Blitzkrieg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tankjaim fent északon, a városban nincsenek páncélos alakulatok! Sokáig bajlódtam a tankjaim feljavítgatásával mert a szövetségesek a város alá értek, hamarabb mint én.

Nem mindennapi ellenség: Kanadai soldier(katona).

Elsõ feladat: Láthatóan sérült,megsebzett tankjaimnak javítás lenne szükséges, ezért a térkép bal szélén lévõ ponton várakoznak szerelõkocsijaim amiket fel kell szabadítanom. Szövetséges ellenséges erõ nem számottevõ: 2 kanadai Sherman áll az utamban.

Változatosság kedvéért nyomtam ma egy single missiót a Heimatfront modból. Teljesen más világ, már 1944-es éveg harceszközei vonulnak fel. Ez az a pálya: Falaise 1944 by Team Eiszeit/cc_commander

Axon
Rengeteg egységet ad ez a kiegészítõ. Másabb stratégiát kell alkalmazni, ha igazán jól ki akarod õket használni. Én hozzászoktam a 3 tank plusz gyalogság kombóhoz, ami nagyon hatékony volt a Total War modban. Házak és erõdök ellen meg odapörkölt a Grille vagy a Bison.

Axon
Raktak bele új egységeket, a meglévõk pedig új textúrákat kaptak. A random pályák is másabbnak tünztek. Én mindenesetre végig toltam, majd hozok be képeket az utolsó pályáról.

Axon
Csakis próba-szerencse alapon kattogtatnánk.

Újabb erõs erõdítmény ez a bunker. Nem könnyû lerombolni ilyen kis kaliberû fegyverekkel.

Középen leszakadt a híd, északon erõsen védett a híd, maradt a déli, fából készült de azért átkeléshez használható szerkezet.

A másik hídon sem könnyû az utam.

Ez az átkelés most nem jött össze.

Kérdésed megvárja Axon hadnagyot mivel én total war ügyben nem vagyok kompetens. A háborúm folytatódik, fõleg hogy esõs napnak nézünk elébe. Operation Nort 4.chapter halad tovább. Amint látszik a képen ad erõsítést a gép bõségesen. Nemrég nyomtam a hagelsturm modot, na ez az egész O.N.kieg gyengécskének látszik. Úgy értem túl egyszerû és könnyû.

Helló!
A total war modban mik a különbségek mert mindjárt vége az alap küldetésnek és néhány apróságon kívül nem vettem észre semmit(nem tünnek el a roncsok)?
vfrtom
Van kínai blitzkrieg site. Igaz tele van kérdõjelekkel. http://bk.cnplayer.com/

Nem tudom ezzel a menüvel mit kezdenénk? Chinese MOD menü

Axon
Igen, ezt már kíváncsian várom.

Úgy vélem meg fog jelenni az idén egy új rész kedvenc játékunkhoz.Bõvebben itt: http://www.panzerkrieg.net/

Axon
A Stug III A nagy elõnye a Stug III F-el szemben, hogy tud tüzérségként is mûködni.

Axon
Ahogy ránéztem a képre nekem is egybõl ez volt az érzésem.

Axon
Úgy látom ráfutottál egy aknamezõre.

Updateztem az egységeimet. Lehet nyomulni Stug III.F osztályú rohamlöveggel. Ennek erõsebb a páncélzata mint az Stug III.A jelûnek.
Ugyanezt tettem a PzIV.G helyett a G típusra cseréltem.

Operation North 4.chapter kezdete. Az az érzésem hogy minden pálya eleje egyforma. Az elõzõek is szinte ilyenek voltak. A térkép szerint Leningrád elõtti harcok zajlanak.

Megvan a 3.chapter teljesítve.

Próbálkoztam a déli híddal...nem sok sikerrel mert egyesével lõ ki az orosz tank elhárító löveg.

Megoldottam az átkelést úgy hogy hõs javítójármûvemmel felszedettem az aknákat, tankjaim fedezték az akciót.

Hmmm... itt bajban leszek az átkeléssel.

Gyerünk tovább! Néhány tankot hátrahagytam, azok javítás alatt.

Öröm nézni mekkora erõvel támadok. Hatalmas erõ van a németek kezében ez még a háború eleje.

Axon
A bõség zavara.

Axon
Na azzal elszórakoznak egy darabig ezek a közepes harckocsik.

Axon
Igen ritkán találkozni ezzel a kaliberû páncéltörõvel.

Axon
oszlopok akart volna lenni....

Axon
Végtelen harckocsi osztopok a nagy orosz sztyeppéken.

Operation North 3.chapternél tartok, kezdés. Megint megkaptam a komplett wermacht-ot.

Szép ez a lovasszobor a tér közepén de vannak oda nem illõ tárgyak a képen mint mondjuk pld. ez a KV-1-es bolsevik tank.

Komoly veszélyt jelentenek ezek a nagy lövegek ehez a tanktípusaimhoz. Néhány másodperc múlva ki is lõtték mindkét tankomat.

