Blitzkrieg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

különben el kezdtem játszani a stálingrádot...és eléggé tetszik is...sztem ott tényleg ki javitottak minden blitzkrieg hibát...az szerintem a korona!
Én is elakadtam az elsõ pályánál még mikor nyomtam. Egyszerûen elfogyott a lõszerem és utánpótlás meg semmi.

Elsõ pályába belekostoltam de hamar meguntam.

Egy kis szívességet szeretnék kérni tõled. Ha van a 2. pályáról mentésed s azt el tudnád küldeni nekem, vagy feltöltenéd valahova azt igazán megköszönném.

Kosovo Sunrise mod demo verziójával csak én játszom itt a fórumon?

szesztek ime az achtung panzer....
ez a missio piszok nehéz...csak azoknak ajánlom akik fanatikussan szeretnek küszködni....a pájákon sokszor nincs elég lö szer,a kamionok nem automatikusa,azaz manuálissan kell feltölteni öket h kiürül a rakományuk...ez mondjuk piszokul unalmas...uj egység nincs viszont az alapjátékhoz képest egy ujitás van az az h az olasz egységek olaszul is beszélnek...viszont nagyon történelem hü a játék,minden pálya valós csatán alapszik,sött észre vettem h sokszor a pálya formálya is asszociál a hadszintérre...kitünöen stratégia a játék,mindég van uj megoldás,a pályák sok oldaluak...akinek lessz kedve próbálja ki! üdv mindenkinek
Ne feledkez meg arról hogy még csak félkész mod-al játtszól. A végleges még messze van....

én meg lassan fejezem az achtung panzert...a napokban csinálok nektek egy kis beszámolót a missióról,h tudjátok mire számitsatok h kedvetek lessz játszani...
aha láttam youtubon...tiszta mai kor t55 t72...stb...helyszin a jó öreg balkán...2011 ben...csak kár h a tankok hangját nem cserélték ki azért..pl a t55 nek ugyan az a hangja mint a t 34nek az alapjátékban...de érdekes...ki kell próbálni..
Ez idáig a Blitzkrieg 1 alá készített legjobb mod.
Nézd meg a BKportál fórumán a képeket és probáld ki a demot. Semmi köze a VH-hoz. Modern fegyverek és TELJESEN modern környezet. Pl utjlzõ táblák panelok autosztráda stb...

mi a jó ég az a kosovo sunrise? valami e világi balkán cucc? vagy?
Megjelent a Kosovo Sunrise Demoja. Régóta várom már ezt a mod-ot BKportáal fórumáról már letölthetõ, gondolom nemsokára a fõoldalra is kiteszik a linket

Mi már teszteljük a játékot évek óta:-) válasz erre:#2683

Szívesen beszálnék hozzátok. Email címem nincs de itt vagy a BKportálon pm-ben elérhetõ vagyok. Egyébként Bkportálon bejelöltelek barátnak.

Sziasztok!BlitzR problémád megoldása:az RT telepítõjét xp-kompatibilitási módban futtasd és utána is állítsd be hogy induláskor kompatibilis módban fusson a játék ,ezután nyugottan futtasd rajta a dual core patc-et müködni fog.A vista kompatibilitási modulja a hasonló problémák 90%-át megoldja csak az egyszerû userek elfelejtik használni,inkább az op-ot szidják és esküsznek a régire, így volt ez a 95,98 stb-vel is.Uraim eljárt az idõ tessék fejlõdni és megtanulni használni az új dolgokat.ÉS ISMÉT EGY FELHÍVÁS : MAGYARÍTOTT BLITZKRIEG JÁTÉKHOZ TESZTELÕKET KERESEK! IDE IRJ:[email protected]
Dual core szokott még bekavarni e régebbi játékoknál, bár tény hogy az eredeti Blitzkrieg játékokban több bug-al futottam össze multi-ban mint a crack-eltben

