Blitzkrieg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hova??
Burning Horizont 2 a németekkel kurks nál mit kell csinálni mert van rá 8 perc hogy megcsináljam és leál.nem értem mert németül van
A #2787-es beírásomban nem neked válaszoltam.
Az a Burning Horizont 2 amit én letöltöttem, nem volt jelszavasan becsomagolva, így nem volt gondom a kicsomagolással.
Problémádra pedig ott a megoldás a #2790-es beírásban :-)
Az a Burning Horizont 2 amit én letöltöttem, nem volt jelszavasan becsomagolva, így nem volt gondom a kicsomagolással.
Problémádra pedig ott a megoldás a #2790-es beírásban :-)
rar pass:www.oyun-forum.com
Elnézést kérek AXON ha nem jól fogalmaztam és egyben Cefre válaszára is
üzenném(köszi a linket),hogy természetesen a török nyelvû oldalról amit
"magyargyerek" 2746 -os hozzászólásában is ír volna szó.Itt az útmutatásnak megfelelõen jártam el és Rapidos linkeket töltöttem le,ami
megegyezik "Cefre" 2785-ös hozzászólásának linkjével,mert ugyan oda juttat el mindkettõ.A 23 rapidos hivatkozást töltöttem le,remélem ugyan azt tartalmazza mint "magyargyerek" 2729-es ismertetõjének képe.A gondom csak az,hogy a fájlok kicsomagolásához jelszót kér.Bár az is lehet,hogy "Cefre" szerint regisztrálnom kéne a török fórumba és igy láthatnám a jelszót is.Azt szeretném megkérdezni, hogy "magyargyerek"
2726-os bejegyzésében ami színtén ezekre a török oldalon kersztûli
rapidos linkekre mutat neki kellet-e jelszó (és mi az?),vagy õ hogyan
csinálta?
üzenném(köszi a linket),hogy természetesen a török nyelvû oldalról amit
"magyargyerek" 2746 -os hozzászólásában is ír volna szó.Itt az útmutatásnak megfelelõen jártam el és Rapidos linkeket töltöttem le,ami
megegyezik "Cefre" 2785-ös hozzászólásának linkjével,mert ugyan oda juttat el mindkettõ.A 23 rapidos hivatkozást töltöttem le,remélem ugyan azt tartalmazza mint "magyargyerek" 2729-es ismertetõjének képe.A gondom csak az,hogy a fájlok kicsomagolásához jelszót kér.Bár az is lehet,hogy "Cefre" szerint regisztrálnom kéne a török fórumba és igy láthatnám a jelszót is.Azt szeretném megkérdezni, hogy "magyargyerek"
2726-os bejegyzésében ami színtén ezekre a török oldalon kersztûli
rapidos linkekre mutat neki kellet-e jelszó (és mi az?),vagy õ hogyan
csinálta?
Játékon belül nem lehet nyelvet váltani? Amugy egy csomó linket megnéztem, de a fele alig volt seed-elve, és sose ért volna re, az pedig jól jött le, vmilyen patch-el nem lehet átváltani?
Tudtok segíteni?
www.oyun-forum.com
Segítség!
Két nap alatt lehúztam a török oldalról a BH2-t.de sajna jelszót kér
a titkosított fájlok kicsomagolásához,neked nem volt ilyen problémád?
Mivel a török tudásom még kissé gyenge ehhez kéne segítség,avagy hol
találom,melyik "ü" betûs rész lenne az?
Segítség!
Két nap alatt lehúztam a török oldalról a BH2-t.de sajna jelszót kér
a titkosított fájlok kicsomagolásához,neked nem volt ilyen problémád?
Mivel a török tudásom még kissé gyenge ehhez kéne segítség,avagy hol
találom,melyik "ü" betûs rész lenne az?
Segítség!
Igen jól érted AXXON a hivatalos megjelenés dátuma 2009.
A belinkelt oldalról lehet majd letölteni az alapjátékot,
majd késõbbiekben az esetleges kiegészítõket
úgy mint új térképek,fegyverek,bõrök és effektek
ahhoz hasonlóan mint a "néhai" BK-portal.co.uk-n
A belinkelt oldalról lehet majd letölteni az alapjátékot,
majd késõbbiekben az esetleges kiegészítõket
úgy mint új térképek,fegyverek,bõrök és effektek
ahhoz hasonlóan mint a "néhai" BK-portal.co.uk-n
Hello!
