Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.Most menyibe kerûl a játék? Hol lehetne megveni? Debrecenben lehet kapni és hol? Köszönöm a válaszotokat.<#nemtudom>

Ismeri valaki a The Fourth Age : Total War-t?
Azt látod nem tudom. Én csak kampányolok, vagy multizok. A TW-Onlinen viszotn biztos tudja valaki, talán még leírás is van róla.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

és hogy lehet használni?
Nos, ismét frissült a krónika. De nem csak az. Felkerült az emlegetett tüzérség vs. skót sereg a visszajátszások közé, és a spártai királyok listája.

csatát tudsz szerkeszteni vele.

üdv mindenkinek, az lenne a kérdésem , hogy mit jelent az 1.2-es patch-ben a battle editor?
Hógyne lehetne. Én is azzal multizom.

Egyébként meg frissült a Julius krónika.

Amiga
Wow!

Kösz nektek a tippekért!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

hzsolt
Viszont ezt kihasználhatod arra is, hogy megfertõzd az ellenséget!
Egy diplomaátval, vagy kémmel jól széthúrcolhatod a pestist.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Úgy értette hogy ne vigyél senkit se be, se ki a városból.
Aki a városban van az így járt, ne hozd ki õket mert megfertõznek minden várost vagy csapatot amihez hozzáérnek.

Abban a körben amikor megkapod az üzenetet a járványról nézd meg hogy az adott városban van-e családtagod vagy ügynököd mert azokat megéri kimenekíteni, vidd ki a város mellé, ha vége a járványnak (és õ sem fertõzött) akkor visszaviheted.

Amiga
Ok, megvan (visszaolvastam).

Amiga
A minap kitört az egyik városomban egy járvány és a tanácsadó azt javasolta, hogy állítsak fel karantént. Azt hogyan kell?

MItõl lehet ez vagy ilyen lenne a mod??

Szevasztok,Felraktam a Troy:Total War Mod 3.0-t!De nem ugyanolyan Trója mint ami a bevezetõbe van az egységek jók de a maga város Trója nem, a fal,meg ilyenek egyáltalán nem olyan.

hzsolt

yeeeeeaaahhhhhh!tesztelted???
hzsolt
teljes játék.

sziasztok!érdeklödnék h a frissen érkezett medevial2 kiegészitõ e vagy teljes!help thx
persze, de nem tolem hallottad 😉

AMD64 2800+, 2x512DDR, Radeon9600

nem eredeti a játék lehet patchelni és modolni? elõre is <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
nah... találtam egy önkicsomagolos változatot, ami mûködik is... kössz a linkeket és a segítséget...
kössz, ez tényleg mûködik... tsak ez meg marha lassú... 5 kb/s-nél nem akar gyorsabban tölteni...
Ezt kiprobaltam, mukodik.

Hopsz, tenyleg nem megy, es se TWcenteren, se Totalwar.org-on nincs, de google elol nem lehet elbujni 😊
http://games.softpedia.com/get/Patch/Rome-Total-War-Patch.shtml

és most sem...
kössz a linket, de ezt már próbáltam és akkor sem jött össze... nem engedi letölteni...
Hivatalos 1.2 patch es egyeb erdekessegek: http://twonline.jatekok.hu/letoltesek.php?mod=RTW&mod2=lc&kategoria=Patch

üdv!

valaki legyen szíves megdobni egy linkkel, ahonnan lelehet tölteni a az 1.2 patch-t... sok helyen néztem már körül, de sehonnan nem lehet letölteni egy mûködõképest... elõre is kössz!
hzsolt
Az a baj, hogy nem ugyanazt az exe-t indítjátok!
az 1.4 a BI verziószáma, az 1.5 az alap rome verziószáma!
Mindenkinek ugyanazt az exe-t kell indítania!

nos megcsináltam, rome alap+barbarian invasion+barbarian 1.6os peccs
cd kulcs megint megadva
de multizni mindíg nem tudok,m az én gamem 1.4esnek látja a többieké 1.5ös
vagy lenne egy 1.5ös barbarian pecs?
egy 1.5ös római pecset is felnyomtam,de az is annyit ér mint halottnak a csók
vagy van estleg valahol olyan szerver,ahol többverzióju rome-al is lehet nyomni?

For the greater good

oké, akkor marad az ,h ujra felnyomom a gamet+ a kieget magyarítás nélkül
lenne még egy kérdésem a multival kapcsolatban:
van valamilyen szerver avyg bármi ahol magyar játékosok is vannak vagy csak az van amit bead a játék?

válaszod/válaszotokat köszönöm

For the greater good

Falabu
Jaja, felfogtam<#idiota>. Köszi a választ, egyébként kár, hogy nem lehet irányítani pedig úgy lenne a tuti, hogy mindet te irányítod.

