Blitzkrieg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Szörnyû ez a szleng amelyet használsz, borzalmas olvasni (értelmezni) mit is akarsz mondani.
Nem vár el itt senki akadémiai szintû helyesírást, nem is sokan lennének rá képesek, de az Isten szerelmére, Magyarok vagyunk(!), használjuk már ezt a gyönyörû nyelvet tisztességesen, ne aljasítsuk le mindenféle beteges aberrációkkal.

Sajnos 30 mb jött le s azóta megált a letöltést.

Lancelot1983- az elsõ kérdésedre a modokra a válasz a következõ: a modok 99%-kát elég simán telepíteni.

Ha a letöltött mod nem egy alkalmazást takar hanem sok file-t akkor
a Blitzkrieg\run\mods mappába kell másolnod az adatokat. Ha nincs mods mappád akkor csinálj egyet.

A 2. kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni mert az alap játékkal nem nagyon foglalkoztam. A Rolling Thunder alatt futtatok mindent.

Sziasztok! Nem vagy egyedül én sem találtam meg a battle of leningradot sem. Nem rég kezdtem gyûyteni a bliztkrieges dolgokat. Az elsõ részhez az 1.2 patch az sokat yavít a yátékon? Mert nem installja fel nálam az irya ki h nem találja a mappát pedig minden úgy avn írva, ahogy kéri. Köszi elõre is a válaszokat.
Sziasztok! Valakinek sikerult lehuznia a battle of berlint emule-rol? En meg mindig nem talalom😊
megtaláltam kurva nagy betûvel voltak írva meg az is zavart valszinû h csak simán így volt írva h mods😊))))))))) már csak az installra kell ráyönnöm bocs az elözõ hsz-ért szép estét
Sziasztok! Ismét a segítségeteket szeretném kérni, remélhetõleg utoljára. Bkportálon yártam és sok érdekes dolgot találtam, amik vannak single player mappák azokat bizonyos modokhoz lehet letölteni például csla mod és ehhez vannak pályák, de nem igazán yöttem rá, hogy az oldalon hol vannak ezek a modok csak a hozzáyuk található pálykat lltem meg plusz ezeket a modokat installni kell vagy másolni? pályakat másolni az tudom. Elõre is köszönöm a válaszotokat
kösz szépen magyargyerek...itt a forumon nem is kerestem....már el kényelmesedtünk itt mindnyájan...úgy ki szolgálsz bennünket...<#alien2>
viccelek...kösz szépen
Visszalapoztam itt jó sokat...az #1903.saját hozzászólásomban még fellelhetõ, él a link! De megadom hogy ne keresd.
Blitzkrieg: Mission Barbarossa
http://rapidshare.com/files/11650588/ART79-CitySmile_ru-sg-bkmb.part3.rar.html
http://rapidshare.com/files/11673635/ART79-CitySmile_ru-sg-bkmb.part2.rar.html
http://rapidshare.com/files/11667874/ART79-CitySmile_ru-sg-bkmb.part1.rar.html

sziasztok...magyargyerek a mission barbarosat hol lehetne le huzni...le huztam a talvisottát...meg a green devilst is...még ez kellene-...üdv elöre is kösz!!!
Sziasztok! Köszönöm szépen a segítségeteket!
Burning Horizon bonus campaign "Carthago 43" English
De ha ide ellátogatsz egyébb érdekességet is találhatsz.
http://www.laplata-downloads.de/

Jekovix ha meghívtok engem már nem lesztek hárman....

Axon
A karthago és a grey tigers ingyenes kiegészítõ, így letölthetõ a hivatalos oldalakról.

Sziasztok! Megszeretném kérdezni tõletek, a karthago-t, grey tigers-t valamint a frontal attack 1 2-t feltudnátok tenni rapidra vagy bárhova ahonnan letudnám tölteni? vagy emailben eltudnátok küldeni nekem? elõre is köszi a válaszotokat!
Sziasztok!

