3439
-
#439 Igen de azért mert nem BP-re jöttem haza hanem balcsira mentünk le.
És akko ugy hogy BRNO Bécs Sopron Vonyarcvashegy.
Akkor ti annál a tónál voltatok sátorral? Mert mi is oda akartunk menni csak nem találtunk oda.
Ugyhogy mi a pály mellet aludtunk egy ut mellet kialakitott ideiglenes campingba. De ezsméletlen durva volt én most láttam először de hát ez embertelen. -
#438 bécsnek jöttetek? Mi pozsonynak és onnan rajkánál jöttünk át..E65-ön jöttünk.
Ha ittbeírod a starthoz hogy Esztergom, destination-nek meg Brno akkor ezt dobja a kártya.
egyébként Zebetyin-ben kempingeztünk, néztünk mást is..a tónál faházat, ilyesmi, de azok árait nagyon megemelik a motorversenyre. :( -
#437 jaaaj hát perosa, hogy is felejthettem ki:P nagyon paráztam tőle egész évben, de hál istennek még csak megvillanásai vannak, na de majd jövőre! lesz miért rágni aa körmöm:) -
#436 gyó volt megint brno, végre 'd' szektorba is raktak kivetítőt! sokat dobott az egészen::)
korábban volt szó Hayden-ről, akkor lusta voltam bepögyögni, most pótolom.
nem tartom kiemelkedő gp pilótának, szerintem idei éveben is inkább a technikának köszönheti a vb elsőbbséget.
na persze motogp-be bekerülni is kiemelkedő teljesítmény:) régóta tolja már a honda, régóta várják tőle a vb vezetését, de szerintem még mindíg nem érett meg teljesen. ennyi idő alatt más már ki is ég:P pl melandriról sohasem gondoltam volna, a kezdő szezon után hogy ennyire felnő a mezőnyhöz, de m idén minden elképzelésemet fölülmúlta.
vissatérve haydenhez, meglátásom szerint túlságosan is koptatja a hátsógumit ,és ezért fogy el mindíg a végére a srác. ezt az utóbbi 3-4 futamon amúgy cáfolta.
az idei év meg, hát istenem túl sok volt a bukás és technikai malőr, de jopár felejthetetlen futamot is hozott.
capirexet kicsit sajnálom, nem igazán akar ez az év sem összejönni a ducattinak és neki. nagyon jó pilótának tartom, és jelenlegi leglátványosabb motorozást produkálja. powerslide powa:) kár hogy gary maccoy a powerslide istene nem itt nyomatja már, egy élmény volt nézni ahogy csapatta a seggét majd minden kanyarban. mondjuk salakmotoros multal mi mást is tehettet volna?:P
na ennyi voltam gp foreva:) -
#435 Tulsagosan forro feju volt PEdrosa!!! :) -
#434 Igen de szerintem ez a gumikon dült el. A Rossi kemény gumedlin a Pedrossi mediumon ment. És szerintem az utolsó két körre elfogyott. Ha megtudta volna előzni akkor is a Rossi megfogta volna. Az utolsó körbe 1sec körüli lett a hátránya. -
#433 Én is kint voltam nagyon komoly volt... Talma elött le a kalappal.
Capirossi mit ment? uristen
Hazafelé kb a Cz-A határtól Bécsig 1-es 2-es. Majd szetesett lábam a sok kuplongolástól.. De megérte nagyon jó volt.
Ti hol áééétatok? -
#432 jaja, volt egy kis para hogy kilöki Rossi-t az egyik manővernénél.
pont akkor hibázott amikor Vale' kezdte összerakni az utolsó köröket...amiben nemigen lehet megverni.
Esélye akkor lett volna Pedrosa-nak ha ahogy megérkezik el is megy Rossi-nak és felépít magának egy kis előnyt...talán, na persze Rossi-t nem egyszerű megelőzni.
apróságon múlik szvsz.