Nagyon megtetszett az elsõ rész és szeretnék magyar vagy legalább angol fordítást találni hozzá mert oroszul egy szót se értek, vagy a játékban lehet állítani?
Nagyon megtetszett az elsõ rész és szeretnék magyar vagy legalább angol fordítást találni hozzá mert oroszul egy szót se értek, vagy a játékban lehet állítani?
2775 erre nem tud senki segiteni?
Én eddig nem regisztráltam a fórumba, most pedig már nem enged új felhasználót regelni. Privátban elküldhetnéd a felhasználóneved és a jelszavad, hogy szét tudjak nézni a fórumon a letöltésekért.
Itt a honlapjuk:Fall Weiss
egyszer a fülembe jutott h van egy bizonyos lengyelországi kieg a blitzkriegre...valami *fall weiss*...vagy gelb* a jó ég tudja...de lehet h nem is kieg...tudtok valamit róla?
nos...abban sem tudok segiteni...itt látszik meg h még mennyi lemaradásom van amit be kell pótolnom...<#szomoru1>#szomoru1>
nem a mission kursk rosszul irtam elnézést.Panzerkrieg a kurksi pálya ott kell valamit csinálni 5 perc van rá de nem értem mert németül van
szia *cefre*! - sajnos ebben nem tudok segiteni....a mission kurskot nem játszottam még...
nem tud valaki segiteni?
a bkportal fóruma decemberben még biztosan elérhetõ lesz, addig érdemes letölteni, ami fontosnak tûnik, a már említett Lee beposztol (szinte) minden linket a fórumba, ami az oldalon elérhetõ volt:
- gameplay mods
- unit packs
- texture packs
- tools
- gameplay mods
- unit packs
- texture packs
- tools
Hello
elakadtam a játékban a német verzió miatt nem tudjátok hogy a kurksi 1 pályán mit kell csinálni ?elkezdem játszani a játékot és 5 perc után leáll hogy valamit nem csináltam meg
elakadtam a játékban a német verzió miatt nem tudjátok hogy a kurksi 1 pályán mit kell csinálni ?elkezdem játszani a játékot és 5 perc után leáll hogy valamit nem csináltam meg
kösz!...elöre is...fogok..fogunk szólni...mert azért blitzkrieg az blitzkrieg..én 5 éve játszom...és erössen gyanus h folytatom...sött ugy döntöttem h trucból* mivel meg szünt a portál..meg itt ez a rakás marha uj játék...ujbol be lendülök..méghozzá blitz alappal...sovjet kamány!!!! ugyhogy mindenkit buzditok tartsatok velem! blitzkrieg forever.....
Ha csak térképek érdekelnek akkor itt egy link :bkmapsitt szinte minden térkép megtalálható ami a portálon volt.
Egy kis info: A BK-portált egy Lee nevû angol srác saját oldala.
Az utobbi idõben több virus/hacker támadás érte, ezt unta meg és bedobta a törülközõt. Most úgy néz ki a dolog hogy az egész portál költözni fog, persze ha a tagoknak sikerül megeggyezni valamiben végre és nem egymást hurrogják le állandóan. Én aktív tagja vagyok a portálnak, ha más forrásból nem tudjátok beszerezni amit akartok írjatok nekem és én segiteni fogok de kizárólag pm.<#awink>#awink>
Az utobbi idõben több virus/hacker támadás érte, ezt unta meg és bedobta a törülközõt. Most úgy néz ki a dolog hogy az egész portál költözni fog, persze ha a tagoknak sikerül megeggyezni valamiben végre és nem egymást hurrogják le állandóan. Én aktív tagja vagyok a portálnak, ha más forrásból nem tudjátok beszerezni amit akartok írjatok nekem és én segiteni fogok de kizárólag pm.<#awink>#awink>
de poén az egészben,h decembertöl,az az e hónaptól korlátlan a netem...most akartam be lendülni...<#szomoru1>#szomoru1>
ejha...most egekbe szöknek a blitz kiegészitök árai...mit nem adnék petchekért,meg pályákért...na de azért tevékenykedtem szerencsére a multban...