Axon
Most pedig félelmetes kockás bombázóimmal elrettentõ lélektani támadást intézek a bolsevikok utolsó bástyája ellen :-)

Axon
Azóta szereztem egy Elefántot is, amivel lecseréltem egy vadászpárducot. Jobb a tûzereje és a páncélzata is, de óriási hátránya, hogy nincs géppuskája, így számomra kevésbé hatásos mint a vadászpárduc.

Axon
Készítettem két új képet a Total War modból.
Kezdõ egységeim a Kurszki kampány elején. Valami miatt már nem lehet a Bison önjáró löveget használni, de szerencsére a Grille maradt, így áttértem arra. Tûzerejük megegyezik, csak páncélozottsága gyengébb. Sokkal jobb egységek mint pl. a Hummel. Tûzerejük teljesen megegyezik, de a Hummelnek egy csomó idõbe telik míg az ágyúcsövét felcsörlõzi, míg a Bison vagy a Grille abban a pillanatban lõ, ahogy a tûzparancsot kiadom. Hihetetlenül jók például városi harcban. Egy házban hirtelen rábukkanok egy rakás muszkára, akkor már lõ is a 3 Bison és rögtön romokban a ház. De ugyanilyen jó ellenséges ágyúk és aknavetõk ellen is roham közben is.

Axon
Mészárszék. Ez inkább egy I. vh-s pályára emlékeztet.

na akkor majd kisegitesz néha ha elakadok...tényleg én is utálom az ilyen pályákat ahol észnélkül támad a gép...semmi logika...ez kül föleg a B2-re jellemzõ! Most közben játszom a sovjet kampányt és ott olyan badarságok vannak hogy komolyan elszomorodok...pl hajócsata....hát ne mondjam mekkora hülyeség...na de azért van jó oldala is a B2-nek...kül az a rossz h hardon játszasz h nem történelem hû a csata...pl 2db átlagos sherman kilövi a párduc G-t! és rendszeressen...
Kipróbáltam egy új modot, szerintem kicsit felejtõs.Korsun Pocket v3 by mr.frost72 Elsõ pályán adva van egy védelmi vonal amit védeni kell. Na de elég durván van megcsinálva. Már 10 perce támadnak de csak gyalogsággal. Én meg lõdözöm õket mint a madarat. Semmi taktika vagy valami...Ennyi hullát egy rakáson:-(

Még két korábbi kép van ugyanerrõl az akcióról hogy világosodjon a képlet kép_1 és kép_2

Visszatérve a "német gyerek" bkportálos sok t-34-est kilõvõ képére: Szerintem a gép minden esetben a gyengébb egységet kezdi el lõni. A kép szerint ez a PIV-es tankok.Tehát lehetetlen hogy az a zöld életet jelzõ vonal fullos maradjon.Ezért jó gyalogsággal vegyesen támadni és takok hátulról átlõnek az ellenség egységeire amig az sz**kodik a gyalogosaimmal.

Grat a Liberationhoz!Már ami a kûzdést illeti.Azt kaptam karácsonyra ajándékul,azt nyomtam végig akkortájt nem is olyan rég.De én csak normál fokozaton játszottam,vannak képeim ezerrel a a B2 fórumain itt:.

én meg feldobtam változatosság kedviért a Liberationt (b2) és azt tolom,az achtung panzerral pihenek,mint mondtam kutya nehéz...de azért jó...csak bezabáltam kissé már...a Liberationt meg elkezdtem hardon...ami még annál is nehezebb...<#boxer>
hát lehet...és nekem is az a véleményem h a panzer 4-esek elkellett volna h vesszenek ebben a csatában,független h be vannak ásva...de különben a gépnek szokása h a gyalogságot kezdi el löni...de ott sem látszik a terepen semmi nyom...már ugyértem golyó ütötte nyom...
Axon
Ha 88-as az az ágyúcsõ a bal alsó sarokban, akkor az szerintem túl messze van, hogy érdemben beleszóljon az összecsapásba. Nagyjából a legmesszebbi kilõtt tanknál lehet a párduc lõtávolsága. Ahhoz viszonyítva a 88-as csak a legközelebbi tankokat lõhette ki, addig pedig azok, nyugodtan lõhették (volna) a PzIV-eseket.

na én is hozzászólok a heti feladványhoz...szerintem is fura h kb 16 t34 fekszik halomra löve és sehol egy német áldozat
föleg h van ott egy két panzer4 H is ami azért nem olyan nagy védetséget élvez a t34 ellen...na de h jól látom a kép bal alsó sarkánál kandikál egy ágyúcsõ,ami nekem egy fak 88 mm-es légvédelmi ágyura utal...ami azért elég gyorsan tüzel,és hatékony...kül ezek lehet h t34 1939-es gyártásu tankok,mert van a modell 41és a modell 42 a játékban,és az elöbbi gyengébb minden tekintettben...a 39-esnek a panter nagy kihivás,de lehet h nem is tudja kilöni...egy párducra számolhatunk nyugottan 3 db t34-est a 39-es modellbõl...de az is lehet h nem egy hullámban jöttek...mert kb 1perc még lebomlik egy roncs a játékban...szóval végtelen a lehetöség...