Blitzkrieg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ez a képbeszúrásod valahogy felemásra sikeredett.:-) Javaslom mielõtt beszúrod ide egy másik ablakban próbáld ki a kép linkjét, hogy megy e. Én a mai napig beszúrás elõtt leellenõrzöm. A képed itt:

http://image.fiberhost.hu/upload_dir/20080916/cgkquy58_ss.jpg
hát ezt a kép feltöltést még csiszolnom kell...<#mf1>
http://image.fiberhost.hu/upload_dir/20080916/bktvz024_ss.jpg
itt pedig le rohantam az ellenség egy föbb pontját...de elég kemény ellenállásba ütköztem...stug és panzer 3J akcióbanhttp://image.fiberhost.hu/upload_dir/20080916/bktvz024_ss.jpg
na ime ujabb képek...stalingrad kegyetlen utcai harc..a szó szoros értelemben minden méterért óriási ember áldozat...egyedüli szerencsém a K39-es ágyu...ez belövi az egész térképet és ezzel jól tudom semlegesiteni az épületeket...
Axon
Ez remek hír. Nem tudnád beszúrni ide az emule linket, vagy elküldeni privátba?

Axon
Na akkor most már nem értek semmit. Egyértelmûen a Motherland Calls mod indul el, de az elsõ pálya az achtung panzer elsõ pályája.
Ki fogom próbálni egy harmadik gépen is.

Van egy jó hírem. Emuléról leszedhetõ a Battle of Berlin c Addon.

Számomra az a különös hogy a Motherland of Call miért nem indul. Ez az egyetlen mod ami nem akar indulni.

Na mindegy remélem ha elkészül a Kosovo Sunrise mod az menni fog, de az még soká lesz.

Ngazsi láttam Bkportál fórumán hogy Dunkeltõl kezdve Bkfan41-ig segítenek a magyar mod készítésében. Egy szívességet szeretnék kérni tõled. Egy kis kostolóra vágyom a magyar egységekbõl. Ha fel tudnád tenni egy tárhelyre õket az õszintén megköszönném.

mi? neem nekem nem azzal kezdödik! Nekem orosz kezdö missióval indul! Kapok 2 BT7-et meg egy kv 1 korai modelt....meg 2-3 katona tisztet
nem értem axon....
Axon
Kipróbáltam a Motherland Calls modot egy másik gépen és azon tökéletesen mûködik. Az elszomorított, hogy ugyanazzal a próba pályával indul mint az achtung panzer és nekem azt nincs kedvem végigtolni. Csak azt nem értem, hogy egy orosz kampányt miért kell olyan pályával kezdeni, ahol németek harcolnak németek ellen.
Jó lett volna rögtön egy olyan pályán kezdeni, ahol magyar egységek is vannak.

na bocsika...csak a kép feltöltést tesztelgettem a magyargyerek képével...
na de ez itt amit láttok az elsö beszámoló az achtung panzerbol...helyszin stalingrad...borzaszto utcai csata...már alig vártam egy ilyen utcai frontot hát most meg kaptam...sött kv1-es medvékkel telitett zeg zugok minden felé...nekem meg a legerösssebb tankom panzer 4G! Reméltem h a gép adni fog egy tigrist bár de nem adott...ezért a t34 esek is sokszor fejtörést okoznak...de a panzer 4G azért jó páncél törö csak h a páncélzata gyér!
Remek rész ez a Talvisot csak kevés az újítás. Stálingrád sokkal jobbra sikeredett.

Finn hadjáratott igazi mazochistáknak csemege lehet.
Bár az orosz sem lett könnyû. Orosz elsõ két pálya idegõrlésrõl szól,
a 3. viszont igazi Finn arcvonal látványát , érzését adja.

