3439
-
G_ArchAngel #559 Srácok, máshol sincs hang az Eurosport-on? -
#558 Megis feszult volt koztuk a dolog mar az idomeron!! :D -
G_ArchAngel #557 a Hondának meg sem kellett kérnie, Dani előre kijelentette, hogy mindenben segíti Haydent... -
#556 Szerintem is ,most mar visszaveszi magat,mert ha most is elbassza Haydennek akkor vege!! ::PPPP -
iszakos #555 Szerintem a Pedrosa nem fog holnap bele szolni a végeredménybe,de a Ducatisok megkeverhetik a lapokat! -
#554 ááááá erre a Pedrosa gyerekre sztem nem nagyon lehet számítani, de jó lenne ha nem így lenne -
DJ BP #553 12. lett...
Rossi meg folyton bizonyítja, hogy ő a legjobb :). Edwards csapattársa sehol sincs... -
#552 Passz de Rossi elso!! :P -
DJ BP #551 Talma hanyadik lett?, most értem haza -
#550 14:00 ---> Eurosport ,eljott a nagy nap elotti utso idoméro!!!!!
Gyozzon a jobbik! :P -
#549 Mondtam nem vitazom!!
Nyerjen Rossi de ugy,hogy megerdemelten es baxott nagy csata legyen a vegen!! :PPP -
#548 ööö banner? szóljon modiknak lécci vki, aki tudja hogy kinek a galériájában van, hogy vissza tudják állítani. -
#547 Ha Rossi 1-2 szituban nem figyel oda kellően, akkor Elias elkaszálja 1-1 ilyen becsúszos manővernél, főleg a célegyenes végén ott volt 1 nagyon meleg helyzet, de hát ilyennek kéne lennie mindenkinek:), agresszívank. -
#546 Igaz Elias nagyon tudta hol mit engedhet meg.
Na de Vale' is nagyon tud keresztbe érkezni ha akar..a lábletevős Supermoto stílusában. :)))
most akkor mi is van? Gondolom nem azt akarod mondani hogy akkor hülye volt de most meg nem. -
#545 ilyen motorral sztem nem lehet ész nélkül menni mert akkor ráb@szol rettenetesen, inkább kockáztatott
a satukeresztbe dologra meg annyit - nyilatkozta, hogy ilyen a stílusa és az első kanyart kiváltképp érezte azért is tudta ezeket megcsinálni...
más is csinálja ezt nem csak Ő, a közvetítés alatt mondták is ha jól emléxem, hogy "Elias máltó tanítványa lehetne McCoynak!" :) -
#544 Rossi nem hulye ,hogy satukeresztbe erkezzen be minden kanyarba esz nelkul ugy,mint elias!
Valljuk be eleg esz nelkul ment o es bejott neki,azt nem vitatom ,hogy Rossinak nemvoltak motorbeallitas kinjai de nem ertek egyet!
Tovabb nem is folytatom ,mert nincs ertelme vitazi!!
PEACE -
#543 Isten futam volt !Faterral végigkiabáltuk az egészet (megint örültek a szomszédok :)Rossi fan vagyok, de nagyon sajnálom hogy kilökték Nik-et, mert versenyben kéne hogy eldőljön a vébé.A Honda q*rva yoo, a Yamaha meg vérgyenge.Ha nem füstöl el idén 3szor, Vale már bajnok.Nekem így is az.Nyíltsisakos küzdelem , ez a MGp.
Mindenknek yoo szurkolást a következő versenyhez, sajnos idén már az utolsó lesz :( -
#542 már miért ne lenne igaz?
..gondolom te sem tudod mi kattogott a fejében, nem?
A köridők meg ezt mutatják, gondolod hogy Rossi direkt ment lassabban csak hogy a nyakára jöjjenek?
Ennyit tudott menni, Elias-nak jóval nagyobb tempója volt, de benne volt a hibázás..ezért is engedte vissza Rossi-t az elejére újra.
Hol láttál már olyat hogy Rossi-nál vagy három motorhosszal rövidebbet fékez vki?
Mert mikor Elias egyszerre előzte meg Rossi-t és Roberts-t akkor ez történt.
Vmi nem volt rendben és ezért nem tudott magasabb tempót menni.
ezt mutatják a köridők, ezt mutatják a nyilatkozatok, és a végeredmény is. -
#541 Ez nem igaz teljes mertekben!!
Rossi kepes arra,hogy mast hibara kenyszerit kitudja most is mi kattogot a fejeben az UFO embernek!! :PPP -
#540 ebben igazad van. -
#539 Hayden az elején gyors volt, de a gumik hogy bírták volna az is egy szempont... sajnos kiesett és ezt sose tudjuk meg milett volna HA. -
#538 én erre azt mondom hogy ha Vale' tudott volna tempót menni akkor simán elmegy azt kész.
