13587
-
tttttom #12065 Nem találom azt a image fájlt a gamecopyn :( -
#12064 image fájlt tölsd le a gamecopyrol ne a cracket -
tttttom #12063 Valaki elmondaná nekem hogy crackeljem az R:TW-t mert nekem írott verziom van és nekem nem futt és azt nem tom hogy kell crackelni az R:TW-t -
#12062 akinél megy a metro&naval 2.0 mod az megadná a helyes telepítés útmutatóját?
feltettem a 1.3 és 1.5 patch-et és rá a rtr platinum 1.9-et és aztán a metro&naval mod-ot de mindenféle hibaüzenettel leáll indulás közben.
szóval help! -
#12061 1.5 crack-el? -
#12060 Heló!
A RTW Platinummal játszott e már valaki? Ha igen segíthetne a telepítésben. Én így követem el. Szűz RTW-re 1.2 1.3 1.5 peccsek (ahogy az a Platinum noteszében leíratott) aztán rá a Platinum. Ha meg elindítom a menü bejön kiválasztom a népet, next gomb aztán kiugrik a desktopra. Mit baxok el? -
RTW #12059 Hello! Szoktatok multiplayer módban játszani? Ha igen,akkor esetleg milyen programmal és mi módon?
-
ezeradam #12058 nem lesz rome 2? -
RTW #12057 legalább egy 6600 GT -
gyikka #12056 mekkora a legkissebb videokártya amin a róma fut max grafikán?? -
#12055 Elnézést kérek, hülye öcsém garázdálkodott :S -
#12054 jooo vagy gyuri12 -
#12053 mibalyodvvan? -
Prank #12052 agyilag rendben vagy-e? -
#12051 hi
-
#12050 hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahhahahaha
-
Boldika #12049 Helló!
Egykis segítség kéne, Nekem megvan a Barbarion Invasion csak amikor felteszem nem indul el, és még a rendes Rome-Total War-t is elcseszi, mit tegyek? Letöltsek valamilyen patch-et?
Előre is kösz! És bocs hogyha már volt a kérdés
-
#12048 Hy!
Ma újra felraktam a játékot és hozzá letöltöttem az 1.3-as patch-et meg a minden nép játszható modot. Amikor elkezdenék játszani, akkor kidob az asztalra. Mi lehet a gond? a patch a rossz? (eredeti a játék)
előre is köszi -
Grrrrrrr #12047 Üdv!
Ismét frissült a krónika.
-
cohors #12046 Szevasz Yag!
Letöltöttem a RTR Platinum v1.6 Full Inl.zip-t, működik, tettszik ez a mód. A kérdésem az lenne, hogy a RTR Platinum v1.7b Patch (68 MB), RTR Candelarius' Extended Realism Mod v1.7 pach (26 MB) és a RTR Promethean Legion Pack Extended Realism Mod (16 MB)-okat milyen sorrendben másoljam rá. Fognak-e működni így a régi mentések, vagy talán elölről kell kezdenem, milyen újjításokat tartalmaznak, érdemes-e feltenni őket? Előre is köszi... -
prisoner #12045 legionárius lovas uraim.mindent eldönt.gyalogos csak várostromhoz kell
-
ÜbErBaKkEr #12044 Ave!
Multiban (Customise Battle) játszanék valakivel a hétvégén (szombaton). RTW Gold edition van meg (esetleg letölthetek addig még modot v patchet). -
gyuri12 #12043 most vertem el 290 spártai hoplitával kb 4600 ellent:)
egy híd a segítségemre volt... a végén már csak 35 katonám volt,azzal rohantam le a maradékot. -
Grrrrrrr #12042 De régen jártam erre. Szóval frissült a Julius krónika Nem lett túl nagy frissítés, de csak azért, mert új részt akarok kezdeni.
-
bgabor #12041 Pogény családtagokat hogyan lehetne keresténnyé tenni? Frankokkal vagyok, és már a népeség 90 százaléka keresztény, de a családtagok mind pogányok maradtak! Mi erre a megoldás? -
#12040 Crackeltem is, el is indul bejön az első kép aztán kilép. -
obe #12039 azt már a kampány elején ki kell kapcsolni, ha nem tetted mag akkor lehet szépen előről kezdeni -
#12038 crack-elted is? -
#12037 Ja és a játékom tört, akkor milyen patchet és mod-ot rakjak fel?
-
#12036 Feltelepítettem a RTW-hoz az 1.2-es patchet és nem indul a játék.Mi lehet a baj? -
#12035 Hali, valaki meg tudná mindani, hogy a csatákban hogy kell kikapcsolni az időt? -
Asztallába #12034 Hát ja ha tul nehéz az a baj ha tul könnyü akkor meg az! :)
Egyébk teljesen igazad van. Nehéz a gamekészítők élete :) Nah megy az RTR nagyon komoly imádom hogy ilyen sok város van!!! Télleg nagyon jo a játék ez még biztosan hosszú időre le fog kötni! Még 1x köszi a korábbi segítséget! -
Yag #12033 Megértem amit mondasz és ez az alapjátékra elég jellemző volt.
