3439
  • gordon 24
    Nekem nem sajnos....
  • JGTC
    sajnos hozott, ez az igazság :((((((
  • JGTC
    :) kár hogy Kenny lemaradt a végén , ha úgy sikerül neki a kigyorsítás mint mikor megelőzte Rossit akkor lett volna mégérdekesebb :D
  • gordon 24
    Gartula Pedrosa... Talán hoztál nekünk még egy vb cimet....

Rossi az isten!!!!!
  • G_ArchAngel #515
    ne áltasd magad, tudom, hogy idén Te is csak megszokásból nézed...:)
  • modellmaker
    mekkora jó volt már a végén, mikor Rossi gratulált neki!
  • JGTC
    Elias stílust váltott :D
  • JGTC
    neeeeeeeeeee ezt nem hiszem el, Pedrosát nem engedném az utolsó futamra, erre sem kelett volna
  • modellmaker
    gecccccccccc! 2 ezred másodperc!!! ezért szeretem én ezt!!!

ahh még mindig olyan magas a pulzusom mintha futottam volna vagy 8000 métert... :D
  • Istencsászár
    Gondold át miben :)). Sumi év elején szenved, Rossi is, majd év 2. felében jönnek mint a talajviz és olyan mélyről hozzák fel magukat, hogy azt senki sem gondolta volna és az utolsó futamon, vagy egyik vagy másik nyer, és a leg esélyesebbnek csak be kell tolni a masinát... csak ennyiben, de ez tényleg semmi...
  • Ombika
    Ahh uvoltoztem a b.nom mellett mar megint!! :PPPP
  • G_ArchAngel #508
    miben hasonlít?

semmiben...

a MotoGP gyönyörű, izgalmas, fenomenális, csodálatos - az F1 ehhez képest Clio Kupa...
  • G_ArchAngel #507
    bazzeg, remegek még mindig, akkora futam volt...
  • Kaszi46
    :OOO asszem bekapok pár szíverősítőt!

Gratula szép volt, kíváncsi vagyok hány ezred lesz a különbség.

Hajrá Talma!:P
  • MrSpock
    Ez szoros volt nagyon!
    Nagy verseny volt 2ezred..uhh.
    Gratula Elias-nak!
  • Istencsászár
    Ez az év legjobb versenye volt, ennyire még nem izgultam, ez csodálatos! Gratula az első 4nek!!
  • Ombika
    Jezusom ,Elias sarukeresztben majd Rossi utanna elso kereken ahhhhhhhhhhhh,ezt meg 20-szor meglesem majd !!! :)))
  • Istencsászár
    De de az igazi, szerintem ugyis megynyerte volna... nem ezen múlott hanem ahonna az év közben felállt és ahogy feljött, már lehetett érezni hogy meglesz. Hasonlít az F1-hez ez az idei év, de ott a trónkövetelőnek áll a zászló "még", de ezek után kitudja milesz ott is:)
  • Ombika
    Nem az igazi igy , de nem erdekel engem csak elso legyen :P
  • Kaszi46
    nem hiszem el:\\\\\\ visszavonom az előző kommentem első részét, lehet fikázni. Így elcseszni ekkora lehetőséget Hayden kezéből.:(( Hajrá doki, de így már nem az igazi.
  • Ombika
    Jahhhh kis mogorva Pedi rabaxott es ujra egyutt kov evben vagy ezek utan!! :PP
  • MrSpock
    Rossi a MotoGP Schumacher-je!
    Ez minden tekintetben értendő.
    Pedrosa meg ..inkább nemírom le.
  • b-type
    bravo HRC :(
  • Istencsászár
    Gratulálok Danika... ennyit érsz, te szerencsétlen, pofozd fel Hayden!!
  • Ombika
    Idiota Hondasok!! :P
  • Ombika
    46-Jajj istenem de imatkozom!!!
  • Kaszi46
    ezt a focista szurkolói mentalitást hanyagoljuk már srácok ha lehet! köszi!

