13587
-
Yag #12385 A tumi :
naja ... mindent felépítettél amit a szint engedett de mivel a népességnövekedésed nem müxik így nem tud új szintet lépni a városod így nem lesz új főépület ami miatt a következő szintü egyéb épületet fel tudnád építeni.
2.000-6.000-12.000-24.000 ... ezek a népesség mennyiségből adódó szintlépés követelményei. Ha mégse adod fel a kampányod, akkor leveszed az adókat minimumra, feloszlatsz pár sereget Ezzel pumpálsz egy kis embert a városba és olyan épületeket húzol fel előbb ami hozza az embereket még pluszba. Ilyen főként a kereskedő épületek. A population grovn bonusod miatt meg jönnek majd az emberek és tudni fogsz építeni és kicsit katonát képezni.
Ha túlságosan magasak ezek a számok, akkor valóban kezdj új kampányt és figyelj arra, ne sorozz be minden embert mert akkor nem marad a város fejlődéshez ember :))) Két lehetőséged van. Vagy alacsony adók és kevés katona kell a városba, vagy a magas adó miatti állandó lázadásokkal a nyakadba kénytelen vagy katonákat toborozni. Így lesz pénzed ugyan de nem marad embered ami miatt a várost tudnád fejleszteni és még a bevándorlás is megáll ... vagy minuszba fordul vagyis kivándorolnak a falvaidból.
Valamit valamiért :))) Neked kell dönteni hisz ott, most Te vagy az Imperator ! :))) -
haxoror #12384 manage all cities = minden várost te irányítasz függetlenül attól hogy van-e ott kormányzód (szerintem alap hogy ezt be kell kapcsolni, a gép hajlamos hülyeségeket építeni)
growth policy = a gép a népességnövekedésre fókuszál
Nem ismerem ezt az "őrült építkezők" modot de ha minden városodban 400 körüli a lakosság az nem túl jó dolog :)
Jobb békénhagyni a falvakat amíg legalább a MinorCity szintet elérik, onnantól már normál egységeket lehet ott gyártani és a lakosság is gyorsabban nő szal akár minden körben lehet ott gyártani sereget anélkül hogy elnéptelenedne a város. -
hwik #12383 következő problémám akadt.
sikeresen feltettem az 1.5-ös patchet a magyarosítást és fel akartam tenni az alexandert is.minden felrakva alexander is megkrekkelve és ezt a hibaüzenetet írja ki miután elindítottam(kezdőképernyő megjelenik,és pittyg)
http://photohost.extra.hu/up/gallery.php?entry=images/1201114747.jpg
ezután nem történik semmi esc-ig.. -
hwik #12382 megoldottam:) -
hwik #12381 jah 1.5-öt és 1.6ot prbáltam és mind a 2vel ugyan az a hibaüzi..?! -
hwik #12380 hellosztok!
olyan bajom lenne vele hogy nem tudom felrakni a patchet!
azt írja ki h nem találja pedig a rome gyökérbe tettem...
tudna vki segíteni? -
A tumi #12379 Nem tettem fel pénz csítet,sok frakcióval kereskedelmi szövetségben vagyok.Csak az 1.2 patch,az őrül építkezők és a minden nép játszható van fent.
Nem tudok angolúl ezek mit jelentenek:"Manage all cities",Growth - policyvel?
Mindenképpen új játékot kell kezdenem? -
#12378 meg a sok mod eszi egymást? -
haxoror #12377 btw elég pénz-csít szagú ez a sztori -
#12376 Growth - policyvel. Vagy paraszhadak leszerelésével. Amúgy nem lehet, hogy az a probléma, hogy nincs kormányzód a városban, és nem volt kijelölve a játék elején a "Manage all cities"? -
haxoror #12375 Besoroztál mindenkit aminek az lett az eredménye hogy kiüresedtek a városaid, kezdj új játékot -
A tumi #12374 Pénzem van(358000) elég.Viszont kevés a népességem az összes településen(átlagosan 430fő).Hogyan lehet növelni a népességet?Adót lecsökkentettem minimálisra,katonai irányvonalú fejlődést írtam elő az összes városban,faluban.Oszlassam fel a seregeimet a városokban,falvakban? -
#12373 Mi az, hogy "nem enged"? Van pénzed? -
A tumi #12372 Hello.
