3439
-
Tamada hátrébbről jött.
Szvsz az alázás az amikor vki sokmásodpercel veri a mezőnyt...azaz sokkal gyorsabb mindenkinél.
Itt véviv egy kupacban mentek, és Marco be is bújt neki...nem lehetett tutira menni a befutóra. -
Szerintem azért nem volt az odéb. 10-dik helyről rajtolt ezt is nézd. -
Rossi mar megint mit muveltel isten vAGY!!!!!!!!!!!!!!! 
-
hát mondjuk ja,...ez azért nem feltétlen kellett :(
Volt az olaszoknál jobb is, ez egyértelműen utalás volt :( -
Az alázás azért odébb volt :)))
Nagyon szépet mentek a srácok, Vale' persze kiemelten mivel besöpörte az első helyet, de akármelyik megérdemelte volna...kb. a befutás sorrendjében.
Csodás volt Marco és Nicky is!
-
G_ArchAngel #394 Rossi leírta magát a Materazzi mezzel... 

-
Igen és megint és megint....... 
-
Rossi ismét aláz!!!!
-
Bár lett volna meg 10 kör! -
Rossi -
ha nem csúszik ki akkor Rosival együtt jött volna fel... -
:)))
De szép utolsó 4-5 kört raktak össze a srácok !!!!

A két rokkant :DD
Vale' versenyrutinban megverte Marco-t, de nagyon szép volt.
Honda-nak meg grat hogy Hayden-nel élesben tesztelnek :( -
G_ArchAngel #387 K*rva nagy volt a vége!
Szép volt Danny-boy
-
Ez de komoly volt már megint. Valtenino egy isten grat.
-
G_ArchAngel #385 ez a Valentino egy isten - a sráchoz képest MS csak egy kezdő az F1-ben... -
Köszi.
JGTC: Neked is. -
Talma 15. Imi 31. =/ -
Pedrosa????? A fene. Rossi? Keze hogy van?
Talma? Imi? -
Bautista
Lorenzo
Pedrosa -
Ha jól tudom hétvégén lesz nagydíj angliába.
Ha jól tudom akkor ki nyerte az időmérőket?(125,250,motogp) -
LOL! :P
KOSZI -
G_ArchAngel #378 edzésen bukott és nem szorította a kezét a testéhez - széttárt karokkal bukfencezett...
mókás kommentátor meg is jegyezte, hogy az esést még gyakorolnia kell Rossinak:) -
Most neztem meg Edwards mit vetett uristen!!
Rossinak miert volt baja a kezenek,mi tortent vele? -
szerintem is óriási volt, nagyon nagyot meccseltek a végén Edwards elött le a kalappal de Nicky az ISTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44 Nakano is szépet futott! -
Mondta a Feco, hogy átalakítötták a fékét de sajna nem tudom mit, ugyhogy előfordulhat. -
MrTressy #374 lehet a repedt karja miatt hogy kevésbé terhelje -
Gabor_(HSF) #373 Jól láttam?.hogy Rossinál áttették a féket bal oldalra és a kuplung a gázkaron volt??? -
Váhá...ez mekkora volt! :)))
Hát ez a sikán már sokmindent látott...hát most is volt itt izgalom
Tök emlékszem egyszer vmikor még régen 250cc-ben, Biaggi elment-befutott..a második helyre érkezett volna Jean Michel Bayle és mögötte egy jó kis csoport, amikor hirtelen leszakadt az ég, óriási eső...és erre a sikánra mindenki akkora pereccel érkezett hogy bődület, össze-vissza estek-keltek, szaladtak be a pályamunkások...aztán szaladtak el a pályamunkások mert röpültek a motorok és versenyzők
Na de szal erre a futásra visszatérve:
Hayden-nél paráztam, mert Hopper-t ennél a résznél becsapta és kivőlről előzte meg nagyon szépen (és elég meglepően), így aztán mikor láttam hogy elkezdi beijeszteni Edwards-ot, akkor paráztam hogy kivűlről fogja az utolsó körben megróbálni nagy ravaszul...viszont az negyon esetleges..
