13587
-
haxoror #12425 Rakd fel a patchet. -
HNorbert #12424 Köszi! Már leszedtem és fel is tettem, majd a kis variánsokat is meglesem egyelőre boldogulok ezzel is. Elég szokatlan lassabb a terjeszkedés a több város miatt amiket el kell foglalni meg mintha az AI jobb lenne kampányban. Csatában azért esélyük sincs :-D. Majd dobok fel képeket csak félek, hogy megfagy mert lessú. -
Yag #12423 Mehet rá az 1.5 és arra az RTR
Az RTR ben az 1.9 pach az aktuális. Olvass utána, mert vannak ennek a modnak is variánsai amik részben vagy egészben az RTR-re épülnek :) -
#12422 Sziasztok!
Miért van az,hogy a görögökkel mikor megnyerem a kis kampányt,akkor feldob egy olyan abalakot,hogy a görög nép mindenhova eljutott,mindenhol vanna kerői... ezt csak OK-zni tudom,és kilép a menübe,tehát miért nem lehet a görögökkel folytatni?
Talán mert nincs más oylan nép,aki megállíthatna a program szerint? -
HNorbert #12421 Helló!
Nagyon jókat játszodtam.:-) A legemlékezetesebb az volt amikor 2500 gallt öltem meg 12 ember veszteséggel egy hídnál a julius csálddal. Ott felfezedztem egy furcsaságot: A megfutamodó katonák a szélrózsa minden irányába futnak le a hídról a vízbe és egy idő után a maradék akik fenn vannak a hídon mint egy parancsszóra elfekszenek.
Ne mindegy azért írok, mert fel szeretném tenni valamelyik RTR-t az újabbak közül. Azokhoz 1.5 patch kell úgy tudom, de ha fent van az 1.1 akkor mehet rá simán az 1.5 vagy újra kell telepíteni?
Előre is kösz.
Realtibi!
Ha gondolod elküldöm neked e-mailben a file-t csak add meg a címed.
Csak nem írkáltál beléjük?:-D Én is azt csináltam most elintéztem, hogy a római családokkal a large town szintű épületek ontsák a legmodernebb egységeket. Elég érdekes, de a terjeszkedés gyorsabb, főleg mert a skorpiók jók a phalanxok ellen.
Jó játékot mindenkinek! -
#12420 túl hosszú,nemlehet bemásolni.mi kéne belőle a népek? -
#12419 jah, igazad van wreck -
Realtibi #12418 valaki bemásolná nekem az eredeti desr start file tartalmát??
elöre is köszönöm -
#12417 nehéz a gallokkal összetartani a birodalmat:( sok helyen lázadoznak+van hogy népfelkelés,s az nem jó:( -
#12416 áh,d euncsi,mert mindig jeleni kemg újabb egység,pénzed (-)ba megy mindig:D+max 2-3 erős egységet tudsz összerakni gyorsan:D -
#12415 basszus legjobb télleg a lázadókkal lenni :D :D :D
azé vannak kajak jó csatáim, pl. germániát elkezdtem feldúlni xD -
#12414 pl. szenátusnál a szenátus menüre nem xabad kattolni xD -
#12413 bugos? mondjuk nem játszottam még velük,de ez mit takar? -
Grrrrrrr #12412 Ja... Pl. ha a várost akarod 3d-ben megnézni. -
haxoror #12411 A lázadók és a szenátus bugos ha hadjáratban játszol velük -
#12410 ahogy haxoror leírta,én csak őket tettem anno át a playable-be(slave) -
#12409 hogyan tudsz lázadókkal lenni? :| -
#12408 wow,lázadókkal legjobb lenni:D -
#12407 hmm köszi mindkettőtöknek
kipróbálom -
haxoror #12406 Nem, van pár nép akikkel csak akkor játszhatsz ha átírsz egy fájlt, a Macedon is ilyen.