Szedd le torrentrõl, és mûködni fog. Ezért nem szoktam eredeti játékot megvenni.
Szedd le a vistát, amúgy is egy fos.
Szerintem (bár 100 emberbõl 90-nek hasonló lehet a véleménye)
Nekem Xp van fent, arra pedig simán felment, bár az nem eredeti, bolti verzió volt.
A Windows XP a Service Pack 3-mal sokkal megbízhatóbb.
Sziasztok! Gondolom majdnem mindenkinek megvan a rolling thunder. Nekem az a problemam vele hogy vista alatt dual core procival nem fut le valamiert. Az eredetim van meg es ott az install-nal kiirja hogy csak az xp-t es az elodeit tamogatja es nem is tudom feltelepiteni, viszont a no cd crack-el meg nem tudom ratenni a blitzkrieg dual core patch-et...szoval nem tudom mit tegyek! Valakinek van otlete? Koszi!
http://bkpforums.com/phpBB2/viewtopic.php?f=38&t=8192

Elsõ Vh õnálló játék. Jó lenne de elképesztõen primitivek a pályák a törtenelem hûsége a játéknak szinte semmi.

Egyébként bolban kephetó volt.

Jupijééééééé!!!!!!Új daemon tools kellett csak.
Az elsõ világháborús modot honnan lehetne megszerezni?
Az a verzió, ami leszedtem:
Talvisota1 mdf 403MB
Talvisota2 mdf 390MB
A Daemon Tools nem érzékeli õket.
Az elõzõ oldalról származó magyargyerekes linkrõl szedtem le, amúgy nem tudom mit csináljak.
4.06-os daemont használok.
Lehet, hogy azzal van a baj?
Este 9 fele elküldöm pm-ben annak a ruszki honlapnak a címét honnan én szedtem le

Axon
Mi magyargyerek linkjérõl töltöttük le és az tökéletesen mûködik. Lapozz vissza a fórumban és biztos megtalálod.
Egyébként a Talvisotából 2 verzió is kering a neten. Nekem megvolt mindkét verzió. Már a méretük is jócskán különbözött több száz megával. A kisebb méretû valószínûleg egy korai alfa verzió volt ezért töröltem is, de a magyargyerek által linkelt az a megvásárolható teljes verzió volt.
Mondjuk abban mindkét verzió megegyezett, hogy tökéletesen mûködött mindkettõ.

Winrarral csomagoltam ki, de a fájl lehet hibás.
Honnan lehet leszedni a mûködõképes verziót?
Az elsõ világháborús kiegészítõt már sok helyen kerestem. Tudna valaki rapidos linket adni?
Sziasztok!

Leszedtem a Talvisotát - http://www.maxdown.ru/2007/12/27/talvisota-ledjanojj-ad1c.html
Mikor elkezdeném feltelepíteni, a daemon tools-ba való bemountolás után nem érzékeli a berakott meghajtóban a fájlt.
Aki tud, kérem segítsen.
Segítségeteket elõre is köszönöm
Axon
Nekem is volt már minimap-on is.

Igen a bkportal-on láttam ezt a pepita problémát, de az nem a minimapre vonatkozott ha jól emlékszem, hanem a fõképernyõn az egységek textúrájára.

Nincs fenn semmi mod. Az igazsághoz tartozik, hogy két helyen játszom felváltva (a munkaidõt is el kell tölteni valahogy 😉), és a mentéseket másolgatom oda vissza. Legtöbbször ilyenkor jön elõ de nem törvényszerû.

Na mindegy, ha megunom újratelepítem az egészet.

Axon
A bkportalon van szó errõl a problémáról. nekem is fordult már elõ egy-két alkalommal, de olyankor amikor éppen csak kipróbáltam egy modot, így nem is foglalkoztam vele. Nálad viszont az alapjátékoknál jelentkezik ez a probléma, így ez nagyobb gond.
Nekem is eredetiben van meg az Anthology és nincs vele semmilyen problémám.

Igen, eredeti. Ajándék lónak nem nézném a fogát.

Azon a mapen egyébként túlmentem térkép nélkül, amin fehér volt a minimap. De a pepita minimap probléma elõjön néha, és olyankor újra kell kezdenem a küldetést.

