3893
A Sudden Strike kop-kop ...
  • Axon
    A Hidden Stroke 2 egy egy nemhivatalos fizetős mod, amit egybegyúrtak az alapjátékkal a Sudden Strike 2-vel, így nem igényli az alapjátékot.
    Szerintem az egyik legjobb mod a Sudden Strike 2-höz. Érdekessége, hogy 5 db kampányt tartalmaz és néhány single pályát is. Érdekes új egységek vannak benne, például tengeralattjárók.

Már készítettem a sudden strike-hoz teljes összefoglalót és be is tettem ide, de előkeresem neked.
  • Richtofen
    Sziasztok, lehet, hogy kicsit offtopic:

Tegnap láttam egy üzletben a Hidden Stroke 2: APRM nevű játékot. Mi köze a Sudden Strike-hoz?

Axon mester, a múltkor jó kis összefoglalót írtál az összes BK játékról és kiegészítőről, nem akarsz a SD-hez is egy hasonló listát írni? :)
  • gooooliath
    héé axon mellett vagyok...senki ne bántsa az öreg rókát*! Bár sokszor el szurom én is a magyar helyesirást...na de elég a magyar órából! Folytatom...achtung panzer - olasz hadszintér.....
  • butuska66

• Axon
    Nekem a Frontal Attack 1 az emule-ról valamivel több mint 1 év alatt jött le.
  • Lancelot1983
    Természetesen nem vettem személyeskedésnek. Közben sikerült az 1.2 patch-et felrakni kipróbálom, hogy működik.:)
  • butuska66
    Lancelot1983 annyit hozzáfűznék Axon megjegyzéséhez hogy, napjainkban elég látványosan zajlik a nyelvrombolás nem kell erre még tudatosan is rátenni egy lapáttal.

Itt most nem kifejezetten véletlenül elkövetett helyesírási hibákra gondolok, ugyanis egyikünk sem nyelvész bármelyikünk hibázhat.

U.I: remélem nem fogod ezt a megjegyzést személyeskedésnek venni.

Más téma: tegnap este további 1mb lejött a Berlines kiegészítőből.
    Hát igen ahogy a mondás tartja lassú víz partott mos.
  • Lancelot1983
    Sziasztok!

butuska66: Köszi a segítséget!

Axon: Gondolom a j betű helyett használt y-ra gondolsz, mert a többi elenyésző helyesírási hiba a gyorsaság és a figyelmetlenség számláyára írható. Nekem, így yobban teccik (tudom, hogy úgy kell írni, hogy tetszik), de eddig, még senkit nem zavart igazán, mindenki tudta értelmezni, amit "mondani" akartam. Ha gondolod ugordd át a hozzászólásaimat, amennyiben nagyon zavarnak.
    Ui: aberrációnak valóban az, de, hogy beteges lenne? hm nézőpont kérdése:)

Szép napot mindenkinek!
  • Axon
    Szörnyű ez a szleng amelyet használsz, borzalmas olvasni (értelmezni) mit is akarsz mondani.
    Nem vár el itt senki akadémiai szintű helyesírást, nem is sokan lennének rá képesek, de az Isten szerelmére, Magyarok vagyunk(!), használjuk már ezt a gyönyörű nyelvet tisztességesen, ne aljasítsuk le mindenféle beteges aberrációkkal.
  • butuska66
    Sajnos 30 mb jött le s azóta megált a letöltést.

Lancelot1983- az első kérdésedre a modokra a válasz a következő: a modok 99%-kát elég simán telepíteni.

Ha a letöltött mod nem egy alkalmazást takar hanem sok file-t akkor
    a Blitzkrieg\run\mods mappába kell másolnod az adatokat. Ha nincs mods mappád akkor csinálj egyet.

A 2. kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni mert az alap játékkal nem nagyon foglalkoztam. A Rolling Thunder alatt futtatok mindent.
  • Lancelot1983
    Sziasztok! Nem vagy egyedül én sem találtam meg a battle of leningradot sem. Nem rég kezdtem gyűyteni a bliztkrieges dolgokat. Az első részhez az 1.2 patch az sokat yavít a yátékon? Mert nem installja fel nálam az irya ki h nem találja a mappát pedig minden úgy avn írva, ahogy kéri. Köszi előre is a válaszokat.
  • BlitzR
    Sziasztok! Valakinek sikerult lehuznia a battle of berlint emule-rol? En meg mindig nem talalom:)
  • Lancelot1983
    megtaláltam kurva nagy betűvel voltak írva meg az is zavart valszinű h csak simán így volt írva h mods:)))))))))) már csak az installra kell ráyönnöm bocs az elöző hsz-ért szép estét
  • Lancelot1983
    Sziasztok! Ismét a segítségeteket szeretném kérni, remélhetőleg utoljára. Bkportálon yártam és sok érdekes dolgot találtam, amik vannak single player mappák azokat bizonyos modokhoz lehet letölteni például csla mod és ehhez vannak pályák, de nem igazán yöttem rá, hogy az oldalon hol vannak ezek a modok csak a hozzáyuk található pálykat lltem meg plusz ezeket a modokat installni kell vagy másolni? pályakat másolni az tudom. Előre is köszönöm a válaszotokat
  • gooooliath
    kösz szépen magyargyerek...itt a forumon nem is kerestem....már el kényelmesedtünk itt mindnyájan...úgy ki szolgálsz bennünket...
    viccelek...kösz szépen
  • magyargyerek
    Visszalapoztam itt jó sokat...az #1903.saját hozzászólásomban még fellelhető, él a link! De megadom hogy ne keresd.
    Blitzkrieg: Mission Barbarossa
    http://rapidshare.com/files/11650588/ART79-CitySmile_ru-sg-bkmb.part3.rar.html
    http://rapidshare.com/files/11673635/ART79-CitySmile_ru-sg-bkmb.part2.rar.html
    http://rapidshare.com/files/11667874/ART79-CitySmile_ru-sg-bkmb.part1.rar.html
  • gooooliath
    sziasztok...magyargyerek a mission barbarosat hol lehetne le huzni...le huztam a talvisottát...meg a green devilst is...még ez kellene-...üdv elöre is kösz!!!
  • Lancelot1983
    Sziasztok! Köszönöm szépen a segítségeteket!
  • magyargyerek
    [URL=http://www.laplata-downloads.de/downloads/carth_1943_engl.zip]Burning Horizon bonus campaign "Carthago 43" English[/URL]
    De ha ide ellátogatsz egyébb érdekességet is találhatsz.
    http://www.laplata-downloads.de/
  • magyargyerek
    Lancelot1983-nak segítek keresni.
    bonus campaign Grey Tigers for Rolling Thunder letöltés
  • butuska66
    Jekovix ha meghívtok engem már nem lesztek hárman....
  • Axon
    A karthago és a grey tigers ingyenes kiegészítő, így letölthető a hivatalos oldalakról.
  • Lancelot1983
    Sziasztok! Megszeretném kérdezni tőletek, a karthago-t, grey tigers-t valamint a frontal attack 1 2-t feltudnátok tenni rapidra vagy bárhova ahonnan letudnám tölteni? vagy emailben eltudnátok küldeni nekem? előre is köszi a válaszotokat!
  • jenkovix
    Sziasztok!

