view_topic_item_6153.zhtml
Innen gond nélkűl leszedtem 1 nap alatt a Panzerkrieg BH2-t és
jelszó sem kellett.Azóta nyomom ezerrel már javában folyik a harc
a nyugati fronton.
Az orosszal meg úgy állok,hogy érteni nem értem,de el tudom olvasni a ciril betűket.Rengeteg orosz forrás van a Blitzkríghez majd teszek még be linket. -
gooooliath #2806 aha..meg néztem az oldalt fincsi! orosz az egész de el lehet menni rajta..le huztam 2 pályát,elég komolyak...csak orosz a szöveg benne...de ez nekem nem olyan nagy gond...találtam még külömbözö kiegészitöket és patcheket..ralism modokat..stb...egész kalssz
-
Tadeus2 #2805 Találtam egy ilyet mindenki örömére: http://blitztranslate.narod.ru/Page2.html -
Tadeus2 #2804 fordítás a neten: http://www.webforditas.hu/
Bár nem tökéletes,kis fantáziával el lehet olvasni a szöveget,ki lehet
következtetni a helyes leírást ennek segítségével.Ezt azért ajánlom,mert
mindíg rendelkezésedre áll és nem kell várnod. -
Cefre #2803 Szükeégem lenne megint 1 kis forditásra .elakadtam
http://rapidshare.com/files/173292236/Blitzkrieg1.doc.html -
Atesz91 #2802 THx. Holna pelindítom, közben találta megy másik, de elég lassú. -
Cefre #2801 http://dl.phazeddl.com/1301654/Blitzkrieg/ -
Atesz91 #2800 Melyik oldalon lehetne találni még egész jó sebességel letölthetó Blitzkrieg első részt? -
Cefre #2799 Köszi szépen -
#2798 "vegye az ellenség által tartott falut az ellenőrzése alá! e feladat végrehajtására 8 perc áll rendelkezésére, melyhez egy apró, ám annál ütőképesebb csapatot vethet be, számíthat a nebelwerferek támogatására is. FockeWulf felderítőrepülőgépeivel kívül kerülhet az ellenséges légelhárítás hatótávján, míg az ellenség által telepített aknamező is kiesik az ellen látómezejéből. amennyiben nem forgácsolja sokfelé egységeit, és kihasználja azok tűzerejét a többi fegyvernemmel összhangban, nem okozhat gondot a front áttörése ezen a ponton." -
Cefre #2797 http://rapidshare.com/files/172979476/Blitzkrieg1.doc.html
ide raktam fel előre is köszi -
#2796 ha bepötyögöd németül, vagy tolsz róla shotot, akkor talán még segíteni is tudnak, erre gondoltam volna... -
#2795 Én még nem játszok vele, így nem tudom a választ. -
Cefre #2794 hova?? -
#2793 esetleg írd be ide? -
Cefre #2792 Burning Horizont 2 a németekkel kurks nál mit kell csinálni mert van rá 8 perc hogy megcsináljam és leál.nem értem mert németül van
-
#2791 A #2787-es beírásomban nem neked válaszoltam.
Az a Burning Horizont 2 amit én letöltöttem, nem volt jelszavasan becsomagolva, így nem volt gondom a kicsomagolással.
Problémádra pedig ott a megoldás a #2790-es beírásban :-) -
Cefre #2790 rar pass:www.oyun-forum.com -
Tadeus2 #2789 Elnézést kérek AXON ha nem jól fogalmaztam és egyben Cefre válaszára is
üzenném(köszi a linket),hogy természetesen a török nyelvű oldalról amit
"magyargyerek" 2746 -os hozzászólásában is ír volna szó.Itt az útmutatásnak megfelelően jártam el és Rapidos linkeket töltöttem le,ami
megegyezik "Cefre" 2785-ös hozzászólásának linkjével,mert ugyan oda juttat el mindkettő.A 23 rapidos hivatkozást töltöttem le,remélem ugyan azt tartalmazza mint "magyargyerek" 2729-es ismertetőjének képe.A gondom csak az,hogy a fájlok kicsomagolásához jelszót kér.Bár az is lehet,hogy "Cefre" szerint regisztrálnom kéne a török fórumba és igy láthatnám a jelszót is.Azt szeretném megkérdezni, hogy "magyargyerek"
2726-os bejegyzésében ami színtén ezekre a török oldalon kersztűli
rapidos linkekre mutat neki kellet-e jelszó (és mi az?),vagy ő hogyan
csinálta? -
Atesz91 #2788 Játékon belül nem lehet nyelvet váltani? Amugy egy csomó linket megnéztem, de a fele alig volt seed-elve, és sose ért volna re, az pedig jól jött le, vmilyen patch-el nem lehet átváltani? -
#2787 Nem igazán értelek. A Blitzkrieg játéknak van angol verziója. Töltsd le azt. -
Atesz91 #2786 Tudtok segíteni? -
Cefre #2785 www.oyun-forum.com -
Tadeus2 #2784 Segítség!
Két nap alatt lehúztam a török oldalról a BH2-t.de sajna jelszót kér
a titkosított fájlok kicsomagolásához,neked nem volt ilyen problémád?
Mivel a török tudásom még kissé gyenge ehhez kéne segítség,avagy hol
találom,melyik "ü" betűs rész lenne az?
Segítség! -
Tadeus2 #2783 Igen jól érted AXXON a hivatalos megjelenés dátuma 2009.
A belinkelt oldalról lehet majd letölteni az alapjátékot,
majd későbbiekben az esetleges kiegészítőket
úgy mint új térképek,fegyverek,bőrök és effektek
ahhoz hasonlóan mint a "néhai" BK-portal.co.uk-n -
Atesz91 #2782 Hello!
Nagyon megtetszett az első rész és szeretnék magyar vagy legalább angol fordítást találni hozzá mert oroszul egy szót se értek, vagy a játékban lehet állítani? -
Cefre #2781 2775 erre nem tud senki segiteni? -
#2780 Ez még nem letölthető. 2009-re ígérik a kész verziót, ha jól értem... -
#2779 Én eddig nem regisztráltam a fórumba, most pedig már nem enged új felhasználót regelni. Privátban elküldhetnéd a felhasználóneved és a jelszavad, hogy szét tudjak nézni a fórumon a letöltésekért. -
ngazsi #2778 Itt a honlapjuk:Fall Weiss -
gooooliath #2777 egyszer a fülembe jutott h van egy bizonyos lengyelországi kieg a blitzkriegre...valami *fall weiss*...vagy gelb* a jó ég tudja...de lehet h nem is kieg...tudtok valamit róla? -
gooooliath #2776 nos...abban sem tudok segiteni...itt látszik meg h még mennyi lemaradásom van amit be kell pótolnom... -
Cefre #2775 nem a mission kursk rosszul irtam elnézést.Panzerkrieg a kurksi pálya ott kell valamit csinálni 5 perc van rá de nem értem mert németül van -
gooooliath #2774 szia *cefre*! - sajnos ebben nem tudok segiteni....a mission kurskot nem játszottam még...