Blitzkrieg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bkportal-on megjelent néhány új kép a panzerkrieg-bõl. Most nem szúrom be ide, mert böszme nagy. Van rajta néhány érdekes egység.
Ami rögtön kirívó az a Pz IV - 8.8 flak SPG jármû. Ilyet még nem láttam. Ha jól látom, akkor a Pz IV torony nélküli változatára szimplán ráheggesztettek egy falk 88-ast. Újdonság még a t34-es flak panzer is. Végre itt van egyik kedvencem a marder I-es is.
orosz részrõl egyetlen igazi gyöngyszemet találtam a KV1 Turret-et, ami szemmel láthatólag egy KV1-es torony beton alapzaton. Ilyet tigris toronnyal már láttam a Close Combat 3-ban, de KV1-es toronnyal még nem.
Ami rögtön kirívó az a Pz IV - 8.8 flak SPG jármû. Ilyet még nem láttam. Ha jól látom, akkor a Pz IV torony nélküli változatára szimplán ráheggesztettek egy falk 88-ast. Újdonság még a t34-es flak panzer is. Végre itt van egyik kedvencem a marder I-es is.
orosz részrõl egyetlen igazi gyöngyszemet találtam a KV1 Turret-et, ami szemmel láthatólag egy KV1-es torony beton alapzaton. Ilyet tigris toronnyal már láttam a Close Combat 3-ban, de KV1-es toronnyal még nem.
Nekem már csak 7 db file van hátra, erre a filefront megunta a letöltögetésemet és közölte, hogy fizessek elõ. a maradék 7 filet rapidról kell szednem, így sajnso mégis átcsúszik a jövõhétre a letöltés vége.
Na, lejött a game de nem akar menni mert StarForce 5.0.8.2 védelme van. Azt hiszem csak úgy fog menni ha leveszem a csatit a dvd meghajtómról?
9th Company: Roots of Terror egy kis magyar infó a gameról.
9th Company: Roots of Terror egy kis magyar infó a gameról.
helló!
Na megvan a total war mod hiba oka. Rosszul jött le a netrõl. Valaki nem tudná elküldeni ellenõrzés céljából?
[email protected]
Köszi
vfrtom
Na megvan a total war mod hiba oka. Rosszul jött le a netrõl. Valaki nem tudná elküldeni ellenõrzés céljából?
[email protected]
Köszi
vfrtom
Jöhet a testvéri német segítség. Fordításban...

Azóta sikerült életre keltenem a demót és olyan Faces of War érzésem van. Valami olyasmi, jobb grafikával na és nem 2VH hanem Afganisztán 80-as években mikor az oroszok ott voltak. Néhány kép a demo verzióból. egyes kép...kettes kép...hármas kép...négyes kép...ötös kép...hatos kép
Én beindultam a letöltésben, fõleg a filefactory-ról húztam. Már 23 db lejött, ez egy hangyányival több mint a fele. Legközelebb sajna csak pénteken tudok tölteni. Ha akkor is ilyen szerencsém lesz, akkor meglesz az egész, ha nem, akkor nekem is csak jövõhétre ér le.
Ha igazán nagy zoomolhatóságú rts-t akarsz látni, akkor nézd meg a Company of Heroes-t. Na ott is bele lehet látni a katonák zsebébe.
Ha igazán nagy zoomolhatóságú rts-t akarsz látni, akkor nézd meg a Company of Heroes-t. Na ott is bele lehet látni a katonák zsebébe.
Az említett játék demoját lehúztam az csak 700 mb egyben. Nos, vegyes érzéseim vannak.A gépigénye elég nagy volt, a textúra egész szépnek hatott nálam. Zoomolása rendkívûl nagy, ehez hasonlót még a panzerben se láttam. Totál a katonák zsebébe belemászott a kamera annnyira le tud menni a fellegekbõl. Játékmenetrõl nem tudok nyilatkozni mivel valami tutorial ment volna de megint ez a hüje nyelv mizéria miatt pattoltam. Tetszett viszont hogy végre egy új kor fegyverarzenálját csodálhattam meg közelrõl. Forgattam a kamerát stb. Letöltés nehezedett a rapidról sajna. Két hete a rapid cicázik úgyhogy csak ott ülõsen tudok tölteni. Az usdownloader amivel éjjelente is letudtam húzni cuccot befuccsolt(egyelõre). Szóval napokig fog lejönni így.
Sziasztok!Magyargyerek írd be ide nyugodtan a német nyelvû feladatot!Majd lefordítom! 😉
Közvetlenül gyõzelem elõtt. Sikeresen végigtoltam a Total War Mod német kampányát:
Érdekes, hogy a bal felsõ sarokban levõ célkitûzés teljesítése nélkül is sikeres a küldetés. Azt a részt a maus-al és csapatával kellett volna teljesítenem, de ott nagyon lassan haladtam, mert máshova kellett koncentrálnom.
Érdekes, hogy a bal felsõ sarokban levõ célkitûzés teljesítése nélkül is sikeres a küldetés. Azt a részt a maus-al és csapatával kellett volna teljesítenem, de ott nagyon lassan haladtam, mert máshova kellett koncentrálnom.
Mégegyszer nagy tisztelettel megkérdezem valaki tud-e segíteni hostolásban.
Magyargyerek másoldd ide be a német feladatot majd lefordítom.
Üdv
Magyargyerek másoldd ide be a német feladatot majd lefordítom.
Üdv
Mondjuk a napokban nyomtam ezt a pályát Falaise 1944 és hát bizony két pontot teljesítettem, majd megakadtam mert nem értettem mi a következõ feladat, németül volt írva és nem értettem sajna. Már össze vissza rohangáltam a tanjaimmal a pályát de nem jöttem rá mit akarhat. Nem tudom magyar Bliztkrieg klán van e de én szivesen lennék benne!
Magyarításról ennyit:

Üdv mindenkinek.
Van aki esetleg ért a hostoláshoz mert én szeretnék csinálni de valahogy sose sikeredik.
Amugy ma találkoztam egy cheaterrel multin ez hogy lehet ???
Van aki esetleg ért a hostoláshoz mert én szeretnék csinálni de valahogy sose sikeredik.
Amugy ma találkoztam egy cheaterrel multin ez hogy lehet ???
magyaritás nincs,de minek?-nincs semmi extra amit esetleg ne érts...
Ja még egy dolog: Nem tudja valaki, hogy honnan lehet magyarítást letölteni a BK-hoz vagy a kiegjéhez? Kérlek írjatok és az elõzõ kérdésemre is!
Murillo
Murillo
Hello!
Van magyar klán a Blitzkrieg-ben? Mert ha van akkor belépnék. Ha meg nincs akkor alapítanunk kéne így sg-seknek.
Murillo
Van magyar klán a Blitzkrieg-ben? Mert ha van akkor belépnék. Ha meg nincs akkor alapítanunk kéne így sg-seknek.
Murillo
Nem ide kéne ezt írnom de Axonnak szánom. Új 3D-s stratégiai game leledzik orosz föld szülötte ez is, na meg a rapidshare gyomrából kell kiszedni. A leírás szerint az afganisztáni háború a téma 1979-tõl. Két helyen megtaláltam. Próbálok infókat kutakodni felõle még. Egyelõre angol nevét sem tudom. (Mondjuk a Panzers cold warját is nagyon várom de csak nehezen jön (warezbe meg még odébb lesz). A játék kiadójának honlapja mindenesetre nekem tetszik nagyon.www.9rota-game.ru
kép_1
...kép_2...kép_3
Lelõhely: www.maxwarez.ru
kép_1
...kép_2...kép_3
Lelõhely: www.maxwarez.ru
Igen, jól látod az egy lánctalpas pak 75-ös. Aknát a gyalogság ellen én sem használtam, de tankok ellen viszont gyakran és hatásosan.

Ilyen zászlós megoldást eddig csak a Sudden Strike modjaiban láttam. Talán onnan vették az ötletet.
Ja, a horogkereszt miatt várható majd egy hatalmas (szokásos) felháborodási hullám a "független" médiában :-)
Ja, a horogkereszt miatt várható majd egy hatalmas (szokásos) felháborodási hullám a "független" médiában :-)
Remek újítások és szerintem a textúrák is nagyon rendben vannak. Az ott felül nem egy 75 mm-es ágyúval ellátott féllánctalpas csapatszállító? Mert az igazán ritka ezekben a játékokban.
Libát eddig tényleg csak a stalnigradban láttam. Ez a sátras raktár nekem is újnak tûnik, bár lehet hogy ez is benne volt már a stalingrádban, csak azért nem emlékszem tisztán, mivel a német kampány kb. 20 pályájából csupán csak kettõn volt egyetlen utánpótlás hely.

Most nézem tévedtem, mert már volt, csak más a jele az alapjátékban.
Folytatom a tegnapi map elemezgetését mert még találtam újításokat.

Érdekes zászlók vannak a hídra kifeszítve. Talán a hitelesség miatt olyan ismerõs jel van a közepén? Tényleg megpróbálják a korhûséget követni akik ezeket a pályákat készítették.

A tegnapi pályát visszajátszottam loadba és hatalmas tankcsata részese voltam, de nyertem.

8 pálya van a liberationban. Itt láthatsz beírásokat, képeket az aláírásomban. liberation akciók
szesz magyarköklök látom rendithetetlen vagy...mi meg lazulunk alig irunk...bezzeg én is huzom a B2-alapot a némettekkel very hardon...nem tudom mi van velem,de állandóan a legnehezebben szeretem játszani a Blit.-et. Ja meg nyomom a Liberationt.4.pályán vagyok...tényleg hány pályás a német kampány?
Látom a piros teheneket,na bevallom ezek a texturák nem hoznak lázba különössen...de klassz a párduc parancsnoki fedele...
Látom a piros teheneket,na bevallom ezek a texturák nem hoznak lázba különössen...de klassz a párduc parancsnoki fedele...

Tovább az újítások mezején..

Kiadtak 2 napja(!)egy új mapot amin sok újdonságot véltem felfedezni. Jó néhány,a stalingrád nevû önálló játékban meglévõ újítást áttettek a blitzkriegbe. Az elõzõekben említett map innen:
Normandy 44 - 12th SS Panzer DivisionKilóméterkövet még nem láttam egy játékban sem. Ez a blitz dicsérete mert ekkora élethûségre nem képes más játék. Piros tehén az érdekes...
Normandy 44 - 12th SS Panzer DivisionKilóméterkövet még nem láttam egy játékban sem. Ez a blitz dicsérete mert ekkora élethûségre nem képes más játék. Piros tehén az érdekes...
Jelentés a fõhadiszállásra: "Áttörtek! Szövetséges csapatok erõs páncélos támogatottsággal bent vannak a városban. Jól felfegyverzett, kipihent egységekkel nyomulnak elõre."

Telefon a führertõl: "Azonnal rohammenetel érjek a városba. Késlekedéssel minden perc emberéletekbe kerül! A várost védõ hõs gyalogságom kitartóan küzd. Itt éppen egy Sherman76 tankot semmisítenek meg lángszóróval.