..sosem olyan palinak éreztem aki nekiáll biztonságizni a 2. helyen mint ahogy a kommentátoraink dumálták...
megnyerte volna és kész.
Nem hiányzik neki Elias sem és Kenny sem a nyakába..és nem dobja fel befutóra az 5pontot amit így el is bukott.
-
#537 azért sztem ha Nicky nem esik ki és ott lóg Vale nyakán, akkor ő is jobban összekapja magát. :) -
#536 szvsz igen.
sőt..
Nicky 4 kört bírt tenni sajnos, viszont ebből az utolsó köre már mutatta a tempóját, annál Rossi csak 6 alkalommal tudott gyorsabb lenni és ez mind a 6 alkalommal 1 tized volt. ...vmint a 2. szektorban még így is Hayden volt a leggyorsabb az egész versenyen hogy kiesett a 4. körben.
Szal itt most Vale' nagy valószinűséggel verhető volt...ezt sikerült elpuskáznia Dani'-nak.
Rossi is lenyilatkozta hogy nem tudott elég meggyőző lenni, és Edwards is mondta hogy ő azt hitte ha '38 közepét motorozik akkor Rossi el tud majd menni...de Vale' nem tudott tempót menni, ezért estek rá veszélyesen..főleg Elias, aki bár egyszerűen bitang látványosan motorozott, de benne volt a kockázat. -
#535 De ha Rossi nem 2ik hanem elso akkor mar nem lennementheto nemde hacsak ki nem esik Valenciaba!!
Jajj de messze van meg okt 26 ha joltom! :P -
#534 remélem ugyanilyen izgalmas lesz Valenciában is. :) -
#533 meg is fogja nyerni, ha most elszánt volt akkor az utolsón 3szor annyira
azért kíváncsi lettem volna hogy ha nem traolják el akkor tényleg tudta volna e tartani a lépést Rossival -
#532 Igen, szerintem is... biztos érzi hogy igyis-ugyis maxot kellett volna kihoznia magából, mivel Rossi megállíthatalan. Most kis hátrányban van, és semmi értelme ezen duzzogni, megkell nyerni az utolsó futamot és akkor Vb lehet. -
ez a helyes hozzállás. -
#530 Nicky Hayden
Tényleg nem tudom, hogy mit mondjak – egyszerűen csak fáj ez az egész. Egy nagyon kemény gumit tettünk fel a motorra, amire főleg a balos kanyarokban volt szükség, és szerencsére bejött a dolog. Alig akartam elhinni, hogy ilyen jól ment a gép alattam az első pár körben. Sokkal gyorsabb voltam Edwards-nál, gondoltam egyet és megelőztem; sőt már Valentino-t is kinéztem magamnak következő célpontként. Tudtam, hogy Dani nem fog félreállni, és elengedni, de azért erre sem számítottam. Mindketten profik vagyunk, nem engedhetjük meg magunknak a haragtartást, így aztán Dani az eset után megkeresett, beszélgettünk, majd kezet ráztunk. Szükségem van Dani segítségére Valencia-ban, úgyhogy remélem, hogy a keze addigra meggyógyul. Megmondtam neki, hogy egy esélye van kárpótolni a mai esetért, méghozzá úgy, hogy ha Valenciában az első és a második helyeken végzünk, hiszen akkor még megmenthető a vb cím.
Dani Pedrosa
„Mit mondhatnék? Hibáztam, és nagyon sajnálom. Hat év alatt még sosem ütöttem ki egy versenyzőt sem, se edzésen, se futamon, és most pont a lehető legrosszabbkor történt meg a dolog. Természetesen nagyon sajnálom a dolgot, Nicky sem boldog, úgyhogy bocsánatot kértem tőle a hibám miatt. Megértem, hogy most nagyon mérges… bárcsak ne így történtek volna a dolgok! Igazából nem is akartam megelőzni abban a pillanatban – fékeztem és a hátsó kerekem megcsúszott, és hirtelen felgyorsultam. Ne tudtam megállítani a gépet, és nem is tudtam másfelé menni.
Makoto Tanaka
Ezt a napot nyilvánvalóan csalódásként éltük meg, de még nincs vége a szezonnak. Nicky-nek Valenciában nyernie kell, és ha Dani a második helyen végez, akkor Nicky a bajnok.
-
iszakos #529 Ez volt az a futam amiben a motorverseny minden szépsége,drámája benne volt.
