3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • magyargyerek
  • magyargyerek
  • magyargyerek
    Rögtön egy próba az első pályával.
  • magyargyerek
    Nos lehúztam az orosz Blitzkrieg - Total Challenge III részt. A menüből úgy látom az 1.-2.-3. rész benne van. Ez a mod választó képernyő lehet.
  • gooooliath
    igen igen...nekem meg is van egy verzioja...az az egyik regebbi verzioja ami fel tuningolja a blitzkrieget...de most adnak ki egy ujat..az az ez lessz a király!!

ami nekem van azt tetöled származik az az te szurtál ide linket és le szedtem...most épp fent van a gépemen is...érdekes csak orosz nyelvü....
  • magyargyerek
    Én úgy láttam még tavaly a GZM mód az létezett csak orosz mod-okban.
    Valahol láttam ezt mint mod-ot. Szét kell nézzek orosz fórumokban mert náluk erősebb a blizt rész.
  • gooooliath
    de hisz pont ez fog történni!! jön a GZM hamarossan és teljessen fel turbózza a blitzkrieget....

http://gabgames.ucoz.hu/

itt utánna nézhetsz
    ....
  • magyargyerek
    Sziasztok! Visszatért egy régi motoros a személyemben. Most néztem szét war gamez ügyben a neten és meglepődve tapasztalom hogy a jó öreg Close Combat sorozatot felújították és kiadták újra és megy a nagy felbontású képernyőkön is. Mi lenne ha kiadnák újra a mi játékunkat is egyszer kicsit feltupírozott köntösben? Akit érdekel a tölthető egy helyen a
    Blitzkrieg - Total Challenge III megtaláltam.
  • gooooliath
    nézd ha az alapjátékod van akkor arra nem kell semmi sem..az ugy jó ahogy van...játszd! - ha majd már ki játszottad az összes kampányt,akkor irj és csinálunk neked további programot...különben meg ha gyakoroltad akkor nyomd a multiplayert és game spy ...és gyere velünk játszani üdv sok sikert!
  • kitt2000
    Tanácsot szeretnék kérni hogy ez a játék van meg eredetibe és milyen javitást,modot rakjak fel hogy jobb legyen a játék!
    Ha lehet akkor sorba irjátok már le ahogy telepiteni kell majd ha nem gond!
  • F E R I
    Köszi szépen, de sajna ezzel sem megy :(
  • gooooliath
    http://games.softpedia.com/get/Patch/Cuban-Missile-Crisis-The-Aftermath-12-Patch.shtml

próbáld meg ezt....
  • F E R I
    Cuban Missile Crisis the Aftermath -re nincs vmi dual core patch, ami kiküszöbölné a fekete képernyős "betegséget"?
  • gooooliath
    talvisotta angol verzio...akinek nincs meg meg az okvetlen szedje le....

http://www.torrentreactor.net/torrents/2399885/Talvisota:-Icy-Hell-game-(crack-no-CD-newest-game-patch-applie
  • gooooliath
    hjajj ez a képfeltöltéés...
  • gooooliath
  • gooooliath
    kep.ivpicture.hu/210202.jpg és ime a tigris is...
  • gooooliath
    no másodszorra.....
  • gooooliath
  • gooooliath
    nem kevertem össze,ide is akartam be szurni!!! Gondoltam illik ebbe a klimába is...ez a másik hobbim...no mit szóltok? sovjet kv 1 várom a reakciókat...most készült el a kicsike...
  • gooooliath
    a város el foglalása után a cél a térkép alján lévö jugo egységek fel számolása...ez már ment mint a karikacsapás...
  • gooooliath
    még egy kép...a játék gazdag egységekben,mindég fel fedezek uj kis gyalogos katonákat...ez gazdagitja és élménydusabbá teszi a játékot!
  • gooooliath
    sikeressen el foglaltam a hidat...bár bevallom töbszöri** nekifutásra...már már könybelábadó szemekkel!!
    az uj parancs - foglaljam el a templomot a be érkezö gyalogos csapatokkal...ezt sikeressen véghez vittem...
  • gooooliath
    jugoszlávia 2 pálya...a jugo bázis felszámolása után a hid el foglalása a parancs..no itt meg akadtam...elég nehéz a feladat..majd képeket is küldök..de senkit sem fosztok meg a felfedezés örömétöl igy nem árulom el a trükköt...