Tegnap még találtam a neten valami LaPlata Studio féle javítócsomagot a BH-hoz, ami nem teljesen hivatalos, nem a CDV-n keresztül adták ki, hanem a saját honlapjukról tölthetõ. Errõ van valami infótok?

Nekem a 2 rész külön van meg és crack-elt. Így hála az égieknek semmi ilyen probléma nem szokott felmerülni.

Ami viszon a legállisan vásárolt BK1-ben lévõ bug-ok simán elõfordulnak a többi crack-elt részben vicces nem? De azok sem ennyire kirívóak mint ami nálad van.

P.S:Egyébként Antology-d bolti ?

Problémám van, jól jönne valami tipp. a BK Antology-ból telepítettem a Burning Horizon+Rolling Thunder párost. A BH-t játszom, és rendszeresen elõfordul, hogy küldetés kezdetén, vagy korábbi állás betöltésekor úgy jön be a játék, hogy a minimap vagy hófehér, vagy pepita(sakktáblaszerû), de nincs rajta terep. Párszor segített, hogy End Mission/Restart Mission-t nyomtam, de most pl asszem Tobruknál járok és nincs térképem.

Sziasztok. Pár napja elkezdtem játszani a Burning Horizon-t és azt vettem észre, hogy amikor több parancsot adok az egységeknek (Shift-tel), akkor a beásást (F) nem veszik figyelembe. Pl azt mondom egy AT ágyúnak hogy foglaljon el egy pozíciót (jobb klikk) majd Shift-S-sel forduljon irányba, aztán ássa be magát(Shift-F), akkor nem hajtja végre a beásást. Külön meg kell nyomnom az F-et amikor odaért a kijelölt helyre. Az alap BK-ban ez mûködött. Csak nekem mûködik így vagy nektek is?

Sajnos a frissités ikont nem lehet lenyom ni. Valami andress .dat file -ban van a hiba.

Axon
Az ed2k kliensekben (legalább is az enyémben) van egy olyan gomb, hogy szerverlista újraletöltése vagy frissítése. Ezt meg kell nyomni és ezután újra próbálkozik a kliens a csatlakozással a szerverekhez.

Nos egy kicsit kitérnék az összecsapásokra:

A pálya középsõ részén lévõ falvaknál egy a térképet teljesen kettészelõ fronvonalat akartunk kiépíteni. Nos a gond az volt hogy túl szétszoródtak a csapataink s ezt a gaz ellen észrevette ezért összevont csapataikkal totális rohamra indultak a pálya közepén lévõ falu ellen. Majdnem sikert értek el lassan tudtuk csak középre összevonni csapatainkat. Cserébe a támado csapatok élvezhették a tüzérségi zárotüzünket. 40percig harcoltunk a faluért mire a mi javunkra billent a mérleg( megjegyzésként annyit hogy 10percenként jött az erõsítés) Végûl mi kezdtünk ellentámadásba de elakadtunk eg gyalogsági aknamezõn s eközben záporozott ránk az aknavetõ lövedékek.
A pálya északi hegyvidékek tövénél akadt el a játék a korábban leírt srcipt hiba miat.

Elnézésetek kell kérnem az off-ért de olyan boldog vagyok hogy alig bírok magammal. 40mb lejött a Battle of Berlinbõl.

Axon mondtad hogy kadra nem tudsz felmenni. Nekem pont az ellenkezõje a probléma napok óta nem tudok ed2k szerverre felmenni. Ugyanis a szerver lista üres lett s nem tudom mi lehet a gond.

Bkportal-ról letölthetõ Spanish Civil War mod-hoz csináltam egy mp pályát.1937-ben egy fiktív harc.
Persze nem teljesen fiktív mert 1937-es sereglista alapján állítottam össze a csapatokat. A térképemet a földrajz athlas ihlette.
Sajnos képet még nem csináltam de nemsokára az is rakok ide a fórumra.

