3439
  • gordon 24
    Az egy vicc!! Ha megelőz valakit ott az ember és egy picit meglöki, büntetnek,ha átléped a vonalat büntetnek ha agreszív vagy büntetnek. Akkor ezek után az a kérdés hogy neked lenne kedved előzni? Én sem csinálnék semmit rajt aztán megyek körbe körbe és a végén leintenek, aztán leszek ahányadik leszek. Szerintem ha ezt izgalmassá akarnád tenni egy dolgot lehet csinálni az összes fejesét az f1-nek lekéne válltani, ujakat oda ültetni,és akkor talán lenne valami izgalom.
  • b-type

Az oké hogy nem csíped Pedrosa-t, de attól még nem gyökér, ne írd le ide, mert ez a flame, és most oldalakon keresztűl vitázhatnánk...pedig én sem 'csípem' (nem is kell), csak becsülöm mint a MotoGp összes versenyzőjét.
    köszi

• Istencsászár
    Amig a boxban előzgetnek addig ilyet nemfogunk látni... nem a kocsikat kell nyirbálni hanem a boxban való előzéseket kéne megoldani/korlátozni/kiirtani és akkor látnánk ilyeneket a pályán talán.
  • G_ArchAngel #276
    jó futam volt, remélem az F1 egyszer felnő a MotoGp-hez...
  • Istencsászár
    Ha még nemlenne tachnikai probléma, de igy olyan hátrányokat szenved el a pontversenyben hogy képtelenség lesz behozni, mivel a többiek stabilak és hozzák a pontokat.
  • gordon 24
    Kezd nagyon hasonlítani a tavalyi Schumi szereplésre. Ugy utálom ezt hogy mindig a motor/autó miatt veszít egy ekkorra ember..
  • Istencsászár
    Lefogja lassú nagyon.
  • gordon 24
    Hát kezdthet gondolkozni melyik csapatnál folytatja!!! Ez a Yamaha egy Fosss!!!

Gyerünk Melandri legalább te nyomd le ezt a kis gyökeret.
  • G_ArchAngel #271
    Na, még 2 ilyen és megy a Forma 1-be...
  • Istencsászár
    Ezt nem hiszem el már..........
  • G_ArchAngel #269
    Szóhoz sem jutok...:(((
  • [Jakuza]
    Doki elszallt.
  • [Jakuza]
    Na, most kezdenek elfogyni Pedrosa gumijai.
  • Istencsászár
    Roberto Locatelli #15:
    "Összegezve az egész hétvégét egy kisebb gonddal küzdöttünk a motor elejével. Nem nagy a gond, de a következő futamon nagy hangsúlyt fogunk fektetni arra, hogy ezt a problémát megoldjuk. A versenyen nagyon jó rajtot vettem és úgy éreztem, hogy tudok menni a Dovival és a csapattársával. Amikor Lorenzo nekem jött, hirtelen azt sem tudtam, hogy mi történt. Kellett néhány kör mire megint összeszedtem a gondolataimat. Megsérült a motorom és a bordáim is nagy ütést kaptak az ütközés során. Az igazság az, hogy ez benne van a pakliban. Tudom, hogy Lorenzo nagyon szeretett volna pontot szerezni, de nem a megfelelő pillanatot választotta az előzésre. Én a lehető legmegfelelőbb íven voltam, ahol neki már nem maradt helye befordulni alám. Óriási szerencsém volt, hogy nem estem el. Ha elesek, biztos, hogy kapott volna a fejére, mert már sokadik alkalommal felelőtlenül motorozik és nem csak saját, hanem mások biztonságát is veszélyezteti."
  • Istencsászár
    :((( kár szép eredmény lehett volna egy dobogó, ugykátszik ez ilyen drámákkal teli nap...
  • [Jakuza]
    Majd 20 km/h lassabban megy Pedrosa, de gyorsabb a korideje.
  • [Jakuza]
    Hopkins rejoined the race.
  • gordon 24
    A fene pedig végre jól ment...
  • [Jakuza]
    Vazz, hat latom, mennyi volt a kore. Mindenkinel 0.3 mp-vel gyorsabb volt.
  • G_ArchAngel #260
    Jaj, ne..
    Hopkins...:(((
  • gordon 24
    Ugyan már!!!
  • [Jakuza]
    Pedrosa a leggyorsabb.
  • G_ArchAngel #257
    Azért én szurkolok a Suzukinak (Hopkins) is egy kicsit...
  • Istencsászár
    Meg, asszem itt nem kérdés... ha nem hibázik akkor...
  • gordon 24
    Nem tudom de tetszik!!!!! Megleszz!!!!!
  • Istencsászár
    Amit tőle ellehet várni, aláz:))
  • G_ArchAngel #253
    Dokikám, mit művelsz!:)
  • G_ArchAngel #252
    Rossi szépen táncolt
  • b-type
    Mit össze nem sarazzátok egymást..:)
    Amíg a MotoGp-t közvetítheti egy Várhegyi úr technikai (és egyáltalán) felkészültségű ember,
    pl. tegnap gyakorlatilag átalibizte Julian technikai magyarázatát, az hagyján hogy nem értette ezért általánoságokat beszélt fordítás helyett, dé volt amikor egyszerűen hallgatott...
    szal addig...hogy most ki mennyire ért hozzá, és ezért milyen megalapozottsággal alkothat vélemény...ehh..

