3439
-
#639 Lehetne mar marcius ,mert kezdek beleőszülni!! :))) -
mgabor83 #638 Hi
Akit erdekel MotoGP vagy ehhez hasonlo termekek, az nezze meg a sportcollection.hu weboldalt -
#637 brnoba pl:) Mi mindíg ott vesszük -
#636 Hol lehet majd a Brnoi futamra jegyet venni? Tom hogy még ez nagyon korai, csak mostanában beszélgettem vkivel a motogpről aztán eszembe jutott. -
#635 Rossi 11-ik lett! :P -
#634 Nagy kalappal neki! (Y) -
#633 Ùjabb magyar tehetség a világbajnokságon? -
#632 Nah hát nem sokat mutatták. De egy két megpördülést igen
Az első nap végén kiesett. De a Rallyba van a Super Rally szabáky ennek köszönhetöen visszállt és most a 13-dik helyen van. Nem megy rosszul. Deha az ember ezt nézi akkor szerintem elég egyértelmü mi lesz ha abahagyja a Motogp-t. -
#631 Nézétek az eurosportot hátha mutatják Rossit
-
#630 Oh my god ,very nice!! -
#629 Én mindig mondtam hogy ez egy tehetséges kölök.... -
#628 Vale' elég jól nyomja a Subaru-nak
- (term. 2. napot kell választani)
Oké hogy A8-s autóval megy de én hátrébb gondoltam a verseny elején.
-
#627 ő, fent van a videó a Motogp.com-n. -
#626 Ki mondta,h serulesei miatt? -
#625 Nem feltéten az eredmények igazolják azt hogy egy verseynző csúcsformában van vagy nincs, Barros pl. éveket töltött el úgy hogy esett sokat, és évek elteltével mégis több versenyt is meg tudott nyerni.
Gibernau-t nem a versenyformája készteti a visszavonulásra hanem a sérülései.
Az hogy ki milyen eredményre képes a jelen pillanatban azt több dolog meghatározza azon kivűl hogy milyen formában áll és versenyez.
Giber' képes lenne futamokat nyerni a sebessége alapján, de már nem kockáztathat. -
#624 Ha most Rossi, Hayden vagy Capirossi stb... vonulna vissza, akkor ők csúcsformában hagyják abba, mivel bennük megvan minden esély a Vb címre bármikor, de ez Gibernau-nál nem igy van, tehát most egyátalán nem volt csúcsformában inkább csak ment az árral... de ez az utóbbi idők teljesítménye. -
#623 Na latod felreertettel en azt mondtam,hogy jol teszi hogy abbahagyja!!!
614 HSZ :PPPP
Mellesleg ezert nem ertem miert nevezte csucsformanak....
No mind1 ,attol fuggetlenul jo motoros teny es valo!!
Peace -
#622 Nevezheti.
és persze te is mehetsz motorozni...miért is ne.
Gibernau ha nem lenne ennyire összetörve még sok mindenre lenne képes, de képtelenség tovább is így versenyezni, pl. ha mégegyszer rásérül a vállára, akkor már lehet hogy maradandó lesz.
...
..és most lehet elfilózni annak aki jókat vigyorgott mikor Rossi oldalbalökte, és egy látszólag kis ütésre mennyire tudott fájni Giber'-nek..
Mert az már a 2. fémcseréje volt a vállában, aztán azt még meg kellett igazítani, most pedig kicserélték egy 3. még nagyobb lemezre.
Én mondjuk láttam még Criville mellett Doohan motorján hogy miket sérült, de neked ezek szerint új dolog.
Csúcson tudna motorozni a srác, de nem kockáztathat már...és nem is az van hogy magától elesik, hanem ahogy legutobb is történt egyszerűen versenybalesetben kilökték alola a motort.
..és most lehet nyújtogatni a nyelvet, mint ahogy akkor kinevetni Sete-t..
Megnézném ha a te ennyit kockáztatnál akkor folytatnád-e.
...mármint ha ilyen mezőnyben képes lennél bekerülni és motorozni persze..
-
#621 Hat tok mind1 jelen esetben ,mert ha ezt o csucsformanak nevezi, akkor en is mehetnek motorozni kis tulzassal ennyi erovel!! :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP -
#620 Szerintem eggyik legjobb a mezőnyben máig, viszont ebben az egészben a balszerencse játszik nagy főszerepet, meg az a sok vállsérülés ami már szinte embertelen :C -
#619 Hát ott én nem azt olvastam.
Az hogy vki a csúcsformájában hagyja abba a versenyzést, vagy a csúcson hagyja abba a versenyzést az nem uaz.
Az első eset igaz, Sete most is gyors...de balszerencsés.
A második eset ...az nem, mivel a csúcson csak egy hely van és ott most Hayden áll.
szal nem uaz a kettő. -
#618 motogphirek.hu -
#617 Hol nyilatkozta hogy a csúcson hagyja abba? -
#616 Igen vhogy mindig balszerencseje volt es lehet jobban jar igy! Amugy azt nyilatkozta,h a csucson hagyja abba ... hat ezen a kijelentesen vitatkoznek de attol nemvolt rossz versenyzo!!! -
#615 Az utóbbi időben elég szerencsétlen volt, idén s tavaly is, persze jó versenyző, mer elért sikereket, de VB címhez kevés volt. -
#614 Gibernau visszavonul ---> Szerintem jolteszi! :P -
#613 Alap,h rossi fun vagyok de Haydennek is orultem,CapiRossi is isten stb , igy egyutt a nyero paros ,mert igy izgalmas legalabb!! :P
Ideny nagyon bejott nekem most!! -
#612 láttam jó volt tényleg, legalább láttam a két futamból is részeket amit év közben kihagytam valami miatt -
#611 Pedig jó dolog az! :) Ha Vale drukker lennék én is azt mondanám amit Te... :o
-
#610 -
#609 máháháá na ki beszél! :DDD -
#608 Torrenten fennt van huzzatok!! :P
Nem kockulok csak ne legyunk elfogultak! :P -
#607 Tegnap ( vagyis ma ) éjszaka olyan 12 után az eurosporton Motogp évad összefoglaló volt, benne minden verseny rajtja, balesetek, drámák, Rossi és Hayden csatái, kiesései stb... Közben beszélgetséek Capirossival és Haydennel. Jó kis összeállítás, remélem még ismétlik párszor vagy ez már maga az ismétlés volt? mivel elég későn kezdődőtt... -
#606 Jáj ember, ne kockuljál ennyire rá Vale'-ra vázz :DDD
Oda írta hogy szeretné....láttad?
Hát szeretni na hát na miért ne lehetne hmmpf..? :)
-
#605 MAx szeretne de ahhoz akkor Rossi nem kellene ,hogy versenyezzen!! :P -
#604 #599=[szeretné]
..
Én pl. Ducati uralmat szeretnék most két évig. :) -
#603 Igen!! -
#602 feltetelezés??? -
#601 Ez eleg hulye feltetelezes volt! :P -
DJ BP #600 ducati-honda-yamaha :)