3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • gooooliath
    irok ha fel fedezek valamit...te pedig rajta készíts pályákat..
  • ngazsi
    Örülök hogy tetszik! Más is megírhatná a véleményét a hibákat is, hogy javítani lehessen. Egyébként a magyar egységek 90%-a teljesen az én művem a modellek és a skinek is, egy-két modelt csináltak csak mások(tgd,bkfan41,dunkel,AFG,)a skinekből pedig AndrewT készitette a Turán III.-hoz a skint, a pzIV-es variációkhoz pedig Panzer Meyer eredeti skinek lettek kissé modosítva általam.
    A jugo, orosz, és román egységek valamennyi skin-jét én alkottam, a német egységeknél azonban már szintén volt egy kis segitségem innen-onnan. Ha bárki bármilyen hibát talál íja bátran meg segítsetek a lehető legjobbá tenni.
  • gooooliath
    valaki linkeljen mar be egy rendes cimet ahonnan le tudnam huzni a Panzerkrieg 2-tot....van itt sok cim..de hol nemet..hol fizetos az oldal...szoval kellene egy angol verzioju...aki tud passzoljon be egyet...kosz elore is
  • gooooliath
    aha...határozottan tetszik! Nagyon emlékeztet a stalingradra! Jó huzás h a roncsok nem tünnek el!
  • gooooliath
    jelentem * százados úr!** ki próbáltam a HRA-t! Kimondottan tetszik! Én mindég is szerettem a kis fegyverzettel zajló hosszú ütközeteket..meg a növelt lö távot....a nimrod AA/AT lett igy elsöre a kedvencem!..a csaba harckocsinál viszont fel fedeztem h ha tüzel akkor hosszú sárga csikot lö....tudom az a lövedék..de kisséé tul sokáig repül..de nem zavar klassz! gratulálok!...ja és ezeketa magyar jármüveket ki készitette? márminta 3d-s grafikát? állati jó
  • gooooliath
    aha..sikerult meg oldanom..mostmar hordjak a kis kamionok a cuccot!!
    kösz!
  • ngazsi
    Oké elöször is minden játékosnak a térképen kell hogy legyen egy "warehouse" de nem mindegy hogy milyen, mert kell hogy legyen egy bázis amihez a többi ellátóhely kapcsolódik. Az alapjátékban ezek azok aminek a nevében van B betű ez jelenti a bázist például WB_01. Ha ilyen nincs a térképen biztos hogy nem fognak az ellátó bázisokra menni a teherautók. Ezenkivül még arra kell figyelni hogy a kis-bázisok egy nagy térképnél milyen sürün vannak, mert van egy beállitott távolság, aminél messzebb nem keres bázist az adott egység. Ha még midig nem sikerül akkor ird meg hogy melyik mod vagy játékverziohoz csinálod a térképet mert egyes modok direkt úgy vannak megcsinálva hogy az utánpotlással is törődni kell nem csak csihi-puhi az élet akarom mondani a harc.
    üdv: HB
    A teszter csapatnak:
    a jövö héten új HRA térkép figyeljétek az E-mail-t!
  • gooooliath
    na végre van netem...

ngazsi...egy apró kérdés...készitek multi player pályát a blitzkrieg-re és nem tudok rá jönni hogyan kell a kamionoknak be állitani h automatikussan hordjak az elátmányt..mert játék közben ki ürülnek és nem akarnak maguktól el menni a lerakott dobozokhoz...te bisztos értesz ehhez...
  • ngazsi
    Fall Weiss csapat is hamarosan kiad egy demót, a teljes munka sose lesz kész talán, mindíg van egy új ötlet amit meg akarnak csinálni, már tőlem is sok modelt használni fognak és külön is csináltam modelleket csak nekik. Most viszont ők is a HRA modot játszák.Igy aztán nagyon sajnálom de a késésről én is tehetek.
  • gooooliath
    sziasztok..jelenleg nincs netem..de rem hamarossan lessz...addig is h ne unatkozzak fall of the raich-t jatszom (bk 2)..meg palyat keszitek multi playerra...

ngazsi gratulalok a HRA kozeeli elkeszulesehez..en biztos h ki probalom majd...jut eszembe fall weiss_ mit tudtok rola_ udv
  • ngazsi
    Köszi AXON Javitva!
  • Axon
    Rosszul lett kilinkelve.
    A scenarios1hun.pak linkje is a scenarios1eng.pak -re mutat.
  • ngazsi
    HRA mod Teszt verzió 1.1 link
  • ngazsi
    A BKHQ BEZÁR.
    Hogy mi lesz még nem tudni de akit érdekel a magyar mod küldjön nekem egy e-mailt az [email protected] és ha elkészülök körlevélben mindenkinek megküldöm a hírt és a letöltő linket. ÜDV hungaryblitz
  • ngazsi
    Ha dual core a géped az oldalamról letöltheted a hozzá való patchet ha így se müküdik akkor a játék indító fájlon állitsd kompatibilitást win98-ra. Ha továbbra se működik írd meg a géped és az op redszered paramétereit. link itt
  • Káplár Arnold
    Sziasztok
    nekem az a problémám,hogy a régi gépen tökéletesen futott,most meg nem nagyon,bejön a menü meg a töltődés de nem jelenik meg semmi csak sötétség,alatta meg persze hallom a hangokat.Mondták,hogy töltsem le az 1.2-es patchet az meg kiírja hogy wrong version!!
    The version found your system in newer than this patch.Installation will be terminated!4 aztán hogy merre azt még én sem tudom,pedig egyik nagyon kedvelt játék amit szeretek és szeretnék is vele jáccani.
    Aki tud valamit segíteni az írjon,
    köszi
    hello
  • AndrewT
    szerintem nincs ember aki megúszná a blitzkrieg-et több kevesebb exe error nélkül, ezzel együtt kell élni
  • artanis
    Sziasztok, nekem lenne egy olyan problémám hogy amikor a blitzkrieggel játszom , akkor előfordul egyre gyakrabban hogy a következő hibaüzenettel kidob az asztalra:

A 0X11426952 címen található utasítás a 0X00ccca48 memóriacímre hívatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a övetkező művelet: Read.

