13587
  • tudatalan
    Megvan az a lövedéket jelzi menyi van még.
  • tudatalan
    Egy kérdés az RTR PE-nél néha megjelenik a katonák lapja alján egy kék csík némeiknél hoszabb némeiknél rövidebb. Az mit jelez?
  • tudatalan
    ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ aha bocsi téleg.
  • Grrrrrrr
    1.1-re felmegy az 1.2. Az 1.2-re nem megy fel az 1.3. Az 1.3-at kell szűz 1.0-ra rakni.
  • tudatalan
    ÁÁ nem jo de mind1. Akkor játszok angolul. Csak nehéz lesz kiismerni megint annak a sok uj cuccnak a tulajdonságát de ettöl király aki tudja ajánlom neki töltse le ö is az RTR PE-t. Tényleg realisztikus!!
    Köszi mindent!
  • tudatalan
    Eddig is köszönöm segítségeiteket! Anyi maradt hogy a magyarítása az RTR 6.0-nak jo az RTR PE-re is? Köszi
  • tudatalan
    Sikerült imádom ezt a modot köszönöm nektek a segítséget.
  • tudatalan
    Ez király szuper megyek és csinálom köszi szépen jo agy nagyon!
  • haxoror
    Ja és a mini-image előtt NEM szabad krekkelni a játékot.
  • haxoror
    Installing RTW and RTR Platinum step by step(lots of details)
  • tudatalan
    és a mininImage-t mountlom azzal indul is crack nélkül?vagy patch-eljem tovább ha RTR PE-t akarok?
  • tudatalan
    Ne is crackeljek? Picit hülyén hangzik de téleg nem tudom.
    Felrakom a simát arra az 1.2-t arra a RTR-t?
  • tudatalan
    Jaj tényleg amugy az 1.1re azt hiszem az 1.2 nem megy fel .Ugy tom a szüzre rakod az 1.2-t arra az 1.3-t és 1.5 ha maxira akarod felnyomni.
  • hzsolt
    mini image a te barátod.
  • tudatalan
    Valaki válaszolt !!! Szuper meg tudja valaki mondani hogyan?
    Addig tuti hogy felrakom az alapjátékot arra az 1.2-t. Láttam angol forumokon hogy csak 1.2re megy fel az RTR de ez nem jön igy ösze mert 1.2 n nem indul el a játék (nem adtk hozzá crk-t).Akkor mégis hogyan lehet megoldani???????
  • hzsolt
    lehet.
  • tudatalan
    Egyáltalán lehet RTR féleségekkel játszani tört játékon?
  • tudatalan
    Segitséget kérek töletek van egy "hajlott játékom" és hogy tudnék vele RTR-t játszani ?Azért nem irom le a részleteket mert már mindet kiprobáltam már (nem viccelek).egy hétig probálgattam. Kérlek titeket segítsetet!
    Köszönöm mindenkinek aki ezt elolvassa
  • Tom Polsky
    Heló, lenne egy idegesítő problémám a telepítéssel kapcsolatban és remélem ti tudtok valamien megoldást rá.

Az lenne hogy feltettem az alap játékot ---> nem volt gond, elindult
    Feltettem utána az 1.1; 1.2-es patchet ---> itt se volt gond, elindult
    Feltettem a RTR 6-ot, utána 6.2-öt ---> ez már nem indult el.

Ez még nem is lenne az igazi baj, de jó lenne tudni hogy miért nem indult el.

Letöröltem az egészet. feltettem újból az alapot, 1.1-et de már az 1.2-esnél megakad és azt nem engedi. Lassan idegbeteg leszek hogy mi a francért nem engedi feltenni. újra letöröltem, regisztrációs adatbázisban is kitöröltem a romaval kapcsolatos dolgokat. Aztán megint feltettem, de ugyan az. :( Pedig a görögökkel egy jót akarok játszani.

