3439
  • [Jakuza]
    Igy visszanezve is hatborzongato.
    Meglokte a sajat csapattars a labat az meg a fekezo kezet, aztan jott a dominoeffektus.

Eh most a tobbi szogbol is nezve is borzaszto.
    Szerencsere Capirex mar jol van.
  • b-type
    igen, azzal egyet hogy nem védte meg kellően a féktávot.
    A fékezés az nálam továbbra is húzos volt, én azt most is úgy látom hogy Dovi nagyot vállalt azon a féken, aztán utban volt Angelis-nek aki nem tudott fordulni kicsit kiszorult és ezzel Loca leszorult az ívről.
    De nem kell hogy egyformán ítéljünk :)

...bázzzzz

te jó ég láttátok??
    remélem minden rendbe :((((
  • [Jakuza]
    Te jo eg!
    Milyen szerencsetlen bukas.
    Nagy a baj latszik, nem mozdul Capirex vagy Melandri, innen nem latszik jol.
    Remeljuk nem lesz baja, de fejjel eloreesett.
  • [Jakuza]
    Mar leirtam en azert nem latom ilyen kemenynek a dolgot, hogy D'Angelis szandekosan lelokte Locat.
    Amugy nem is Dovitol nem fert vissza Loca, o mar regen elotte jart, sot D'Angelis is megelozte a belso iven.
    Megneznem, ki fekezne le ugy belso iven hogy az elso kereke elorebb van mint a balrol kanyarodo Locanak volt.
    Mar pedig nagy valoszinuseggel senki.
    Amugy ez volt az elso mondatom, amibe belekotott godkaiser.
    "Eh hogyan elrontotta Locatelli az utolso celegyenes utani kanyart."
    mert velemenyem szerint ezt nem a tobbiek nyertek meg, hanem Loca vesztette el a rossz manoverjenek koszonhetoen.
    Gondolom ezzel egyetertesz.
  • b-type
    Ez igaz, a verseny utolsó körében ha ennyire közel vannak akkor be kell védeni az ívet, ezt 'bambulta' el egy kicsit Loca sajnos.
    A többi az már szvsz szerencsés/szerencsétlen (nézőpont kérdése) volt, ha nem tudja megtartani a motort, akkor most mindenki forrófejűnek tartaná Dovi-t, így viszont hogy sikerült, így merésznek és ügyesnek.
    Tényleg az már kinek-kinek az elbírálása hogy mennyire durvának ítéli meg, az én nézetemben azért tünt meredeknek, mert szvsz nem uralta 100%-ig a motort abban a helyzetben Dovi, és mert a pálya utolsó köre is x előzési pontból áll, nem feltétlen kell olyankor is berakni a motort amikor másokat veszélyeztet (pl. Vale' Rossi és Gibernau esete még tavalyról)
  • [Jakuza]
    Ja es meg valami, abban sem ertek egyet, hogy "megzavarta Angelis rövid fékjét, aki viszont leküldte Locatelli-t az ívről."
    Luca szabalyosan a festesrol, majdnem a razokorol kanyarodott.
    Addig egyszer sem kalandozott 21 kor alatt a palyarol ennyire balra.
    Ott nem az a idealis iv, ha valaki megakarja tartani az elso helyezeset.
  • [Jakuza]
    Errol van szo, ezt mondom.
    Vagy ellustulta a fektavot, vagy elmelegedtek a fekjei, vagy rosszul fekezett.
    A lenyeg hogy o szurta el a tobbi mar a rossz fekezes egyenes kovetkezmenye volt.
    Beestek melle ketten mert De Angelis , Dovisioso szelarnyekaban motorozott raadasul jobb ivben is, hiszen Lucatelli teljesen lehuzodott a palya bal oldalara, ami szinten hiba volt szvsz, aztan mar minden ment magatol, D'Angelis motorja kedvezobb ivbe kerult a kanyarban raadasul mivel nagyobb kanyarsebesseggel jott, megis elozte kozben, igy meg ra se lehet fogni hogy szandekosan kilokte hatulrol, egyszeruen egy eroszakos manover volt.
    10bol-10 versenyzo megcsinalja ilyen helyzetben.
    Tehat ezert mondom, hogy elrontotta sajnos az utolso fektavjat Lucatelli.
    A tobbi mar csak a kovetkezmeny volt, istencsaszar kijelentesevel ellentetben.
    Tehat nem lerugtak, nem kiutottek, mert a masik ket versenyzo volt az idealis iven nem pedig Luca, o csak probalt erolkodni, hogy kivulrol visszakeruljon, de az nem megy ha mar egy motor van mellette a belso iven, mert vagy fekezik vagy neki megy.
    Nincs ebben semmi szenzacio, es az sincs, hogy rahuztak a motort tudatosan, hogy kilokjek a palyarol.
  • b-type
    szvsz úgy nézet ki a dolog hogy Dovi'-nak az egyenes 80%-nál elfogyott a sebessége, ezért ő egyáltalán nem volt veszélyes Loca'-ra, Angelis pedig a célrafordítóban még a 3. volt.
    jött a célegyenes, Dovi huzatta magát Loca' szelében, Angelis huzatta magát dovi szelében, majd Angelis megette Dovi-t, Dovi pedig vett egy 'féktelen' féket, ami belefér az 'egy életem-egy halálom' féktávok kategóriájába, nagyon munkásan bírta megtartani...az akkori 3. helyéről felfékezte magát ezzel az akcióval az első helyre. De miközben kűzdött hogy megtartsa a féket, megzavarta Angelis rövid fékjét, aki viszont leküldte Locatelli-t az ívről.
    Tehát szvsz Locatelli valóban ellustulta ezt a féktávot, de magától nem esett volna le az ívről, őt lelökték onnan...lelökték, lepöccintették, leszorították, lelehelték, lerugták...kinek vérmérséklete szerint,...azért én morogtam itt a szobában, mert Dovi' féktávjából könnyen kugligolyó lehetett volna..