Nem fogok warezkodi, de a Talvisota c film fent van youtubon 10p szeletekben. Igazi atmosphera teremtõ a játékhoz.Egyébként a film angol feliratos de olyan primitív a nyelvezete hogy még én is tudtam követni a párpeszédeket

Talvisota: Ледяной ад(1C) innen letölthetõ még. Sajnos rapidshare de ez már az új rendszerben nem is olyan nagy gáz. Ugyanis enged tölteni egymás után, nincs várakozás! De a sebesség le van folytva a töltésnél.

utánna néztem a kv tank kérdésnek..mert furta az oldalam a kiváncsiság...és félig igazam volt...volt KV 1 tank a finn sovjet háborúban...pontossan pár prototipussa..de nem kaptak nagy szerepet...
ja és valaki el küldhetné nekem a cimet honnan lehet le huzni a talvisotat...a magyargyerek a télen már közzé tette de el kallódott...
de megy ám! mi az hogy! egy kö esett ler a szivemröl....

ime az uj jármüvek névsora....aki még nem látta és érdekli

5. NEW UNITS (107)

5.1. Germany

- 37mm PaK35/36 AT gun (by Aleksej fon Grozni)
- 88mm FlaK18 AA gun with gunshield (by DTF Games)
- 88mm PaK43 AT gun (All Units Mod)
- SdKfz 251/1 halftrack (by DTF Games)
- SdKfz 250/9 halftrack (by Aleksej fon Grozni)
- Munitionspanzer IV supply tank (by Dunkelrot_erhob_sich)
- Munitionspanzer Panther supply tank (by Dunkelrot_erhob_sich)
- PzKpfw IV Ausf. F2 medium tank (by GordonCZ)
- SdKfz 138 Marder III Ausf. M tank hunter (by Dunkelrot_erhob_sich / textured by eisenhans)
- Panzerjager I tank hunter (by DTF Games)
- StuG III Ausf. G tank hunter (by Dunkelrot_erhob_sich / textured by Aleksej fon Grozni)
- PzKpfw II Ausf. L Luchs recon tank (by GordonCZ)
- PzKpfw I Ausf. B light tank (by Aleksej fon Grozni)
- PzKpfw 35(t) light tank (by tgd / textured by GordonCZ)
- PzKpfw III Ausf. M medium tank (by DTF Games)
- PzKpfw III Ausf. N medium tank (by DTF Games)
- PzKpfw IV Ausf. H medium tank (by CADster)
- PzKpfw IV Ausf. J medium tank (by CADster - modified by GordonCZ)
- SdKfz 7/1 SP AA gun (by Aleksej fon Grozni)
- Junkers Ju 87G dive bomber (by CCM2 Team)
- Messerschmitt Bf 110C fighter (by Aleksej fon Grozni)
- AT-Gunner: Panzerfaust (by GordonCZ)
- Submachinegunner: PPS-41 (by GordonCZ)
- Volkssturm: Mauser 98k (by GordonCZ)
- Volkssturm: MG34 (by GordonCZ)
- Volkssturm: Panzerfaust (by GordonCZ)

5.2. USSR

- T-60 light tank (by DTF Games)
- M3 Lee Lend-Lease medium tank (by GordonCZ / textured by Jack Cola)
- T-34 repair tank (by Dunkelrot_erhob_sich)
- T-34 supply tank (by Dunkelrot_erhob_sich)
- M3A1 Lend-Lease halftrack (by GordonCZ)
- TIZ AM-600 motorcycle (by GordonCZ)
- ZiS-5 61K AA truck (by Aleksej fon Grozni)
- T-34/57 tank hunter (by Dunkelrot_erhob_sich)
- T-28 obr. 1938 medium tank (by Talvisota Team)
- Lavockin La-5FN fighter (All Units Mod)
- Polikarpov I-16 fighter (Talvisota Demonstration)
- Suchoj Su-2 dive bomber (All Units Mod)
- Militia: Mosin-Nagant M1891/30 (by GordonCZ)
- Ski-Rifleman: M1891/30 (by Talvisota Team)

