3439
  • vikuci
    nem azért kérdeztem
  • Ombika
    Ha a szam a neveben szuletesi ...,akkor elegge levan maradva esz osztasban!! :))
  • Kaszi46
    és a primkóságodért?
  • macsek85
    a helyesírási hibákért felelőséget nem válalok
  • macsek85
    mi ez a sok nyafi nyafi?
    egy a lényeg HAJRÁ Talma
    Hayden.Caoirossi és Valentino Rossit is a falhoz kéne állítani és
  • b-type
    40?? :DD
    Mutass humort akkor lesz érzékem :)
    érvelni kell nem nyafogni :)
  • Kaszi46
    Túl öregek hozzád!
  • Kaszi46
    Direkt idézöjelbe raktam a könnyebbet!:)
    Pontosabban fogalmazva pedig számszerüleg, vagy statisztikailag több esélye volt több futamot nyernie, mert több futamon indulhatott.
    Nyilván nehezebb volt az akkori teknika meg az eltérö géposztályok miatt.

#665 nem rossi totyik, és szerintem sem volt benne semmi fika.:)
  • vikuci
    ti hány évesek vagytok?
  • vikuci
    én csak annyit fűzök hozzá, h nem kellett megnyernie, DE ha Hayden nyert volna, akkor a harmadik hely már nem lett volna elég.ugye nem is olyan sok az a 8 pontocska?
  • Ombika
    40 eves letedre lehetne picit humorerzeked!!!! :))))
  • b-type
    Nem én magyaráztam, mit kellene azon magyarázni?
    elesett és kész, ott bukta el a VB címet.
  • Ombika
    Akkor ,ha nem kell megmagyarazni ne is akard megmagyarazni eleseset!! :))))))))))))
  • b-type
    Ezt nem te döntöd.
    Egyébként ha túlnézel az elfogultságon akkor ezt fogod látni, semmi olyasmit nem írtam ami ne lenne igaz, és nem pörgetem.
    Egyébként sem értem hogy minek kell mentegetni egy 7×-s világbajnokot, mindenki tudja hogy mit ért el, és az mit jelent.
    Ha pedig elrontott vmit akkor elrontotta, nem kell megmagyarázni (nem lehet).
  • Ombika
    Eleg lesz mar a fikazasbol ,ne szapuld Rossit koszi!!!!!!
  • b-type
    Hát pedig konkrétan hibáztathatod Rossi-t.
    Mégpedig mert az utolsó versenyén volt 8 pont előnye, és senki, sem motorhiba, sem más versenyző nem akadályozta...egyszerűen elsokalta a kanyart.
    ...és még csak feszülnie sem kellett, mert 8 pont előny, az azt jelenti hogy versenyt sem kell nyernie, hogy VB legyen.
    ÉS elesett, tudomásul kell venni, rajta bukott el a VB.
  • b-type
    Könnyebb????
    Ezt most komolyan mondod? :)))
    Egy hétvégén 2 kategóriában indulni, edzés-beállítás-qual-verseny, és nem gyík mezőnyben.
    Sztem éppenhogy nehezebb, és több motorral is megcsinálta...azokon a virsli gumikon, és biztonsági körülmények között.
  • b-type
    Milyen 7 évet????
    Dohhan 5× bajnok, és róla van szó.
  • Ombika
    Csak lenne mar marcius!!
  • vikuci
    ja,abban is van vmi, h a Yamaha szúrt el vmit, legalábbis a motorhibák valószínűek, de mindenhol lehet valami baki és remélhetőleg idén már összeszedik magukat!!!Rossi a legjobb, bár én esélyesnek találom Pedrosa-t is.nagyon megy a srác, és Haydennél jobb lesz idén az tuti.
  • Seten

Én nem is őt hibáztatom érte. Konkrétan a Yamaha-t.

• Seten

7 évet!

• Kaszi46
    Ago' idejében viszont egy versenyzö indulhatott több kategóriában is, élt is ezzel a lehetöséggel. Így azért "könnyebb" volt felhalmozni azt a sok gyözelmet.
    (lehet összekeverem valakivel?)

