Blitzkrieg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kamaszaki!Téged honnan szalasztottak?:S Na húzzál innen a picsbe...!
sziasztok! leszedtem az AFM 3.0 modot de mikor tákattintok a letöltött file-ra hogy telepítsem hibaüzetet ír ki. valami NSIS:Installer integrity check has failed. common causes include incomplete download and damaged media. contact the installer's author to obtain a new copy.
help!
Köszi
help!
Köszi
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
A multizás lényege az ,hogy egy élõlénnyel játszol és nem egy M.I. ellen.(Ami elég buta mellesleg)Nem lehet összehasonlítani a kettõt.
Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.
Én 3-4 éve nyomom a Blizet multiban és azok a bugok ,amikre Te gondolsz semmiség egy 60-120perces meccsben.
helo mindenkinek, lécci segítsetek honnan tudnám letölteni a blitzkrieg 1-et teljesbe? léccilécci segítsetek
Érdekes, én single pályákon a gép ellen is elvagyok rendesen, annak is van filingje. Lassan 10 éve! még a Commandos 1-el is tudtam játszani, azon nem volt multi rész sem. Multizni a Codename Panzers sorozattal próbálkoztam elõször. Na ott leegyszerûsödik a taktika. Fogsz megfelelõ egységeket és összevonod õket, aztán össztûz egyesével az ellenséges csapatokra. Fps-t nyomj amin igazán kidomborodik a multizás lényege. Lásd Battlefield sorozat.
Hidd el Kamaszaki tapasztalatból szidtam ezt a játékot. Ahoz képest hogy nincs itt senkinek stratégiai érzéke mér több mint 2500 hozzászólás szuletett itt egy 2002-es játékhoz.
Ha csak simán kidobna multi közben a játék még nem is sírnék de a bug-os szerelõkocsik stb...
Ha csak simán kidobna multi közben a játék még nem is sírnék de a bug-os szerelõkocsik stb...
Látod, azt is mi döntjük el, hogy mi dicsõség számunkra és mi nem az. A gépemen levõ játékkal pedig azt csinálok amit akarok.
Én legalább nem verem arra magam ,hogy a gépet valahogy sikerült megverni ,mert az nem dicsõség.Én csak próbálok pár játékost rávenni arra ,hogy neten játsszon.Nem a légkör nem tetszik, hanem az ,hogy van egy játék a gépeteken, aminek a legjobb részét nem használjátok ki.
Ha már ilyen jól leosztottad a "mi nagy bajunkat", akkor beszéljünk a te nagy bajodról.
Felakasztottad magadra a nagy arcot és most osztod az észt mintha a te seggedbõl jönne a fény. Mindenki úgy- és annyit játszik egy játékkal ahogy- és ameddig jól esik neki. Ha nem tetszik itt a légkör, akkor mehetsz vissza multizni, itt nem fog hiányolni senki.
Felakasztottad magadra a nagy arcot és most osztod az észt mintha a te seggedbõl jönne a fény. Mindenki úgy- és annyit játszik egy játékkal ahogy- és ameddig jól esik neki. Ha nem tetszik itt a légkör, akkor mehetsz vissza multizni, itt nem fog hiányolni senki.
A Bliztkriegnek a csodája a multiban mutatkozik meg.Egyetlen nagy híbája az ,hogy néha kidob, de ez még sok játéknál megszokott.Ehhez a játékhoz stratégiai érzék kell, és ez a Ti bajotok.Nem arról szól a játék ,hogy mész és lõsz, hanem normálisan felépített arcvonalat kell létrehozni, majd folyamatosan támadni.Gázló van a játékban ,csak nem használják a pályakészítõk.
üd Kamaszaki!
Multiról mondtál más játéknál egyetértenék veled de Blitzkrieg egy külön kategória. Multiban jön ki ennek a játéknak az összes hibája ami singliben még felsem tünt pl: lásd 2527.-ig hozzászólásom . Ezenkivül volt még halom baki ami rombolta a játékélményt de amit hídrol írtam az volt a csucspont.