5.3. Romania

- R-2 light tank (by tgd)
- T-38 light tank (by GordonCZ)
- T-4 medium tank (by GordonCZ)
- TAs tank hunter (by Dunkelrot_erhob_sich / textured by GordonCZ)
- Rifleman: ZB24 (by GordonCZ)
- Machinegunner: ZB30 (by GordonCZ)
- Machinegunner: MG34 (by GordonCZ)
- Submachinegunner: Orita (by GordonCZ)
- Submachinegunner: MP40 (by GordonCZ)
- AT-Gunner: PTRD-41 (by GordonCZ)
- Officer: Luger P08 (by GordonCZ)

5.4. Hungary

- 40M Nimrod SP AA Gun (by Kun@)
- 43M Zrinyi I assault gun (by Dunkelrot_erhob_sich)
- 43M Zrinyi II assault gun (by Dunkelrot_erhob_sich)
- 41M Turan II medium tank (by tgd)
- 43M Turan III medium tank (by tgd)
- PzKpfw VI Tigris heavy tank (by DTF Games / textured by Dunkelrot_erhob_sich)
- PzKpfw IV Ausf. G medium tank (by DTF Games / textured by Dunkelrot_erhob_sich)
- Rifleman: 35M Mannlicher (by GordonCZ)
- Machinegunner: 31M (by GordonCZ)
- Submachinegunner: 43M Kiraly (by GordonCZ)
- AT-Gunner: 44M Kezi (by GordonCZ)
- Officer: 37M Frommer (by GordonCZ)

5.5. Poland

- 81mm wz.31 mortar (by Fall Weiss Mod Team)
- 40mm wz.36 Bofors AA gun (by Joseph Porta)
- 7.92mm Ckm wz.30 HMG (by Fall Weiss Mod Team)
- 105mm wz.29 field gun (by CorpBob)
- 37mm wz.36 Bofors AT-gun (by Talvisota Team)
- wz.34 halftrack (by Joseph Porta)
- TKS tankette (by tgd)
- Samochod Panzerny wz.28 armored car (by tgd)
- BA-64 armored car (by GordonCZ)
- T-70 light tank (by GordonCZ)
- T-34/85 medium tank (by GordonCZ)
- SU-85 tank hunter (by GordonCZ)
- Rifleman: Kbk wz.29 (by Joseph Porta)
- Reservist: Kbk wz.29 (by Joseph Porta)
- AT-Gunner: Kb ppanc wz.35 (by Joseph Porta)
- Machinegunner: Rkm wz.28 (by Joseph Porta)
- Officer: Vis wz.35 (by Joseph Porta)
- Crew: Kbk wz.29 (by Joseph Porta)
- Officer: TT-33 (by GordonCZ)
- Rifleman: M1891/30 (by GordonCZ)
- Machinegunner: DP-28 (by GordonCZ)

5.6. Finland

- BA-20 captured armored car (by GordonCZ)
- 40mm ItK/35-39 B Bofors AA gun (by GordonCZ)
- 20mm ItK/30 AA gun (by GordonCZ)
- 45mm PstK/32 AT gun (by GordonCZ)
- 7.62mm Maxim M/32-33 HMG (by GordonCZ)
- 81mm Krh/36 mortar (by GordonCZ)
- Polikarpov I-153 fighter (Talvisota Demonstration)
- Officer: Pistol M/23 (by GordonCZ)
- Rifleman: Mosin-Nagant M/91 (by GordonCZ)
- Ski-Rifleman: Mosin-Nagant M/91 (by Talvisota Team)
- Submachinegunner: Suomi M/31 (by GordonCZ)
- Machinegunner: Lahti-Saloranta M/26 (by GordonCZ)
- AT-Gunner: pst kiv/37 (by GordonCZ)
- Crew: Suomi M/31 (by GordonCZ)

5.7. Czechoslovakia

- T-34/76 obr.1942 medium tank (by GordonCZ)
- BA-64 armored car (by GordonCZ)
- T-70 light tank (by GordonCZ)
- Officer: TT-33 (by GordonCZ)
- Machinegunner: DP-28 (by GordonCZ)
- AT-Gunner: PTRS-41 (by GordonCZ)
- Rifleman: SVT-40 (by GordonCZ)

ne ijezgessetek...én még meg sem próbáltam...csak le töltööttem..de mindjárt bele nézek
Axon
Nekem is pont ugyan ez a hiba jelentkezik, sötét képernyõ.

