3439
  • JGTC
    jövőre ducati honda párharc lesz :D

[szeretné]
  • modellmaker
    Kettős érzelmek keringenek bennem. :) Szeretem a tavaszt, elmúlik ez a szar idő, nyílnak a virágok, lesz MotoGP, csak májusban meg éreCCSégi... :C
    de nem baj. majd a motogp életben tart! :D
  • Istencsászár
    Akkor te nemfogod látni:), hamar ittlesz...
  • Ombika
    Jogos de marciusig meghalunk! :P
  • b-type
    remélem, mert minnél izgalmasabb annál jobb :)
  • Ombika
    LEsz ez meg igy se!! :P
  • b-type
    viszont a másodikról már nem :) hanem Pedrosa, aki gyorsabb volt a 800cc-vel mint Vale' a 990cc gépével.
  • Ombika
    Az első valenciai tesztnapról elmondható, hogy mind a 800ccm-es, mind pedig a 990ccm-es versenymotorok között a hétszeres világbajnok Valentino Rossi volt a leggyorsabb. :))))))))))))
  • gordon 24
    Nekem van Abmoteursom nem tudom ismered e ez egy francia tv adó. A T-kábelnek vannak a Digitális csomagjai ott lehet fogni. Azon kivül ha az NBC vagy a Fox adja amerikában akkor a tvuplayer nevü tv lejátszóval (ingyenesen tölthető a netről) szoktam nézni. Ha a másik tv adja akkor ha nincs Abmoteurs akkor sajnos sehol nem fogható, de ez ritka inkább az NBC és a FOX adja tehát ha nincs AB. akkor TvuPlayer.
  • Ombika
    Azt en is szeretem ,de addig is maradnak a haverok es rally ,esetleg kattogok e30-ason telre egy csapatos verdanak csak mar itt ruhellenk a kibaxott rendorok!! :S

u.i: hol nezed Nascart esetleg pc-n nyomatod is?
  • gordon 24
    Sajnos én is. Ezért nekem szerencse hogy szeretem a NASCAR az már Február közepe körül kezdődik és November végig tart. Ugyhogy nekem csak két hónap szünet van.
  • Ombika
    Igy van csak 1 baj van ,h teli sportokat utallom!! :P
  • gordon 24
    Nagyon szép. Ettől Rossi Rossi. Nem sirunk hogy jaj szar a motor nem jó a gumi és a többi. Ráadásul még gratulál is legyőzőjének. Igy viselkedik egy igazi sport ember ugyhogy hajrá Rossi... És gratula Nicky....
  • osho
  • Ombika
    Igy van,varom marciust de messze van meg!!!
  • DJ BP
    ettől NAGY Vale'
  • Ombika
    Valentino Rossi: 13. helyezett
    „Természetesen nagyon csalódott vagyok a verseny miatt, hiszen 8 pontos előnnyel várni az utolsó versenyt, aztán pedig nem nyerni, hát ez egy katasztrófa. Gyakorlatilag a versenyen kettőt hibáztam, az egyik a rajtom volt, a második az esés. Összességében egy érzelemben gazdag szezon volt, az elején sok balszerencsével, sok szép pillanattal, és most pár hibával. Ez a versenyzés! Minden, amit most mondani tudok az egy nagy gratuláció Nicky-nek, mivel ő egy nagyon jó versenyző, jó srác, és megérdemelten lett ő az első idén, mivel ő teljesített a legjobban egész éven át. Őt már rég óta ismerem, a családját is, és habár nagyon csalódott vagyok, egyben nagyon örülök is neki, hogy Ő nyert. Nagyon szép harcot vívtunk idén, nem úgy mint az előző években, amikor mindig beszólogattunk egymásnak az ellenfelekkel, és mi mindig tiszteltük egymást. Szeretnék egy nagy köszönetet mondani az összes szerelőmnek, az összes embernek aki segített nekem az egész évben, a Yamaha-nak, és biztos vagyok benne, hogy a következő évadban a 800 köbcentis motorokkal újra egy izgalmas szezont csinálhatunk végig, nagyszerű csatákkal fűszerezve!
  • JGTC
    március 10.én folyt. köv. ELÖBB MINT SZOKOTT :))))
  • iszakos
    Sajnos véget ért az idei szezon!:(
    Én ugy gondolom,hogy Rossi bár volt esélye a vb megnyeresére,de ez nem az ő idénye volt.
    De attól még Rossi The Best!
  • gordon 24
    Jaja remélem a 800cm3 gépet jobban összerakják mint az idei ezrest. És én is csatlakozom a Gratula Hayden csapathoz nagyot ment Hayden idén megérdemelten győzött. Ugyhogy kijelenthetjük hogy az 1000-es kategóriát két ember tudta megnyeri a Doki és a Kentucky kölyök.
    Ugyhogy jövőre ujabb erővel a 800-ason.!!!
  • osho
    Gratula Haydennek
    Kösz az összes versenyzőnek az évadért, nagy versenyek voltak többnyire, és a végéig nyititt volt.
    Rossi már egy hónapja világbajnok lenne ha ez a **** Yamaha nem füstöl el alatta 3szor idén.
    Ezen a versenyen is a kötélen téncolt Valle, **** sajnálom hogy nem neki jött össze a vébécím, de talán jövőre
  • b-type
    meg kell mondja meglepődtem a hozszólásokon, grat érte :)
    szép volt ez Nicky, Vale' meg sajno, és tényleg sajnos, elesett...mert ezt egy verseynzőnek sem lehet kívánni.
    pl. Loca' előtt ha nem pagel Ao' akkor ki tudja...
    DE
    ez a lényeg, 8pont előnnyel kezdte Vale' a futamot és hála az égnek senki nem lökte ki (ahogy néha a kommentátorok próbálták sugallni Pedrosa-ra utalva :()
    Ezen a futamon dőlt el és grat a győztesnek.
  • Ombika
    Mind1 eleg szar ev volt Rossinak is,hol ez hol az!!!