De megtartotta végül is, igaz mindenki megőszült körülötte és Loca-nak jól keresztbe tett :(
  • [Jakuza]
    Termeszetesen itt az utolso kanyarral a celegyenes veget ertem, mert az volt az utolso kanyar, amig vezetett a futamban.
  • [Jakuza]
    Jo akkor nem rontotta el a fektavot.Talald ki.
    Volt vagy -8-10 meter elonye es elrontotta a fekezest (vagy tulmelegedett a fekje) teljesen lesodrodott a palya bal szelere.
    Persze hogy a nagy lenduletbol utolerok befertek melleje.
    Nem rontja el a fektavot, akkor sose erik utol, mert az utolso kanyar elott akkora volt az elonye es nem szelarnyekbol bujtak ki mogule.
    Tehat kicsit sem latod realisan a helyzetet.
  • Istencsászár
    Nem rontotta el... a többiek mögötte olyan távolságból és olyan sebességgel akarták egymást előzni hogy nekisodródtak...
  • [Jakuza]
    Eh hogyan elrontotta Locatelli az utolso celegyenes utani kanyart.
    Siman megnyerhette volna es meg lett volna egy magyar 250es csapat elso 1. helyezese.Igy meg 4. lett.Ami szep eredmeny de esemenyek a tukreben, nagyon kar erte.
  • Ombika
    Remelem ez is ilyen izgalmas lesz! :P
  • JGTC
    Isten volt az a futam!! És már nyakunkon a következő
  • Ombika
    Megneztem nemetul,most latom linkedet!
    Madj belehaltam kurva nemet hablatyolasba :P
  • Ombika
    Nah megneztem vegre olasz futamot.. The Doctor no comment :PPPPP
  • osho
    Uff