Goooliath sereg összeállítása nekem is tetszett. Talvisota jó játék csak Blitzkrieg összes hibája benne maradt, mint írtam 5 év volt a két epizód között kijavíthatták volna. 37mm légvédelmük volt csak kevés ezért 1db-t kaphattam volna

Így is bátor finn katonák nyertek.

Lõvészárkot nem KV-2-esekkel hanem specko t-26-osokkal takarítgatták. Azért írtam hogy speciális mert ezek nem a késõbb gyártott 37mm-es löveggel voltak ferlszerelve hanem 2db géppuskával, illetve volt olyan hogy 2db gépágyúval.

P.S: játékban van síelõ egység /ami a kedvence/ s azt sem kaptunk azon a pályán

Ami suddent illeti gyere át sudden forumba ott állandoan lesz parnered 😄

figyelj...az az igasság h amit le irtál a játékrol a talvisottarol az nekem nagyon is tetszik! Hát az nem baj h történelem hü a párbaj! Tudod h pl a finneknek még légvédelemje sem volt a 105 napos háboruban? Egyedül volt repüllöjük az a holland *fokker* de lehet tévedek! Helsinkinek még óvó helye sem volt mikor decemberben el kezdték bombázni a várost! És ami a tankokat illeti hát tényleg ez volt a helyzet...az oroszok már KV2-esekkel támadták a fineket mikor azok szegények még sitalpon közlekedtek!-és igy is vissza verték az elsö hullám sovjet támadást! Hát ugye onnan származik a *molotov* koktél is! Nem tudom...na ...szerintem azért ilyen a multi missió,mert történelem hü! Én ezt azért becsülöm! Ami a sudden striket illeti még nem probaltam...de szeretném már nagyon!
Most nem vagyok háborúzós kedvemben,kicsit elcsábultam más irányban.Ide

Motherlands Calls-t én is letöltöttem de nem megy , hadjárat indítása utánn sötétt lesz a monitor. Megérkedeztem Bkportálon a készítöktõl ilyenkor mi a teendõ. Õk azt mondták vegyem vissza a grafikát. Megtettem de a monitor továbbra is sötét maradt.

Más téma sikerült megnyernem a Talvisota elsõ finn pályáját. Illetve kiprobáltuk haverokkal multiban a Talvisotát. 2x2-es meccs volt. Én a Finnekkel voltam az egyik sráccal, értelem szerûen a másik kettõ haver ruszkival volt.
Elsõ pofon akkor ért minket mikor õk induláskor 15-15db tankot kaptak mi egyet sem. Cserébe persze a mi térfelünk a térképen tele volt lõvészárokkal.( itt tennék egy mejegyzést hogy 15-bõl 7 tank volt nekik lángszórós volt)
Második pofont akkor kaptuk mikor kiderült hogy nekik van 9-9 bombázójuk nekünk se repülõnk se légelhárítónk
Viszont az összes bug megmaradt ami a sima Blitzkriegben felellhetõ volt így jól megizasztottuk a ruszki sereget. Nevetséges hogy 5 év alatt ami a "két" játék közt elteltet nem tudtak egy rendes patch-et összerakni.

Sok folyónak és kevés hídnak hála elsõ Vh-t idézõ 8 órás multi meccs lett belõle természetesen finn gyõzelemmel.

Egyik poén az volt hogy behívtak egy hatalmas bombázó , azt hittem vége a csapatomnak a hídnál, szõnyegbombázás letarol. Erre az a bombázó kidobott 2 db bombát és megölte 5db emberem. Ott röhögtünk a haveromon. Igaz visszafele is kidobott ugyanez a repcsi még 2 db bombát de az már senkit sem ölt meg.

