3439
-
#759 huh bázz...ez nem sokon múlt.., ha Pesek nem rontja el a célrafordulást akkor valszeg megnyeri...DE elrontotta :)
Szép volt Talma -
#758 Azt a qurva életbe!!! Talma ez gyönyrű volt!!!!!!! és Pesek is szépet ment!! -
#757 répa reklámok bzz :(
na mire kapjuk vissza a képet.. -
#756 Nagyon szép verseny!!! GOO Talma ! -
vikuci #755 ez így nagyon elkeserítő, hisz remek versenyző és interjúk alapján kedves ember. mielőbb gyógyuljon meg! -
G_ArchAngel #754 Kómában van Roberto Locatelli, a Metis Gilera pilótája, aki a gyorsasgimotoros-világbajnokság második futamán, a spanyol GP délelőtti szabadedzésen súlyosan megsérült.
A 250 kcm-esek között versenyző olasz pilóta a jerezi pálya Crivillé-kanyarjában mintegy 160 km/órás sebességgel száguldott, amikor elvesztette az uralmát a motor felett és gumifalnak vágódott.
Locatellit, aki fejsérüléseket, nyílt bokatörést és kulcscsonttörést szenvedett, újra kellett éleszteni, majd egy cádizi kórház intenzív osztályára szállították. A 2000-ben a 125 kcm-esek között világbajnokságot nyert versenyző arccsontja is összetört és mellkasi sérüléseket szenvedett.
"Nagyon megdöbbentünk, Locát mindannyian kedveljük, nagyszerű versenyző. Mielőbbi gyógyulást kívánunk neki" - mondta az MTI érdeklődésére, a szintén a negyedliteresek között versenyző Tóth Imre. -
#753 :(( -
G_ArchAngel #752 Locatelli súlyos balesetet szenvedett
Roberto Locatelli súlyos balesetet szenvedett a 250ccm-es géposztály második szabadedzésén. Az autosport.com értesülései szerint az olasz versenyző bokatörést szenvedett, és súlyos agyrázkódása aggodalomra ad okot.
A versenyzőt helikopterrel szállították kórházba. Állapota stabil. A pálya orvosa, Claudio Macchiagodena elmondta, hogy 'Locának' nincsen szüksége lélegeztető gépre és szerencsére semmi nem utal belső vérzésre, vagy más súlyos neurológiai problémára. "Optimista vagyok, és habár a bokatörést igen súlyos, de műtéttel helyrehozható." Az ütközés ereje miatt a fejsérülés kezelése az első helyen áll. -
#751 Kitudja majd egyszer,amig yamahanal nemtud ujra elso lenni,addig marad szerintem, mert ez kihivas neki es o azt elvezi!! :)))
Mi pedig ezt elvezzuk! :) -
vikuci #750 szerintetek van rá esély h Rossi valaha is Ducatis legyen? olyan jó lenne, sztem a Ducati a legjobb csapat (de amig Rossi Yamahás azt is szeretem), s olasz lenne olasz motoron!!! -
#749 aha :D -
DJ BP #748 hétvégén futam
Jerez Circuit -
#747 hát az a helyzet hogy a Hondába is még beleférne pár lovacska Hayden nyilatkozta nemrég
Jóég csak én nem drukkolok neki? -
vikuci #746 ÉN IS IMÁDOM ROSSIT!!! főleg mert jól tud versenyezni, bár az se hátrány h remek showman is :) -
#745 En szoktam orulni C.Rossinak is stb,de Rossi olyan emberbarati es elvezi a showt/csinalni and hergelni a kozonseget!! :) -
#744 Én is!! Amikor kint voltam Brnoba pont nem nyert ezért kicsit haragszom rá :DD De nagyon bírom az arcot. -
#743 Jogos!! En nem banom csak izgalmas legyen,bar be kell,hogy valljam Rossi DRUKKER VAGYOK,DE NAGYON!! :))) -
#742 Jo igen.. Sry... Őket! -
#741 őket:) -
#740 Hát izgultam én is rendesen. Sajnálom hogy nem lett első, de majd legközelebb!! Ezzel a motorral csak vale lesz vb. Egyszerüen egy isten. Ő egy rosszabb techinikával is elveri ezeket. -
#739 Az teny jobb volt,de nem annyira! Kanyarokban sokszor szorongatta bar betudom Rossi isteni tudasanak,de par Le es viszlat... :))
De ez igyvolt jo,legalabb vegig uvoltoztem versenyt! :) -
#738 Igaz.. De túl jó volt a Yamahához képest! -
#737 FEnyeveknek nem mondanam max akkor ,ha 15 secet vert volna Rossira!! :))))) -
#736 végsebbeség nem az igazi.. A Repsol is gyorsabb volt egyenesekben, de ugye az ufó viszont mindenhol gyorsabb volt igy nem volt esélye Pedrosának. Igazából minden motor jó csak a Ducati most fényévekkel volt előrébb. Majd kiderül a következő versenyeken.. De azért pár paci kell még a Yamahába!! Gooo Vale!! -
vikuci #735 na jó, lehet a Yamaha nem volt teljesen tökéletes, de a Ducati az nagyon be lett állítva + Stoner remek formában volt, és akkor se volt olyan rossz az a Yamaha, vagy a Repsollal is baj volt? -
#734 ott a pont. :D (meg Imi nőjére ;) ) -
#733 -
#732 korgott a gyomra a jó magyar kajára -
#731 Bár nem biztos, hogy ez a hír megdöbbentõ lehetne, de momentán nem csapattagságról van
szó, a Doktor "csak" egy önfeledt csevelyre érkezett a csapat boxába.