Teljes tárgyilagoságal mondom a Sudden Strike széria multiban mindenben veri a Blitzkrieg-et. Azért írtam a tárgyilagosságot mert a Blitzkrieg-et elõbb ismertem.
Még egy apróság: 2513-as írásomban azért fel ajánlottam a multi lehetõségét....<#buck>#buck>
Multiról mondtál más játéknál egyetértenék veled de Blitzkrieg egy külön kategória. Multiban jön ki ennek a játéknak az összes hibája ami singliben még felsem tünt pl: lásd 2527.-ig hozzászólásom . Ezenkivül volt még halom baki ami rombolta a játékélményt de amit hídrol írtam az volt a csucspont.
Teljes tárgyilagoságal mondom a Sudden Strike széria multiban mindenben veri a Blitzkrieg-et. Azért írtam a tárgyilagosságot mert a Blitzkrieg-et elõbb ismertem.
Még egy apróság: 2513-as írásomban azért fel ajánlottam a multi lehetõségét....<#buck>#buck>
Sziasztok!
Úgy vettem észre ,hogy sokan csak a single részekkel játszanak.Ez nagy butaság ,mert multiban tanulsz meg igazán játszani.Aki singleben jónak tartja magát és multizni nem multizott, mert volt pár rossz élménye, azt könnyek leveri egy 1hete játszó multis is.
Úgy vettem észre ,hogy sokan csak a single részekkel játszanak.Ez nagy butaság ,mert multiban tanulsz meg igazán játszani.Aki singleben jónak tartja magát és multizni nem multizott, mert volt pár rossz élménye, azt könnyek leveri egy 1hete játszó multis is.
Ngazsi eleve érdekelt a mod de most már nagyon felcsikázott. Imádom a lovas egységeket. BKPORTAL.Com képei közt a magyar tüzérség fogott meg a legjobban.
Kérdésem hogy új épületek lesznek e a mod-ban.
Pályámat sajnos nem találom , régen volt már mikor készítésébe kezdtem.
Kérdésem hogy új épületek lesznek e a mod-ban.
Pályámat sajnos nem találom , régen volt már mikor készítésébe kezdtem.
VAN LOVASSÁG A SZEKEREKET MEG MOST KUNYIZOM
Nameny56 szerettem a WW1 c játékot imádtam a francia tüzérséget.
Eljutottam a 4. francia pályáig s ott untam meg az egész játékot.
Elképesztõen kevés emberem volt. Mi az hogy taktikázás az elsõ Vh-ban, ott igenis kemény tömegrohamok voltak. 3x annyi ember kellett volna induláskor minden térképen és nem a "klonozó" teherautokkal veszõdni.
Másik ami zavart hogy induláskor olyan egységeket kaptam 1914-ben amik csak 1917-ben jelentek meg elöszõr a csatatereken.
Ha lenne türelmem megérné pályát készíteni ahoz a játékhoz mert van benne lehetõség de jelenlegi formályában képtelen lennék vele 10 percnél többet játszani.
Eljutottam a 4. francia pályáig s ott untam meg az egész játékot.
Elképesztõen kevés emberem volt. Mi az hogy taktikázás az elsõ Vh-ban, ott igenis kemény tömegrohamok voltak. 3x annyi ember kellett volna induláskor minden térképen és nem a "klonozó" teherautokkal veszõdni.
Másik ami zavart hogy induláskor olyan egységeket kaptam 1914-ben amik csak 1917-ben jelentek meg elöszõr a csatatereken.
Ha lenne türelmem megérné pályát készíteni ahoz a játékhoz mert van benne lehetõség de jelenlegi formályában képtelen lennék vele 10 percnél többet játszani.
Butuska66!Ajánlom a figyelmedbe a World War I nevû játékot!Ott használhatsz lovasegységeket! 😉 😊
Elnézést kissé figyelmetlen voltam mikor a #2526-os hozzászólást írtam, s most kiegészíteném.
Nos multiba idegörlõ tud lenni ha állóháborúvá válik a meccs 1db híd miat.