Térkép a következõ: Északi része a pályának csupa hegy , szikla , magas domborulat. Pálya középsõ része dimbes dombos paraszfalvakkal tarkított rész. A déli szakasz hatalmas rétekbõl illetve egy sávban már tengerbõl áll.

A pályám északi dombos résznél jönnek ki a köztársaság söpredékeibõl verbuválodott anarchista illetve a különbözõ országokból összejött önkéntes csõcselék( pl cseh ,lengyel, amerikai, stb...)
Déli részrõl jönnek a a Franco vezette keresztény konzervatívak illetve olasz német csapatok (pl olasz fekete ingesek is vannak a Mod-ban)

Nos a pályámat 4 úriemberrel teszteltem. Sajnos egy álltalam elkövetett scriptelési hiba miat a meccs megszakadt, de így is tudtunk másfél órát játszani.

Ütközetek gyalogos harcokból álltak aknavetõk fedezete mellett. Az északi hegyvidékes részen sok lõvészárkot helyeztem el így ha a "köztársaságnak" rosszul állna a szénája akkor könnyen visszavonulhassanak. Mindkét oldalon induláskor 4-4 db páncélost raktam be. Igaz ezek 10 percig szerepeltek valamiért hamar elfogytak...
A "köztársaságnak" 3-3db orosz tisztett raktam be ezek voltak az orosz tanácsadók, a seregeik vegyes önkéntesekbõl álltak.
Köztársaságiaknak adtam még 1-1 40mm borfors légelhárítótt.
Franco tábornok serege értelemszerûen spanyoloból áll illetve egyik játékos németeket irányít a másik olaszt.( úgy megtetszettek a feket ingesek hogy én vezettem az olaszokat.)

Legierõ felosztása a következõ Köztársaság: 2db felderítõ 4 vadászgép.
Francoék: 2db felderítõ 4 vadász 1 ejtõernyõs 1 bombázó.

Tüzérség összeállítása most ne jutt eszembe "köztársaságnak" 4-4db aknavetõ Francoék 1vh-ból hátramaradt tábori tarackokat kaptak.

Köszi szépen, és bocs az OFF-ért.

Egyébiránt az alap BK-tolom éppen, német kampány, '44, Ardennek ellen-offenzíva

Axon
Én errõl a 2 db változatról nem hallottam. Csak az önálló játékként megvásárolható verziót ismerem. Ettõl függetlenül elképzelhetõ, hogy ügyes barkácsolók kioperálták belõlle a grafikai és pálya adatokat és ezt rátöltve egy alap Sudden Strike 2-re, megkapjuk a Hidden Stroke 2-t. Bár ennek nem sok értelmét látom.

Axon
Igazad van, a Sudden Strike dolgokat a Resource War topikban szoktuk kitárgyalni.

Axon
Összeállítottam egy általam teljesnek mondott mod listát a komplett Sudden Strike családhoz:

Sudden Strike Forever:
- APRM 3
- APRM 4
- RKKA
- RWM 4
- RWM 5
- TWO 2.0

Sudden Strike 2:
- AFPM
- COI
- ERDBEER mod
- FMRM
- Forever mod
- Hellfire mod
- IKS
- Longrange (LRM)
- MWAM 4
- RKA
- RWM 6.6
- Siberium
- SSNM 1
- SSNM2
- TOW
- VW (Vietnam Warfare)
- WAW (World at War)
- Hidden Stroke 1
- UCM
- SWW2

Létezõ, de általam még be nem szerzett modok:
- Berlin mod
- RBM
- GLM

Sudden Strike 2 alapjaira épülõ játékok:
- Hidden Stroke 2
- Cold War Conflict (Hidegháború 50-60 években Egyiptom, Izrael, Amerika, Észak Korea harcai)
- Gulf War (Irak-Iráni háború)
- Black Gold (Irak-Iráni háború)
- Europe 2015 (Idén megjelent Sudden Strike 2-re épülõ játék, a következõ évtized katonai konfliktusait dolgozza fel, észtvesztõ mennyiségû és minõségû légi egységgel)

Sudden Strike - Resource War:
- Cross of Iron
- Less Is More
- LRM 5 (Longrange)
- MWAW 4
- PWM (Pacific War mod)
- RCM (Real Combat mod)
- RWG

Létezõ, de általam még be nem szerzett modok:
- CCRM mod
- GFM (Global Force mod)

Érdekesség, hogy maga a Hidden Stroke 1 is egy mod, de ehhez is készült 2 mod is. Ez amolyan mod a modhoz dolog, ezért írtam a HS1 alá kicsit beljebb azt a két modot.

