Blitzkrieg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
próbáltam nem mûködik a rapidos link
NBem tudtok egy olyan régi stratégiai játékot ami nagyon jó
Nekem is azt írta ki tegnap hogy kártékony lap.
2738-ra:
Rapidon van fent amit belinkeltem.
(lásd 2726. hozzzászólást.)
Lassan minden második hozzászólásom ezzel foglalkozik.
2738-ra:
Rapidon van fent amit belinkeltem.
(lásd 2726. hozzzászólást.)
Lassan minden második hozzászólásom ezzel foglalkozik.
csak a fórum fog megjelenni, és már az sem sokáig. maga az oldal megszûnt, a fórum még egy hónapig él...
ok köszi
Nektek bejön a www.bkportal.com?
Nekem blokkolja valami a firefoxban és kiírja, hogy ez egy roppant kártékony oldal, így nem engedi megjeleníteni. Védelem figyelmen kívül hagyása után bejün a bkportal fórum oldala.
Nekem blokkolja valami a firefoxban és kiírja, hogy ez egy roppant kártékony oldal, így nem engedi megjeleníteni. Védelem figyelmen kívül hagyása után bejün a bkportal fórum oldala.
Melóhelyrõl netezek, adsl kapcsolat van, ezért kifele csak vékonyan csordogál az adat, ezt pedig nem tudom lefoglalni napokra, amíg a feltöltés tartana. Rögtön észrevennék.
nem tudnád felrakni rapidra mert a torrentet nem engedélyezi a net szolgáltató
Nem tudna valaki 1 ûködõ linket küldeni?
ezt már próbáltam,de nem mûködik
#2726.hozzászólásban van.
Hello nem tudtok valami linket ahonnan le lehetne húzni?
A bkportal.com-on beindult az új kiegészítõröl a fórumozás. Vannak teljes képek a pályákról. Nézzétek meg milyen igényes a lap.
Panzerkrieg: German Campaign
-
Panzerkrieg: Soviet Campaign

Panzerkrieg: German Campaign
-
Panzerkrieg: Soviet Campaign
Igen ez pont az lesz amit én is lehúztam.
A játék alkönyvtárában ven egy ilyen nevû file:
Liesmich_Panzerkrieg_Burning_Horizon_II.txt
Ebben van benne a verzió szám.
A játék alkönyvtárában ven egy ilyen nevû file:
Liesmich_Panzerkrieg_Burning_Horizon_II.txt
Ebben van benne a verzió szám.
Igen, engem is megzavart a menüben a blitz 2 menüképe van a török weblapon. Én sem értem minek rakták bele a Roling Thunder-t. Igen, nálam is német nyelvû! Szintén 3 kampány van. Beszúrom ide a menüt:

Majd feltétlenül mesélj milyen.
Azon a török oldalon, ahol a rapidos linkek vannak, ott van a menü képernyõ, ami a Blitzkrieg 2 menüjére emlékeztet. Amit én letöltöttem abban viszont a Blitz 1 menüje van benne. Ez most kicsit megzavart.
Amit lehúztál az is német nyelvû?
A tiedben is az a 3 kampány van amit leírtam?
Az általam lehúzott játék verziószáma (Version: 1.00 b4). Tehát ez elvileg egy béta 4-es verzió.
Azt sem értem, hogy minek van benne a komplett Roling Thunder.
Azon a török oldalon, ahol a rapidos linkek vannak, ott van a menü képernyõ, ami a Blitzkrieg 2 menüjére emlékeztet. Amit én letöltöttem abban viszont a Blitz 1 menüje van benne. Ez most kicsit megzavart.
Amit lehúztál az is német nyelvû?
A tiedben is az a 3 kampány van amit leírtam?
Az általam lehúzott játék verziószáma (Version: 1.00 b4). Tehát ez elvileg egy béta 4-es verzió.
Azt sem értem, hogy minek van benne a komplett Roling Thunder.
Lejött a Bourning Horizont 2 az elõbbiekben említett helyrõl az éjszaka folyamán. Nem hittem volna hogy egyszer török warez oldalról fogok játékot letölteni.:-) Mindjárt telepítem.
Én is sikerrel jártam a weben letöltés után nézve. Húzható Innen: Rapidos linkek.
Most eszmélek mi a pálya? Két napig be sem néztem ide mert "barátnõztem".
Megyek keresek letöltési lehetõséget. Axon várjuk a további beszámolóidat!
Megyek keresek letöltési lehetõséget. Axon várjuk a további beszámolóidat!
Másik kampány az orosz hadjárattal kezdõdik. Ebbe éppen csak belenéztem, de máris több új egységet is találtam. legjobbak a KV1 es rögzített tornyai:

Kipróbáltam a Bourning Horizont 2-t.
Érdekesség, hogy 3 kampányt tartalmaz és ebbõl az egyik az eredeti Roling Thunder kampány. Már a telepítéskor is ezt a nevet adta a telepítõ könyvtárnak: Panzerkrieg and Blitzkrieg_RT.
A két másik kampányból az elsõ lengyelországi hadjárattal kezd, de elõtte van egy gyakorló pálya ahol német egységek harcolnak német ellen, pont úgy mint az Achtung Panzer modban, csak itt valamivel könnyebb megcsinálni a pályát. Következõ pálya már lengyelországban van, ahol a lengyel gyalogság ellen kezdünk két sdkf 251-es csapatszállítóval, amelyek teljesen másképpen néznek ki mint eddig (de nagyon jók). A legérdekesebb momentum, hogy némi géppuskázás után a lengyel katonák megadták magukat és feltartott kézzel ott ácsorognak a német jármûvek között.
Gyakorló pálya eleje.
Érdekesség, hogy 3 kampányt tartalmaz és ebbõl az egyik az eredeti Roling Thunder kampány. Már a telepítéskor is ezt a nevet adta a telepítõ könyvtárnak: Panzerkrieg and Blitzkrieg_RT.
A két másik kampányból az elsõ lengyelországi hadjárattal kezd, de elõtte van egy gyakorló pálya ahol német egységek harcolnak német ellen, pont úgy mint az Achtung Panzer modban, csak itt valamivel könnyebb megcsinálni a pályát. Következõ pálya már lengyelországban van, ahol a lengyel gyalogság ellen kezdünk két sdkf 251-es csapatszállítóval, amelyek teljesen másképpen néznek ki mint eddig (de nagyon jók). A legérdekesebb momentum, hogy némi géppuskázás után a lengyel katonák megadták magukat és feltartott kézzel ott ácsorognak a német jármûvek között.
Gyakorló pálya eleje.
Vetettem egy pillantást arra a gépre amin megy a letöltés és legnagyobb meglepetésemre 2.1 giga lejött a 2.2 gigából! Ma 18 óráig tart a munkaidõm, remélem addig lejön az egész. Akkor még ma kanyarítok ide egy kis beszámolót képekkel.
Egyébként már készül az angol nyelvû verzió is, már a teszt fázisban van.
Egyébként már készül az angol nyelvû verzió is, már a teszt fázisban van.
Az mind semmi. Nekem lejött a Battle of berlin-bõl 65mba 371mb-bõl
hát nem tudom mit mondjak a BH2-hez...egyellöre blitz 2-töt játszom...de az egyesböl is annyi rész vár felfedezésre h sztem öreg koromig turhatom...erröl a burning h 2 röl nem tudok semmit...nem tudom h be e kell h legyek zsongva v sem...na de majd te axon fel tüzelsz* bennünket...
Azt hittem, hogy tegnap sikerült felkorbácsolnom a kedélyeket, de úgy látom meglehetõs érdektelenség övezi a BH2 megjelenését.
Mindenesetre én szorgalmasan töltögetek lefele és már 550 mega lejött a 2.2 gigából.
Mindenesetre én szorgalmasan töltögetek lefele és már 550 mega lejött a 2.2 gigából.
Torrent oldalak közül az isohunt-ot ajánlom, ott fent van és elég sokan töltik is.
Mérete 2.2 giga!!!
Mérete 2.2 giga!!!
MEGJELENT!!!
Panzerkrieg: Burning Horizon 2
Jó hír, hogy máris van hozzá törés a gamecopyworld-ön. Akinek sikerül valahonnan leszednie és telepítenie, az tartson nekünk mesedélutánt :-)
Panzerkrieg: Burning Horizon 2
Jó hír, hogy máris van hozzá törés a gamecopyworld-ön. Akinek sikerül valahonnan leszednie és telepítenie, az tartson nekünk mesedélutánt :-)
Sziasztok!
Letöltöttem egy csomó multiplayer pályát, de nem tudom, hogyan kell õket használni. Valami fura .lua meg .lmb (ha jól emléxem) kiterjesztésük van.
Help!
Köszönöm
Letöltöttem egy csomó multiplayer pályát, de nem tudom, hogyan kell õket használni. Valami fura .lua meg .lmb (ha jól emléxem) kiterjesztésük van.
Help!
Köszönöm
A képbeszúrás nekem is vacakol mostanában.
Emlékszem erre a pályára és nekem is hasonló volt a füsttengger. Meg is van valahol ez a kép nekem is, megkeresem.
Emlékszem erre a pályára és nekem is hasonló volt a füsttengger. Meg is van valahol ez a kép nekem is, megkeresem.
Na végre sikerült beszúrnom ezt a képet

