13587
-
haxoror #12345 Rakd fel a legújabb windows mediaplayert és/vagy telepítésnél is rakd fel a video cuccost amit ajánl. -
#12344 vmit nem ajánl fel telepítás közben? vmi vezérlő progit? léyneg az,hogy a játékhoz mindent fel kell tenned,amit csak felajánl sztem és úgy talán ok lesz. -
csububoy #12343 Áhhhh...Nagyon tele vok...:( Nem tudom megcsinálni h ne essen szét a menü és egy csomó helyen tiszta Bug a játék.Ahányszor a szenátus fülre kattintok kilép a játékból.Nem tudom megnézni az elfoglalt csodákat mert kilép a játékból.Van olyan város amit nm lehet elfoglalni mert kilép a játéból...:S Segítsetek lécci...Már végigpróbáltam mindent nem is tudom hányszor telepítettem újra.Valaki akinek hasonló problémái vannak?Hiába állítok a minőségen nem használ...:S -
Yag #12342 Ventrilo -
gaben9000 #12341 Csáó... Lenne egy kérdésem:
Ha LAN-on keresztül játszok akkor van valami lehetőlég arra, hogy "chat"-eljek??.... Azaz tudjak üzenetet írni a társamnak valahogy játék közben.........
Itt akár valami MOD is szóbajöhet.... Valami esetleg amit utólag kell felrakni...
Előre is köszönöm..... -
Yag #12340 Ezzel a dll-es képlettel még nem találkoztam de legyen. Elfogadom. Max ezt a Dll-t is bemásoljátok :) -
HNorbert #12339 Köszönöm az ötletet!
Patchelni és modolni 100%, hogy nem fogok. Elég jó nekem az alap is, és úgyse tudnám megcsinálni XD.
A windows mappán belül hova kell tenni a fájlt? Legkésőbb hétfőig ki tudom próbálni, mert osztálytársammal csak úgy oldható meg(esetleg suli után elmegyek hozzá), más meg nem fevilágosult Rome-ozó ember.
Jót játszani azt fogok garantáltan! Lehet 1 év alatt kjiöttem a formából, így max nem darálok el mindenkit rögtön.:-) Majd lehet teszek be képeket is mert az kevés van itt.
Minden jót és mégegyszer köszönöm! -
ashead #12338 Ahhoz hogy ez a gépre másolt RTW működjön a játéknak telepítve kell legyen. Egész pontosan egy dll szükséges hozzá amit telepítéskor nem a program mappába hanem a windowsba rak.Sajnos a dll nevére már nem emlékszem. Anélkül nem indul , ha az megvan akkor tényleg simán működik ahogy leírtad, akár több példányban i s felmásolható így több mod is kipróbálható egymás mellett ( már ha nem mod switchesek mert akkor egy mappába is rakhatók ) -
Yag #12337 Ne bonyolítsd hanem egyszerüsítd inkább a helyzeted !!!
Keress fel valakit akinek van tökéletesen müködö RTW-je! Írjátok ki DVD-re - vidd haza, másold fel a gépedre és játssz!
Nem láttam még olyan gépet amire ha egy tökéletesen müködő Rome-t felmásolok, ne indult volna el.
Én tegnap telepítettem újra a Win-t. A játék másik meghajtón volt nem a C:-n. Ettől függetlenül tökéletesen megy minden MODom amit csak eddig feltettem. Nem is görcsölök a telepítésével mivel az alap játékról is van másolatom. Így a további MODolásokkal se lesz gondom. Másolom, MODolom és játszom.
Tehát ha a telepítés nem megy akkor másolj le egy müködöt!
Szerencsére olyan a játék szerkezete hogy nem kell a Rendszer install hozzá :))) CSak ha Pachelni akarsz.
Ezért ne feledd !!! Csak olyan veriót irass ki amin minden pach rajta van ! Utána jöhetnek akár a MODOk is.
A legmagassabb eddigi Rome pach az 1.6
Az eddig egyik legjobban összerakott pakk az ERAS. Rajta van minden. Az összes MOD alapja lehet. Kivéve ha 1.2 pach re készített MOD... de olyan már nem nagyon van. ERAS és BI MODok vannak a piacon bőven.
