3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • kovajani
    az előbbiről lemaradt:GZM 12c.pak, GZM 12cHumans.pak,GZM12cObjects.pak, Omega50V.pak. Hiába másoltam be a datamappába, semmi eredmény.
  • kovajani
    hello Blitzese! szeretnék kérni segitséget a GZM 5.55-re vonatkozóan. Letöltöttem, kicsomagoltam s 4 db fájl van benne,igy néz ki:
  • gooooliath
    http://gabgames.ucoz.hu/index/1-0-0-3

itt nézz szét
  • kovajani
    Szereném megkérdezni, hogy a Total War modot és a Total Mission 1 és 2-öt honnan lehet letölteni? Köszi!
  • gooooliath
    kaminec podolsk (rem jól írtam..) a negyedik pálya amit játszom HRA-ban! Óriási térkép 21 es! megemlitem h a missiók teljessen különböznek a blitzkrieg hagyományos játék motorától...hatalmas területeken néha tényleg gigászi csata bontakozik ki...sokszor külön öszpontosítást igényel h az összes utánpótlás kamiont irányitsam...ezek a missiók határozottan nem kezdöknek készültek! Ezen a pályán az elsö 10 percben megsemmisitö vereséget szenvedtem,valószinüleg ujra kell kezdenem és egész más oldalról kell meg közelitenem a falut!

[IMG]http://kep.ivpicture.hu/221847.jpg[/URL][/IMG]
  • gooooliath
    háá hááá..!!!! Hüü de ismerös ez a térkép! alig várom h játszam!!! üdv
  • ngazsi
    ITT pedig készül a Tordai csata ezek az első teszt közben készültek:

A térképet gooooliath készitette akinek ezúton is hála, hamarosan ti is nyúzhatjátok bár még a skript hemzseg a hibáktól
    harcra fel!

orosz hadoszlop támadásban:

mint az oroszok:
  • magyargyerek
    Én most harcolok a TC 2-ben van Berlin védelme pályán. Maroknyi német páncélos van a kezemben de mind a kor szerint a legerősebb német tankok.
  • Axon
    Guszta!
    Nyálelválasztásom meg is indult :-)
  • AndrewT
    hm, parancsnoki turán, szép!
  • ngazsi
    HADJÁRAT MENÜ KICSIT MÁSKÉPP:
  • ngazsi
    ÚJ MAGYAR EGYSÉG KÉSZÜL :
  • gooooliath
    HRA 3.palya...erdekes kis parancsnoki raj...radiossal...[IMG]http://kep.ivpicture.hu/220483.jpg[/URL][/IMG]
  • magyargyerek
    Kérésre felrakom ide ezt:Blitzkrieg Dual Core Patch
  • magyargyerek
    Nálam most nem vacakolt az xp a nyelvi beállításokkal, simán vitte a játékot átállítgatás nélkül. De persze attól függ kinél milyen verzió van fent és az sp3 lehet már tartalmazza ennek javítását.
  • Axon
    Ha orosz verziód van, akkor a ciril betűk lehetnek a problémák.

Próbáld meg ezt:

Menj a Vezérlőpult/területi beállítások menüjébe. Ott válaszd a speciális fület. Majd a lenyíló menüben válaszd ki az orosz nyelvet.
  • F E R I
    Lejött végre a Total Challenge és amikor telepíteni szeretném azt írja ki: "A fájlnév, a könyvtárnév vagy a kötetcímke szintaxisa nem megfelelő" Ilyenkor mit kell csinálni?
  • gooooliath
    hmm ott meg nem tartok...en egy ket missioval hatrabb vagyok toled...de a napokban oda erek...
  • Axon
    Nagyon jó képek. Monhatni nyálcsorgatóak.
    Az első kép bal-felső részén azok a nagy fémdobozok micsodák. I. vh-s tankok lennének?
  • kitt2000
    Egyiptom : El Alamein November 1942!!
    Pontosan nem tudom hogy hanyadik!
    2 cél van benne!
  • gooooliath
    hanyadik pálya az? hol játszódik? én afrikában vagyok épp...
  • kitt2000
    Tudnátok segiteni a Burning Horizon(kiegészitö) Rommel (német)kampányába ahol egy vékony frontvonalon játszol abba mit kell csinálni mert nem jutok át rajta!
    Mi a feladat ebbe a kűldetésben pontosan hogy lehet átjutni rajta!
  • magyargyerek

• magyargyerek
    Ezt meg kell osztanom ezt a képet mert olyan gyönyörű!
    A kép nevében benne van ez a szótöredék: gzm71ix0.jpg Ez azt jelentené hogy a még nem létező gzm7 modból való lenne?
  • gooooliath
    magyargyerek! köszönöm szépen!!!!

akkor szedem is...
  • Axon
    Az biztos, hogy nehéz rátalálni és letölteni, de ez nem csak most van így, hanem a blitz fénykorában is nagyon nehéz volt a TC részeit beszerezni. Én főleg az emule hálózatáról töltöttem. A legnagyobb negatív rekordom a Frontal Attack nevű kiegészítőt, több mint 1 éven át töltöttem.
  • magyargyerek
    Axonnak igaza van az angol lehet jobb megoldás. Csak az a baj én nem találtam sehol csak ezt. Ennek is nagyon örültem. Véletlenül akadtam rá. De hát tudjuk mi azt hogy ez a játék orosz nyelvterületen él még legtovább. Még talán spanyoloknál elég kiterjedten lehetett mert a hajdan volt blitzkrieg portálon sok minden volt spanyolul hozzá. Volt egy XV.lajos vagy mi volt a neve az egyénnek aki nyomott fel modokat meg minden egyebet.
  • Axon
    Nekem a TC3 angol nyelvű verziója van meg. Mindegyik részből van angol verzió, azt érdemes leszedni.
  • F E R I
    Köszi, én is elkezdem leszedni :)
  • magyargyerek
    Nem kér jelszót. Csak az alsó harmadot szedd. A hotfile.com-ról tudsz tölteni egész jól, a fájlok között picit várakoztat de nem vészes. De ha dinamikus ip-d van akkor azt sem mert reconektelj és nem vársz.
  • gooooliath
    hmm..no megsem megy ilyen egyszeruen....magyargyerek ez regisztralos oldal ugye?...ja meg kér valami jelszót is....segitenél?
  • gooooliath
    tagadhatatlan! magyargyerek vissza tért....alig gyözöm a képeket nézni!!!

no akkor én is le huzom ezt a kieget..
  • Axon
    Nos igen, de legalább azért megpróbáltak bele tenni egy magyar egységet. Amikor a TC sorozatot kiadták, akkor ez még nagy szó volt.
  • AndrewT
    sajnos az egy olasz Semovente, csak zöldre van festve
  • magyargyerek
    Betettek egy Zrinyi páncélozott járművet a játékba.
  • magyargyerek
  • magyargyerek
    Csak ámuldozok annyira szépek ezek a járművek. Oldalkocsi nélküli motort látjátok? Vaggy azokat a civil buszokat lehet mozgatni és odébb menni velük. A piros teherautó pedig egészen új.
  • magyargyerek
  • magyargyerek
  • magyargyerek