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

a csata kezdete elõtt, ki tudod választani hogy az erõsítést te kezeled , vagy a gép(pipa ki-be kapcsolása egy pc ikonnál)..de ha te sereged teljes, csak annyi erõsítést kapsz adagolva, amennyi egység belefér az alsó négyzetbe, ha az tele van, csak egységek elvesztése után rendelkezhetsz a tartalékkal...nem tudom jobban elmagyarázni😊)..de érted?
Falabu
Szép estét mindenkinek. Ha játékban csatázom és van erõsítés, de az erõsítés a maximális csapatszámon túl van akkor átveszi a gép az irányítást márimnt a fenmaradó egységeknél, ezt kilehet küszöbölni valahogy, mert jó lenne az egész seregemet irányítani.

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Nem, 1.5 patch alap Romehoz kell, BI felmegy anelkul ra, viszont utanna az 1.6 patchtol lesz az egesz a legfrisebb.

Meg tudna vki mondani hogy lehet kepezhetove tenni kampany modban az egyebkent csak custom battle-nal elerheto egysegeket? RTR 5.4-et hasznalok jelenleg. At lehet valahol irni egyszeruen, vagy nagyon bele kene maszni?

És az 1.5 Rome patch?
Azt fel kell telepítsem a BI telepítése elõtt?

Nem vagyok benne biztos hogy a magyarítottal lehet multizni, ha fájlváltozás van az általában gáz

1. Rome
2. BInvasion
3. 1.6-os patch

A magyarítás elvileg(!) ezután jön, én nem használom szal... de általában azt kell mindig utolsónak feltenni.

Ave!

Frisítettem a Julius krónikát. Új rész kezdõdött.

És egyáltalán BI telepítése estén mi legyen az 1.5-ös Rome TW patchel? Az kimarad?

Ha fel akarom rakni a rome-ra a Barbarian Invasiont és a Romebihun magyarítást, és a patcheket, akkor milyen sorrendben kell csinálnom?

Külön CD-n is meg lehet rendelni .
Persze ha "Interneten meg nem fogok fizetni mert azt meg nem szeretem, nem bízom a rendszerben és hülye is vagyok hozzá." akkor így jártál .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

szevasztok lenne egy kérdésem:

szóval fenn van a rtw+a barbarian invasion+le van magyarítva
fel akarom tenni a barbarian invasion patchet az 1.6ost de nem engedi mert a progi valamiféle rtw 1.3as patchre hívatkozik
viszont próbáltam multizni de mindenkinek 1.5ös barbarian invasionja van de azenyém csak 1.3as mert itt írtátok h ez a kieg alapban felpecseli a gamet 1.3ra
megpróbáltam az alap romatotalwart felpecselni 1.5re hátha az segít de akkor is a rtw 1.3ra hívatkozik és nem indítja így el az 1.5ös patchet sem
itt a forumban nézegettem h mi lehet a baj,de szerintem a sorrendem franko ahogy telepítettem az alpgamet+a binvasiont, és ezért nem értem h az 1.6ot miért nem engedi felrakni
segítségeteket elõre is köszönöm

For the greater good

ma sikerült utánanéznem az Alexander kiegészitõnek és nagyon szemét dolognak tartom, hogy vagy meg kéne vennem az összes eddigi total war-t vagy internetrõl lehet csak befizetni és úgy letölteni.

Én eddig megvettem eredetiben a total war játékokat, miért kell így kikurni emberekkel? Interneten meg nem fogok fizetni mert azt meg nem szeretem, nem bízom a rendszerben és hülye is vagyok hozzá. Bemegyek egy boltba és kézpénzért meg akarom venni a játékokat nem neten kifizetni és letölteni. És mi van ha közbe elszáll a gép ugrik a pénz is! ? faszom
Hellósztok milyen kiegészítõk vannak a romehoz és honnan lehet ezeket letölteni
Hellósztok milyen kiegészítõk vannak a romehoz és honnan lehet ezeket letölteni
van Alexander kiegészitõ? nagyon csúnyán le vagyok maradva! Honnan lehet beszerezni?
Nyissátok meg a parancsikonját az asztalon és írjátok a végére ezt

"C:\Program Files\Activision\Rome - Total War\RomeTW.exe" -show_err

Amikor legközelebb elszáll akkor fel fog dobni egy ablakot és kiírja hogy mi volt a hiba

Sziasztok. Csatlakozni szeretnék az elõttem szólókhoz.
Minden kieg nélkül elkezdtem, bár elkezdtem kiegészítõkkel is, már vagy ötször telepítettem fel az egészet. Egy darabig megy, játszok játszok, aztán csak úgy kilép a windows-ba. Mi a bûbáj lehet vele?
Eddig vagyis kb fél éve nem csinálta ezt. A Barbarionnal sem a vlad total warral sem, most mindennel...Az Alexandert meg ki sem tudtam vele próbálni.
Valaki aki elvetemült Róma játékos aki nagyon ért hozzá segítsen már ha tud. Megpróbáltam a "peccsekkel" is, dettó....
Köszi minden hû rómainak.