3439
  • vikuci
    még két hét! bezzeg júniusban meg 4 is lesz.
  • DJ BP
    a főcím azért nagyobb ijedtségre is okot adott, persze így se jó hír
  • modellmaker
    áu.. :S Jobbulást!
  • G_ArchAngel #796
    Mindkettőt, köszi:)
  • G_ArchAngel #795
    Óriásit bukott Talmácsi, eltört a medencecsontja!

Talmácsi Gergő hatalmasat bukott Doningtonban, a motorversenyző bal csuklója és medencecsontja is eltört.

A motorosok Supersport kategóriájának világbajnoki futamán Talmácsi Gábor öccse, Gergő balesetet szenvedett. A doningtoni futam 11. körében a magyar motoros előtti versenyző motorblokkja felrobbant, az olaj kifolyt az aszfaltra, Gergő pedig nem tudta elkerülni a balesetet. Bukása után piros zászlóval félbeszakították a versenyt.

Gergő rengeteg zúzódást szenvedett, bal csuklója és medencecsontja is eltörött, előbbit műteni kell. Talmácsi Gergőnek a SamsungSport.hu stábja is mielőbbi gyógyulást kíván!
  • JGTC

melyikre?
  • G_ArchAngel #793
    Felébresztették a súlyosan sérült motorost

2007. március 27.
    FigyelőNet, MTI

Felébresztették a mesterséges kómából Roberto Locatellit, az olaszok motorosát, aki a világbajnokság Spanyol Nagydíjának szombati szabadedzésén egy bukás következtében sérült meg súlyosan.

Roberto Locatelli jelenleg még egy cádizi kórházban fekszik, de a tervek szerint hamarosan átszállítják Bolognába és ott folytatják a gyógykezelését.

A baleset óta több műtétet is végrehajtottak a szerencsétlenül járt motoroson: sikerrel megoperálták törött térdét, bokáját és kulcscsontját. A már a 250-es géposztályban versenyző 32 éves Locatelli, aki hét éve világbajnokságot nyert a nyolcadlitereseknél, a jerezi pálya Crivillé-kanyarjában mintegy 160 kilométer/órás sebességgel száguldott, amikor elvesztette az uralmát a motor felett és a gumifalnak vágódott. Egyelőre csapatának a mérnökei sem tudják pontosan, hogy mi okozta a balesetet.

Az optimista jóslatok szerint már júniusban motorra ülhet a kómából felébresztett olasz versenyző.
  • G_ArchAngel #792
    Stabil Locatelli állapota
  • Ombika
    Mivel a mocija szar volt ! :(
  • G_ArchAngel #790
    én a díjátadó csajra izgultam rá:)))
  • JGTC
    Paddockos csajokat figyeltétek? Tényleg elkell nézni egyszer Jerezbe! :D
  • Istencsászár
    Tavaly is lenyomták, idén is 1szer... ilyen bátor kijelentést nem tennék igy 2 verseny után ami döntetlen eddig. Félre ne érts Rossinak is drukkolok többek közt.
  • Ombika
    Alairom,de igy szep a gyozelem!! :)))
  • JGTC
    ez teljesen igaz, de az is hogy ennyien még nem álltak sorban a világbajnoki címért mint most... mostmár nagyon sok a theteséges fiatal is
  • a.carkey
    Nincs meg valamelyik videomegosztó-oldalon Talma, ahogy a magyar himnuszt hallgatja? Sajna külföldön voltam és kimaradt ez az élmény ... :(
  • Ombika
    Jaja pedig mar sokan temetnek,de csak kinevetem oket!! :)))))
  • Szabi84
    Véleményem szerint Rossit akkor nyomják le ha befejezi a versenyzést, addig...NEM!
  • Istencsászár
    Capirexet nemértem, összeszedhetné magát lassan... Hayden meg hozza azt amit amugyis, de nagyon levan maradva főleg a csapattársától ami számára elég sokkoló lehet.
  • Kaszi46
    tarolt, akár csak a futamon:)

\me:
  • Istencsászár
    Ez is jó verseny volt, szépeket előztek merészen, mindenkinek be tapad a jármű. Rossi meg szépen eljátszott Danival és hát Rossi az Rossi, aranyos poén volt a végén:)
  • Ombika
    Loll Rossi mindig isten marad es nemszabad meg leirni + teke ahhhhhhh!!! Igy lesz jo napom!!!
  • Count Adyn
    Rossi tekézése jó volt
  • G_ArchAngel #777
    Hopkins...
  • Ombika
    REmelem The BEst nyeri! :)))
  • b-type
    Megy a feszület a királykategóriában is
  • Ombika
    Minden sport tonkremegy ki...tt technika miatt,de hala jo egnek meg nem ott tartunk ,hogy taviranyitassal kell vezetni! :))))
  • b-type
    ja
    okosok gyűlnek tönkretenni ide is...de azért itt nem egyszerű hála az égnek.
  • Ombika
    Furi lenne,de azert lehetnek benne erdekessegek! :)
  • Kaszi46
    Röviden, velösen, primitiven: faszom a pálya széléröl irányitható elektronikába!!
  • osho
    Gratula Talma !

Hajrá Rossi !

És mindenkinek jó szurkolást !
  • vikuci
    reklámlor én is átkapcsolok, de mindig visszakapcsolok, jobb a eurosporton, meg megszokás is :)
  • JGTC
    Imike még végigpöttyög aztán teljes lesz a vigadalom!
  • Kaszi46
    mmm szóitmétlés powa
  • Kaszi46
    Én meg átkapcsolok m1re amikor reklám van:) Amugy m1-en sokkal jobban lehet hallani a motorok hangját, viszont a közvetités szinvonala egyenlöre még joval a eurosportos alatt van. A "tüzet" még mindig hiányolom mindkét közvetitésböl. M1 még hiányzik az a jópár éves tapasztalat, és teknikai felkészültség, ami es-os közvetitésekben hálistennek már jóideje megvan.

Mondjuk én olaszul is meg szoktam nézni a gp-s futamokat, és ott akkora beleéléssel közvetitenek, hogy még a legunalmasabb verseny alatt is adrenalint spriccel minden pólusom.:P
  • vikuci
    majd' megállt a szívem az utsó körökben. annyira jó verseny volt és a végeredmény is csodás!!!
  • JGTC
    de szar a komment :S

HATALMAs FUTAM VOLT!!!!!!!!!444444
  • DJ BP
    én M1-en nézem, nincs reklám
  • DJ BP
    huuuhhh durva volt :)
  • G_ArchAngel #761
    kezd visszaállni a vérnyomásom:)

szép névnapi ajándék Gáboroknak:)
  • Kaszi46
    phiiiii ez mi volt!:DD Gratula, gyönyörü verseny volt!