13587
  • Wreck86
    "majd megtudod hogy miért" ajjaj ;) ez a Themisky új falu,vagy alap rtw-ban is van? Mert nem emléxem rá:(
  • haxoror
    Ha Themiskyrára gondolsz azt nyugatról tudod elérni, elég hosszú az út és nagy csapatot vigyél, majd megtudod hogy miért

A magyarítás általában nem működik a nagyobb modokkal együtt.
  • matthias92
    egy csata végeredménye

induló seregem: 1100 fő... seregem megölt 500nál picivel több katonát, és 1000 katonám maradt... az ellenfél 600 katonájából 30 élte túl...
  • matthias92
    annyi a hiba benne hogy magyarosítással unknown text vagy valami ilyesmit ír ki a gép...
    a hunoknál a könnyűlovasság nagyon ütős szerintem... én az elején azokat kezdtem már el gyártani és harcolni. Szinte azonnal megtámadtam Thrákiát, utána meg az örményeket, meg a lázadókat foglalgatom... -.-
    Viszont nemtom, hogy az északon lévő lázadó falut hogy tudnám bevenni, mert nem tom megközelíteni sehogy sem :S
  • haxoror
    The Hun Invasion Mod

Jó régi mod, amikor készült még nem lehetett tudni hogy lesz majd egy kieg amiben majd a hunok gyárilag is játszhatóak lesznek.
  • Wreck86
    én csak hallottam róla,jó? nincs hiba benne?
  • royaltom
    Jaja. Úgyhívják, hogy Barbarian invasion, és hivatalos kiegészítő! :-)
    De most komolyan, melyik hülye csinál ilyen modot, amikor az egész kiegészítő erről szól?
  • matthias92
    ismeri - ill. használja - innen valaki a The hun invasion modot???
  • matthias92
    jaaa kössze :)
  • Wreck86
    amikor megnoymod hoyg end round,végigmegy az egységeken a többi népen.utána bal oldalt lesznek kis képek(építették,meghalt...stb) ott ki lesz írva hogy kik fertőződtek meg (iylen lángoló épület ikon).nagyítóra mész(bal alul) és odatesz,ahol járvány van,megnézed kiknek a nevei voltak felsorolva(betegek) és azokon kívül kihozol mindenkit a város mellé.nekem pl volt hogy 2 kémem és 1 diplomatám volt fertőzve,ők maradtak benn,a töbit kihoztam és 4-5 kör után meggyógyultak,ugyanis ők nem halnak bele:):)
  • matthias92
    azt hogy? :D
  • Wreck86
    karantén?betegség van? hát próbáld kiszűrni,hogy ki a beteg,s azt hagyd ott,előbb utóbb meggyógyul,a nem betegeket vidd ki a városból sztem.
  • matthias92
    sziasztok! nekem oan gondom lenne, hogy elfoglaltam a hunokkal a makedónoktól thesszalonikát (Hun invázió vagy milyen mod van fent).. és nemtom hogy kell karanténbe helyezni thesszát. Elmondaná valaki? -.-
    Előre is köszi
    matthias92
  • Wreck86
    torrentel mi baj? amúgy nézem 4990Ft-ért lehet megvenni.
  • HUmanHunter
    hát csak nem tudok más helyet[torrent nem] ahonnan le lehetne szedni:S
  • Wreck86
    hunter:valszeg rosszul lett image-elve,ha ilyen img fáljben szeded le.amúgy meg egyszerűen rakták rosszul fel oda,ahonnan leszedted.a Battle OF Ansuculum/map.wtf izé az egy térkép lenne,hibás a fájl.újra le kéne szedned az egyes cd-t egy (reméljük) jobb helyről.
  • HUmanHunter
    hi all!
    leszedtem már az alap játékot, de telepítés közben kiír ez hibaüzenetet:Error reading Battle OF Ansuculum/map.wtf van itt ismét és mégse, ha az ismétre megyek, akkor a csík végigmegy de nem vált tovább [ez a hiba az első cdn van] valaki megtudná mondani mi a gond?
    thx
  • Wreck86
    uh,bocsi,ez lamma volt tőlem:)
  • Grrrrrrr
    Ott van az aláírásomban a linkje.
  • Wreck86
    A "a Julius krónika" mit takar? Mindig meg akartam kérdezni,hogy mi ez?
  • Grrrrrrr
    Túl erős vagy.

