3439
-
vikuci #799 még két hét! bezzeg júniusban meg 4 is lesz. -
DJ BP #798 a főcím azért nagyobb ijedtségre is okot adott, persze így se jó hír -
#797 áu.. :S Jobbulást! -
G_ArchAngel #796 Mindkettőt, köszi:) -
G_ArchAngel #795 Óriásit bukott Talmácsi, eltört a medencecsontja!
Talmácsi Gergő hatalmasat bukott Doningtonban, a motorversenyző bal csuklója és medencecsontja is eltört.
A motorosok Supersport kategóriájának világbajnoki futamán Talmácsi Gábor öccse, Gergő balesetet szenvedett. A doningtoni futam 11. körében a magyar motoros előtti versenyző motorblokkja felrobbant, az olaj kifolyt az aszfaltra, Gergő pedig nem tudta elkerülni a balesetet. Bukása után piros zászlóval félbeszakították a versenyt.
Gergő rengeteg zúzódást szenvedett, bal csuklója és medencecsontja is eltörött, előbbit műteni kell. Talmácsi Gergőnek a SamsungSport.hu stábja is mielőbbi gyógyulást kíván! -
melyikre? -
G_ArchAngel #793 Felébresztették a súlyosan sérült motorost
2007. március 27.
FigyelőNet, MTI
Felébresztették a mesterséges kómából Roberto Locatellit, az olaszok motorosát, aki a világbajnokság Spanyol Nagydíjának szombati szabadedzésén egy bukás következtében sérült meg súlyosan.
Roberto Locatelli jelenleg még egy cádizi kórházban fekszik, de a tervek szerint hamarosan átszállítják Bolognába és ott folytatják a gyógykezelését.
A baleset óta több műtétet is végrehajtottak a szerencsétlenül járt motoroson: sikerrel megoperálták törött térdét, bokáját és kulcscsontját. A már a 250-es géposztályban versenyző 32 éves Locatelli, aki hét éve világbajnokságot nyert a nyolcadlitereseknél, a jerezi pálya Crivillé-kanyarjában mintegy 160 kilométer/órás sebességgel száguldott, amikor elvesztette az uralmát a motor felett és a gumifalnak vágódott. Egyelőre csapatának a mérnökei sem tudják pontosan, hogy mi okozta a balesetet.
Az optimista jóslatok szerint már júniusban motorra ülhet a kómából felébresztett olasz versenyző. -
G_ArchAngel #792 Stabil Locatelli állapota -
#791 Mivel a mocija szar volt ! :( -
G_ArchAngel #790 én a díjátadó csajra izgultam rá:))) -
#789 Paddockos csajokat figyeltétek? Tényleg elkell nézni egyszer Jerezbe! :D -
#788 Tavaly is lenyomták, idén is 1szer... ilyen bátor kijelentést nem tennék igy 2 verseny után ami döntetlen eddig. Félre ne érts Rossinak is drukkolok többek közt. -
#787 Alairom,de igy szep a gyozelem!! :))) -
#786 ez teljesen igaz, de az is hogy ennyien még nem álltak sorban a világbajnoki címért mint most... mostmár nagyon sok a theteséges fiatal is -
#785 Nincs meg valamelyik videomegosztó-oldalon Talma, ahogy a magyar himnuszt hallgatja? Sajna külföldön voltam és kimaradt ez az élmény ... :( -
#784 Jaja pedig mar sokan temetnek,de csak kinevetem oket!! :))))) -
#783 Véleményem szerint Rossit akkor nyomják le ha befejezi a versenyzést, addig...NEM! -
#782 Capirexet nemértem, összeszedhetné magát lassan... Hayden meg hozza azt amit amugyis, de nagyon levan maradva főleg a csapattársától ami számára elég sokkoló lehet. -
#781 tarolt, akár csak a futamon:)
\me: -
#780 Ez is jó verseny volt, szépeket előztek merészen, mindenkinek be tapad a jármű. Rossi meg szépen eljátszott Danival és hát Rossi az Rossi, aranyos poén volt a végén:) -
#779 Loll Rossi mindig isten marad es nemszabad meg leirni + teke ahhhhhhh!!! Igy lesz jo napom!!! -
#778 Rossi tekézése jó volt -
G_ArchAngel #777 Hopkins... -
#776 REmelem The BEst nyeri! :))) -
#775 Megy a feszület a királykategóriában is -
#774 Minden sport tonkremegy ki...tt technika miatt,de hala jo egnek meg nem ott tartunk ,hogy taviranyitassal kell vezetni! :)))) -
#773 ja
okosok gyűlnek tönkretenni ide is...de azért itt nem egyszerű hála az égnek. -
#772 Furi lenne,de azert lehetnek benne erdekessegek! :) -
#771 Röviden, velösen, primitiven: faszom a pálya széléröl irányitható elektronikába!! -
#770 Gratula Talma !
Hajrá Rossi !
És mindenkinek jó szurkolást !
-
vikuci #769 reklámlor én is átkapcsolok, de mindig visszakapcsolok, jobb a eurosporton, meg megszokás is :) -
#768 Imike még végigpöttyög aztán teljes lesz a vigadalom! -
#767 mmm szóitmétlés powa -
#766 Én meg átkapcsolok m1re amikor reklám van:) Amugy m1-en sokkal jobban lehet hallani a motorok hangját, viszont a közvetités szinvonala egyenlöre még joval a eurosportos alatt van. A "tüzet" még mindig hiányolom mindkét közvetitésböl. M1 még hiányzik az a jópár éves tapasztalat, és teknikai felkészültség, ami es-os közvetitésekben hálistennek már jóideje megvan.
Mondjuk én olaszul is meg szoktam nézni a gp-s futamokat, és ott akkora beleéléssel közvetitenek, hogy még a legunalmasabb verseny alatt is adrenalint spriccel minden pólusom.:P -
vikuci #765 majd' megállt a szívem az utsó körökben. annyira jó verseny volt és a végeredmény is csodás!!! -
#764 de szar a komment :S
HATALMAs FUTAM VOLT!!!!!!!!!444444 -
DJ BP #763 én M1-en nézem, nincs reklám -
DJ BP #762 huuuhhh durva volt :) -
G_ArchAngel #761 kezd visszaállni a vérnyomásom:)
szép névnapi ajándék Gáboroknak:) -
#760 phiiiii ez mi volt!:DD Gratula, gyönyörü verseny volt!