különben meg csináltam a jugoszlávia 1 pályát is...kb 4 óra hossza volt a missió...megöltem vagy 2400 ellenséges egységet...óriási hadszintéren játszódott...(ngazsi jóvoltából) üdv
  • gooooliath
    sziasztok...ime készítek egy kis beszámolót a HRA-ról...a jövöben képekben fogom jelenteni** a hadmüveleteket...
  • F E R I
    A Burning Horizon 2-ről van vmi infótok mennyire jó és hogy hol lehetne esetleg megvenni?
  • Axon
    Nekem is megvan. Én azt tapasztaltam, hogy nem 100%-ban kompatibilis az eredeti Blitzkrieg1-el. Én rengeteg modot kipróbáltam már és volt ami nem működött az anthology-val, csak az eredeti blitz1-el.
  • gooooliath
    ja de ez semmi....csak a kép feltöltést gyakoroltam..
  • F E R I
    Ez nekem is megvan :)
    Szuper kis "gém"
  • gooooliath
  • gooooliath
  • ngazsi
    Éppen egy trójai probál erröl a lapról bejönni de megfogtam he-he.
    (HTML:Illiframe-C [Trj]) Na a kérdésre a válasz AFM-mod, térképekért és egyébb infókért néz be hozzám link ITT
  • F E R I
    Sziasztok!

Hála a Dual core patch-nek, amire csak véletlenül akadtam rá, újra átélhetem ennek a remekre szabott játéknak a fantasztikus világát, és egyből lenne is egy kérdésem remélem valamelyikőtök tudja rá a választ, na szóval: Volt egy mod, ha jól emlékszem Franciaország lerohanását taglalta (1940) és a szövetséges erőkkel lehetett benne lenni, különböző francia harckocsikkal és egyéb "finomságokkal". Ennek a mod-nak a nevére lennék kíváncsi, meg esetleg azokra a pályanevekre, amiket ehhez a mod-hoz csináltak.

Köszönöm előre is!
  • ngazsi
    HIREK:ITT
  • gooooliath
    a jugoszlavia 1. pályán azt vettem észre h gondot okozhat h a hidon ott ragadnak a jármüvek és igy nem lehet át kelni,mivel nem tünnek el a roncsok...ki kerülni nem birtam öket...szerencsére két hid van...és a másodikaon át mentem,bár el gondolkodtam h mi lett volna ha mind kettö el zárul....
    ..a gyalogság javito** pack bizony kellett mert amugy élvezhetetelen volt!
    nagyon hangulatos a kis vontato traktor hangja...meg az összes uj jármü hang el van találva..nem tudom ki készitette de jó nagyon!
    a pálya óriási,és igen csak oda kell figyelni és ezért tetszik már kb játszom egy órája vagy még több és felét sem zavartam le..igaz h a tempot le kell vennem -1 re mert nem birja a gépem..valószinüleg tele van a pálya egységekkel...
  • gooooliath
    AHA!! na igy már érthető!!! Sikerült is! kösz!
  • ngazsi
    Hosszabb leírás a repcsikhez képekkelITT
  • gooooliath
    szia ngazsi..nem tudom meg talalni a repullok menujet....sehogy ne mjovok ra hogyan kell be allitani...
  • ngazsi
    Megnyomod a kis repülőt az editor menüsorán, és az előbukkano ablakban kiválasztod hogy melyik játékosnak akarod stb....
    Ha bövebben is szeretnél infokat : készítettem egy új oldalt forummal meg minden. Lehet bármekkora képeket elhejezni fájlokat csere-berélni csaknem azt tudja mint a régi BK-forum, persze még nincs rajta szinte semmi bár folyamatosan töltögetem fel a dolgaimat de a forum már müködik a többit majd meglátjuk. REGELJETEK:ITT
  • gooooliath
    ngazsi hogy kell repüllöket be tenni a pályára...? a HRA-ban nem mutatja a lötávot a gyalogságnál..ez akarattal van?