3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • Cefre
    Hello nem tudtok valami linket ahonnan le lehetne húzni?
  • Axon
    Nagyon jó. Ezek szerint a német kampányban 19 pálya van.
  • magyargyerek
    A bkportal.com-on beindult az új kiegészítőröl a fórumozás. Vannak teljes képek a pályákról. Nézzétek meg milyen igényes a lap.
    Panzerkrieg: German Campaign
    -
    Panzerkrieg: Soviet Campaign
  • Axon
    Igen ez pont az lesz amit én is lehúztam.
    A játék alkönyvtárában ven egy ilyen nevű file:
    Liesmich_Panzerkrieg_Burning_Horizon_II.txt
    Ebben van benne a verzió szám.
  • magyargyerek
    Igen, engem is megzavart a menüben a blitz 2 menüképe van a török weblapon. Én sem értem minek rakták bele a Roling Thunder-t. Igen, nálam is német nyelvű! Szintén 3 kampány van. Beszúrom ide a menüt:
  • Axon
    Majd feltétlenül mesélj milyen.
    Azon a török oldalon, ahol a rapidos linkek vannak, ott van a menü képernyő, ami a Blitzkrieg 2 menüjére emlékeztet. Amit én letöltöttem abban viszont a Blitz 1 menüje van benne. Ez most kicsit megzavart.

Amit lehúztál az is német nyelvű?
    A tiedben is az a 3 kampány van amit leírtam?
    Az általam lehúzott játék verziószáma (Version: 1.00 b4). Tehát ez elvileg egy béta 4-es verzió.
    Azt sem értem, hogy minek van benne a komplett Roling Thunder.
  • magyargyerek
    Lejött a Bourning Horizont 2 az előbbiekben említett helyről az éjszaka folyamán. Nem hittem volna hogy egyszer török warez oldalról fogok játékot letölteni.:-) Mindjárt telepítem.
  • magyargyerek
    Én is sikerrel jártam a weben letöltés után nézve. Húzható Innen: Rapidos linkek.
  • magyargyerek
    Most eszmélek mi a pálya? Két napig be sem néztem ide mert "barátnőztem".
    Megyek keresek letöltési lehetőséget. Axon várjuk a további beszámolóidat!
  • Axon
    Másik kampány az orosz hadjárattal kezdődik. Ebbe éppen csak belenéztem, de máris több új egységet is találtam. legjobbak a KV1 es rögzített tornyai:

• Axon
  • Axon
    Kipróbáltam a Bourning Horizont 2-t.
    Érdekesség, hogy 3 kampányt tartalmaz és ebből az egyik az eredeti Roling Thunder kampány. Már a telepítéskor is ezt a nevet adta a telepítő könyvtárnak: Panzerkrieg and Blitzkrieg_RT.
    A két másik kampányból az első lengyelországi hadjárattal kezd, de előtte van egy gyakorló pálya ahol német egységek harcolnak német ellen, pont úgy mint az Achtung Panzer modban, csak itt valamivel könnyebb megcsinálni a pályát. Következő pálya már lengyelországban van, ahol a lengyel gyalogság ellen kezdünk két sdkf 251-es csapatszállítóval, amelyek teljesen másképpen néznek ki mint eddig (de nagyon jók). A legérdekesebb momentum, hogy némi géppuskázás után a lengyel katonák megadták magukat és feltartott kézzel ott ácsorognak a német járművek között.

Gyakorló pálya eleje.
  • Axon
    Vetettem egy pillantást arra a gépre amin megy a letöltés és legnagyobb meglepetésemre 2.1 giga lejött a 2.2 gigából! Ma 18 óráig tart a munkaidőm, remélem addig lejön az egész. Akkor még ma kanyarítok ide egy kis beszámolót képekkel.

Egyébként már készül az angol nyelvű verzió is, már a teszt fázisban van.
  • Axon
    Akkor fél év és lent lesz. Remélem, hogy akkor majd feltolod nekünk a data.hu-ra :-)
  • butuska66
    Az mind semmi. Nekem lejött a Battle of berlin-ből 65mba 371mb-ből
  • gooooliath
    hát nem tudom mit mondjak a BH2-hez...egyellöre blitz 2-töt játszom...de az egyesböl is annyi rész vár felfedezésre h sztem öreg koromig turhatom...erröl a burning h 2 röl nem tudok semmit...nem tudom h be e kell h legyek zsongva v sem...na de majd te axon fel tüzelsz* bennünket...
  • Axon
    Azt hittem, hogy tegnap sikerült felkorbácsolnom a kedélyeket, de úgy látom meglehetős érdektelenség övezi a BH2 megjelenését.
    Mindenesetre én szorgalmasan töltögetek lefele és már 550 mega lejött a 2.2 gigából.
  • Axon
    Egyetlen apró szépséghibája, hogy német nyelvű...
  • Axon
    Torrent oldalak közül az isohunt-ot ajánlom, ott fent van és elég sokan töltik is.