P.S: furcsa élmény volt Sudden Strike széria utánn ujbol ezzel játszani multiban. Elképesztõen korlátolt ez a játék, pedig régen mennyire tettszett...

kösz akkor nem is foglalkozom a kérdéssel tovább...de kül próbálgattam már pályát szerkeszteni de bevallom ku**va nehéz! De volna kedvem hozzá...
Most akarok belevágni egy kis második VH-s tank modellezésbe is..teljessen beleszerettem a dologba...nem próbáltad még?-jó tudom h semmi idöd de klassz kis móka!
Axon
Na ez az új jármûvek téma nem egyszerû.
Elõször is, ha meglévõ jármû kap új textúrákat, akkor azt csak simán be kell másolni a data alkönyvtárba és máris szép terepszínben pompáznak a tigriseid.
Ha teljesen új jármûveket készítenek, akkor azok nem szerepelnek a meglévõ kampányban, pályákon, mivel nem is szerepelhetnek. Ezeket elvileg teljesen új pályákon lehet alkalmazni, amit direkt úgy szerkesztenek, hogy ezek az új jármûvek rajta legyenek.
A bkportalon vannak olyan pályák, amelyek közlik, hogy milyen modokra, textúramodokra, hang és környezeti modokra van szükségünk, hogy használni tudjuk azokat.
Aztán vannak olyan nagy modok (pl. Motherlands Calls, Panzerwaffen, Hagelsturm) amelyek összeszedik ezeket az új egységeket, a legjobb textúrákat, hang és látvány efekteket és egybe gyúrják õket, majd pedig a modhoz készülõ pályákon már használják is ezeket. Ezért van az, hogy például a Motherlands Calls modba már belerakták az eddig elkészült magyar egységeket és a modhoz készült pályákon már találkozhatsz is velük.
Ami a lényeg, hogy ezeket az új egységeket tartalmazó modocskákat nem érdemes letölteni, mert semmit sem érnek, mivel nincsenek hozzájuk pályák készítve.

te axon...most látom h megint van a portálon uj jármü csomag...de szégyen szemre nem tudom h mire jó az egyáltalán...klasszak azok a jármüvek,de mit kell azokkal csinálni? mire jó az? rendbe van h elhelyezem a blitz. könyvtárba meg minden...de hol találom a játékban azokat a jármüveket? vagy az a pálya szerkesztöhöz kell? irj(tok)...<#conf><#conf><#conf>
Én már lehúztam egy modot ebbõl és a németoldal nyitóképe emlékeztet az alapjátékra. Azzal a különbséggel hogy itt oroszok a tankparancsnokok nevei. De ha nálatok nem így van javítsatok ki.

Axon
Elkezdtem én is letölteni ezt a modot. Majd ki is próbálom.

jaja jellemzö h nagyon nehéz kampány az achtung panzer is borzasztó nehéz...csak 1 a baj vele...szovjet kampány...nem mindenki szereti...én személyszerint ugyanugy szeretem mint a németet...talán a szövetséges missiók jármüvek ..azok nem olyan érdekessek nekem...és mondom van magyar érdekeltsége is! lásd unit list*
kamaszaki
Jahm.
A Motherlands Calls tényleg jól sikerült és nehéz kampány.Érdemes letölteni.Molotovtól kezdve síelõ finnekig minden van benne.X)

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

szesztek...látátok h megjelent egz uj mod a portalon? *motherland calls* sovjet kampány...de ami érdekes lehet h van magyar érdekeltsége...a játékban van magyar tank ...zrinyi...turan 2-3...magyar tigris...esetleg dobjatok rá egy pillantást én már le is huztam...nekem elég ajánlólevélnek h ugyanaz készitette aki az achtung panzert! -ez utóbbi a legjobb blitz mod amit életemben játszottam mindenkinek ajánlom!
Minden feladat kivan pipálva. Amikor az utolsó feladatot is teljesítettem akkor ha elérem a német fõhadiszállást, akkor ott találok egy csomó német egységet de azok nem támadnak rám hanem semlegesek maradnak. Meg se tudom ölni õket. Ha a bunkerhez viszem a tisztemet egy dzsippel, és bemegyek a német bunkerbe, akkor se történik semmi...
Axon
Nézd meg, hogy melyik feladatnál nem jelent meg a pipa. Ha tudsz angolul, akkor nem lehet gond a feladatokkal. Ha nem tudsz, akkor bizony próbálkoznod kell. Ha van parancsnokod, akkor lehet, hogy el kell vinned valahova a pályán. lehet, hogy le kell rombolnod valamilyen kulcsfontosságú épületet, hidat vagy esetleg meg kell javítanod õket. Szóval ha nem érted az angol nyelv miatt a feladatokat, akkor kicsit próbálgatnod kell.