Mikor a letöltöttem a blitkrieg1 motor alatt futó mongol játékot, szakadtam a nevetéstõl ugyanis ott sem tudtak a kis patakocskán átkelni a lovasok hanem hídhoz kellett vágtatniuk
Nos multiba idegörlõ tud lenni ha állóháborúvá válik a meccs 1db híd miat.
Mikor a letöltöttem a blitkrieg1 motor alatt futó mongol játékot, szakadtam a nevetéstõl ugyanis ott sem tudtak a kis patakocskán átkelni a lovasok hanem hídhoz kellett vágtatniuk
Nahát most már tudom ki áll az a topic möött<#wink>#wink>
Régen a Blitzkrieg volt a kedvenc RTS-em. Egészen addig míg le nem töltöttem a régi Sudden széria részeit. Játszhatósága jobb a Suddeneknek.
Pl amiért abba hagytam a pályám a következõ volt: nincsenek gázlók, csak hídon lehet átkelni, ami ennél durvább nem lehet poton hídat verni. Ez multi-ban sok
Szoktam még Blitzkrieg-el játszani de zavarnak benne a korlátok.
U.I Új egységeknek igazán tudok örlni ,fõleg akkor lennék boldog ha lennének lovaskatonák és lovas szekerek
Régen a Blitzkrieg volt a kedvenc RTS-em. Egészen addig míg le nem töltöttem a régi Sudden széria részeit. Játszhatósága jobb a Suddeneknek.
Pl amiért abba hagytam a pályám a következõ volt: nincsenek gázlók, csak hídon lehet átkelni, ami ennél durvább nem lehet poton hídat verni. Ez multi-ban sok
Szoktam még Blitzkrieg-el játszani de zavarnak benne a korlátok.
U.I Új egységeknek igazán tudok örlni ,fõleg akkor lennék boldog ha lennének lovaskatonák és lovas szekerek
LINK:
http://bkpforums.com/phpBB2/viewtopic.php?f=4&t=7803&p=110623
http://bkpforums.com/phpBB2/viewtopic.php?f=4&t=7803&p=110623
Persze hogy érdekel.A Bkportal.com-ról letöltött egységeket már mind javitottam, át skineltem,teszek fel képeket de nem ide mert ide csak kis méretûeket lehet feltölteni. A Bkportal.com-on a forum Hungary army topic-jába nézzen be akit érdekel.
Ngazsi egyszer belekezdtem egy magyar pálya készítésébe melynek címe
Arpad line volt.Azért is ezt a csatát kezdtem feldolozni mert akkoriban beszéltem egy öreg bácsial ki ott szolgált utászként. Bkportal.com-rol leszedtem magyar játmûveket. Valamiért szörnyen bugos volt. Magát a térképet megkereshetem ha érdekel. RT+HF mod alá készítettem
Arpad line volt.Azért is ezt a csatát kezdtem feldolozni mert akkoriban beszéltem egy öreg bácsial ki ott szolgált utászként. Bkportal.com-rol leszedtem magyar játmûveket. Valamiért szörnyen bugos volt. Magát a térképet megkereshetem ha érdekel. RT+HF mod alá készítettem
KEDVES MAGYAR BLITZEREK!
80%-OS KÉSZÜLTSÉGÛ MAGYAR BLITZKRIEG KLÓN JÁTÉK BEFEJEZÉSÉHEZ SEGITÕKET KERESEK.A JÁTÉK A MAGYAR KIRÁLYI HONVÉDSÉG II.VILÁGHÁBORÚS HARCAIT ELEVENITI FEL JUGOSZLÁVIÁTÓL UKRAJNÁN OROSZORSZÁGON GALICIÁN ERDÉLYEN AZ ALFÖLDÖN ÁT A VÉGSÕ HARCOKIG.SZÜKSÉGEM LENNE ÖTLETEKRE,HITELES TÉRKÉPGYÁROSRA SCRIPT IRÓRA ESETLEG HA VALAKI TUD MODELLEKET CSINÁLNI VAGY RENDELKEZIK A MAYA EDITOR 3.0, 4.0, 4.5 VERZIÓK VALAMELYIKÉVEL NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM A SEGITSÉGÉT.
