3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • ngazsi
    Ha nem indul el a letöltés az ikonra kattintva akkor közvetlenül fellette ott a letöltés gomb ha még mindig nem müködik akkor regelj a windows live rendszerbe. Nem kell félni a Microsft nem harap viszont galád modon nem támogatja a többi böngészőt ha viszont IE-t használsz és az esetleges más idegen letöltésvezérlőt is kikapcsoltad, de még mindig nem működik, akkor a hiba a te beállításaidban van.
  • gooooliath
    ngazsi..igen látom hogy vannak jó dolgaid,meg szívessen töltögetnék onnan,de be vallom nem tudom hogy kell...valamiért nem megy...mit csinálok rosszul? vagy hogy kellene?
  • ngazsi
    Bármennyire is utálod használd az Internet Explorert, és a Silverlight bővitményt de a legtutibb ha a Windows Live rendszerbe regelsz.
  • obersepp
    sajnos az oldaladat mostanában valamiért nem jeleníti meg a böngészőm.(?!)
  • ngazsi
    Dolgoznak rajta de még biztos hogy hosszú hetekig nem. Addig is nálam minden régi dolgot megtalál az aki keres:GABGAMES
  • obersepp
    Az új BK-portálon mikortól lesznek letölthetők újra a Mod-ok?
  • ngazsi
    TOP SECRET: 2009 SZEPTEMBER
  • gooooliath
    nem tudja valaki h mikorra készül el a fall weiss? Arra nagyon kiváncsi vagyok...azt várom piszokul...láttam az oldalát lessz néemt lengyel litván szlovák orosz kampány!!! Nos a szlovák kampány igaz h csak 2 missió de mégis....uhhh de várom e...
  • gooooliath
    495 forint? az azért kevés...jesszus...na de én nem magyarországról irok...na mindegy...üdv
  • SPZ2
    A World War Iet nem érdemes leszedni! A Media Marktban most csak 495 (!!!) forint tokkal vonóval.
  • gooooliath
    de vérszegény ez az oldal ....senki sem ir..senki sem játszik?
    én játszom a great patriotic wart...és már a 11.pályán vagyok a 28-ból...mondhatom piszok nehéz a kampány..de kárpótol a filing...azoknak ajánlom különben akik szeretik a sovjet hangulatot...mert a zene is le cserélödött és sovjet az az orosz indulok szólnak..de hangualtossak...be került sok uj tank is mindkét részröl...és persze a jó öreg achtung panzeros húzás h a kamionok nem autómatikussak..pl h ki fogy az ellátmányuk,akkor nem mennek maguktól fel töltekezni..hanem nekem kell öket is el küldeni majd vissza hivni a tüzérséghez vagy a gyalogság utánpótlására...ez néha nagyon fárasztó mert épp csatázok és közben még ezt is figyelni kell...tele vannak a pályák missiókkal...4-6 küldetést teljesiteni kell...és meg jegyzem nagyon nehezek...na ennyit erröl...ismétlem..csak sovjet kedvelöknek ajánlom...
  • gooooliath
    axon...vagy magyargyerek...szurjatok be egy linket a world war 1-et honnan lehetne le huzni..lehet rapidos is....mindegy...kösz
  • ngazsi
    Ma elindult az új BK-portál: BKHQ
  • gooooliath
    huhh kösz az oldalért baba nagyon! rem meg tudom csinálni a missiót mostmár...greath patriotic war 3.missio..üdv ngazsi
  • ngazsi
    Ezt használd: webforditás.hu
  • gooooliath
    jajj forditsa mar le valaki ezt a szoveget,mert mar a hajamat tepem tole...

**A CIVILIAN REPORT THAT THE SWAMP AHEAD OF YOU PASSEBLE. MOREOWER,HE SAYS THAT AN ENGINEER UNIT RECENTLY PASSED IT AND HAS CONSTRUCTED A BRIDGE WHICH CAN BE CROSSED BY TANKS. FOLOW THE CIVILIAN BUT BE CAREFULALTHOUGH THE GERMAN ARMY MIGHT NOT HAVENOTICEDIT YET,ELITE GERMAN PARATROOPERS RECENTLYLANDED NEEARBY.THESE UNIT CAN HINDER YOUR RETREAT.GERMAN COLUMNS ARE ADVENCINGON OUR FRONT LINE.YOU MUST REACH IT WITH AT LEAST 2 TANKS AND 4 SQUADS BEFORE IT IS BROKEN AGAIN.**

sehogy nem áll össze a fejemben a szöveg,habár sokat értek belöle...valaki aki nagyobb angolos forditsa már le....
  • AndrewT
    viszonylag nehezen, mivel a panzerkrieg egyik "újdonságaként" vadiúj 3d modellek kerültek a játékba, új néven, így az eredeti skinek legfeljebb az eredeti modellekre húzhatók rá.
    viszont készültek kifejezetten ehhez sikncsomagok:
    link
  • BlitzR
    Sziasztok! Valaki nem tudja hogyan tudom hasznalni blitzkrieg-es skineket panzerkrieg alatt? Ha eggyaltalan lehetseges :) Kiprobaltam betenni a Data-ba a skin PAK-ot, de egy-ket egysegen kivul semmi nem valtozott. Ha valaki tudja segitsen! Koszonom!
  • Axon
    Remek az oldal!
  • ngazsi
    Új tartalmak nálam: Iron Frost2, East Afrika mod RC6, Sudden Strike mod és magyaritott menü. Ezenkívül a BK-portál valamennyi térképe és modja elérhető ezen a linken:GabgamesJÓ SZÓRAKOZÁST!
  • AndrewT
    bk hq
    a blitzkrieg portal "utódja", egyelőre még csak a fórum indult el
  • magyargyerek
    BUÉK.Minden Blitzkrieg rajongónak.
  • Tadeus2
    B.U.É.K

