13587
  • bgabor
    Bázz, most látom csak hogy RTW hez kell az 1.2 crack, nem MTW2-höz.
    Amúgy minek játszol te 1.2-es RTW-vel? Az 1.5 az aktuális, BI hez meg 1.6.
  • bgabor
    Pedig ott van az! Ezen a néven keresd:
    Medieval II: Total War v1.2 [MULTI] No-CD/Fixed EXE
    A multi itt azt jelenti, hogy bármilyen nyelvű verzióhoz jó az adott crack.
  • Wreck86
    csao! nem tudjjátok véletlenül,hogy tudnék hozzáférni azokhoz a fileokhoz,mint pl zenék,hangok,szövegek a játékban? köszi
  • tttttom
    Hello kénne egy kis segitség a gamecopyn nem találom az rtw:1.2 verziónak az angol változatát a no-cd/fixed exe fájlnak még a googlen is megnéztem de ott sincs valaki segitene?A másik imagest meg nem töltöm le mert azt se tom mi az a mountolás meg nincs se diamonom meg alcohol 120%-om.Előre is thx a segitséget.;)
  • Wreck86
    Britonokkal elfoglaltam Romát.Elég dúrva falat volt,+a piros római háznak is annyi,de van még kettő.(mindezt azért kapták,mert szövetségesek voltak,kereskedtem velük,erre az egyik római ház betámadott egy városomat nagy hadsereggel).Picit mérges lettem rájuk.Ezután jönnek a germánok+dacia,mert megtámadott,azt ha a "felső rész" az enyém lesz,jöhet afrika és a többi :)
  • hzsolt
    Nekem megvan az Eras.
    Mivel van gondod?
  • mzprox
    He-he :) sikerült megnyernem a kampányt a brittekkel very hard/very hard fokozaton ( visszatöltés nélkül ). 212 BC-re lett meg az 50 tartomány. A rómaiakat lazán eltiporták a heavy chariotok a germánok sokkal több gondot okoztak. Izgalmas játék volt, tetszett :)
  • tttttom
    LOL XD
  • Pluskast
    Ennek a gyereknek úgy adnék egy jó nagy maflást, hogy fejezze be a hisztit. Vagy be kellene menni hozzá és egy nagy adag vizzel lelocsólni akkor talán lenyugodna.
  • matthias92
    na fordítva :DDD XD kérdésedre a megoldást itt találod
  • matthias92
    megoldásodra a kérdést itt találod
  • Gubo
    Sziasztok!

Lenne egy kis (inkább nagy, hatalmas!) problémám a 77 BC 2 mod telepítésével. (ez viszi a játékot a késő köztársaság-kor polgárháborúinak időszakába).
    A játék, és a mod telepítése után a következő lenne a feladat:
    "- Készíts egy BI. exe parancsikont az asztalra
    - Jobb Klikkel az ikon tujaldonságaiban add meg a cél sorban a sor végén a következőket :
    - "C:\Program Files\Activision\Rome - Total War\RomeTW-BI.exe" -mod:77bc -nm -show_err
    ( értelemszerűen, ha máshova van telepítve a játék akkor annak megfelelően kell az elérési útvonalat beállítani ) "
    na, amikor hozzáírom a cél sorhoz a hozzáírandót (értelemszerűen az elérési útvonal úgy van beállítva, ahogy a gépemen telepítve van a Rome), akkor egy hibaüzenetet kapok: " A Cél mezőben megadott név (....) érvénytelen. ellenőrizze az elérési út és a fájlnév helyességét."
    Mit csinálok rosszul??????
    Egy csomó mod működik ilyen telepítéssel, és én emiatt egyikkel se tudok játszani....
    (Ennek a fajta modolásnak az az értelme, hogy nem bántja az eredeti file-kat, így egy telepített játékra mehet több mod is, mert külön mappába telepíti. Szal mindent értek, hogy mit miért kell csinálni, csak nem engedi a gépem!)