-
#431 Szombati hajnalig tartó buli után félálomba, de sikerült megnézni mind3 versenyt!
125ccben végre a honda is ment, és persze kimás volt a legjobb mint Talma!, egy dobogóval megajándékozta magát, csapatát és a kint illetve tv előtt ülő szurkolóit. Most jöhet a futam győzelem :)
250ccben Loca ismét megmutatta hogy egy nagyon jó versenyző. Első körökben féltem hogy lemarad, de nem csodás amit művelt és ott liheg mostmár ki lehet mondani állandóan a dobogó körül és a gyári élmenők mögött vagy előtt.
MotoGp-ben pedig nemis sejtettem Rossi remek szereplése után hogy Capirossi ilyen főlénnyel uralja majd a versenyt. A hatalmas baleset után kijárt neki és ujra az élen, csak sajnos közben a vb esélyei elszálltak :/. Rossi is szépet ment, különösen tetszett amikor a kis Danit megleckéztette, azt utánna nem is mert/tudott visszatámadni:). -
#430 En meg balcsi miatt lemaradtam de most ismeteltek euron,Rossi remelem van meg remeny... :) -
#429 Hello!
Tudnátok mondani olyan oldalt ahonnan moto gp-s videókat lehet leszedni? -
#428 :) lélekben ottvoltam :) -
#427 jó volt...viszont a hazaút egy halál :(
Szakadt az eső, de mint ritkán, a szlovákoktól egész győrig kb...remélem nem volt senkinek balesete, mert az autópályán úsztak a motorok, én is majdnem elcsaptam egyet, mert előtte ráfékeztek a motoros meg nem mert nagyot fékezni hanem inkább átjött a gyorssávba...és most nem viccelek..félméteren múlt hogy nem toltam meg, annál jobbat már nem tudtam fékezni, még jó hogy be volt kapcsolva a TC, mert blokkhatár volt.
szal kibeba veszélyes volt az egész, viszont láttuk Talma-t hazafelé egy lakóbusszal jött, integettünk-dudáltunk mint gép :)) -
#426 ááá nem tudtam kimenni me személyim eltünt utlevél lejárt :| így spanomék kimentek nélkülem... erre felhív aszonyna ezt hallgasd... erre hallom hogy üvölt a sok moci :s szívem, szakadt meg erre ez meg iet csinál velem :D -
#425 Na ezt is szedhetem torrentről... fucking korlát.. -
#424 Szép volt talma,bravissimo LocaRemélem a Dottore is nyerni fog ezek után. -
#423 Éljen Talma !
Hajrá Rossi ! -
G_ArchAngel #422 Szép volt Talma! -
#421 Jól megaszontad :) és igaz is. -
Adryano1235 #420 a motogp az aztán karay -
#419 Errol van ezert doktor o!! :PPPP -
#418 VALENTINO ROSSI (nem ért célba)
„Nehéz helyzetben voltunk egész hétvégén, rengeteg problémánk volt és sajnos a dolgok ma még rosszabbul mentek! Nagyot léptünk elõre ma délelõtt a bemelegítésen és sokkal gyorsabb tudtam lenni, így azt gondoltam, hogy jó munkát végezhetünk a versenyen és sokat javíthatunk a rajtpozíciónkon. Azonban problémánk támadt a hátsó gumival és elvesztettem minden tapadást, ami miatt lassítanom kellett, hogy ne essek ki.
Aztán problémánk támadt a motor vízhûtéses rendszerével, ami túlmelegedett és mikor megláttam a füstöt, tudtam, hogy vége. Most 51 ponttal vagyunk lemaradva Haydentõl és már csak hat verseny van hátra, így elõször fogok úgy versenyezni a szezon hátralévõ részében, hogy nem nyomaszt a világbajnokság gondolata. Azt tervezem, hogy nagyon fogom élvezni a hátralévõ versenyeket és megpróbálok annyit megnyerni, amennyit csak lehet, aztán ki tudja, hogy mi fog történni?” -
#417 Nicky Hayden győzelme nem meglpő ,tavaj is itt tudott menni a legjobban.