Tehát egy tlepített ERAS 1 DVD re nevetve felfér és rajta van minden pach. Csak játszani kell vele.
Az ilyen másolom-játszom játékra a HL vagy CS a legjobb példa. Egy simán CD-re vagy DVD-re kimásolt verzióval röhögve el lehet játszani.
Na, midnen jót. Remélem a írsz olyan hsz-t is majd amiben leírod : Milyen jót játszottam ... !
Nincsmit :) -
HNorbert #12336 Azt hogyan lehet? Már tanácsoltak újratelepítést, meg service packet, meg directX-et mindent elintéztem, de nem megy. Csak az lesz, hogy megint elhívom, azt aki feltete, de már semmit nem remélek. -
haxoror #12335 Akkor passz :(
Én rossz cd-re gondolok továbbra is, esetleg a windows installert prissíteném -
HNorbert #12334 Próbáltam olyat, hogy a CD-ről átmásolgatom egyenként a megnevezett fájlokat, de feladtam amikor az első nagy adag kihagyás után mégegyszer elölről kezdte. -
HNorbert #12333 brush_01.tga és még egy egész brush_31.tga-ig, meg egy adag hangfájl összesen több mint 100. -
haxoror #12332 Verify that the file exists and you can access it
Ez azt jelenti hogy ellenőrizd le hogy a fájl létezik-e már és hozzá tudsz-e férni.
Nem talál egy fájlt, írd le hogy mi pontosan a fájl neve amit hiányol. -
HNorbert #12331 Helló!
Nekem az a problémám volt, hogy telepíteni akartam a játékot.(Előtte egyszer fent volt, de tönkrement a patcheléstől XD, és jó egy évig nem volt a gépen)Újra akartam játszani vele, ezért elkértem a szomszédből egy Rome CD-t. Elindítottam a telepítést aztán jöt az 1309(Verify that the file exists and you can access it). Megnéztem ez lefordítva olyasmi, hogy a fájl már létezik. Elkértem azért egy másik CD-t de az is ezt csinálta. Most újra lett telepítve a winfos a C: meghajtó le lett törölve teljesen, de persze most id előjött a hiba. Letöltöttem torrnetről is megpróbáltam így is és most is ez megy tehát a CD se hibás. Természetesen mindig ugyanannál a fájlnál akad meg. Nem tudom mi lehet a gond. Ezért kérném segítségetek.
Elnézést a hosszú szövegért. Üdvözlettel HNorbert -
Grenzjager #12330 Lent a "Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra" mezőnél írd be hogy "menü", és egy csomó hozzászólést kidob a menü szétcsúszásaival kapcsolatban, ott nézelődj, mintsem több ezer hozzászólést visszanyúlni... emlékezni amúgy valszeg senki sem fog már sajna, és a keresés is brutkó idő lenne, probáld meg így szerintem... -
csububoy #12329 Kérem aki emléxik rá az írjon!Fontos lenne mert nagyontetszik a játék de így élvezhetetlen...:S -
haxoror #12328 Mit mennyiért?
A mod ingyenes, a BI kiegészítő meg nemtudom most éppen mennyibe kerül.
Errefelé találhatsz infókat. -
haxoror #12327 Csomószor volt már itt szó erről a problémáról de már nem emlékszem a megoldásra :( -
#12326 És ezeket mennyiért lehet beszerezni? Milyen lényeges újítások vannak benne? Nincs valami readme lista legalább? -
csububoy #12325 Valaki kérem segítsen nekem!Elindítom a játékot és a menü képernyő alatt látszik egy két villanásnyi időre az asztal,de álladóan!Plusz a kurzor és a menük amire kattintok megmarad.Így nem is látom már a második harmadik menüt Mert eltakarják egymást!Nem tudtok erre vmi gyógymódot?A videókarimnak elvileg bírnia kellene...:S Kérlek segítsetek! -
haxoror #12324 RTR: Platinum Edition 1.9 (For RTW 1.5 or BI 1.6)
Kell hozzá a Barbarian Invasion is. -
#12323 Hali. Rég nem játszottam a játékkal. Az lenne a kérdésem, hogy milyen Realism MOD most az aktuális éppen? Van benne szenátus? Kell hozzá az alapjátékon kívűl bármi, hogy lehessen használni? -
#12322 Thx! A mód már megvan, próbáltam is feltenni a leírás alapján, de valahogy nem akar elindulni, hibaüzenettel kidob az asztalra:S
Véletlenül nem kell hozzá még valami az 1.5-ös patch-en kívül? Esetleg valamelyik kiegészítő?