80%-OS KÉSZÜLTSÉGÛ MAGYAR BLITZKRIEG KLÓN JÁTÉK BEFEJEZÉSÉHEZ SEGITÕKET KERESEK.A JÁTÉK A MAGYAR KIRÁLYI HONVÉDSÉG II.VILÁGHÁBORÚS HARCAIT ELEVENITI FEL JUGOSZLÁVIÁTÓL UKRAJNÁN OROSZORSZÁGON GALICIÁN ERDÉLYEN AZ ALFÖLDÖN ÁT A VÉGSÕ HARCOKIG.SZÜKSÉGEM LENNE ÖTLETEKRE,HITELES TÉRKÉPGYÁROSRA SCRIPT IRÓRA ESETLEG HA VALAKI TUD MODELLEKET CSINÁLNI VAGY RENDELKEZIK A MAYA EDITOR 3.0, 4.0, 4.5 VERZIÓK VALAMELYIKÉVEL NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM A SEGITSÉGÉT.
A várva várt Panzerkrieg - Burning Horizon II-t ahogy látom októberre igérik.
Tele van lángszórós tankokkal, ez jó.egyébb infó

Tele van lángszórós tankokkal, ez jó.egyébb infó

Akkor sorstársak vagyunk!😞 Ebbõl a szempontból!😄 Más szempontból nem,mert a Blitz 1-et,meg a kettõt már végigvittem!😊 A Blitz2-Liberation-t is!😉 Mond el mi a gond!De ne itt,hanem a Blitzkrieg 2-es topikban!Szebb jövõt!
Amúgy nekem is ugyanaz a problémám az eggyel mint neked
Nem is mûködik a sima bliztzkrieg az új gépen csak a liberation de abban is elakadtam tudna valaki segíteni vagy tippeket adni?
Nem lehet mindenki tehetséges benne!😛
Én játszottam a blitzkrieggel de folyton elakadok
A történeted kurva jó,a multi nem igazán érdekel!De vmi ütõset még összedobhatsz!😄 😉 Sok sikert!!!
Volt egy jo kis multi csatám egy barátommal. Sajnos nem tartott sokáig mert bug-ok halmával volt tele az én kis "mini-modom"
Ez a mini mod a következõ volt: Stálingrád szocreál épuleteit s a Mongol játék középkori kinai épuleteit kivettem s sima Blitzkrieg Rolling thunder pályát készítettem.
Maocetung vs Csankajsek....
Japán katonák voltak kínai szerepben
Remek mod-ot lehetne ebbõl készíteni de nincs hozzá turelmem.
Ha csökkenteni tudnám a bugok számát szívesen kiprbálnám veletek is multiban...
Nos érdekel valakit?
Ez a mini mod a következõ volt: Stálingrád szocreál épuleteit s a Mongol játék középkori kinai épuleteit kivettem s sima Blitzkrieg Rolling thunder pályát készítettem.
Maocetung vs Csankajsek....
Japán katonák voltak kínai szerepben
Remek mod-ot lehetne ebbõl készíteni de nincs hozzá turelmem.
Ha csökkenteni tudnám a bugok számát szívesen kiprbálnám veletek is multiban...
Nos érdekel valakit?
Csapatépítési és fegyverzetfejlesztési tapasztalatom,mely az egész Total Conversion Mod-ra érvényes a következõkbõl áll:
Egy-egy csata esetén újabb technikai fejlesztések lesznek elérhetõk.