Elkezdtem a Macedonokkal egy hadjáratot,ami jelenleg I.E 240 járok.
Az lenne a problémám,hogy egy ideje nem enged se egységeket se épületeket gyártani.Jelenleg 22 provinciát birtoklok.Fent van az 1.2 patch+őrült építkezők mod+magyarosítás+minden nép játszható mod.
Az lehet a probléma,hogy a városom nem érte el egy nagyobb szintet és ezért nem enged építeni és egységeket gyártani?Meg kell várnom amíg egy nagyobb szintet elér? -
HNorbert #12371 KÖSZÖNÖM!!!
El se tudod hini mennyire örülök. Oly sok ideje ismét Rome! Hálám üldözni fog! -
zotya70 #12370 Küldtem emilt játék ügyben!!!!Olvasd el!! -
Grrrrrrr #12369 Hát nem tudom... nekem az 1.5 kérte az 1.3-at. -
#12368 Engem érdekelne, csak kb 2 hét mulva.
Mer most nincs egy vasam sem. -
Yag #12367 Nem akarok beleszólni de ha valakiben felmerült hogy szerez ilyen gamét akkor csapjon le rá. Én még 14.000 ért vettem ( átszámítva ) ... mert Angliából kellett behozatnom haverral aki véletlen ott nyaralt. Akkor nem volt még belőle itthol egy darab se. -
Z4pp4 #12366 Sziasztok!
Szeretném meghírdetni a 'Total War: Eras' gyűjteményt. Ami a következőket tartalmazza:
Shogun: Total War
+ Mongol Invasion Expansion Pack
Medieval: Total War
+ Viking Invasion Expansion Pack
Rome: Total War
+ Barbarian Invasion
+ Alexander Expansion Packs
+ zenei cdk, artbook, kártya, etc.
Bővebb infó: http://www.totalwar.com/index.html?page=/en/totalwareras.html&nav=/en/8/
Akit érdekel, vagy szeretné megvenni (ára: 5500,- HUF), a következő címeken elérhet:
email: [email protected]
msn: [email protected]
-
#12365 wow! köszi szépen!:)
amúgy mennyibe kerül most a Rome Total War+Barbarian Invasion? -
Yag #12364 Minden nagyobb verziójú pach tartalmazza az elötte lévő pachet. Vagyis ha megvan az 1.5 akkor abban már benne van az 1.3
Az egymáshoz tartozó pachek : 1.5 - 1.6
Az 1.5 pach a Rome Total War alaphoz tartozik
Az 1.6 pach a Barbarian Invasionhoz
Minden mod valamelyik tartományban müködik. Vannak MODok amik mind a kettőben. Bármilyen MODot telepítesz előtte meg kell győződni milyen pach alatt fut. Ha 1.5 pach akkor RomeTW.exe vel ha 1.6 akkor RomeTW-BI.exe vel indul az a MOD. Segítség képpen az installációk általában az asztalra tesz egy a MODra jellemző ikont. Ennek az ikonnak a tulajdonság részébe általában elhelyeznek egy parancssort ami arra a MODra jellemző és a könyvár kiosztást kezeli. Általában a MOD leírásában ez fel van tüntetve. Leggyakoribb parancsikon tulajdonság parancs :
Teljes elérési út ... \RomeTW-BI.exe" -nm -show_err -mod
kétféle crack létezik.