Mérete 2.2 giga!!!
  • Axon
    MEGJELENT!!!

Panzerkrieg: Burning Horizon 2

Jó hír, hogy máris van hozzá törés a gamecopyworld-ön. Akinek sikerül valahonnan leszednie és telepítenie, az tartson nekünk mesedélutánt :-)
  • jenkovix
    Sziasztok!

Letöltöttem egy csomó multiplayer pályát, de nem tudom, hogyan kell őket használni. Valami fura .lua meg .lmb (ha jól emléxem) kiterjesztésük van.

Help!

Köszönöm
  • Axon
    Megtaláltam:

• Axon
    A képbeszúrás nekem is vacakol mostanában.
    Emlékszem erre a pályára és nekem is hasonló volt a füsttengger. Meg is van valahol ez a kép nekem is, megkeresem.
  • magyargyerek
    Na végre sikerült beszúrnom ezt a képet
  • magyargyerek
  • magyargyerek
    Igazad lehet, alig látok a füstöl. Hogy elszúrtál a készítők ezzel ezt a szép kis modot.
  • Axon
    Én is kipróbáltam már a Panzerwaffen Mod-ot, pont ezzel a pályával. nekem is nagyon tetszik, talán az egyik legszebb grafikájú mod. Számomra egyetlen negatívuma az volt, hogy az egységek túlságosan is füstölnek. 4-5 kilőtt egységnél már a fél pálya füstben áll, ráadásul nagyon sokáig. Ha lesz benne egy nagyobb tankcsata 20-25 kilőtt egységgel, akkor az egész pályából nem lehet majd látni semmit.
  • magyargyerek
  • magyargyerek
    Erősítés érkezett. Már ideje mert nagy volt a szövetséges túlerő.
  • magyargyerek
    Az eddigi legszebb repülők, igaz hogy lelőttem de akkor is...
  • magyargyerek
    Ardennek. Szépen füstölnek az amcsi tankok. Újak az effektek.
  • magyargyerek
  • magyargyerek
    Akkor gyerünk egy kis game, azal a moddal amit még nem próbáltam ki.
    Panzerwaffen Mod, úgy látom csak single küdetések vannak benne.
    Teljesen tökéletes a grafika. Vagy csak az új moncsim megjelenítése lett szebb.
  • magyargyerek
    Kint vagy egy trailer a BH2-ről.Zip
    Ezt végignézve a szokásos játékmenet várható. De hát éppen ez a jó hiszen ezt szerettük meg.
  • butuska66
    Elmult 2 hétben töbször cseréltek felécet. Vagy három alkalommal. Ez azért tűnik fel mert más a szinvilága mint az eddigieknek
  • magyargyerek
    Lehet hogy csak nekem tünt fel? Új a fejléc a blitzkrieg portálon.:-)
  • butuska66
    Gooooliath akkor pm-ben küldök egy email címet, s előre is köszi.

Ami a Stalingrad játékot illeti az végig vittem mint két féllel.
    Szokásomhoz hűen németekkel kezdtem, mikor velük nyertem elkezdtem Ivánékkal.

Ami azt illeti a ruszki pályák sokkal jobra sikeredtek(látszik melyik nemzethez tartoztak a készítők). Ruszki Labor battalion infantry-k voltak a kedvenceim úgy néztek ki mintha patikusok lennének. Ezenkívűl secret pályákon németeknél vannak román gyalogosok....Jó szorakozást hozzá
  • gooooliath
    de böség zavarban vagyok...rengeteg blitzkrieg cuccom van azt se tudom mellikkel kezdjem most...uhhhhhhhhhhh
  • gooooliath
    különben el kezdtem játszani a stálingrádot...és eléggé tetszik is...sztem ott tényleg ki javitottak minden blitzkrieg hibát...az szerintem a korona!
  • magyargyerek
    Én is elakadtam az első pályánál még mikor nyomtam. Egyszerűen elfogyott a lőszerem és utánpótlás meg semmi.