Gyó volt 250-naon, kár hogy Tóth csapatnak nem jött össze.:\

Na hajrá Doki, Viva Vale!!!! Capirex jer be 2.-nak, Stoner meg 3.-nak, és raboljatok pár pontot Nicky-től!:P
    Jah és remélem Gary McCoy mutat egy két finomságos powerslide-ot!
  • b-type
    ..a majmozás az megy..
    mondjuk az mindig, de ehhh..értés meg sehol.
  • Istencsászár
    Stoner 1000 $-os büntetést kapott a Versenyigazgatóságtól az utolsó körben, Dani Pedrosa-val történt incidens miatt. Stoner rögtön az edzés után elnézést kért Pedrosa-tól, azért, mert lelassított és ezzel véletlenül kizökkentette Pedrosa-t utolsó körében.

Casey Stoner:
    Valóban hibát követtem el, oda is mentem Dani-hez bocsánatot kérni, de ennek ellenére 1000 USD büntetést szabtak ki rám, ami - úgy gondolom - nem fair. Tudom, mit rontottam el: nem gondoltam, hogy Dani és a többi versenyző utolérhet ilyen gyorsan a levezető körömön. Mostanáig soha nem csináltam semmi rosszat motorozás közben, s most csak egyetlen hiba miatt megbüntettek. Ezt leszámítva minden más jól ment, csak apróbb módosításokat végeztünk a motoron, s igazán komfortosan érzem magam ezen a pályán. Nyugodtan jöttem erre a pályára, bárminemű nyomás nélkül.”
  • JGTC
    na akkor nem csak én láttam úgy hogy a semmi miatt örjöngött a kis majom, mellesleg Hopkins körét meg Ő tette tönkre azzal hogy megállt ott mutogatni, és azért neki valszínű többet számított volna a jobb rajthely mint egy Repsolosnak...

John Hopkins:
    „Még most is kicsit küszködtünk a hátsó tapadással, úgyhogy valamivel elő fogunk jönni holnap, hogy javítsunk versenybeli teljesítményemen. A srácok keményen fognak dolgozni az éjjel. Egész jól érzem magam itt, úgyhogy semmi okát nem látom annak, hogy javítsak a köridőmön a versenyen. Néhány versenyző miatt nagyon csalódott vagyok, mert úgy döntöttek, hogy a pálya közepén tanyáznak, a versenyvonalon, egymással vitatkozva. Ez teljességgel elfogadhatatlan, s emiatt elúszott a köridőm is, nem szereztem meg a pole-t, de még az első sort sem. Így vagy úgy, de a második sorban vagyok, ami nem olyan rossz. Jól kell rajtolnom és mindent megtenni, amit csak tudok.”

• gordon 24
    Nem tudom hogy ez az elkúrta de nagyon szóhazsnálat miért ilyen divaos mostanába. Ti értitek?

Ráadásul nem is volt jó az akör.
  • Istencsászár
    Inkább Massa:), mer elkúrta, de nagyon, azt mást hibáztat.. majd kinövi pár év múlva. De valóban semmi nemvolt, ő a külső íven ment Stoner pedig belülre húzódott, de szerintem amiatt dühöngött hgy túl közel voltak egymáshoz, de az meg az ő baja, attól hogy a nagyságos úr jön nem fognak a fűre lehúzódni... bár ettől nem kellett volna jelenetet rendezni hanem tovább menni ha olyan jó kört ment.
  • gordon 24
    Alonso kettö. Két idiota... Pedig Abszolut nem volt utba Stoner ráadásul nem si sodrodott ki az ivről. Hülye kis beképzelt gyerek. Ez a baja a médiának össze ajnározzák hogy ilyen tehetség meg olyan tehetség aztán már szinte magát is lenézi akkor hatalmas embernek tartja magát.

Ez egy Spanyol szokás? Érdekes hogy Carlos Sainz sose volt ilyen.
  • JGTC
    Pedrosa mit össze örjöngött :DDDD
  • Istencsászár
    Rossi kioktatta a mezőnyt megint, izgalmas végjáték elébe nézünk, Hayden felkötheti ha VB akar lenni:)
  • JGTC
    Igen a dohányreklám miatt azt írják rá a Gauloises helyett.
    CMON Hayden!!!! :DD
  • Ombika
    Tegnap elott lattam uj R1-et Go!!! felirattal szurke szinben majdnem raelveztem! :PPPP
  • JGTC
    hát annak én sem, mind1 csak nyerje meg a végén go go go go
  • JGTC
    na igen a nem volt érdemes felkelni és megnézni a 125/250-t :(
  • Ombika
    Jah de annak nem annyira orultem,hogy Hayden 5ik lett!! :S