Ezekbõl gyõzelem esetén egy példányt kapok.Amennyiben szeretném lecserélni arzenálom minél több darabját az új jobb fegyverre újra és újra meg kell küzdenem egy darabért.A gép által felkínált csatahelyszínek más és más fejlesztéseket tesznek elérhetõvé,eleinte csak a legerõsebbekre koncentráltam,de idõvel rájöttem,hogy a teljesítendõ feladatok eltérõ összetételû seregfelépítést igényelnek,ezért szükséges minden elérhetõ technikai fejlesztést megszerezni.Nem elhanyagolható szempont,hogy az állandó csatározások közben fejlõdnek az egységek.A fõ támadási célpontok teljesítése esetén az összes eladdig kifejlesztett fegyver elérhetõvé válik és elképzelésem szerint tetszõleges számban csereberélhetem át core egységeimet.
Egy-egy csata esetén újabb technikai fejlesztések lesznek elérhetõk.
Ezekbõl gyõzelem esetén egy példányt kapok.Amennyiben szeretném lecserélni arzenálom minél több darabját az új jobb fegyverre újra és újra meg kell küzdenem egy darabért.A gép által felkínált csatahelyszínek más és más fejlesztéseket tesznek elérhetõvé,eleinte csak a legerõsebbekre koncentráltam,de idõvel rájöttem,hogy a teljesítendõ feladatok eltérõ összetételû seregfelépítést igényelnek,ezért szükséges minden elérhetõ technikai fejlesztést megszerezni.Nem elhanyagolható szempont,hogy az állandó csatározások közben fejlõdnek az egységek.A fõ támadási célpontok teljesítése esetén az összes eladdig kifejlesztett fegyver elérhetõvé válik és elképzelésem szerint tetszõleges számban csereberélhetem át core egységeimet.
Operation Fall Gelb - Invasion of France
A core egységeim száma kitüntetéseim és harci tapasztalatom növekedésével
egyenes arányban növekszik.Jelenlegi seregem ami közvetlen parancsnokságom alá tartozik 4db STUG III.A és 2db FLAMINGÓ ami egy géppuskával felszerelt önjáró lángszórós páncélozott harceszköz.Bunkerek és épületekben megbúvó ellenség ellen kitûnõ,de ha ellenséges páncélos közelébe tudom juttatni,fõleg városi harcokban ott is ellenállhatatlan.
Továbbá rendelkezésem alá tartozik 6db LEFH 105mm Light Howitzer.
Jómagam nagy szerepet szánok a tüzérségemnek,elõszeretettel alakalmazom
a tûzhengert csapataim támadási iránya elõtt,ami nem más mint módszeresen "felszántani" a terepet,ha ez kevésnek bizonyulna nem tétovázom egy város minden épûletét lerombolni és minden parkját-terét
szisztematikusan végigrombolni.Erre idõt kell szánni,a terep nagyságától függõen de az eredmény megéri.
A core egységeim száma kitüntetéseim és harci tapasztalatom növekedésével
egyenes arányban növekszik.Jelenlegi seregem ami közvetlen parancsnokságom alá tartozik 4db STUG III.A és 2db FLAMINGÓ ami egy géppuskával felszerelt önjáró lángszórós páncélozott harceszköz.Bunkerek és épületekben megbúvó ellenség ellen kitûnõ,de ha ellenséges páncélos közelébe tudom juttatni,fõleg városi harcokban ott is ellenállhatatlan.
Továbbá rendelkezésem alá tartozik 6db LEFH 105mm Light Howitzer.
Jómagam nagy szerepet szánok a tüzérségemnek,elõszeretettel alakalmazom
a tûzhengert csapataim támadási iránya elõtt,ami nem más mint módszeresen "felszántani" a terepet,ha ez kevésnek bizonyulna nem tétovázom egy város minden épûletét lerombolni és minden parkját-terét
szisztematikusan végigrombolni.Erre idõt kell szánni,a terep nagyságától függõen de az eredmény megéri.
Hogy repül az idõ,tombol a nyár,régóta nem írtam,bár a gép elõtt is kevesebbet ülök,de azért lenyomtam egy-két pályát.
Utalva #2490-es tudósításomra az Ardenneki átkelés nem kis feladat.
Pályaindítás után azonnal pause és szinte az összes egységet beásatom.