Rome - Total War\Data\world\maps\campaign\imperial_campaign\descr_strat.txt
Az elején kell ilyenre átírni:
; Custom campaign script generated by Romans Campaign Map Editor
campaign imperial_campaign
playable
romans_julii
romans_brutii
romans_scipii
egypt
seleucid
carthage
parthia
gauls
germans
britons
greek_cities
macedon
pontus
armenia
dacia
numidia
scythia
spain
thrace
end
unlockable
slave
romans_senate
end
nonplayable
end
-
Grrrrrrr #12405 nem lesz mindegyik nép játszható. A makedón asszem nem. De van egy minden nép játszható mOd, azt érdemes rátenni. Semmit nem változztat, csak azt, hoyg lehet akár a dákokkal is játszani. És amikor a Dacia harciszekerek végigszántják Európát...Itt keresd -
#12404 játszogattam egy kicsit magam által összerakott csapatokkal :)
jó kis menet volt ez. legnehezebb szint, mondjuk ez nem tudom miben befolyásolja a mi-t.
egyébként most, hogy végigjátszottam a játékot, tudok majd valamikor a makedónokkal is hadjáratot kezdeni? mert most, hogy a rómaiakkal nyertem, ők még nincsenek benne.
tehát: ha megnyerem megint a játékot mondjuk a görögökkel, jön a többi nép is, vagy nem? :) -
#12403 nem vmi sok, egyébként kb 30-40.000 jött be egy körbven.
azért nem sok, mert folyamatosan vesztegettem a Brutus-ház seregeit.. :) -
#12402 elfelejtettem említeni,hogy Gall vagyok,amúgy köszi:) -
Grrrrrrr #12401 tipp -
#12400 bocsi:D csak Spain-nek írja.
egy kérdés: több pénzt a kereskedelmen kívül,hogyan tudok összehozni?(tudom város elfoglalás,de máshogy?) -
Grrrrrrr #12399 Kik? spanyolok? ibérek nem? :) -
#12398 gallokkal nehéz még mindig.először kereskedtem,aztán bumm:megtámadnak a germánok,spanyolok,a piros és zöld római ház:)
ebből spanyol és piros legyőzve,germánokkal próbálok békét kötni,de nem megy:(
közel vagyok Rómához,de egyenlőre várok vele.Még erősödöm. -
HNorbert #12397 Az nem is sok pénz:-D. Én egyszer 3 milliónál többet gyűjtöttem a Brutii családdal, onnantól meg senki és semmi sem akadály. -
#12396 wow! hogy lett olyan sok pénzed? -
#12395 Numídiaiakkal és Egyiptommal mi lesz?:) -
#12394 jujujuj :DD
első játszma amit végigjátszottam. szerintem folytatni fogom, hagyom a SPQR-t, elfoglalom a térképet :)
jó ez a játék -
olyan nagy a harci kedvük a spanyoloknak:) -
haxoror #12392 Nekem ilyet akkor csinált ha elfelejtettem patchelni. -
#12391 na elindulok megint a gallokkal,s a cél Róma:) ha tudok csinálok róla videót:) -
pikk001 #12390 A magyarosítás nélkül is megpróbáltam ugyanaz a kiírás csak angolul.(kérlek válassz a listából)
A magyarosítást a http://twonline.jatekok.hu/index.php ről szedtem le. -
#12389 A jó magyarosítást töltötted le?
Szedd le innen: http://timurlenk.tvn.hu/
-
pikk001 #12388 Halló!
Lenne egy kérdésem! Most vásároltam meg a Rome Toal War Gold editiont feltelepítettem rendesen ahogy kell + magyarosítás. Elindítom a barbarian invasiont de nem tudok sem hadjáratot kezdeni (kiírja hogy válasszak valami listából) sem pedig tetszőleges csatát (ott kilép a főmenübe). Viszont az alap Rome megy. Ha valaki tud ezügyben segíteni azt megköszönném
-
Grrrrrrr #12387 És az őrült építők módot felejtsd el. Élvezd ki a játékot. -
A tumi #12386 Köszi a segítséget.Inkább újrakezdtem a hadjáratot mert kinyírtak volna a Thrakok meg a Görögök.Most Scipioval játszok,de már okosabban irányítom a városokat.
:)