Tehát remélem tudtok segiteni hogy mi lehet a probléma az 1.2-essel.
    Előre is köszi.
  • Suffering
    Hello! Fleraktam aaz 1.5-ös patchet és amikor elinditom a lan játékot akkor kilép a játékbol és kiirja a windowsh ogy a rome total war müködése leállt. 1.0-nál még nem volt iylen gond. vki help.
  • Wreck86
    hm a minden néppel való játszás "modnak" neveztetik,közben magamtól is átcopiztam pár sort:D
  • Wreck86
    utánaolvastam,le kell szednem 1.3-at,utána 1.5 öt és 1.5 crack.a magyarítást azt mikor kell feltenni?
  • Wreck86
    hm.. ezt nem tudtam? miért nehéz?
  • bgabor
    Nem. Az 1.5ös patchet azért érdemes feltenni, mert rengeteg területen javítja a játékot, de az eddig sem játszható népeket nem teszi játszhatóvá. Emellett a kiválló minőségű magyarítás is 1.5ös patchhez van megcsinálva.
    A nem játható népek mellesleg egy egyszerű beállítással játhatóvá tehetők. Mindenesetre elmondanám, hogy azok a népek nem véletlenül nem játhatók. Numidiával, Thrákiával irdatlanul nehéz játszani.
  • Wreck86
    hahó!
    nekem az alap rtw-van fenn+alapcrack,és így jáccom,minden ok,csak annyi lenne a kérdésem,hogy az 1.5 patchel az össze nép játszható?Mert nost van kb 8 nép akivel játszhatok,pedig ezeken kívül is győztem már le népet,azzal mégse tudok jáccani pl numidia
    köszi
  • bgabor
    Az időlimit természetesen kikapcsolható. Amikor nagy hadjáratot indítasz, vagy egy ilyen opció a nehéségi fokozat állításánál, hogy
    "nincs csata időhatár" azt kell bejelölni.
    A már elindított hadjáratokban is bármikor ki lehet kapcsolni, a stratégiai képernyőn egyszerűen ESC-et nyomsz, és a menüben játék beállításai/ nincs időhatár a csatákban.

Mellesleg feltétlenül rakd fel hozzá a magyarítást, sokat dob a játékélményen.
  • Bucser
    Ok.
  • giorgione
    Köszi Bucser! Meg mindenkinek aki a segítségemre volt! Sikerült a dolog és rögtön az elején az1.5-ös verziónak ki lehet kapcsolni az időlimitet! Nagyon király! Még egyszer köszönöm!
  • giorgione
    Kösz, megpróbálom. Bár én eddig a keresővel tapogatóztam, azzal meg semmi, de ha te mondod elhiszem. Ha így megtalálom imába foglalom a neved. Sajna nem vagyok valami nagy számítógépguru, ezért ez a nagy értetlenkedés.
  • Bucser
    Az R betűt ismered és tudod, hogy hol van az ABC-ben? Ha igen akkor próbáld meg a game index felirat körül keresni.

Bár a "nem találom ott ssem" mondatot benyomni könyebb... Ezt elismerem.
  • giorgione
    Köszi a tanácsot. Olvastam már lejebb is, de én annyira pancser vagyok, hogy ott sem találom!
  • haxoror
    www.gamecopyworld.com
  • giorgione
    Köszi az infót! Lenne még egy kérdés3em. Crackelt verzióm van. Megvannak hozzá a patch-ek, de ha felrakom őket, akkor cd-t kér. Adjatok tippet, az 1.3, 1.5-ös patch-ez hol találok cracket! Előre is köszi!
  • haxoror
    escape és game options ha jól emlékszem, én még a kampány elején kikapcsolom

Ja és asszem ez a lehetőség csak a patchelt játékban van meg, az alapban nem
  • Wreck86
    áss,az gyorsabb:)
  • Admiral
    Mondjuk ez az időlimit olyankor szokott érdekes lenni, mikor egy nagyváros ostromára, 2 fullos sereg egymással szemben, ad 11 percet...
    Csak mire a siege towerek odaérnek, az vagy 3 perc... (ergo, Mission Impossible.) Elég nonszensz, és irreális is
  • Wreck86
    nem lehet sztem,ez a lényeg,vagy megnyered annyi idő alatt,vagy vége.
  • giorgione
    Sziasztok! Most kezdtem el játszani az RTW-vel. Valaki árulja el, hogyan lehet az időlimitet kikapcsolni a battle map-on. Teljesen megöli a játékot, nem tudok egy értelmes stratégiát alkalmazni miatta! Köszi!
  • tttttom
    mert bugos az rtw-m és azért kénne :(
  • tttttom
    nekem csak sima rtw-m van :(