Az viszont igen, hogy Rossi jövőre aláírt a Yamahához(jól tudom?),ami egy .Ahoz képest hogy Japán ez a motor is,kutyaütő egy társaság, ez a harmadik verseny amit nemtudott befejezni a "technika" miatt?Ducatihoz átmenne, az is lenne ijen, sőt jobb motor
szerintem
Rossi előtt el a kalappal, de nem is kell hogy mindig ugyanaz nyerje a vébét, ettől érdekes és izgalmas, teljesítményre ösztönző ez a sport, és láthatunk nagy csatákat.Fogy még produkálni nagy meccseket a Doktor.
MotoGP for ever ... -
#416 Rossit nem hiszem el,hogy mindig technikai hiba miatt esik ki pedig most is hogy feljott !! -
#415 Azér annyira nem, Rossi a lassabb yamahával is tud nyerni!, hogy alatta elfüstöl meg tönkremegy idén az nem az ő hibája. -
#414 Jó futam volt! Hayden megérdemelte hiba nélkül ment végig! -
#413 Ebből látszik lehetsz te akármilyen jó versenyző,ha a technika szar..seholsemvagy.Ominózus"Schumi-faktor"nem érvényesül.
De így legalább nem egyhangú a MotoGp.
Én örültem Hayden győzelmének. -
#412 Tegnap. Nicky Hayden nyert. A yamaha már megint szétment Rossi alatt , a hátrány a 50-valamennyi pont. Hát szerintem igen nagy szerencsére van szükség hogy idén meglegyen a vb-cim. Szerintem ezzel a tegnapival eluszott..
Hát ez van sajnos nagyon szar ez a motor.... -
#411 jól van azt én is ismerem, de vannak biztos olyan oldalak mint pl a Talma.hu ahonnan szintén leszedhetőek
azon még nincs fent -
#410 Mar mondtam torrent -
#409 Valaki tudna adni egy linket ahonnan le tudnám tölteni a hétvégi MotoGP futamot? Sajna nem láttam -
#408 Köszönöm én is gondoltam már rá-csak ő szeretne egy M1-es felvételt "találni" mivel,hogy idén mindet onnét vette fel. -
#407 Torrent de csak eurosportos felvetel van fennt!! -
#406 Sziasztok!
Örömmel látom,hogy van néhány ismerős errefelé is.
Most egy nem mindennapi kérésem lenne hozzátok:
Egy barátomnak (aki videokazettán gyüjti a futamokat) sajnos hiányzik a doningtoni MotoGP (M1-ről) felvétele,ha esetleg vkinek megvan és megoldható lenne kérem jelentkezzen (vagy privben).Esetleg cserébe korábbi futomot tudunk kérésre küldeni...bármilyen megoldás érdekel,fontos lenne!Köszi! -
#405 Ez egyáltalán nem így van, sokan szeretik Zidane-t Olaszországban.
pontosan ez az a befolyásolás amit el kellett volna kerülnie.
Senkinek nincs baja egy olasz mezzel, de a Materazzi mezzel ő állástfoglalt egy cselekedet mellett.
De tök mindegy.
-
#404 Ha te is olasz lennél nem így gondolnád!!!:) -
#403 EGyetertek csak azt nezzuk utobbi 3 versenyen honnet indult es hol vegzet amen szevasz ez alazas!! -
#402 Hehe mondjuk ha olasz lennél te is felvetted volna! -
#401 Én véleményem szerint Rossi más világban motorozik mint a többiek. Tamada-t pedig nygon sajnálom, megnéztem volna mit alakít a végén! 46 Powa!!!!!!! -
#400 Jó akkor nem. De akkor is ő az isten
Nagy verseny volt.