Lenyeg ,remelem jovore ujult erovel 800 ccm-el, ismet nagyot kuzdenek majd pl CapiRossival!! :P
  • DJ BP
    Nem is mondtam, hogy ő tehet a szar motorról...
  • JGTC
    YEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!
  • Ombika
    Plane,hogy a vegen lekezelt vele no comment!!
  • Ombika
    Ki nem szarja le,h novelte.... felullt ra es amit tudott megtett annak ellenere ,hogy esett!!
    De Idomeron baxott jot ment!!!

A tobbirol mar nem tehetett max az esesrol de s zar motorrol nem!! :S
  • Kaszi46

Gratula Haydennek! Troy B. meg amit művelt, le a kalappal.

• DJ BP
    Rossi ismet a vegerol hogy feljott ameddig birta,THE BEST!!!

Sajnos nem volt nagy szám a sz*r motor miatt, hát Hayden ilyen nyugdíjas tempóval is növelte vele szemben a különséget....
  • Ombika
    Rossi ismet a vegerol hogy feljott ameddig birta,THE BEST!!!

Haydennek gratula de kivancsi vagyok mi nem stimmelt Rossinal,mert ez latszott a reggeli 20 perces eddzesen is!! :S
  • gordon 24
    Hát apám ez eluszott. Hihetetlen a Wodooo bábu sem segitett. Na mind 1 majd jövöre. Ez a 8-dik vb cim idén senkinek nem sikerült.
  • DJ BP
    na ezt Rossi és a Yamaha csúnyán elszúrta. Rossi rajtolása és kicsúszása, a Yamaha meg, hát az az érzésem, hogy nem tapadt rendesen a motor
  • gordon 24
    Wazzzzz doki mitt tetél!!!!!!!! Elő a vudu bábukat...
  • Ombika
    Fuck fuck fuck ezt nem hiszem el!!!
  • DJ BP
    hova gondolsz, annak úgy értelme lenne :DDD
  • Ombika
    M1-en csak 125 ccm-et nyomjak ,nalam van hang!!!
  • desigo
    Nálam van hang:)
  • modellmaker
    nem.
  • G_ArchAngel #561
    ott soha nem néztem, ugyanazok a kommentátorok?
  • DJ BP
    akkor nézd majd M1-en :)