Sziasztok. Lenne 1 problémám. Letöltöttem a Great Patriotic War modot, el is jutottam a Sztálingrádi hadjárat utolsó eseményéhez amikor is végsõ támadást kell indítanom a lõszerraktárak ill a traktorgyár ellen. Minden feladatot teljesítettem, minden ki van pipálva de egyszzerûen nem akarja kiírni azt h gyõztem. Pedig minden feladatot teljesítettem.
Tudna valaki segíteni?
Axon
Akkor most jól megsz'patjuk a készítõket és azért is singleben játszunk vele :-)

kamaszaki
Én szintén nem kötekedésbõl írom ,hogy az AFM 3.0át nem igazán singlre gyártották.

hoopppáá ujra itt vagyok a fedelzeten!!! nahhh ha latom azert tevekenykedtek...na majd en is le porolol az achtung panzert mar....ezer eve nem jatszottam bele...
Axon
Végre ismét képek a topikban, már rég nem szúrtunk be semmit. Egészen pofásnak tûnik ez a mod, ha lesz egy kis idõm vetek rá én is egy pillantást, bár németek ellen én sem szeretek játszani.

Nameny56 hidd el nem kötözködésbõl írok de egy véleményt valakirõl személyeskedés nélkl is ki lehet fejezni

AFM mod korábbi változata sem tetszett s a képeket szemlélve nem bántam meg hogy nem töltöttem le a 3.0 verziót. Képek alapján 44-ben játszodnak a pályák. Kezd ez az éra unalmassá válni. Hamár francia sereges mod-ot rak össze valaki sokkal izgalmasabb lenne ha 1940-ben kéne védekezni a francia katonákkal. Továbbá igazi csemege lehetne mondjuk egy-két távolkeleti pálya hol gyarmati francia csapatok harcolnának a japánok ellen.

Magáról a modról nem itélkeem mert nem probáltam de a képek alapján az a benyomásom hogy ez egy 101. kopirozása a témának. Ennél sokkal eredetibb volt a Blitzkrieg Talvisota címû része.

LEmentem az õ szintjére,jah!Mert reméltem akkor megérti!😄 NA nem baj...Más téma!Szépek ezek a képek magyargyerek!😊 És büszke vagyok rád,hogy nem nyomod a németek ellen!😄 😄 😄
AFM 3.0 mod

sziasztok! leszedtem az AFM 3.0 modot de mikor rákattintok a letöltött file-ra hogy telepítsem hibaüzetet ír ki.
nálam ment gond nélkül ez a mod. Semmi probléma nem volt vele. A francia hadsereg oldalán kell harcolni, amcsiktõl kapnak egy csomó fegyvert és azzal kell nyomulni a németek ellen. Ja igen, nálam csak single küldetések voltak benne. Nem mentem még végig , csak kipróbáltam. Meg aztán a németek ellen nincs sok kedvem nyomni, az valahogy nem izlik nekem.

kamaszaki
A Blitzkrieghez hozzátartozik a multiplayer is.Ha én most azt írnám ide ,hogy a Blitz egy kalap sz@r, akkor sincs jogod elküldeni innen.De látom itt nincs olyan ember aki vevõ lenne a multira, szóval innentõl kezdve nem érdekel...

Axon
Tulajdonképpen én is ezt fogalmaztam meg kulturáltabb formában, de úgy látszott abból semmit nem értettél, ezért Nameny56 lement a te szintedre és mindenféle sallang nélkül képedbe tolta a véleményünket, hátha ebbõl talán már értesz.

kamaszaki
Köszönöm értelmes hozzászólásodat.