Joker ezt én is megköszönöm
  • Joker Hun
    Szia innen http://talma.neologik.hu/MotoGP/
  • Istencsászár
    Próbálkozz fájlcserélőkön, különösen a Torrent....
  • Ombika
    vki esetleg?
  • Gabor_(HSF)
    Hát valahogy a régebbi modellek sztem szebbek,igaz ez a többi márkára is,a 3-5 évesekre gondolok..
  • Ombika
    koszi es nekem is nagyon bejon Ducati!!
  • JGTC
    legalább már kettőnknek tetszik, eddig azt hittem h csak nekem
  • JGTC
    F1 topikban talán tudnak segíteni ilyen ügyben, mert oda szoktak betenni linket a futamokról lhet tudják ezt is...
  • Ombika
    Vki nemtudja honnet tudnam hetvegi futamot letolteni?
  • SCANIA TIBI
    Sziasztok ez nagyon szép!!
  • JGTC
    A Ducati meg egy vadállat ahogy megy, össze vissza csapkod közben meg marha gyors!

Utcán meg ilyen lesz...
  • JGTC
    Hayden nagyot ment most!!!!!! Rossi szokásos volt.
  • Istencsászár
    Talmácsi Gábor nyilatkozata:

"Jobbra számítottam. Minden tőlem telhetőt megtettem, de ma ennyire volt képes a Hondám. Semmi különösebb probléma nem volt, egyszerűen ennyire volt elég a technika. Nagyon látszódott, hogy ez a pálya kifejezetten az apriliások pályája, akik ma is nagyon jól szerepeltek. Nagy volt a helyezkedés abban a bolyban, ahol mentem és nagyon jó érzés volt, hogy nekem sikerült elsőként áthaladnom a célvonalon közülük. A versenyen nem igazán éreztem a vállamat, nem arra koncentráltam, a leintést követően viszont egyre jobban fáj, örülök, hogy végig bírtam."

Tóth Imi #45: 25. hely:

"Nagyon el vagyok keseredve. Reggel a bemelegítésen már jól elkaptam a ritmust és akkor még semmi gond nem volt. Amikor rajtoltunk, hiába löktem magam, nem indult el a gépem. Megszállottként próbáltam zárkózni az előttem lévőkre, a kanyarokban rajta voltam a nyakukon, de elmentek mellettem az egyenesekben. Olyan érzés ez, mintha futnál az orkán erejű széllel szembe. Próbálkozol, haladsz is egy kicsit, de nem eléggé."
  • gordon 24
    Ez beszárás volt azta!!!!!!!!!!!

Ilyet már lég láttam talán Criville Dhuooen csinált ilyet vagy hasonkót.

Fú de k...va jó volt!!!!!!!!

Ez az ember meg egy isten!! szép volt!!!!!!
  • b-type
    Talán ha Sete nem hibázik akkor ő meg tudta volna verni, de ...
    Loris elgumizta kicsit magát, lehetett látni hogy nem tudta már támadni és tartani az ívet :(
  • b-type
    de mekkora Geccjó futam volt!! híjj na.
    ..azért az utolsó kört még mindig Vale' tudja a legjobban összerakni.
  • Istencsászár
    Komolyen kezd felbaszni az Eurosport a reklámokkal... eddig mindig történt valami dolog amiről lemaradtunk........
  • b-type
    A Honda-hoz képest lehet. :)
    Azok a leggyorsabbak, aztán a Yamaha, és a Ducati akkor tud odakeveredni a jó végsebességhez ha jól sikerül a kigyorsításuk, mert kigyorsban a Duc. a legjobb.
  • Istencsászár
    Egyenesbe "lassú" a Yamaha...
  • Istencsászár
    Szép volt.
  • JGTC
    Ducati drukkerek? nem semmi...
  • JGTC
    A japó jól nyomta!!
  • gordon 24
    Sajna Locanak...
  • Istencsászár
    Hát ká érte :/ , végülis neki szakadt le ott valami látványosan vagy a japónak?