Blitzkrieg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Én még nem játszok vele, így nem tudom a választ.

hova??
AndrewT
esetleg írd be ide?

Burning Horizont 2 a németekkel kurks nál mit kell csinálni mert van rá 8 perc hogy megcsináljam és leál.nem értem mert németül van
Axon
A #2787-es beírásomban nem neked válaszoltam.

Az a Burning Horizont 2 amit én letöltöttem, nem volt jelszavasan becsomagolva, így nem volt gondom a kicsomagolással.

Problémádra pedig ott a megoldás a #2790-es beírásban :-)

rar pass:www.oyun-forum.com
Elnézést kérek AXON ha nem jól fogalmaztam és egyben Cefre válaszára is
üzenném(köszi a linket),hogy természetesen a török nyelvû oldalról amit
"magyargyerek" 2746 -os hozzászólásában is ír volna szó.Itt az útmutatásnak megfelelõen jártam el és Rapidos linkeket töltöttem le,ami
megegyezik "Cefre" 2785-ös hozzászólásának linkjével,mert ugyan oda juttat el mindkettõ.A 23 rapidos hivatkozást töltöttem le,remélem ugyan azt tartalmazza mint "magyargyerek" 2729-es ismertetõjének képe.A gondom csak az,hogy a fájlok kicsomagolásához jelszót kér.Bár az is lehet,hogy "Cefre" szerint regisztrálnom kéne a török fórumba és igy láthatnám a jelszót is.Azt szeretném megkérdezni, hogy "magyargyerek"
2726-os bejegyzésében ami színtén ezekre a török oldalon kersztûli
rapidos linkekre mutat neki kellet-e jelszó (és mi az?),vagy õ hogyan
csinálta?
Játékon belül nem lehet nyelvet váltani? Amugy egy csomó linket megnéztem, de a fele alig volt seed-elve, és sose ért volna re, az pedig jól jött le, vmilyen patch-el nem lehet átváltani?

Axon
Nem igazán értelek. A Blitzkrieg játéknak van angol verziója. Töltsd le azt.

Tudtok segíteni?

www.oyun-forum.com
Segítség!
Két nap alatt lehúztam a török oldalról a BH2-t.de sajna jelszót kér
a titkosított fájlok kicsomagolásához,neked nem volt ilyen problémád?
Mivel a török tudásom még kissé gyenge ehhez kéne segítség,avagy hol
találom,melyik "ü" betûs rész lenne az?
Segítség!
Igen jól érted AXXON a hivatalos megjelenés dátuma 2009.
A belinkelt oldalról lehet majd letölteni az alapjátékot,
majd késõbbiekben az esetleges kiegészítõket
úgy mint új térképek,fegyverek,bõrök és effektek
ahhoz hasonlóan mint a "néhai" BK-portal.co.uk-n
Hello!

Nagyon megtetszett az elsõ rész és szeretnék magyar vagy legalább angol fordítást találni hozzá mert oroszul egy szót se értek, vagy a játékban lehet állítani?

2775 erre nem tud senki segiteni?
Axon
Ez még nem letölthetõ. 2009-re ígérik a kész verziót, ha jól értem...

Axon
Én eddig nem regisztráltam a fórumba, most pedig már nem enged új felhasználót regelni. Privátban elküldhetnéd a felhasználóneved és a jelszavad, hogy szét tudjak nézni a fórumon a letöltésekért.

Itt a honlapjuk:Fall Weiss
egyszer a fülembe jutott h van egy bizonyos lengyelországi kieg a blitzkriegre...valami *fall weiss*...vagy gelb* a jó ég tudja...de lehet h nem is kieg...tudtok valamit róla?
nos...abban sem tudok segiteni...itt látszik meg h még mennyi lemaradásom van amit be kell pótolnom...<#szomoru1>
nem a mission kursk rosszul irtam elnézést.Panzerkrieg a kurksi pálya ott kell valamit csinálni 5 perc van rá de nem értem mert németül van
szia *cefre*! - sajnos ebben nem tudok segiteni....a mission kurskot nem játszottam még...
nem tud valaki segiteni?
AndrewT
a bkportal fóruma decemberben még biztosan elérhetõ lesz, addig érdemes letölteni, ami fontosnak tûnik, a már említett Lee beposztol (szinte) minden linket a fórumba, ami az oldalon elérhetõ volt:

- gameplay mods
- unit packs
- texture packs
- tools

Hello

elakadtam a játékban a német verzió miatt nem tudjátok hogy a kurksi 1 pályán mit kell csinálni ?elkezdem játszani a játékot és 5 perc után leáll hogy valamit nem csináltam meg
kösz!...elöre is...fogok..fogunk szólni...mert azért blitzkrieg az blitzkrieg..én 5 éve játszom...és erössen gyanus h folytatom...sött ugy döntöttem h trucból* mivel meg szünt a portál..meg itt ez a rakás marha uj játék...ujbol be lendülök..méghozzá blitz alappal...sovjet kamány!!!! ugyhogy mindenkit buzditok tartsatok velem! blitzkrieg forever.....
Ha csak térképek érdekelnek akkor itt egy link :bkmapsitt szinte minden térkép megtalálható ami a portálon volt.
Egy kis info: A BK-portált egy Lee nevû angol srác saját oldala.
Az utobbi idõben több virus/hacker támadás érte, ezt unta meg és bedobta a törülközõt. Most úgy néz ki a dolog hogy az egész portál költözni fog, persze ha a tagoknak sikerül megeggyezni valamiben végre és nem egymást hurrogják le állandóan. Én aktív tagja vagyok a portálnak, ha más forrásból nem tudjátok beszerezni amit akartok írjatok nekem és én segiteni fogok de kizárólag pm.<#awink>
de poén az egészben,h decembertöl,az az e hónaptól korlátlan a netem...most akartam be lendülni...<#szomoru1>
ejha...most egekbe szöknek a blitz kiegészitök árai...mit nem adnék petchekért,meg pályákért...na de azért tevékenykedtem szerencsére a multban...
Axon
Én úgy tudtam, hogy a bkportal független oldal és semmi köze a hivatalos kiadóhoz.

Blitzkrieg Portal: The End of the Road
Szóval vége az útnak. Valami oka biztos volt hogy megszûnt a bkportal.
Én már éltem át ilyet más játékoknál. Hogy megszünik a játék hivatalos weblapja mert már csekély az érdeklõdõ és csak a fanatikusok játszák a gamét. Nyilván az új rész eladásai sem igértek jó bevételt a kiadónak és így nincs mibõl támogatni az oldalt. Nyereségorientáltak, õket csak a lemezeladások érdeklik. A számok. Azt azért ne felejtsük el hogy sok éves grafikai motorral fut még mindíg a blitzkrieg és hát a mai csili-vili 3D-s világban ez már sokaknak kevés.

köszi
Axon
alt+r vagy ctrl+r

melyk billentyûvel jön ki a löveg hatótávolsága?
jéé tényleg nincs a portál..én most vettem észre ahogy mondtátok...mert épp más játékot játszok (generals)ejha az a sok missio...patch...uhhh

de sztem azért nem szünhetett az meg végleg...
Köszi
© Cefre Blitzkrieg Dual Core Patch.zip elküldve!

Axon
Szívfájdító, hogy miket NEM töltöttem még le.

Axon: Nem tudom. De ez nagy érvágás nekünk. Most melóhelyen vagyok és innen nem tudok kutatni mert gamez oldal le van tiltva. Otthonról még tegnap bkportalon tudtam fórumozni.

Axon
Na megüt a guta. Megszûnt a bkportal??!!
Egy tonnányi dolog van még amit nem mentettem le.
Valahová nem teszik fel ezeket az anyagokat?

Köszi átküldöm privátba
Dobj meg egy e-mail címmel és átküldöm. Nekem dvd-nyi blitzkrieg cuccom van kimentve. (mod-ok,pályák,patch-ek,stb.)
Mindent mentek amit értékesnek találok. Így ezt a dual core patch-et elõszedem a "raktárból".

A blitzkrieg portál nem mûködik nem tudna valaki 1 dual core patch ot küldeni ?annélkül nem tudom játszani a játékot
nem tudsz e valami linket honnan lehet leszedni dual core patch ot?
Ismerõs a probléma. Valószínûleg kétmagos procival akarod nyomni a gamét? Nálam dual core patch megoldotta ezt a gondot.

De csak a german campingal csinálja a többi megy rendesen meg ha el is indul arman akkor meg akad meg fagyogat
Van még 1 problémám fekete képernyõ van ha betölti a játékot nem tud. valaki segiteni rajtam?nem csak ennél a játéknál csinálta ezt már az antologinál is ez volt a probléma
köszi már lent van
De mûködik!
Na figyu! Amikor ráklikkelsz az egyik rapidos linkre bejön egy török nyelvû lap.Az elsõ fájlnak ez
Ott a "O-F url yönlendirme sayfası" oldalon katt az URL-re. és má egy rapidos tiszta linked vanamita rapid szabályai szeint kell ugye töltögetni. Ezt már nem ecsetelem hogy megy mert olvass utánna valahol.