http://union.4bb.ru/

http://www.bk-maps.de/include.php?path=contentarchive&type=4&PHPKITSID=gDUf1Zd8emM4xN4C2jl2VKQCj3vuim1u
  • gooooliath
    mindenkinek boldog uj évet!...........
  • gooooliath
    közben meg fel tettem a greath patriotic war-t..ez egy kieg a blitzkrieghez...orosz kampány!...elég érdekes...uj tankokat kaptam már az elsö missiónál..t 37eseket...nevetségessen kis jószágok de azért szinezik a játékot...kaptam 3 db kv 2 -töt...az elsö missió fin hadszintér...hehe talvisota
  • gooooliath
    értem....de te mivel nyitottad meg? demon toolsal? -mert én azzal próbáltam de semmi...ki csomagoltam az elsö csomagot,majd aszt be helyeztem a demontoolsba de semmi...
  • magyargyerek
    #2821-ra. gooooliath:
    Nem tudom mi a baj? Nálam futott szépen minden.
  • Tadeus2
    Nos ennyi,elég volt,ez már a játék élvezhetőségére ment.Az 5 frontos támadás egyidejűleg a mindent mozgass egyszerre,figyelj az összes egységedre és küzdj eredményesen is talán egy kicsit már sok.Nekem már sokk és nem játszom tovább a BH2-t a Tscherkassy pályánál már nem a páncélosok mozgására és tüzelésére figyelsz,nem a robbanások látványát nézed,nem a megtervezett védvonalaidat alakítod ki vagy éppen támadást készítel elő.Minden-mindenkire lő és egy puszta mészárlás az egész.Én jobban szeretem a kevesebb egységgel végrehajtott taktikus pályákat(itt több mint 100 egység van),ahol ki kell használnod a terep adottságait.Eddig tetszett,sőt az elején még gyengének is tűnt,de aztán lépésről-lépésre nehezedett,érdekesebb lett és játszható volt,de ez már nem az.
    Mond "Cefre" te hol tartasz? Neked ez tetszik?
  • ngazsi
    A nagyobb modokat is feltöltöm majd de ezek darabolva lesznek mert a tárhely korlátozza a fájlméretet. Ha a nagyobb modok fent lesznek elkezdem tölteni a térképeket is.
  • Axon
    Remek az oldal.
    Lehet, hogy csak én nem találom, de a nagyobb teljes modokat nem látom (pl. Hagelsturm, Heimatfront, Panzerwaffen, stb.)
  • Axon
    Így én is egyetértek veled :-)
  • Axon
    Valahogy nagyon bejön ez a 2. vh-s téma :-)
  • gooooliath
    ee...akarom inditani a talvisotat,de a demontools sehogy sem ismeri fel? kicsomagolom és hiába...tud valaki segiteni?....magyargyerek hol vagy már mikor legnagyobb szükség volna rád....
  • gooooliath
    háá na..mondjuk ez már valami...ide érdemes be térni...
  • ngazsi
    Blitzerek!
    Elkezdődött valami új:Gabgames
    Létrehoztam egy oldalt (egyelőre még kezdetleges) amiről lehet tölteni mindent ami a BK-portálon volt. Illetve itt fogok közzétenni infókat a készülő magyar mod-ról aminek elkészítésében innen is többen közreműködnek. Ezúton is köszönet nekik.
    HRA(Hungary Royal Army) mod
  • AndrewT
    jogos. akkor átfogalmazom: az olyan kiemelkedő kiegészítőkhöz képest, mint amik pl az active gamingtől érkeznek (kursk, barbarossa), a lentebb felsoroltak kevésbé hoznak lázba, személy szerint engem.
  • gooooliath
    hát ez az...pl a blitzkrieg alapot játszom a sovjetokkal kb 5.-ik alkalommal...és leköt nagyon...meg ismerem magam...még a spájzba duncba nem lessz az összes kieg meg patch meg mi egy más nem nyugszom...

te meg axon mindenhol ott vagy? tegnap fel ugrottam a panzer generals topira, hát kit látok -- *axon* -- a mult héten meg még valami helyen láttalak de az nem is sg volt..valami játékról mondtál véleményt...aztán sudden strike 3 on láttalak..azt meg ne is mondjam h az összes második vh-s topik tele van veled...te aztán minden lébe kanál vagy....
  • Axon
    Azért az erősen relatív kinek mi az izgalmas. Szerintem egy Blitzkrieg rajongónak - már pedig aki egy több mint 5 éves játékkal a mai napig játszik az mindenképpen fanatikusnak tekinthető - kötelező darabok.

Beszerzésük már más kérdés. Nehezen lehet őket levadászni torrent és emule oldalakról, esetleg rapidos linkekről.
  • AndrewT
    ezeknek a zöme olyan, hogy néhány custom mapból csináltak chaptert, mind az alapegységeket és az alapjátékot használja, nem túl izgalmas. szerintem
  • gooooliath
    ezek még hiányoznak nekem..