Nagyon fontos,hogy a rendelkezésemre álló Flak88-at egy kicsit elõbbre
szállítva azonnal tüzelõállásba helyezzem,ez az egyetlen fegyver amivel
eredményesen feltudom venni a küzdelmet a tömegesen támadó Francia Char
Bis-1 tipusú nehéztankokkal.Több hullámban és igen nagy számban támadják vonalaimat,oda kell figyelni a nehézbombázóik támadására is.
Még 3 stug is nehezen bír el egy ilyen francia tankkal,nem beszélve arról,hogy nehézkesen mozognak nem csak ezen az erdõs-hegyes terepen.
Többszöri próbálkozás után találtam rá a megfelelõ ellenszerre és taktikára,az igen nagy számú gyalogságom kézigránátjaival képes volt
hatástalanítani a páncélosok rohamát.Bár szinte mind odavesztek de így
nem a core egységeim hullottak el és megnyílt a lehetõség az elõretörésre.Eleinte lassan tologattam elõre a páncélosaimat,hamar
bele is futottam egy lövészárok rendszerbe,de kitartó tüzeléssel
sikeresen felszámoltam az ellenállást.Ezek a hadmozdulatok mind a pálya alsó felén zajlottak.Tovább elõre haladva elértem az elsõ célt,itt
tüzérséget állomásoztattak gyenge páncélos védelemmel.Gyors lerohanó
taktikámmal sikerült zsákmányul ejtenem 2 hegyi löveget.A második cél
elleni támadás megkezdése elõtt légi felderítést rendeltem el,majd légicsapást indítottam vadászbombázóimmal az ellenség aknavetõi
tankjai és páncéltörõ lövegei ellen.Az így biztonságossá tett terepen
elõrevontam tüzérségemet és kemény zárótûz alá vettem a második célpont
környékét.Ezután megfontolva elõretologatva páncélosaimat leküzdöttem
a még megmaradt ellenállást.
Szabad az út Franciaország belsejébe!
Utalva #2490-es tudósításomra az Ardenneki átkelés nem kis feladat.
Pályaindítás után azonnal pause és szinte az összes egységet beásatom.
Nagyon fontos,hogy a rendelkezésemre álló Flak88-at egy kicsit elõbbre
szállítva azonnal tüzelõállásba helyezzem,ez az egyetlen fegyver amivel
eredményesen feltudom venni a küzdelmet a tömegesen támadó Francia Char
Bis-1 tipusú nehéztankokkal.Több hullámban és igen nagy számban támadják vonalaimat,oda kell figyelni a nehézbombázóik támadására is.
Még 3 stug is nehezen bír el egy ilyen francia tankkal,nem beszélve arról,hogy nehézkesen mozognak nem csak ezen az erdõs-hegyes terepen.
Többszöri próbálkozás után találtam rá a megfelelõ ellenszerre és taktikára,az igen nagy számú gyalogságom kézigránátjaival képes volt
hatástalanítani a páncélosok rohamát.Bár szinte mind odavesztek de így
nem a core egységeim hullottak el és megnyílt a lehetõség az elõretörésre.Eleinte lassan tologattam elõre a páncélosaimat,hamar
bele is futottam egy lövészárok rendszerbe,de kitartó tüzeléssel
sikeresen felszámoltam az ellenállást.Ezek a hadmozdulatok mind a pálya alsó felén zajlottak.Tovább elõre haladva elértem az elsõ célt,itt
tüzérséget állomásoztattak gyenge páncélos védelemmel.Gyors lerohanó
taktikámmal sikerült zsákmányul ejtenem 2 hegyi löveget.A második cél
elleni támadás megkezdése elõtt légi felderítést rendeltem el,majd légicsapást indítottam vadászbombázóimmal az ellenség aknavetõi
tankjai és páncéltörõ lövegei ellen.Az így biztonságossá tett terepen
elõrevontam tüzérségemet és kemény zárótûz alá vettem a második célpont
környékét.Ezután megfontolva elõretologatva páncélosaimat leküzdöttem
a még megmaradt ellenállást.
Szabad az út Franciaország belsejébe!