A játék eredeti, egy dobozban vettem a blitzkrieget a Burning Horizontal és a Rolling Thunderrel.
    Ami az érdekes hogy a warez verzió is régebben ilyen hibaüzenettel dobott ki. XP-m van fent.
  • Chazz76
    Néha kell egy kis sárdagasztás is távol a napfényes égbolttól,meg aztán itt legalább nem repkednek "legyőzhetettlen übergépek".
    Itt tudom,ha valaki a Tigris csöve elé kerül,akkor ott már nem segít neki semmiféle trükközés.Mégegyszer kösz az infót,ha valaki tud valahol dobozost a sorozatból,szóljon nyugodtan.
  • Richtofen
    Nohát, kolléga!

Maga nem csak a levegőben ontja a vért? ;)
  • Axon
    Egyébként a Sudden Strike sorozat nekem nagy kedvencem. Ha kell valami info, akkor néz be a resource war topikba, de érdemes az egész topikot végig olvasni, mert rengeteg infót tudhatsz meg.
  • Axon
    Torrent oldalakon fent van, bár biztos eltart 1-2 hétig mire lecsorog.
  • Axon
    Nos kamerád, akkor szedje rendbe a hadosztályait és tisztítsa meg az orosz sztyeppéket az ázsiai hordáktól!
  • ToMM23
    Hali. Kérdezném nem tudja valaki ,honnan lehetne beszerezni a Burning Horizont kiegjét a Blitzkrieg-nek? Boltban már sehol se látni:S De még nemeredetiben se találtam meg sehol sem :S Valakinek vmi ötlet ?
  • Chazz76
    Hogyne érdekelne,mindkettő itt pihen már az asztalon,hála az infódnak-).
    Magam is nagy rajongója vagyok a sorozatnak,bár most kihagytam néhány hónapot,de a főparancsnokság üzent,hogy térjek vissza a szabadságomról,mert a bolsevista hordák mozgolódnak,úgyhogy ACHTUNG PANZER!A Sudden sorozathoz még nem volt szerencsém,de ha olyan mint a Blitz,akkor rossz nem lehet.
  • Axon
    A Mission Barbarossat biztos megvettem volna. Resource War-om az van eredetiben.
  • Richtofen
    Sziasztok.
    Hátha érdekel valakit, hogy egy bizonyos Fukar áruház polcain találtam Blitzkrieg: Mission Barbarossa és Sudden Strike Resource Wars példányokat, darabonként 995Ft áron.
  • magyargyerek
    Most éppen nem.
  • gooooliath
    valaki igaz'n le j'tszhatna velem egy blity partit a neten...ja kulonben sokszor latok egy olyan szervert a neten h MAGYAROK** az nem tudjatok kie? van itt valaki aki jatsza game spy-on?
  • magyargyerek
    Attól hogy nem írtam ide még hetente rátok néztem mi a helyzet.
    Egyik játék sem tud így lekötni mint a mi jó kis blitzkriegünk.
  • gooooliath
    néééda ..nééééda...kit látnak szemeim..magyargyerek vissza tért közénk...legalább nem magammal csetelek itt állandóan...
    Jól teszed h vissza tértél e rendkivüli játékba...
  • magyargyerek
    Sziasztok! Néhány hónapos távollét után belevetem magam újra a játékba.
    Alig találtam meg a Blitzkrieg Dual Core Patch-et mert megint kellett.
    Aztán találtam egy rakás pályát, kipróbáltam már néhányat, müködnek.
    Majd szemezgetek belőlük kedvemre. Innen Блицкриг
  • BlitzR
    Mutagora: Attol fugg hogyan akarsz hozzajutni...legalisan vagy nem legalisan. Csomo helyrol le lehet szedni. Probald meg itt:
    http://download.cnet.com/Blitzkrieg-Mission-Kursk/3000-7562_4-10606823.html
  • mutagora
    bocsi Mission Kursk
  • mutagora
    sziasztok!kérem segitsetek megszerezni a Missio Kursk játékot.előre is köszönöm!
  • gooooliath
    a talvisota angol...baris az amit be szurtam...meg érdekes h nem kellett instlálnom...ki csomagoltam és futott....
  • BlitzR
    ok...a talvisota kerdes torolve:)
  • BlitzR
    Kis kiegeszites az ngazsi oldalan talalhato uj skinekkel kapcsolatban: vannak olyan skinek is amikhez hianyzik a model, sajnos azokat meg keresgetni kell, de pl bizonyos t-34-es skinhez az operation uranus chapter-ben talalhato a model. ( bkhq-rol leszedheto )
    Egyebkent valaki tud a talvisotahoz angolositast?
  • gooooliath
    szesz ngazsi......néztem a portékáidat,és kellemes meglepetésemre találtam egy halom orosz skint is...no de nem ártana képekben is látni öket mint ahogy a blitzkrieg portálon volt régen....de azért szedegetek majd a napokban..üdv
  • ngazsi
    ÚJ TARTALMAK NÁLAM! Az orosz oldalakról Rolesz által gyüjtött skinek (Panzer Meiyer és mások):SKINEK ITT