3439
-
#479 Lehet túl korán volt nekem , de sz év legunalmasabb versenyét láthattuk.Idén eddig ennél csak jobb futamok voltak.Szerintem.
De Rossi bejött 2.iknak,aminek viszomt nagyon örülök.12pon "csak" a hátrány így két versennyel a vége előtt.
...atán márciusig semmi -
#478 Rövid értékelést kértem nem 1 linket. ( még azt sem írom hogy kösz, mivel az a legjobb mgyar motogpvel foglalkozó oldal és miért nem olvasnám-ismerném... ) -
Joker Hun #477 http://www.motogphirek.hu/ -
#476 Valaki írna egy rövid értékelést a 3 futamról? sajnos nem tudtam megnézni :/ -
#475 Nemcsodallom iszonyat jot ment es elkurta ez a mohosag sajnos,esz nelkul az ellenfelnek de Rossi 2nd-nek orultem! :P -
#474 Nakano :( állítólag sírt is de ezt a reggeli felvételen már nem adták le... -
#473 Nah mindjart kezdodik jajjjjjjjjjj!! :)) -
G_ArchAngel #472 kapd el Rossi:) -
#471 En meg Rossinak! :P -
#470 Nakanonak adtam volna a z Ausztrál futamot megérdemelte volna ha ott száraz marad a pálya akkor tönkre ver mindenkit, viszont úgy látom most sem lassabb :) -
#469 Nakanonak adtam volna a z Ausztrál futamot megérdemelte volna ha ott száraz marad a pálya akkor tönkre ver mindenkit, viszont úgy látom most sem lassabb :) -
#468 Jahes elso eddzesen rossi the best! :P -
#467 Japán jön !!! -
#466 Jajj csak jojjon ossze neki bajnoksag! :P -
Le a kalappal, megcsinálták a versenyt rendesen
-
#464 vááááááááááááááááá doki rulez!!!!!! -
#463 kurrrrrva eső, ezt a káoszt:\\ -
#462 Nalam meg az volt,hogy mondta csajom ehes mondom ha Rossi nyer kapsz ha ellene szurkolsz nem es vegul igy kapott tolem reggelit!! :)))))))))) -
#461 Nagy futás volt
(igazából mégsem annyira, de a Rossi-Capirossi miatt mégis)
Pedrosa nagyon nagy volt, tényleg.
Rossi-nak pedig ez tényleg kellett.
a végén nagy volt a dupla hiba :DD -
#460 ordibáltam itthon mint egy hülyegyerek- nem, nem, nem, igen, igen, igen, neeeem, de végül igeeen!:P -
#459 huuuuu bázzzzeg, ez kemény volt nagyon!!!! mint egy falat kenyér úgy kellett. Azthiszem sohasem szurkoltam még Capirex győzelme ellen, de most ezt kellett tennem. lényeg hogy királyos futam volt nagyon.
Dani gyerek nagyon oda van, szegényke alig bírt még bicegni is, szép teljesítmény volt tőle! -
#458 Jezusom mar megint majdnem bepisaltam a vegere!!! :)))))) -
#457 Na lassuk rossit! :P -
#456 HA EZT VKI ESETLEG NEM LÁTTA!
Suzuki Hayabusa
220mérföld=350 felett
140ig(230)egy kerék
Érdemes megfigyelni mennyi idő alatt éri el a vésebességet...
klikk -
#455 ellenkép a másik oldalról:P
-
#454 -
Joker Hun #453 [IMG][/IMG] -
#452 hát sokat nemlátni :c sok szurkoló -
#451 Brno-Talma -
#450 Varhato volt,hogy Meseket rakna be hisz ott van ero de kombibol csak 535D -M Packet letezik brutal teljesitmennyel csak Diesel! :) -
#449 Jaja utánna néztem az egyik egy M6-os volt a másik egy M5-ös, és szerintem a kombi is m-es ha jol tom kombiból is van. -
#448 HGuhhh várjá mindgyá utánna nézek. De az biztos hogy az egyik egy kupé volt a másik kettő pedig egy 5 kombi és egy sima 5-ös de hogy m-esek-e azt nem tom messze voltak. De biztos azok voltak de gyönyörű hangja volt. -
#447 Milyen bmw volt M6 or M5?
Zaszlorol nincs vkinek kepe? -
#446 :))
bzz a hideg rázott mikor eldübörgött felettünk, a célegyenesnél nagyon közel jött a tribünökhöz.
Capirossi meg tényleg nagyon nagyot ment...végig gyorsabb volt mindenkinél, az utolsó két körön hozott rajta Rossi, mert akkor már inkább csak élvezkedett.
Ha belegondolok, a balesetnél még azonos pontszámmal álltak Hayden-nel..ki tudja mi van ha nincs az az eset, persze a Duc. sem mindig remekelt, de most pl. nagyon meggyöző volt.
Hayden-nél meg elfogyhatott a hátsó gumi valóban, de neki is van baja elég a csapattársával. :)
Azért Brno-ban nagyon tud idegesíteni hogy alig hoznak ki cuccot, a haverom ( itt pont iszogattunk a sikán utáni részen) Capirossi rajongó, de még egyszer nem láttunk 65-ös Ducati cuccot, most volt pár Gibernau, de általában csak üres Ducati-s poló, sapka..ilyesmi van, bezzeg neked van minden amit csak akarsz :)) -
#445 Anyám annak milyen hangja volt.Éppen üditőt vettem aszittem kiesek a gátyámból.
És a Safety Car? Milyen szép hangja volt annak a BMW-nek . -
#444 Az király, jó lett volna ha ismerjük egymást arcról beszélhettünk volna.. -
#443 vadászrempcsi télnyleg állat volt, most láttam először ilyet:) -
#442 d szektor, ott voltunk mi is -
#441 Embertelen= Kemény brutális eszméletlen király stb (legalábbis nálam)
Mi meg össze visza sétálgatunk a pályán ahova lehetett bementünk. De végülis a versenyt a nagy magyar zászlóval szemben a dombról néztük. Ahol van az a lassitó szerüség aztán egyenes majd a viszaforditó ami megy le a völgybe.
Bazz ezt a visszaforditott hogy vették anyámm. Kb 50m-re a kanyar elött még ful gáz. Aztán nagyfék és hadd szóljon. De ami nagyon megdöbbentett az az hogy a kanyar közben is fékeznek és ráadásul elég drasztikussan. -
#440 embertelen? a kemping, vagy a verseny? :))
nekünk volt már kellemetlen élményünk a kempingben azért kérdem, egyik évben egy szomorúra berugott német bömböltette a Nena-t a sátrunktól 1 méterre, tavaly egy fullrészeg kb. 130kg-os magyar csávó esett be a sátrunkba hajnal 1kor...idén végül is laza volt,..két magyar részeg srác szólt csak imigyen a rendszámunkra nézve: ti is bunkó magyarok vagytok? :) ehhh
Egyébként a verseny az tényleg nagyon kemény...amikor a két Duc. megy egymás után az brutál hang...mondjuk a lökhajtásos repcsinek nem ért a nyomába :))) az mekkora volt, mi? :) mi versenyen a célegyenes tribünjén voltunk, a T2 S1 részen, pont a HRC-vel és a kivetítővel szemben...szal emlékszem mikor első alkalommal voltam, a szag (fék/kuplung) és a hang óriási...a rajtnál kegyetlen nagy élvezés :))