1. Az emulált CD vagy DVD. Daemon toolsba behúzva ezek az eredeti CD-DVD-t utánozzák.
2. Az exe törés. Ezek felülírják az eredeti indító fájlt és futtatható lesz a játék lemez nélkül is.
Mindkettőt használják eredeti gyári CD-k, DVD-k helyett állagmegóvás céljából. Így nem megy tönkre és nem karcolódik az egyébként időnként nem túl olcsó Játék lemez. Sajnálatos módon ezek a törések az illegális játék verziókhoz is alkalmazhatók. Természetesen az eredeti DVD vel sokkal több lehetőségetek van játszani : Pl. Hálózatban mások ellen vívhattok csatákat.
Kellemes Játékot :) -
#12363 sziasztok!
az lenne a kérdésem,hogy felraknám újra a rome total war-t,de nem tudom,hoyg épülnek rá a patch-ek.
1.alap rome total war
2. 1.3patch
3 1.5 patch (crack) és ok?
-
#12362 tudtok hotseat modot romehez? -
Yag #12361 annyit elárulok, hogy két file. RomeTW.exe és RomeTW-BI.exe és ekkora a mérete(b)- 13.701.120 ...
Nekem eredeti DVD-m van de ezt használom, így nem koptatom feleslegesen ... -
Yag #12360 Gamecopyworld. megkeresed az aktuális pacnek megfelelő exe-t és rámásolod a mostanira és Game play ... -
HNorbert #12359 Na felmásoltam a játékot. Mostmár csak a correct CD-ROM a gond. Az ellen hogyan lehet tenni? -
amadeus1992 #12358 HY a torrent eval-ról leszedttem a Rome Total War Alexander-t, amikor meg fel akarom tenni aszt írja ki (a next után)egy információs ablakba hogy error=1. ez mi a fenét jelent?????nektek is kiírta a telepítéskor ?! HELP -
zotya70 #12357 Ja és a sima rommal nyomom csak 1.5 pach van rajta.Azt tudom hogy valamelyik txt kell átírni. -
zotya70 #12356 Lehet multizni velük.2-3 éve játszottam velük a neten,fel is írtam hogy kell de költöztem és sehol nem találom.Pár napja fent játszottam és ott is lehetet választani a lázadokat.De a gyerek olyan gyökér volt hogy nem válaszolt a kérdéseimre. -
Yag #12355 Tudtommal egyetlen modban lehetett a rebellekkel játszani az a Mundus Magnus volt. Itt minden nem frakcióhoz tartozó tartományt te irányítottál. Amolyan fordított játék volt. Bizonyos szempontból érdekes. Alapból minden frakció ellen háborúba kerülsz egy idő után. A lényege hogy ne engedd a birodalmakat kibontakozni :) Hogy ezzel multizni lehetne ? Pasz. Olvass utána a MOD készítőjeinek topicjaiba. -
#12354 én úgy tudom,hogy őket nem lehet beállítani. -
zotya70 #12353 Köszönöm a segitséget!!!(a nagy semmit) -
Yag #12352 Minden pachre a gamecopynworldön találtok exet. Az 1.2re is van CD mount fájl vagy sima exe. Én is ezeket használom a CD meg pihen a dobozában és nem karcolódik. Hasznos. -
csububoy #12351 Feltoltam Patchet (1.2) de így meg kéri a Correct disc-et...Asszem ez sakk matt...Pedig nagyon tetszik a játék...:S -
HNorbert #12350 Szerintem nem kell 11. Amikor a játék készült (2004) akkor nem volt 11-es tán még 10-es sem. -
csububoy #12349 Valami Real Media cuccos felajánl de azt feldobtam már.Win media player 10em van.Abból kellhet a 11? -
zotya70 #12348 Bocs nem frakció,csak sima lázadók::))))!!!De hogy tudok multizni velük??? -
zotya70 #12347 1 kérdésem van.Persze ha tutdtok segiteni.Hogy lehet multiban elöhozni a lázadó frakciot,pár éve sikerült de már nem emlékszem.Tudom hogy valamelyik txt fájlt kell áttírni,de hogy melyiket az most nem ugrik be.ELöre is köszi!!Sziasztok!! -
zotya70 #12346 Sziasztok!!