Aztán Colin behibázott, akkor megnyugodtam ...erre Hayden elfélte-elhibázta a befutó kört Edwards rászaladt, és elszaladt mellette....erre vazzzzzeeee Hayden megcsinálja a külső ívet, Edwards nagyon bevédte a belsőt...az oké is volt, de elengedte a féket mikor látta hogy Hayden kivűl jön, viszont Nicky 'trick' Hayden első gumija tapadástvesztett...ki kellett engednie a fűre, Edwards-nak viszont sok volt elengedett fékre, és bár még megugratva a sikánt befutott volna, de rajta maradt a nagy rössön és elindult a gép hátulja...
Nagyon szép volt a vége...és szerencse hogy nem történt komoly baj
-
De komoly vrseny volt: Hayden, Edwards a két isten de durva volt fuu.
Rossi elött is le a kalappal 18-dik helyről repedt kezzel a 8-dik lett.
Talán még meglehet talán Rossinak a VB. De Hayden-t nehéz lesz lenyomni már.
Na mindegy, de ilyen versenyeket szívessen néznék még, tiszta superbike volt. -
beszarás mik megtörténnek ebben az idényben 

-
Mi van????
Rossi eltörte a kezét 18.dik helyről rajtol, a mai futamon.
Hála istenek nem nagy a baj mert csak repedt a karja, de ezen a versenyen biztos nem fog sokat mutatni.
A 125-t Kallio nyerte. -
zetró #368 faja a kép
-
Sete Gibernau ma mûtéten esett át,mely során rögzítették a törött kulcscsontját. A spanyol versenyzõnek most fel kell épülnie, amihez idõ kell, így Alex Hofmann fogja helyettesíteni a Holland Nagydíjon. Loris Capirossi fizikoterápiás kezelést kap, hogy a lehetõ leggyorsabban visszanyerje a formáját, és kész legyen Assenre.
Sete mûtétjére a barcelonai Dexeus Kórházban került sor,
ahol Dr. Xavier Mir és Dr Ignacio Ginerbrera kicserélték, egy korábbi baleset után behelyezett lévõ fémlemezt egy újra, mely titániumból készült. Dr Mir elmondta, hogy a teljes felépüléshez 3-5 hétre van szükség, mielõtt a spanyol versenyzõ ismét pályára lép.
„Az operáció rendben zajlott.” - mondta Dr. Mir. „Eltávolítottuk a régi sérülése miatt behelyezett fémlemezt Sete bal kulcscsontjáról és az új törést helyrehoztuk egy új, titánium lemez behelyezésével. A versenyzõnek, most 3-5 hetet várnia kell, míg ismét versenyezhet.”
Köszönhetõen a Pramac d’Antin MotoGP csapatnak és szponzorainak, a rövid idõ ellenére, mely Barcelona és Assen között eltelik, lehetõség van, hogy Alex Hofmann motorozzon a Desmosedici GP6-on. A Holland Nagydíjon a német versenyzõ fogja helyettesíteni Sete Gibernaut.
Loris Capirossi (2. helyezett a világbajnokságon 99 ponttal), miután megfigyelésre bent maradt vasárnap éjjel a Catalunya Általános Kórházban, visszatért Monte Carloba, Roberto Bursi fizikoterapeutával. Azonnal munkához láttak és a szakember masszázs terápiával igyekszik csökkenteni a zúzódások okozta lehetséges következményeket, felgyorsítva ezzel Capirossi egészségének javulását a horrorisztikus barcelonai baleset után. Az olasz versenyzõ már úton van Assenbe a Holland Nagydíjra.