Segítséééég!!!
  • Grrrrrrr
    nekem volt olyan, hogya punok partraszartlapáltak, és megtámadták Arretiumot. Pedig semmi bajom nem volt velük. Az ibérek meg végigjöttek gall területen, és megtámadták Segestát...
  • Wreck86
    :D:D XD
  • matthias92
    ööö nemtom mi a halál lehet, de mostmár a julius-ház is kipusztút xD
  • matthias92
    Spártát nagyon nehéz elfoglalni. Megpróbáltam, de kevés volt a gyalogosom, úgyhogy már a falakon kudarcot vallottam :( Inkább elmenekültem :D
  • Grrrrrrr
    Gurat megcsnált egy Julius kampányt úgy, hogy csak azt foglalta el, amit a szenátus kért. És egészen az 50 taromány megszerzéséig remeek volt viszonya velük. 10-es volt a néppel, 7-es pedig a szenátussal. Én vallom, hogy akészítők eredeti szándéka szerint a szenátussal kell győzni. Csak ott cseszték el, hogy a szenátus a kihágásiokat nem bünteti kellő mértékben.
  • matthias92
    igaz, végülis a szenátus rengeteg +-t ad ha megcsinálod amit kérnek!
  • Grrrrrrr
    Szerintem ne Moddal kezdjen. ha római csaáddalakar kezdeni, akkor játszon úgy, hogy csak a szenátus utasításai szerint halad. Aki még így is könnyűnek találja, az kapcsolja be a hadvezéri kamerát vh/vh-n.
  • Wreck86
    jó szomszéd lehetsz,nekem eddig ellenfél a gallok,haver brutii,germánok. :D
  • Wreck86
    hű! statisztika: új warchiefem lett, képeztem ki hozzá 7*121 alapkatonát(nem parasztok,hanem warbands),s elmentem a gallokhoz harcolni,útközben zsoldosokat vettem fel(dárdás,lovas,barbárok stb) olyan 2000 fő dúrván.megtámadott egy lázadó egység 1500 fővel.csata-lepakoltam egységeket-kicsit dárdáztam őket,utána az összes 121-es egységgel rohantam rá.erre: mindegyik fehér lett és elszaladt :D:D én veszteségem 0,övé 159 :D:D
    másik :jött két 54 fős rebellis lovasság az én egy 121-es egységem meg kicsinálta őket.magyarul a szám dönt:D:D
  • haxoror
    Más népeknél is fel szoktak lázadni a városok a túlnépesedés miatt és ha csak egyetlen városuk van és az is fellázad akkor a frakció város híjján kihal.

(én direkt ezt szoktam a Scipikkel csinálni ha Karthágóval vagyok, meghagyom nekik Capuát, az a város mindig fellázad csak idő kérdése hogy mikor)

Másik lehetőség hogy egy járvány/természti katasztrófa elvitte az összes családtagot vagy mind egy hajón voltak ami elsüllyedt, ilyet még nem láttam de elméletileg ez is lehetséges.
  • matthias92
    újabb két nép támadott meg XD, görög városállamok és dákia személyében... :(
  • matthias92
    de hogy lehetett ez??? nagyon durva szerintem
  • Wreck86
    az igen! egyik római családnak kaputt :D
  • matthias92
    egyszer csak kidobott egy olyan ablakocskát a játék hogy elpusztult egy frakció, sciipio-ház... egy csónak egységgel körbenéztem, és az eddigi helyüket ellepték a lázadók. Ezt hogy sikerülhetett? :D
  • Wreck86
    na: a Britonokkal nehéz játszani,de izgalmas.Kár,hogy alapból nincs saját lovasságuk,csak iylen szekér jellegűek,de azok meg olyanok,hogy átmennek az emberen,és felkel az ellenfél,majd ha megint átmegy rajta,akkor hal meg:D (Gallok kiírtása+15 settlement kell a kis győzelemhez)
  • Montanosz
    RTR platinum
    vagy extended greek mod
    patch meg crack felrakásához meg itt találsz segítséget
    http://twonline.jatekok.hu/index.php
  • Wolvi
    Hi!
    Meg van vkinek a TW:ERAS kiadás!?
    Gondjaim vannak vele! :(
  • matthias92
    a total realismot szerintem megéri...
  • steweee
    eddig nem volt hozzá erős gépem, most szeretnék játszani a játékkal.

hogyan peccseljem és van hozzá vmi jó mod amit mindenképp érdemes felrakni ?
  • Grrrrrrr
    Az az amazonok hazája. Ott amazon harciszekrekeből állnak a lázadók.
  • matthias92
    no most nincs időm lázadókkal foglalkozni, megtámadtam a germánokat, a brutusok meg megtámadtak engem (így egész rómával hadban állok :S)
  • matthias92
    észak-keleten... egy lázadó falu
  • bgabor
    Mi ez a themiskyra? Hol van a térképen?
  • matthias92
    oks, köszönöm! időközben leöltem a makedónokat is, és készülök germánok ellen :) haladok nyugatnak XD
  • haxoror
    Benne van az alap Rómában is, egyfajta easter egg.
  • haxoror
    Csak Domus Dulcis Domus-ból tudsz Themiskyrába menni, Campus Sarmatae-ből nem lehet szal nyugatról kerülőúttal menj.
  • Wreck86
    lol fiam.ami nem megy,azt nem kell erőltetni :P
  • matthias92
    hiába mennék oda, nem akarja odaküldeni
    jó játék ez az RTW

neten kerestem kódokat hozzá, és nem jó... nemtudtok segíteni? kiakarom próbálni cheatekkel