Én is így voltam a Sztálingráddal. Elõször végig toltam a német kampányt, majd belekukkantottam az orosz kampányba. Érezhetõen jobbak lettek ezek a pályák.
Solyom2 a AFM egy bkportal.com-ról letölthetõ mod a Blitzkrieg játékhoz. 2506# kommentem 2. mondata röviden összefoglalta hogy mirõl szól a mod.
Talvisota angolosítást kipróltam sajnos nem mûködött.
Miután a Stalingrad c játék német pályáit megnyertem nekiestem az orosz hadjáratnak. Látszik kik csinálták ezt a játékot vagy ezerszer jobbak az orosz pályák mint a németeké..
4.ruszki pályán tartok és egy Mamaev nevû heyet kellett visszaszereznem
melyen egy erõs védelmi vonal található
Pálya érdekesége az a 30 db világos szín katona volt mit egyik erõsitésem során kaptam. Úy néztek ki minha patikusok volnának.
A nevk : labor battalion volt. Tudtok errõl a labor battalionró valamit?
Talvisota angolosítást kipróltam sajnos nem mûködött.
Miután a Stalingrad c játék német pályáit megnyertem nekiestem az orosz hadjáratnak. Látszik kik csinálták ezt a játékot vagy ezerszer jobbak az orosz pályák mint a németeké..
4.ruszki pályán tartok és egy Mamaev nevû heyet kellett visszaszereznem
melyen egy erõs védelmi vonal található
Pálya érdekesége az a 30 db világos szín katona volt mit egyik erõsitésem során kaptam. Úy néztek ki minha patikusok volnának.
A nevk : labor battalion volt. Tudtok errõl a labor battalionró valamit?
Mi az az AFM mod.
Hello mindenki!
Hello mindenki!
AFM mod régebbi változatát vagy egy évvel ezelõtt kiprobáltam.
Alapötlet az volt hogy Francia katonákat kell vezetni. Abban a verzioban összesen 3db sp pálya volt. Jo ötle ez a mod d sajna félkész...
Alapötlet az volt hogy Francia katonákat kell vezetni. Abban a verzioban összesen 3db sp pálya volt. Jo ötle ez a mod d sajna félkész...
Megjelent egy érdekes mod. Valaki nézzen má rá milyen mod ez!

Nálam szintén volt ilyen problema. De az a kétmagosnál jelentkezett. Egymagossal nem szokott ilyet csinálni. Más tanácsom nincs mint az hogy telepítsd újra a bliztkrieget, hátha az segít.
Nem,semmit nem cseréltem!😞 Nem kétmagos a proci!Csak egymagos,Intel Pentium 3.06 GHz-es.NEm tudom mi a gond,de már nagyon idegesít!<#gonosz2>#gonosz2><#gonosz2>#gonosz2><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Sürgõsen segítsen vki!Axon!!!Vmi nem stimmel a blitz1-es gamejeimmel!PEdig semmit nem változtattam rajtuk!<#wow1>#wow1> Se új MOD,se semmi...<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya> Elindítom a sima Blitz1-et és bejön a menü,minden faszán!Aztán elindítok bármiylen pályát és fekete képernyõ,de a hangok,a zene megy!:/ Vki segítsen!NEm tudom mi a gond!!!:S:S:S:S Újratelepítettem õket már 3-szor...Vkinek van ötlete?
Sudden forum utánn ide is beköszönök. Bemuttatkozásként annyit hogy régi Blitzkrieg motoros vagyok gyakran olvasom ezt a forumot is.
Öröm látni hogy Talvisotához van angolosítás. Jó játék a Talvisota de a Finn elsõ pályának scriptelését elrontották így inkább orosszal játszom s ott a 3. pályán tartok.
U.I: Mongolos játékhoz nincs véletlenl angolosítás valahol?
Öröm látni hogy Talvisotához van angolosítás. Jó játék a Talvisota de a Finn elsõ pályának scriptelését elrontották így inkább orosszal játszom s ott a 3. pályán tartok.
U.I: Mongolos játékhoz nincs véletlenl angolosítás valahol?