-
gaben9000 #12321 Üdv mindenkinek..... Régen volt egy problémám: Nem volt meg a Rome Total War játékhoz az eredeti kódom.... Telepítésnél ugyan nem kéri de ha interneten keresztül szerettem volna játszani akkor már kérte....
Nos szerencsére ez a probléma BÁRKI SZÁMÁRA LEGYŐZHETŐ :).... Egy picit utánnatútram a neten (meg az egyik haverom is segített.... :D
Nos... Azt tudnunk kell, hogy a LAN játékhoz nem kér kódot a játék.... De mi van akkor ha az akivel LAN-ozni akazunk sok kilóméter távolsára van tőlünk..... (persze valószínű hülye lenne elhozni a gépt /még akkor is ha az laptop/ máshoz teszem azt este fürdés után csak azért hogy Rómozzon valakivel).....
Nade itt a megoldás.... Van egy "Hamachi" vevű program ami interneten keresztül LAN hálózatot hoz létre.... :D Az egész telepítője kb 1 megabájtos.... A telepítés pedig tök egyszerű... szinte hozzá sem kell nyúlni...
Naszóval:
1. feltelepítjük a segédprogit (fontos hogy mind a két /vagy több/ gépen fenn legyen) /egyszerre akár többen is összekapcsolódhatnak/
2. elindítjuk mind a két gépen, megadjuk a felhasználónevünket....
3. ezt a felhasználónevet a másik gépen lévő programmal megkerestetjük... majd csatlakoztatjuk a két gépet....
Lehet, hogy ez így bonyolultan hangzik.... pedig sima ügy..... Ezek után Elindítjuk a Rómit és a LAN-ra kattintunk..... Ha a két gépet összeköti a kis segédprogi akkor a játék is érzi a helyi hálózatot.... Ezek után már kód és gond nélkül harcolhatunk.....
Ha valaki ki akarja próbálni akkor innen letöltheti a magyar nyelvű progit: http://download.chip.eu/hu/Hamachi-1.0.2.1_123914.html
Az oldalon még egy kis leírást is találsz....
(természetesem ez a kis segédprogram sajna nem indenyes..... de ezt mindenki úgy oldja meg ahogy akarja :D ) -
Yag #12320 Roma Surrectum - 1 -
Yag #12319 Roma Surrectum - 1
Roma Surrectum - 2 -
Yag #12318 Nagyobb létszámú seregekkel a Roma Surrectum modban tudsz játszani. De előre szólok. Izmos gép kell hozzá mert ha sok katona van akkor megszaggatja a game.
Ott is csak akkor ha telepítésnél a 0 kör egységképzésre állítod.
Nálam már volt olyan hogy 7868 római állt ki 8083 macedon katona ennen egy csatában ... )
Vagy 4000 - 10.000 ellen. Ez így potom 15951 katona egy csatában. Persze nem egyszerre hanem szép sorjában :) Da a vége megfutott és már be se jött a csatamezőre így nem tudtam kárt tenni bennük.
Mivel az utánpótláokat is bele kell csata kezdésnél számolni,mert ha odaérnek akkor be is masíroznak a pályára :)
-
#12317 buta voltam, közben rájöttem, hogy róma elfoglalása a végcél.
és hogy denarius a fizetőeszköz itten -
#12316 két kérdés:
- ha elfoglalom az urbs-t, abból mi hasznom származik (adón és más egyéb bevételen kívül)?