„Az egy nagy baleset volt, de szerencsére egészen könnyen megúsztam. Kaptam egy kemény ütést a mellkasomra, amit még érzek. A fizikoterapeutám, Roberto végig velem volt és azonnal elkezdtünk dolgozni a rehabilitáción, folyamatos masszázzsal, hogy csökkentsük a zúzódásokat. Köszönetet szeretnék mondani a Mobile Klinikának és Dr. Costának, akik mint mindig most is önzetlenül segítettek. Még nem vagyok 100%-os, de a legfontosabb, hogy minél hamarabb motorra ülhessek és meglátjuk, hogyan megy: Sokkal harcosabban megyek Assenbe, mint általában!”
Livio Suppo (Ducati MotoGP projekt vezetõ)
„Megkönnyebbülve láttam, hogy a múlt vasárnapi baleset következményei relatíve nem túl súlyosak. Loris most esik át a rehabilitáción és úton van Hollandiába a tõle megszokott határozott célokkal. Sete még csak most jött ki a mûtõbõl és az orovosok megerõsítették, hogy az operáció sikeres volt. Nagyon sajnáljuk, hogy ki kell hagynia a következõ két versenyt, de ez rosszabbul is alakulhatott volna, szóval egy kicsit fellélegzünk és reméljük, hogy Sete a lehet leghamarabb teljesen felépül. Szeretnék köszönetet mondani Alex Hofmann-nak, Luis D’Antin-nak, Paolo Campitotinak és az egész Pramac D’Antin MotoGP csapatnak és a szponzoraiknak a lehetõségért, amit kínáltak. Bár az asseni verseny 6 nappal a barcelonai baleset után kezdõdik, most már olyan helyzetben vagyunk, hogy mindkét motorunk a rajtrácson lehet.” -
Ezt a füzetet keresem e-book formájában: MotoGP Racers Archive 2004. Nincs meg véletlenül vkinek?
-
Gyorsjelentés Melandri állapotáról
Marco Melandri, a Fortuna Honda pilótája agyrázkódást és nyaksérülést szenvedett. Jó hír, hogy a végtagjait mozgatja, tehát ez reményre ad okot. További sérüléseket is szenvedett, mint például kiugrott a bal válla. Még vizsgálják az olasz pilótát. -
Gyorsjelentés Capirossi állapotáról
A mai baleset másik eszméletvesztéssel járó sérültjérõl, Loris Capirossi-ról is hírt kaptunk a paddockból. Bár saját lábán ment be a Clinica Mobile-ba, ennek ellenére õt is beszállították a barcelonai kórházba. Ennek oka egy korábbi sérülése, mely kapcsán bevérzett a tüdeje. A hatalmas bukás következtében most is fennáll a belsõ vérzés veszélye, ezért tüzetesebb vizsgálatra vitték be az olasz pilótát. Amint újabb hírt kapunk, természetesen tájékoztatást adunk. -
ehh elbaltázott futás vot sajna :(
A mázlibébi meg megint Vale' mellé állt (na nem mintha szüksége lenne rá)
De ennél 'szerencsésebben' már csak múlt hétvégén történhetett volna a dolog.
Jövő hétvégén szombaton Assen, utána hétvégén Anglia..pont egy szoros idényszakaszban törte össze magát az eddigi tabellavezető Capirossi, és mellé még Marco is :(
Nem elég hogy most nullára hozták a futamot, a futamsűrűség miatt valszeg a következő és a rákövetkező is gyenge lesz a sérüléseik miatt :( -
Szerencsére ilyet is ritkán látni. =/ Ez nagyon durva volt. És fel tudnak utána állni a többiek megint a rajtrácsra. Fejben azért egy páran nem tisztázták le szvsz. Jópáran elcsúsztak még. -
Stoner és Pedrosa is elesett!!!:( -
Ez nagyon gáz bsszameg (elnézést)
Tudja az ember hogy benne van, de ehhh afranc. :((((
ez már el van rontva mindenképpen :(