Igazad lehet, alig látok a füstöl. Hogy elszúrtál a készítõk ezzel ezt a szép kis modot.

Én is kipróbáltam már a Panzerwaffen Mod-ot, pont ezzel a pályával. nekem is nagyon tetszik, talán az egyik legszebb grafikájú mod. Számomra egyetlen negatívuma az volt, hogy az egységek túlságosan is füstölnek. 4-5 kilõtt egységnél már a fél pálya füstben áll, ráadásul nagyon sokáig. Ha lesz benne egy nagyobb tankcsata 20-25 kilõtt egységgel, akkor az egész pályából nem lehet majd látni semmit.
Erõsítés érkezett. Már ideje mert nagy volt a szövetséges túlerõ.

Az eddigi legszebb repülõk, igaz hogy lelõttem de akkor is...

Ardennek. Szépen füstölnek az amcsi tankok. Újak az effektek.

Akkor gyerünk egy kis game, azal a moddal amit még nem próbáltam ki.
Panzerwaffen Mod, úgy látom csak single küdetések vannak benne.
Teljesen tökéletes a grafika. Vagy csak az új moncsim megjelenítése lett szebb.

Panzerwaffen Mod, úgy látom csak single küdetések vannak benne.
Teljesen tökéletes a grafika. Vagy csak az új moncsim megjelenítése lett szebb.
Kint vagy egy trailer a BH2-rõl.Zip
Ezt végignézve a szokásos játékmenet várható. De hát éppen ez a jó hiszen ezt szerettük meg.
Ezt végignézve a szokásos játékmenet várható. De hát éppen ez a jó hiszen ezt szerettük meg.
Elmult 2 hétben töbször cseréltek felécet. Vagy három alkalommal. Ez azért tûnik fel mert más a szinvilága mint az eddigieknek
Lehet hogy csak nekem tünt fel? Új a fejléc a blitzkrieg portálon.:-)

Gooooliath akkor pm-ben küldök egy email címet, s elõre is köszi.
Ami a Stalingrad játékot illeti az végig vittem mint két féllel.
Szokásomhoz hûen németekkel kezdtem, mikor velük nyertem elkezdtem Ivánékkal.
Ami azt illeti a ruszki pályák sokkal jobra sikeredtek(látszik melyik nemzethez tartoztak a készítõk). Ruszki Labor battalion infantry-k voltak a kedvenceim úgy néztek ki mintha patikusok lennének. Ezenkívûl secret pályákon németeknél vannak román gyalogosok....Jó szorakozást hozzá
Ami a Stalingrad játékot illeti az végig vittem mint két féllel.
Szokásomhoz hûen németekkel kezdtem, mikor velük nyertem elkezdtem Ivánékkal.
Ami azt illeti a ruszki pályák sokkal jobra sikeredtek(látszik melyik nemzethez tartoztak a készítõk). Ruszki Labor battalion infantry-k voltak a kedvenceim úgy néztek ki mintha patikusok lennének. Ezenkívûl secret pályákon németeknél vannak román gyalogosok....Jó szorakozást hozzá
de böség zavarban vagyok...rengeteg blitzkrieg cuccom van azt se tudom mellikkel kezdjem most...uhhhhhhhhhhh
<#beka2>#beka2>
<#beka2>#beka2>