A magam véleménye szerint Talma-nak problémái voltak,..miközben néztem a futamot a gumiválasztást okoltam,..én pont arra hogy vagy esős (ezt azért kétlem..erre a pályára kevesen tennének fel esős szettet), vagy pedig kemény keverésű vágott slick-et tett fel.
    De aztán ki tudja, az biztos hogy a slick miatt nem lett volna lassú, mivel Lüthi slick gumikon ment, láttam.
  • [Jakuza]
    Jo duma.
    Te irtad, te ragaszkodtal hozza.
    Reszinformacio ?
    Ne rohogtess mar.
    Most ugy volt e vagy sem ?
    Vagy mi igaz ?
    Ha valaki azt mondja nem vettek le a ragasztot, annak latnia kell, hogy nem vettek le a ragasztot es azert melegedik.
    Ha eltorik a lapatja a vizpumpanak, akkor azt kell latnia.
    De meg mindig itt van az a teny, ha szar a hutes azzal egyenesaranyosan csokken a motor teljesitmenye, akkor hogyan lehetett gyorsabb az egyenesek vegen ahol szaraz palya volt gyorsabb az elso helyezetteknel ? Sot mitol gyorsul, ha a motorja allitolag lassul ?
    Nala forditva mukodik a fizika ? Lassul a motor nagyobb sebesseget er el ?
    Ugyanmar itt santit a dolog tisztan latszik.
    Slik gumin a kiszarado egyenes reszeken gyors tudott lenni a guminak koszonhetoen, ahol meg vizes volt a palya a kanyarokban annyira rossz volt a tapadas, hogy lelassult es tul sok idot vesztett.
    Meglehet a palya szakaszainak megfeleloen nezni a csucssebesseget egybol kiderul ez a teny.
  • Istencsászár
    Akkor tégy ellene... thx.
  • Punker
    Flém OFF!
  • Istencsászár
    Az első sepekuláció és valszeg részinformáció volt... de még ez is közelebb áll hozzá mint amit te mondasz. Talma és a csapat nyilatkozata később jött, ami a hivatalos és a tényleges valóságot tükrözi.
  • [Jakuza]
    Akar meg is ehetted volna, az eszed meg van hozza.
  • G_ArchAngel #245
    Minden topicban ebben a stílusban nyomja, hülye voltam, hogy leálltam vele vitatkozni, kimentem volna a kertbe beszélgetni a kutyakakival, annak is több értelme lett volna...
  • [Jakuza]
    Ki is vergodik ?

1es nyilatkozat a tolladbol.
    "Eltört a vízpumpa lapát, emiatt nem forgott a víz és egyre jobban felmelegedett, ami nagyon legyengítette a teljesítményt."

2es kitalacio
    "Nagyon szomorú ez a helyzet, hogy ismét technikai gondok fosztották meg Gábort a jó szerepléstől. Ugyanis az történt, hogy a hűtőről nem lett levéve elég ragasztó szalag (hűvös időben így csökkentik a hűtő hatásfokát), ezáltal a motor vize túlzottan melegedett, és a motor nem tudta leadni az optimális teljesítményét. Persze felmerül a kérdés, kinek a hibája az, hogy ezek a szalagok ottmaradtak...

Ellentmondas vegig gyorsult a versenyen ahogy szaradt a palya a slik gumijain.
    A tobbiek majd mind intermediaton mentek.

Na akkor most mit fogsz meg kitalalni ?
    3. tezist nem akarsz gyartani ?

• Istencsászár
    "Elmondom neked kanyarban lassabb volt, mert a rossz gumi miatt nem tudott a vizesebb szakaszokon rendesen menni." = > az ideális ív teljesen száraz volt akát az egyeneseket nézzük akár a kanyarokat... Lehetett látni Kalio kiment az egyensben a pálya jobb oldalára ahol még nedves volt, hogy a vágott gumit hütse.
  • gordon 24
    Ja bocs!! Akkor ha legközelebb ilyen lesz majd téged kérdezlek!!!
  • Istencsászár
    Nemszereted Talmát, megvan róla a véleményed, ez 1 dolog, de a tényeket és a szavait ne ferdítsd már el.
  • [Jakuza]
    Buta ? Menjel okitsd a csaladodat az IQ -2drol.
    Muszaki zseni. :P