3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
Cefre #2773 nem tud valaki segiteni? -
#2772 a bkportal fóruma decemberben még biztosan elérhető lesz, addig érdemes letölteni, ami fontosnak tűnik, a már említett Lee beposztol (szinte) minden linket a fórumba, ami az oldalon elérhető volt:
- gameplay mods
- unit packs
- texture packs
- tools
-
Cefre #2771 Hello
elakadtam a játékban a német verzió miatt nem tudjátok hogy a kurksi 1 pályán mit kell csinálni ?elkezdem játszani a játékot és 5 perc után leáll hogy valamit nem csináltam meg -
gooooliath #2770 kösz!...elöre is...fogok..fogunk szólni...mert azért blitzkrieg az blitzkrieg..én 5 éve játszom...és erössen gyanus h folytatom...sött ugy döntöttem h trucból* mivel meg szünt a portál..meg itt ez a rakás marha uj játék...ujbol be lendülök..méghozzá blitz alappal...sovjet kamány!!!! ugyhogy mindenkit buzditok tartsatok velem! blitzkrieg forever..... -
ngazsi #2769 Ha csak térképek érdekelnek akkor itt egy link :bkmapsitt szinte minden térkép megtalálható ami a portálon volt. -
ngazsi #2768 Egy kis info: A BK-portált egy Lee nevű angol srác saját oldala.
Az utobbi időben több virus/hacker támadás érte, ezt unta meg és bedobta a törülközőt. Most úgy néz ki a dolog hogy az egész portál költözni fog, persze ha a tagoknak sikerül megeggyezni valamiben végre és nem egymást hurrogják le állandóan. Én aktív tagja vagyok a portálnak, ha más forrásból nem tudjátok beszerezni amit akartok írjatok nekem és én segiteni fogok de kizárólag pm. -
gooooliath #2767 de poén az egészben,h decembertöl,az az e hónaptól korlátlan a netem...most akartam be lendülni... -
gooooliath #2766 ejha...most egekbe szöknek a blitz kiegészitök árai...mit nem adnék petchekért,meg pályákért...na de azért tevékenykedtem szerencsére a multban... -
#2765 Én úgy tudtam, hogy a bkportal független oldal és semmi köze a hivatalos kiadóhoz. -
magyargyerek #2764 Blitzkrieg Portal: The End of the Road
Szóval vége az útnak. Valami oka biztos volt hogy megszűnt a bkportal.
Én már éltem át ilyet más játékoknál. Hogy megszünik a játék hivatalos weblapja mert már csekély az érdeklődő és csak a fanatikusok játszák a gamét. Nyilván az új rész eladásai sem igértek jó bevételt a kiadónak és így nincs miből támogatni az oldalt. Nyereségorientáltak, őket csak a lemezeladások érdeklik. A számok. Azt azért ne felejtsük el hogy sok éves grafikai motorral fut még mindíg a blitzkrieg és hát a mai csili-vili 3D-s világban ez már sokaknak kevés. -
Cefre #2763 köszi -
#2762 alt+r vagy ctrl+r -
Cefre #2761 melyk billentyűvel jön ki a löveg hatótávolsága? -
gooooliath #2760 jéé tényleg nincs a portál..én most vettem észre ahogy mondtátok...mert épp más játékot játszok (generals)ejha az a sok missio...patch...uhhh
de sztem azért nem szünhetett az meg végleg... -
Cefre #2759 Köszi -
magyargyerek #2758 © Cefre Blitzkrieg Dual Core Patch.zip elküldve! -
#2757 Szívfájdító, hogy miket NEM töltöttem még le. -
magyargyerek #2756 Axon: Nem tudom. De ez nagy érvágás nekünk. Most melóhelyen vagyok és innen nem tudok kutatni mert gamez oldal le van tiltva. Otthonról még tegnap bkportalon tudtam fórumozni. -
#2755 Na megüt a guta. Megszűnt a bkportal??!!
Egy tonnányi dolog van még amit nem mentettem le.
Valahová nem teszik fel ezeket az anyagokat? -
Cefre #2754 Köszi átküldöm privátba -
magyargyerek #2753 Dobj meg egy e-mail címmel és átküldöm. Nekem dvd-nyi blitzkrieg cuccom van kimentve. (mod-ok,pályák,patch-ek,stb.)
Mindent mentek amit értékesnek találok. Így ezt a dual core patch-et előszedem a "raktárból". -
Cefre #2752 A blitzkrieg portál nem működik nem tudna valaki 1 dual core patch ot küldeni ?annélkül nem tudom játszani a játékot -
Cefre #2751 nem tudsz e valami linket honnan lehet leszedni dual core patch ot? -
magyargyerek #2750 Ismerős a probléma. Valószínűleg kétmagos procival akarod nyomni a gamét? Nálam dual core patch megoldotta ezt a gondot. -
Cefre #2749 De csak a german campingal csinálja a többi megy rendesen meg ha el is indul arman akkor meg akad meg fagyogat -
Cefre #2748 Van még 1 problémám fekete képernyő van ha betölti a játékot nem tud. valaki segiteni rajtam?nem csak ennél a játéknál csinálta ezt már az antologinál is ez volt a probléma -
Cefre #2747 köszi már lent van -
magyargyerek #2746 De működik!
Na figyu! Amikor ráklikkelsz az egyik rapidos linkre bejön egy török nyelvű lap.Az első fájlnak ez
Ott a "O-F url yönlendirme sayfası" oldalon katt az URL-re. és má egy rapidos tiszta linked vanamita rapid szabályai szeint kell ugye töltögetni. Ezt már nem ecsetelem hogy megy mert olvass utánna valahol.
-
Cefre #2745 próbáltam nem működik a rapidos link -
Fasiszta #2744 NBem tudtok egy olyan régi stratégiai játékot ami nagyon jó -
magyargyerek #2743 Nekem is azt írta ki tegnap hogy kártékony lap.
2738-ra:
Rapidon van fent amit belinkeltem.
(lásd 2726. hozzzászólást.)
Lassan minden második hozzászólásom ezzel foglalkozik. -
#2742 csak a fórum fog megjelenni, és már az sem sokáig. maga az oldal megszűnt, a fórum még egy hónapig él... -
Cefre #2741 ok köszi -
#2740 Nektek bejön a www.bkportal.com?
Nekem blokkolja valami a firefoxban és kiírja, hogy ez egy roppant kártékony oldal, így nem engedi megjeleníteni. Védelem figyelmen kívül hagyása után bejün a bkportal fórum oldala. -
#2739 Melóhelyről netezek, adsl kapcsolat van, ezért kifele csak vékonyan csordogál az adat, ezt pedig nem tudom lefoglalni napokra, amíg a feltöltés tartana. Rögtön észrevennék. -
Cefre #2738 nem tudnád felrakni rapidra mert a torrentet nem engedélyezi a net szolgáltató -
#2737 Én torrentről húztam le 3 nap alatt: www.isohunt.com -
Cefre #2736 Nem tudna valaki 1 űködő linket küldeni? -
Cefre #2735 ezt már próbáltam,de nem működik -
magyargyerek #2734 #2726.hozzászólásban van.