Uraim, a Julius krónika befejeződött, lezárása az oldalán megtalálható.
  • Wreck86
    Tanulság: a germánokkal vigyázni kell :P apropó a suicide demand a szenátustól miért kapom? a vezető emberkét a családomnak öngyilkolni kell:(
  • mzprox
    Hello!
    Lenne egy kérdésem: a minap a haverommal együtt telepítettük az RTW alapjátékot, beüzemeltük a hamachit és valamiért nem tudunk multiban játszani. A hamachis kapcsolat más játékokban rendben van. a játékverziónk megegyezik.. tippem sincs miért nem látjuk egymást a játékban.
    Valami help?
    Thx.
  • Montanosz
    http://twonline.jatekok.hu/index.php
    http://www.twcenter.net/
  • Grrrrrrr
    Itt nézted már? http://tw-online.jatekok.hu
  • riicsii
    a gamecopyworld-ön nem találtam semmit a Rome Total War-hoz valaki nem tud valami másik oldalt?
  • tttttom
    ja rendben köszi :)
  • haxoror
    Hülyeséget írtam szal:

options -> video -> advanced -> unit size -> huge

De új hadjáratot kell indítanod miután ezt megváltoztatod.
  • haxoror
    options -> unit detail -> huge

De ezt a hadjárat elején kell beállítanod, menet közben már nem lehet.
  • tttttom
    Na jó télleg már csak 1 utcsó segitséget kérek oszt soha többet nem zavarok senkit ezzel. :D

Az a bajom,hogy a csatatérnél,hogy tom azt beállitani,hogy a csapataim+az ellenségé is 80-120tagu létszám felett legyenek?Vagyis ilyen 200-300fős csoportokat szeretnk vezetni egy csatába.Vagyis így 20x300 vagy 120-as csoportok.Mert az optionsba nincsen erről semmi info,hogy tudnám azt beállitani. :(
  • toysoldier
    Hali

van ez a kód h process_cq [városnév], olvastam sok helyen h van ilyen kód a katonákra is (process_rq) de ez nem működik. valaki meg tudná mondani h mi a helyes kód vagy h mit kell csinálni h működjön?

előre is köszi
  • Montanosz
    tom, még mindig gamecopyworld
  • tttttom
    Mert megint kiirja azt a rohadt cd kérő üzenetét
  • tttttom
    Hello valaki megadná egy ilyen fájlnak a linkjét a Rome:TW-hez?

Rome: Total War v1.2 [ENGLISH] No-CD/Fixed EXE

Mert telepitetem az 1.2 patchot mert bugos volt nálam a rome:TW és nem tok vele igy játszani.:(
  • tttttom
    ja értem :)
  • Montanosz
    azt is megtalálod ott, daemon ba kell be mountolni (virtuális cd meghajtó)aztán elindítani a sd4hide progit(az is letölthető onnan) ez elrajti a meghajtót(mintha lehúznád a csatit)
  • tttttom
    Na jó mégegy utcsó segitséget még igényelnék.Az a gond letöltöttem ezt a image fájlt elolvastam a readme-t és azt irja valami Deamon v. Alcohol 120%-al kell mountolni vagy mi a fene.És most le kell töltenem azokat is?Mert azt a 2 fájlt meg még hova másoljam ki amitt letöltöttem?
  • tttttom
    köszi ;)
  • Montanosz
    Rome: Total War [ENGLISH/GERMAN] No-CD/Fixed Image
    http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_rome_total_war.shtml
  • tttttom
    Mert keresem már vagy 1 órája ott de nincs fenn hiába irom be abba a szar keresőbe nem talál semmit.