LAN-on nyomjuk a játékot hárman.
Nem lehet esetleg úgy beállitani, hogy mind a hárman egymás ellen legyünk? Nem fair egyvalakinek kétszeres túlerõvel szemben...

Köszi!
Axon
Megelõztek, de összefoglalva én is leírom. Akkor lesznek magyar egységek, ha valaki készít olyan pályát - ennek a modnak a használatával -, amin vannak magyar egységek.

Nyisd meg a Mapeditort Objekt fül legördülõ lista HUNGARYAN UNITS.
Ez csak egy kostoló vagy ízelítõ elsõsorban azoknak készült akik tudják használni a mapeditort.KÉSÕBB komplett mod válik belõle a Magyar Királyi Honvédség teljes világháborús ténykedését végigkövetve,a Délvidéki hadjárattól az utolsó magyar csapatok fegyverletételéig,Kb 40
térkép.Ha elég sokakat érdekel itthon akkor az alapjáték magyarítását is befejezem.Ez a kiadás azért történt hogy mások is készítsenek térképeket megelevenítve egy-egy magyar gyõzelmet vagy hõstettet amiket
a történelem könyvekbõl kihagytak.
Kicsit szégyelem megkérdezni hogyan lesznek magyarok az egységek? Bemásoltam a data könyvtárba de nem történt semmi.

Köszi, én is rákattanok nyomban. Már töltöm lefelé innen: Hungarian Army mod by HungaryBlitz

Axon
Köszi! Húzom lefele.

A HUNGARY ARMY LETÖLTHETÕ A BK-PORTÁLON.
A napokban letölthetitek a magyar egységeket egyelõre térképek nélkül.Addig is angol magyar fordítót keresek hogy a fordítógépes hibák ki legyenek javítva.Eddig mindent egyedül csináltam de már kezd elmenni a kedvem tõle.Ha valaki kijavítaná a fordítási hibákat akkor az alapjátékhoz is kiadhatnánk egy magyarítást.
Letöltések torrent oldalakról,pl:http://btjunkie.org/ ez egy keresõ.
üdv:Gábor
Hamarosan letölthetõek a magyar egységek a BK-portálról.
Butuska66........Koszi az infot...a total challenge sorozat megvan...de a dtf sorozatbol a total mission 1-2 - t nem talalom, sem a battle of berlin-t. Ha valakinek megvannak ezek az feltoltene rapidshare-re? En is megosztom barkivel a total challenge sorozatot ugyanigy szivesen! Eloreis koszi!
Axon
A Kad-hoz barominehezen szokott kapcsolódni. Most fél óra alatt sem sikerült. Azért póbálkozok tovább.

Axon Kad hálon keresd jelenleg 2 embernek van meg , igaz jelenleg egyik sem elérhetõ.

Axon
Én nem találom az emulen a battle of berlin-t.

BlitzR a Leningrádot sehonnan , vagy legalábbis nekem nem sikerült rálelnem. Totall Chalenege ill a többi mind fent van az eMule nevû adatcserélõn igaz a 371mb-s Berlinbõl 30mb jött le 5 nap alatt.

Sok sikert.

Udv! Valaki tudna segiteni honnan tudnam megszerezni a total challenge epizodokat, vagy a dtf sorozat tagjait? ( pl: leningrad battle, battle of berlin stb ) Halas lennek! 😊 Koszi!
Axon
Igen, mindkét nyelven megjelent, sõt van oroszul is. Nekem megvan mind az 5 rész. néhány angolul, de egy vagy két rész németül. Majd egyszer leszedem azokat is angolul.

U.I zsákmányolt KV-2-es a Rolling Thunder pályaszerketõjében is volt de ott sõtétt õszi textura volt rajta.

p.s: hála az égieknek szerencsére angolul/németûl van meg a TC széria.

Sajnos nem Axon 2 nap alatt 28.5mb jött le kb 380 mb-bõl. 8 embernek van fönt s állandóan kilépnek így alig megy a töltés.