De ezekért a pillanatokért érdemes nézni! -
#528 Ha Hayden es PEdrosarol vmi hirt tudtok osszatok meg please!!
Elias ma ufoember volt a csusztatasaival vmi felelem bator volt! :P
Orokre kiirom dvd-re!! :P -
#527 Talmácsi Gábor váltja Bautistát az Aspar Teamnál
A mai portugál verseny után mindkét fél részéről aláírásra kerül Talma jövő évi szerződése. Így most már ami eddig sejthető volt, mától biztos: Talmácsi Gábor 2007-ben a 125 géposztályban az Aspar Team versenyzőjeként, Faubel és Gadea csapattársaként áll rajthoz a világbajnokságon. Pasini tapasztalt szerelői és teljes gyári támogatás áll majd Talma rendelkezésére, aki már most nagyon várja, hogy felülhessen arra a motorra, amit a hétvégén Bautista tesztelt, nem is akármilyen eredménnyel.
A csapat versenyzőinek hivatalos bemutatására a valenciai futam után kerül majd sor, és rögtön ezt követően nov. 1-2. két napos tesztet szerveznek a Ricardo Tormo pályán
Talma nyilatkozata:
„Még igazából fel sem fogtam, hogy jövőre az egyik legjobb spanyol csapatnál folytathatom pályafutásomat. Nagyon várom, hogy kipróbáljam az új fejlesztésű Apriliát, amivel ma Bautista megnyerte a futamot. Nov. 1-2-án már tesztelhetem is a motort, ami fantasztikus, de addig még hátra van egy futam az idei szezonból, amire továbbra is maximálisan koncentrálni fogok.” -
#526 Teljesen eggyetértek veled! Tuti hogy nem tetszett neki hogy Hayden lenyomta mert ott pöttyögött elötte, minnél gyorsabban vissza akart vágni de hát nem eszik olyan forrón... Nagyon sajnálom Haydent ellentétben sokakkal neki szurkolok de asszem innen már nem sok esély van, utolsó futamon viszont biztos olyat fog menni, hogy Rossi megizzad.
Eliasról meg annyit hogy nagyon megérdemelte talán tavaly török országban ment ilyet!
-
DJ BP #525 mekkora futam volt a MotoGP -
#524 Jogos,meg ha taktikaznia kell elborul az esze,Rossi meg addig taszogatja elotte levot,mig nem hibazis stb.....
En szurkolok rossinak de banom,h Haydennek igy alakult!!!! :( -
#523 Szvsz nem erről van szó.
A HRC Pedrosa-ra épül..sajna ez van, a 800cc-s motort rá fejlesztik.
Puig tolja ezerrel és végül is igaza van mert nagyon gyors a srác, ...de szvsz nem veri meg Rossi-t, Vale' megveri esőben megveri egy az egyben csatában...Pedrosa-nak csak akkor van esélye ha zavartalanul tud menni, mert akkor nagyon gyors...és hogyha a 800cc-s gép jobban kiemeli a súly és testalkat előnyt.
Ahogy oda betette a motort az mutaja hogy full nem foglalkozik a csapattárssal...márpedig az alap hogy a csapattársadra vigyázzál..megelőzhet persze hogy meg miért ne ha gyorsabb, de nem mindegy milyen kockázatot vállal vele szemben, és ott egyértelműen túl gyors volt, Nicky az elöző körben berakta simán, Dani' meg blamálta magát de csúnyán.
..de ez sehol nincs ahoz amit Nicky érezhetett, hogy az egész kibeba' mezőnyből pont a csapattársa az akit a legkevésbé érdekel hogy kilöki őt vagy sem egy túlvállalt előzésnél..
sz@r ügy, de mindegy.
Ezt az évet Vale' megérdemli...kivéve persze ha Nicky mégis megszerzi az utolsó futamon.
mindegy a verseny olyan jó volt hogy kár ezen rágni, Elias óriási versenyt rakott le :D -
#522 OMG Pedrosa!!!44 A Honda vezetőségnek szólni kellett volna hogy nincs csapaton belül verseny! Ha viszont megtették akkor Pedrosa állati nagy hülyeséget csinált! De ettől fügettlenül fantasztikus verseny volt! -
#521 Még mindig nem az izgalmakra gondoltam, hanema forgatókönyvre, hasonló... természetesen az F1 izgalmak terén az utolsó helyen van... MotoGp, WTCC, DTM, WRC, GP2 stb és utánnuk valahol az F1... idei évben volt 5 verseny ami izgalmasnak számít ( főleg ahol esett ) a többi unalom, mint mindig. -
#520 Hihetetlen verseny volt