• Ombika
    Fog is remelem!! Amen!!! Rossi nem csak ilyen tekintetem jo ,hanem van humorerzeke is,aszem nem kell ecsetelnem ezt mire irtam!! :)
  • b-type
    :DDD
    Azért nem emberfeletti :)))
    A nagy Ago' simán nagyobbat nyomott oda, minden tekintetben.
    Őt szinte 100% hogy soha nem éri utol.
    ..és ez nem is baj, attól még nagy dolgokat vitt véghez Vale' is.
  • Ombika
    O is csak ember es amit eddig veghez vitt az ember feletti, azaz UFOEMBER!! :))))
  • b-type
    Ezért hívják technikai sportnak, a versenyző és a technikája együttesen érik el az eredményt.
    Egy motorhibának rengeteg oka van, új alkatrészek bevezetése, kihegyezett technika, nem megfelelő odafigyelés, anyagfáradás (mondjuk az nem megfelelő odafigyelés), nem megfelelően kiés összetesztelt alkatrészek üzemzavara...stb.
    Ettől függetlenül a sors úgy hozta hogy az utolsó futamon a kezében volt a VB cím....8 pont az meglehetősen nagy előny.
    Ott nem lett volna szabad elesnie.
  • vikuci
    szerintem az sem mellékes, h manapság több futam van 1 szezonban, mint pl 10 éve.régebben 13-14 futam volt, idén 18 lesz.alig van szusszanásnyi idejük 2 verseny közt, ha + még meg is sérülnek !
    megszakadt a sorozat az tény, de önhibáján kívül, Valencia azért úgy történt ahogy, mert ő is csak ember, és nagy akarásnak, nyögés a vége:( de mit tehetett volna kínában ahol az első helyen, több másodperc előnnyel leállt a motor?
  • b-type
    ??
    Sztem nagyobb dolgot vitt véghez mint hogy lehúzott 5évet VB-ként.
    -Megváltozott a motorépítés közben, 2ütemről 4ütemre, növelt ccm-re.
    -Motormárkát váltott.

Arra azért kiváncsi lettem volna hogy ha Mick nem sérül le :(
    Akkor Vale' mit csinált volna..hiszen a HRC teljes mellel Doohan mellett volt.
    ..talán visszavonult volna Mick Doohan...de ezt már nem tudjuk meg.
  • Ombika
    Attol meg ő a BEST!! :))))))
  • Seten

Csak egy baj van, hogy megszakadt a világbajnoki sorozata. Sosem előzi már meg Doohan-t. :)

• vikuci
    hali.most írok először.nagyon örülök, h Rossi tutira marad a Yamahánál még 2 évet.alig várom a katari versenyt. én is évek óta nézem őket.
    a tavalyi év elég szerencsétlen volt Rossinak (ő a nagy kedvenc), de amint a teszteket figyelem esélyes a vb címre + a magyarok is nagyon jól teljesítették a tesztet!!!
  • Ombika
    Benne volt Blikkbe is aszem nagy OROMOMRE ,persze a kepen mivolt,hogy kavicsagyba fekszik!! :)))
  • Kaszi46
    Azért az év közben nem volt az a yamaha csapat mindíg olyan vidám és családias. (sajnos)
  • Istencsászár
    Rossi 2008ig meghosszabította a szerződését a Yamaha-val!

Valentino Rossi: Örülök, hogy aláírtam a szerződésemet, hiszen így csakis a versenyzésre kell majd koncentrálnom az idei szezonban. Az, hogy tavaly abból a lehetetlen helyzetből visszaküzdöttük magunkat az élvonalba, és harcolni tudtunk a vb címért is, világosan megmutatja, hogy milyen jó csapat a miénk. Ezért is akarok a Yamahánál maradni! Ezen kívül az elmúlt három évre visszagondolva is csak pozitív emlékek ébrednek bennem nem kérdéses, hogy itt kell maradnom. Még egy ilyen családias és mindig vidám hangulatú csapatot nehezen tudnék találni. Nagyon bízom a Yamahában, és alig várom a szezon kezdetét, amikor a 800ccm-es géppel végre versenyre kelhetek a többiekkel. Az új motor kihívást jelent minden versenyzőnek, a fenti megállapodás alapján azonban ez a kihívás nekem már két évre szól!
  • valebrigi
    Kb. hányan vagytok ezen a forúmon?
  • DJ BP
    Üdv :)
  • valebrigi
    Sziasztok!!!

Én most vagyok itt először. Amugy a gyorsasági motor versenyt most már elég rég óta nézem. Nagyon szurkolók MAGYAROKnak!!! A kedvencem a nagyoknál Valentino Rossi.
    Amugy már nagyon, nagyon várom a márciust, hogy elkezdődjön az évad. Remélem sok izgalmas verseny lesz!!!!!
  • osho
    GOO GOO GOO
  • Istencsászár
    Talma oktat eddig minden teszten az élen, fantasztikus időkkel, VB esélyes motor van alatta, most vagy soha, csak igy tovább!! GOO TALMA