LAN-on nyomjuk a játékot hárman.
    Nem lehet esetleg úgy beállitani, hogy mind a hárman egymás ellen legyünk? Nem fair egyvalakinek kétszeres túlerővel szemben...

Köszi!
  • Axon
    Megelőztek, de összefoglalva én is leírom. Akkor lesznek magyar egységek, ha valaki készít olyan pályát - ennek a modnak a használatával -, amin vannak magyar egységek.
  • ngazsi
    Nyisd meg a Mapeditort Objekt fül legördülő lista HUNGARYAN UNITS.
    Ez csak egy kostoló vagy ízelítő elsősorban azoknak készült akik tudják használni a mapeditort.KÉSŐBB komplett mod válik belőle a Magyar Királyi Honvédség teljes világháborús ténykedését végigkövetve,a Délvidéki hadjárattól az utolsó magyar csapatok fegyverletételéig,Kb 40
    térkép.Ha elég sokakat érdekel itthon akkor az alapjáték magyarítását is befejezem.Ez a kiadás azért történt hogy mások is készítsenek térképeket megelevenítve egy-egy magyar győzelmet vagy hőstettet amiket
    a történelem könyvekből kihagytak.
  • magyargyerek
    Kicsit szégyelem megkérdezni hogyan lesznek magyarok az egységek? Bemásoltam a data könyvtárba de nem történt semmi.
  • magyargyerek
    Köszi, én is rákattanok nyomban. Már töltöm lefelé innen: Hungarian Army mod by HungaryBlitz
  • Axon
    Köszi! Húzom lefele.
  • ngazsi
    A HUNGARY ARMY LETÖLTHETŐ A BK-PORTÁLON.
  • ngazsi
    A napokban letölthetitek a magyar egységeket egyelőre térképek nélkül.Addig is angol magyar fordítót keresek hogy a fordítógépes hibák ki legyenek javítva.Eddig mindent egyedül csináltam de már kezd elmenni a kedvem tőle.Ha valaki kijavítaná a fordítási hibákat akkor az alapjátékhoz is kiadhatnánk egy magyarítást.
    Letöltések torrent oldalakról,pl:http://btjunkie.org/ ez egy kereső.
    üdv:Gábor
  • ngazsi
    Hamarosan letölthetőek a magyar egységek a BK-portálról.
  • BlitzR
    Butuska66........Koszi az infot...a total challenge sorozat megvan...de a dtf sorozatbol a total mission 1-2 - t nem talalom, sem a battle of berlin-t. Ha valakinek megvannak ezek az feltoltene rapidshare-re? En is megosztom barkivel a total challenge sorozatot ugyanigy szivesen! Eloreis koszi!
  • Axon
    A Kad-hoz barominehezen szokott kapcsolódni. Most fél óra alatt sem sikerült. Azért póbálkozok tovább.
  • butuska66
    Axon Kad hálon keresd jelenleg 2 embernek van meg , igaz jelenleg egyik sem elérhető.
  • Axon
    Én nem találom az emulen a battle of berlin-t.
  • butuska66
    BlitzR a Leningrádot sehonnan , vagy legalábbis nekem nem sikerült rálelnem. Totall Chalenege ill a többi mind fent van az eMule nevű adatcserélőn igaz a 371mb-s Berlinből 30mb jött le 5 nap alatt.

Sok sikert.
  • BlitzR
    Udv! Valaki tudna segiteni honnan tudnam megszerezni a total challenge epizodokat, vagy a dtf sorozat tagjait? ( pl: leningrad battle, battle of berlin stb ) Halas lennek! :) Koszi!
  • Axon
    Igen, mindkét nyelven megjelent, sőt van oroszul is. Nekem megvan mind az 5 rész. néhány angolul, de egy vagy két rész németül. Majd egyszer leszedem azokat is angolul.
  • butuska66
    U.I zsákmányolt KV-2-es a Rolling Thunder pályaszerketőjében is volt de ott sőtétt őszi textura volt rajta.