- ha egy városom tartósan teszem azt -500 sestertius-t (asszem ez a játékban a pénz) vesz el és legnagyobb az adó, akkor hogy javítsam fel a gazdaságát?
köszi előre is^^ -
#12315 Sőt, azt hiszem, a népszerűségednek is meg kell ütnie egy minimumot a nép(!) körében, hogy háborúzz. Ami logikus is, mert társadalmi bázis nélkül nincs polgárháború. -
gaben9000 #12314 Gondolom Te is valameik római családdal kezdtél..... Azért nem engedi megtámadni mert nég nem vagy elég erős hozzá (amúgy meg ha megtámadod Rómát akkor a másik két család is ellened fordul).... Ahhoz, hogy megtámadd meg kell szerezni egy bizonyos számú provinciát.... -
richard45 #12313 Az a gond hogy nem tudom megtámadni rómát mivel nem engedi a gép
ki jönn egy ablak amin rajta van hogy: Attack Ally? és a pipa szürke csak az x van -
#12312 Üdv!
Egy olyan mod kellene, amellyel nagyobb létszámú seregem is lehet, ugye alapból huge beállítás a legnagyobb...Szóval van olyan mod amivel akár 10000-es seregem is lehet...bár ekkorára nincs szükségem, meg a gép sem bírná, de jóljönne valami...
Előre is kösz! -
Torta #12311 Köszi, azt tudom, hogy másik csatára már ok, csak azt hittem fel lehet tölteni valahogy csata közben a készletet :)
Olvastam egy két egységnél, hogy utászkodni képesek, ez mit jelentene? -
gaben9000 #12310 Szerintem nem nagy cucc Róma ellen menni.... Én már vagy 8 szor elfoglaltam az egész térképet... És ebből legalább 3 szor "Very Hard"-ra állítottam a térképet meg a csatát is.... Én mondjuk mindíg a Julius családdal kezdek... De amúgy akkor érdemes szerintem Rómát megtámadni amikor már Róma azt kéri kőlem, hogy legyen a családvezetőm öngyilkos... Akkor aztán neki lehet esni...
Volt, hogy azt megcsináltam, hogy kiirtottam a másik két házat is szinte teljesen... Róma melletti legközelebbi egy-egy területüket meg meghagytam.... (persze Rómár sem foglaltam el)...... Ezt a három területet körülvettem egy csomó hatalmas sereggel.... És egy idő után egymáselen fordultak.... Csak lestem amikor láttam, hogy a másik két római ház hadatüzen egymásnak.....
Olyan hülyeséget is csináltam amikor már a többi háznak esélye sem volt ellenem, hogy addig ostromoltam Rómát amíg az a PROTEKTORÁTUSOM nem lett....
Sőtt egyszer amikor már Róma az enyém volt már az utolsó Brit falut foglaltam el. De nem jött az üzenet, hogy a Britek kihaltak... "mondom mivan??".... Egyszercsak látom, hogy jön egy üzenet, hogy az egyik városomat megvettét......... Megnézem: és Rómát megvették tőlem a Britek..... Hátmondom.... "aszt a szégyent".....
Szóval vannak benne extrém dolgok.... De szerintem ez a játék megunhatatlan.... -
#12309 + pénzügyben hatalmas érvágás! ezért másfelé is kell hódítanód+magas adó kell,hogy a kiesést vissza tudd hozni. -
Yag #12308 Jaja .. rómát pretoriánusok védik. Ráadásul ha Julius családdal vagy akkor az elején a másik két családdal is szövid van. Ha megtámadod rómát akkor egyszerre három frakcióval rúgod össze a port. Ráadásul a három legerősebbel. Kitagadnak elkárhoznak és onnantól kezdve kapaszkodhatsz.
Minden addigi római kereskedelmi kapcsolatod megszakad és a bevételeid lecsökkennek. Ha csak nincsenek extra területeid amikkel ezt a kiesést tudod kompebzálni, esélyd nincs onnan győzni. -
#12307 megtámadhatod,de akkor szövetségesedet támadod.én csak akkor támadtam meg rómát,mikor a gallokkal voltam,de hidd el neki(Rómának) nagyon-nagyon-nagyon dúrva serege van,amit két támadás között a felére szervez újjá secperc alatt. -
richard45 #12306 Szevasztok
Lenne egy kérdésem: Mikor lehet megtámadni Rómát?
Mert amikor meg akarom támadni ki jönn egy ablak amin az van hogy Attack Ally? és a pipa szürke.
Pedig erős hadseregem van.