Blitzkrieg Portal: The End of the Road
Szóval vége az útnak. Valami oka biztos volt hogy megszûnt a bkportal.
Én már éltem át ilyet más játékoknál. Hogy megszünik a játék hivatalos weblapja mert már csekély az érdeklõdõ és csak a fanatikusok játszák a gamét. Nyilván az új rész eladásai sem igértek jó bevételt a kiadónak és így nincs mibõl támogatni az oldalt. Nyereségorientáltak, õket csak a lemezeladások érdeklik. A számok. Azt azért ne felejtsük el hogy sok éves grafikai motorral fut még mindíg a blitzkrieg és hát a mai csili-vili 3D-s világban ez már sokaknak kevés.
Szóval vége az útnak. Valami oka biztos volt hogy megszûnt a bkportal.
Én már éltem át ilyet más játékoknál. Hogy megszünik a játék hivatalos weblapja mert már csekély az érdeklõdõ és csak a fanatikusok játszák a gamét. Nyilván az új rész eladásai sem igértek jó bevételt a kiadónak és így nincs mibõl támogatni az oldalt. Nyereségorientáltak, õket csak a lemezeladások érdeklik. A számok. Azt azért ne felejtsük el hogy sok éves grafikai motorral fut még mindíg a blitzkrieg és hát a mai csili-vili 3D-s világban ez már sokaknak kevés.
köszi
melyk billentyûvel jön ki a löveg hatótávolsága?
jéé tényleg nincs a portál..én most vettem észre ahogy mondtátok...mert épp más játékot játszok (generals)ejha az a sok missio...patch...uhhh
de sztem azért nem szünhetett az meg végleg...
de sztem azért nem szünhetett az meg végleg...
Köszi
© Cefre Blitzkrieg Dual Core Patch.zip elküldve!
Axon: Nem tudom. De ez nagy érvágás nekünk. Most melóhelyen vagyok és innen nem tudok kutatni mert gamez oldal le van tiltva. Otthonról még tegnap bkportalon tudtam fórumozni.
Na megüt a guta. Megszûnt a bkportal??!!
Egy tonnányi dolog van még amit nem mentettem le.
Valahová nem teszik fel ezeket az anyagokat?
Egy tonnányi dolog van még amit nem mentettem le.
Valahová nem teszik fel ezeket az anyagokat?
Köszi átküldöm privátba
Dobj meg egy e-mail címmel és átküldöm. Nekem dvd-nyi blitzkrieg cuccom van kimentve. (mod-ok,pályák,patch-ek,stb.)
Mindent mentek amit értékesnek találok. Így ezt a dual core patch-et elõszedem a "raktárból".
Mindent mentek amit értékesnek találok. Így ezt a dual core patch-et elõszedem a "raktárból".
A blitzkrieg portál nem mûködik nem tudna valaki 1 dual core patch ot küldeni ?annélkül nem tudom játszani a játékot
nem tudsz e valami linket honnan lehet leszedni dual core patch ot?
Ismerõs a probléma. Valószínûleg kétmagos procival akarod nyomni a gamét? Nálam dual core patch megoldotta ezt a gondot.
De csak a german campingal csinálja a többi megy rendesen meg ha el is indul arman akkor meg akad meg fagyogat
Van még 1 problémám fekete képernyõ van ha betölti a játékot nem tud. valaki segiteni rajtam?nem csak ennél a játéknál csinálta ezt már az antologinál is ez volt a probléma
köszi már lent van
De mûködik!
Na figyu! Amikor ráklikkelsz az egyik rapidos linkre bejön egy török nyelvû lap.Az elsõ fájlnak ez
Ott a "O-F url yönlendirme sayfası" oldalon katt az URL-re. és má egy rapidos tiszta linked vanamita rapid szabályai szeint kell ugye töltögetni. Ezt már nem ecsetelem hogy megy mert olvass utánna valahol.
Na figyu! Amikor ráklikkelsz az egyik rapidos linkre bejön egy török nyelvû lap.Az elsõ fájlnak ez
Ott a "O-F url yönlendirme sayfası" oldalon katt az URL-re. és má egy rapidos tiszta linked vanamita rapid szabályai szeint kell ugye töltögetni. Ezt már nem ecsetelem hogy megy mert olvass utánna valahol.