Total Challenge 5. részét ha nem töltitek le se vesztetek semmit. Katasztrófálisra sikeredett. Elõször csorgott a nyálam hogy modern fegyverekkel Blitzkrieg ( CMC nagy kedvencem).

Elsõ20 perc után letöröltem teljesen ezt az addon-t. Fegyverek sebzése irreális. Kedvencem a script hibák voltak.
pl: 50mp alatt megnyertem egy pályát úgy hogy kurzoromat sem mozdítottam csak gyönyörködtem a pusztuló seregembe. Jól olvastátok egész pálya 50 mp-ig tartott. Tovább nem is írok róla ugyanis egyetlen pozitívuma sem volt ennek az addonak.

hát a green devils hiányzik még...a többi meg van...meg nincs még meg a mission barbarosa sem...ezek a total chellenge-ekböl meg nincs egy sem...ezt azt sem tudom mi pontossan!
Axon
Sikerült lehúznod a Battle of Berlin-t?

Axon
Ez a Total Challenge elsõ része.

Na még egy nekem hiányzó addon.
Блицкриг. Смертельная схватка
http://rapidshare.com/files/116492167/INTEX.part1.rar
http://rapidshare.com/files/116743910/INTEX.part2.rar

Blitzkrieg: Total Challenge III Nekem ez még hiányzott.
Смертельная Схватка 3 / Total Challenge III

Remélem ez a két link az egész add-on.
http://rapidshare.com/files/118595064/INTEX3.part1.rar
http://rapidshare.com/files/118622705/INTEX3.part2.rar

Hüje orosz fórumozók. Hogy néz ki ez a párduc vörös csillaggal?

"szesz magyargyerek...elkeztem húzni a talvisotat...egyet le is huztam...na most ezt hogy kell tovább...? bele kell dobni egy mappába az egészet? kül piszok nehéz alig alig birom tölteni"
Most olvastam kérdeztél. Húzd le az összes travisolta részeket majd egy WinRar tömörítõvel bontasd ki. Aztán telepítsd fel ahogy kell.

Már majdnem megörültem hogy valami kalóz verzió került ki megjelenés elõtt. De nem. Ez a török gyerek kavarja a részeket. Ez még csak az elsõ rész lehet.Blitzkrieg II Burnıng Horızon <2008>

gooooliath ? Ezek megvannak neked?
Blitzkrieg: Green Devils
Blitzkrieg: Rolling Thunder
Blitzkrieg: Burning Horizons
Blitzkrieg
Ez utóbbi az alapjáték lehet.

A Blitzkrieg 1 sose hal meg! Remek játékunk elsõ része még fent a warez neten! 5 év után még mindíg fent van! Bravó. Ime a Link
Még 07-31-2008 dátummal -.C.aTo0o.-™ felrakta. Location: Pakistan...Ez a gyerek pakisztánban él és ott is játszák? Behalok.

meg van ott t34 es is!
hja valószinüleg elfoglalt kv2 volt sok ilyen német fenségjel alatt!
szesz!
megszereztem a stalingradot is a napokban...az még hiányzott,azt még soha nem játszottam...na most fel készültem a télre...van kb 2 sovjet modom...azután itt a stalingrad a talvisota remélem*...azután még van néhány német kamány!...de mindég látok valami friss husit* fent a neten...
Na végre jön már nagynehezen a Burning Horizon II - Panzerkrieg' az Amazonon már rendelhetõ. Szemezgettem a kiadott screnshotokat a játékból.
Érdekes a tankoknak látszik a kipufogója, mintha eddig ez nem így lett volna.? Aztán, német egységek között KV-1-es tank? A kép szerint úgy látszik?

szesz magyargyerek...elkeztem húzni a talvisotat...egyet le is huztam...na most ezt hogy kell tovább...? bele kell dobni egy mappába az egészet? kül piszok nehéz alig alig birom tölteni
.....