Rossi õszinte csodálattal dicsérte a Team Toth új motorjait és elismerõen jegyezte meg, hogy a 250ccm géposztály legszebb vasparipái az övék.
Természetesen volt némi önös érdek is Rossi látogatásában, hiszen Tóthék mostani fõszerelõje, technikusa, Bazzi Úr segítette az Apriliát és Rossi-t is, amikor Vale világbajnokságot nyert az apriliával a 250ccm kategóriában. Késõbb a Yamaha management-je is követte Rossit a Team Toth boxába, majd egy közös ebédet töltöttek el együtt. -
#730 -
#729 Valentino Rossi
„Óriási futam volt a mai, nagyon nagy csatát vívtam – bár szép lett volna futamgyõzelemmel nyitni az évet! A bemelegítõ edzés után kicsit megijedtünk, mert felmerült pár probléma a gumikkal kapcsolatosan, de sikerült megoldani, és kiválasztani a legmegfelelõbb Michelin abroncsot a versenyre. Az M1 nagyon jól ment, végig a határon tudtam motorozni vele. Szerettem volna jobban megszorongatni Casey-t, de tény, ami tény, ma tökéletesen versenyzett. Egyetlen hibát sem vétett, legalábbis amennyire én láttam, úgyhogy maximálisan megérdemelte a gyõzelmet. Láttam, hogy az egyenesekben gyorsabb nálam, úgyhogy tudtam, hogy nagy elõnyre kellene szert tennem, ha nem akarom, hogy visszaelõzzön. Ez azonban nem sikerült, túl gyors volt a Ducati! Az utolsó körökben egyre gyorsabbak lettünk, de az én gumim kezdett csúszkálni, õ pedig nagyon elhúzott, úgyhogy nem erõltettem a dolgot. Mindenesetre csak a futam legvégén ke
llett meglengetnem a fehér zászlót, ami nem olyan rossz dolog. Persze a csapat azért dolgozott, hogy elsõ legyek, de sokkal jobb 20 ponttal hazamenni az elsõ futamról, mint egy katasztrofális futamot zárni, ahogyan tavaly. Most már csak azon múlik minden, hogy a Yamaha elõcsalogasson még egy pár lóerõt, és akkor magabiztosan tekinthetünk a 17 további futam elébe.”
Colin Edwards
„Nagyon mérges voltam, hogy már a rajtkor megcsúsztam a pályán lévõ kosz miatt, így nem úgy sikerült a start, ahogyan terveztem. Már a boxban volt egy olyan érzésem, hogy a rajt után lesz egy pár lassabb körünk, amíg felmelegszenek a gumik – és az sajnos be is jött. Akárhogyan húztam a gázt, nem tudtam gyorsabb lenni. Ezután azért sikerült tartanom a tempót a többiekkel, de újabb probléma akadt: a hetedik, vagy talán nyolcadik körben majdnem elestem, egészen konkrétan a térdemmel és a könyökömmel tartottam a motort a hetes kanyarban. Valahogy sikerült „felállnom” 30 méter szenvedés után, de nagyon sok idõt vesztettem. Ezután megint felvettem a ritmust a többiekkel, de a tapadás nem volt tökéletes, ami furcsa volt a hétvége eddigi tapasztalatai után. Hiányzik még pár lóerõ, úgyhogy ennek megoldása a Yamaha elsõ számú feladata!” -
vikuci #728 sztem a Ducati volt ennyire erős, mert ha a Yamahaval lett volna gond, akkor Pedrosa is +előzte volna Rossit. -
#727 nekem is... -
#726 nekem inkább a fék tűnt fel, hogy Rossi alig ért a fékhez a Casey pedig 3×erősebben húzta, gondolom Pedrosa sem véletlenül nem tudta kifékezni Rossit a célegyenes végén -
#725 az a komoly hogy a Talmára tett pénzed majdnem meglett, a másik már nehezebb eset volt... -
#724 DUCATI POWER!!!!!!!!!! :) -
#723 van , és sajnos értem:P -
#722 Az enyém még nem csinálta, de hallotam a betegségéről.. -
#721 LOL
tisztára mintha momo racing pedált nyomott volna:D
akinek ilyenje van érti:D -
DJ BP #720 ez a második leghosszabb célegyenes volt a VB-n, rövidebb célegyenesnél biztos Rossi nyer