Látom Axon mester egy percel megelõzött. 😄

P.S:
HS2 két változatban van egyik egy mod az SS"-höz a másik önálló játék.

Ez ittt tényleg off mert van Sudden fórum.
Na mindegy azért kérdésedre váloszolok.

HS2 egy grafikailag felújított sudden Strike. Szép textúrával és halom új egységgel. Objektívan nem tudok róla nyilatkozni mert egyik kedvencem de van benne néhány zavaró hiba.

Az egyik hogy a tüzérséget lebutították szinte hasztalanná valt. Pontatlan , keveset sebez.

Pályái viszont hangulatosak. PL japán hadjárat mongoliába kalauzol el méghozzá a Kalkin-Ghol-i ütközetbe.

Axon
A Hidden Stroke 2 egy egy nemhivatalos fizetõs mod, amit egybegyúrtak az alapjátékkal a Sudden Strike 2-vel, így nem igényli az alapjátékot.
Szerintem az egyik legjobb mod a Sudden Strike 2-höz. Érdekessége, hogy 5 db kampányt tartalmaz és néhány single pályát is. Érdekes új egységek vannak benne, például tengeralattjárók.

Már készítettem a sudden strike-hoz teljes összefoglalót és be is tettem ide, de elõkeresem neked.

Sziasztok, lehet, hogy kicsit offtopic:

Tegnap láttam egy üzletben a Hidden Stroke 2: APRM nevû játékot. Mi köze a Sudden Strike-hoz?

Axon mester, a múltkor jó kis összefoglalót írtál az összes BK játékról és kiegészítõrõl, nem akarsz a SD-hez is egy hasonló listát írni? 😊

héé axon mellett vagyok...senki ne bántsa az öreg rókát*! Bár sokszor el szurom én is a magyar helyesirást...na de elég a magyar órából! Folytatom...achtung panzer - olasz hadszintér.....

Axon
Nekem a Frontal Attack 1 az emule-ról valamivel több mint 1 év alatt jött le.

Természetesen nem vettem személyeskedésnek. Közben sikerült az 1.2 patch-et felrakni kipróbálom, hogy mûködik.😊
Lancelot1983 annyit hozzáfûznék Axon megjegyzéséhez hogy, napjainkban elég látványosan zajlik a nyelvrombolás nem kell erre még tudatosan is rátenni egy lapáttal.

Itt most nem kifejezetten véletlenül elkövetett helyesírási hibákra gondolok, ugyanis egyikünk sem nyelvész bármelyikünk hibázhat.

U.I: remélem nem fogod ezt a megjegyzést személyeskedésnek venni.

Más téma: tegnap este további 1mb lejött a Berlines kiegészítõbõl.
Hát igen ahogy a mondás tartja lassú víz partott mos.

Sziasztok!

butuska66: Köszi a segítséget!

Axon: Gondolom a j betû helyett használt y-ra gondolsz, mert a többi elenyészõ helyesírási hiba a gyorsaság és a figyelmetlenség számláyára írható. Nekem, így yobban teccik (tudom, hogy úgy kell írni, hogy tetszik), de eddig, még senkit nem zavart igazán, mindenki tudta értelmezni, amit "mondani" akartam. Ha gondolod ugordd át a hozzászólásaimat, amennyiben nagyon zavarnak.
Ui: aberrációnak valóban az, de, hogy beteges lenne? hm nézõpont kérdése😊

Szép napot mindenkinek!