Ezért húzd le a MODokat és próbálgasd ki.
Elég gyakorlott Romásnak számítok pár száz csatát már lenyomtam de pl. a LEGION III ban elég jó a stratégiai terjeszkedése a Galloknak, brutál képzi az egységeit és Upgradeli is rendesen. 1. Alig lehetett terjeszkedni mert állandóan betámadtak,
2. Nagy volt az utánpótlása ellenben nekem midnen natonámat ki kellett számolni és a képzésüket is külön meggondolni milyen egységet hova küldök. Jah és ebben a MODban láttam előszőr, hogy szövetségben támad a Gall és Görög vagy Macedon rám mint rómaiakra. Tehát vannak modok amiben elég agresszív tud lenni az AI.
Engem mostanában az Imperatot II 1.9 pach szivatott, meg. Csatában is erős és stratégiában is. Már az elején nekem estek az Iberek és a Punok. A gazdaságot meg még ki se tudtam építeni. Ez volt hard/hard ban.
A csatákban a legjobb AI eddig szerintem az ebben az Imperator II Apocalyptoban van. Itt egyszerüen olyan magas a morálja hogy ha körbe is veszed komoly fölényt kell produkálnod hogy megfusson. Ha én támadok és bent vagyok a városban közeledve a centrum felé képes egy már megtépázott egységem megfutni .. ki a városból. Vissza lehet hívni, csak idegesítő, hogy elfut. Ehez még hozzájön az is, hogy nem mindig szemből támad. Képes a lovasságát is jól kitolni és oldalról betámadni, megkerülve a védelmedet. Vagy az is újdonság volt nekem, hogy hullámokban támadtak. Nekimegy az első sor a frontomnak és ha be akarom keríteni mert ahogy nyomul előre képes a hastatus egységet bekeríteni. Olyan mintha körbefolynák a katonák az egységemet, így viszont a morált is csökkenti és a hátbatámadottakat is hamarabb szedi le. Pluszban a támadó és védőértékek is magasak tehát elhuzódó csatákra kell számítani. Az időt ki is kapcsolom.
Tehát megtámad, körbeveszem és hátbatámad . Állandóan mozgatni kellett az egységeimet, hogy védni tudjam a bekerítőket.
A Roma Surrectumban a gazdasági rész nem túl nehéz, nagyon sok pénzt ad a rómaiaknak de ahogy olvasom más népeknek is. De ettől még nem vált húdekönnyűvé. A sok pénz kell is a sereg finanszírozásához ha betámad egy másik frakció. Ráadásul a Rebelleket két szabad népre és ezekkel vagy kieggyezel vagy ütnek mint a répát. Ha szerencséd van, akkor a Germánok is a nyakadba ugranak és máris kész a Total War. Csata csata hátán és csak pislog néha az ember hogy milyen egységet hova csoportosítson.
Más. Az alapjátéktól az elején még vártam érdekességeket, de megértettem, hogy a Creativosok csináltak egy jó kis játék alapot és aki ehez képest még akar rajta variálni tegye saját szórakozására. Ez nagy húzás volt szerintem mert rengeteg ember foglalkozik a MODok készítésével, komoly töri hátteret is olykor beletéve.
Tehát MODolj és akkor panaszkodj hogy tűl könnyű és nem kihívás. Persze soxor az se jó ha túl nehéz mert ha nincs sikerélménye az embernek akkor meg nem játszik vele és a készítőket szídja hogy nem lehet hódítani. Tehát ez a része se egyszerü. -
Asztallába #12032 Aha. Értem de sztem még van elég sok javítgatnivaló mármint most csak a barbarian inv.-ről beszélek. Bár azt mondod minden patch-bent van így is pl a kapu fölül leömlő olaj 1 másodperces időtartama elég rövidnek tűnik. Alig jön belőle valami. Egyébk már kijátszottam mindenkivel a simát és a az első kiegészítőt is. Már nagyon unom ugyhogy jo lesz végre ha haverom letölti amit irtál! Egy nagy gagyiság van sztem a játékban.
Pl vándor nép jön a kb 10.000 fős seregével te a rómaiakkal vagy és kb 600 katonád védi a baró kis falakkal védett várad. Nem akarsz a falakon harcolni és a város terén várva várod a jo kis ostromot és a végén a tér közepén végrehajtott utolsó emberig kitartó harcot!!! De mire az ellenség hatalmas csapatai haláli nyugalommal végigsétálnak a nyilakat zudító falak előtt és mire eléd érnének ha egyáltalán odaérnek addig az egyébként is röhelyesen alacsony harci moráljuk kb -1000 re csökken és egy kardcsapás után vagy még enélkül simán lekaszabolod az egymás után ballagó csapatokat! És ennyi. De még csak a szerintem igencsak eltúlzott főleg ha jól kiképzett romai légióidra sincs semmi szükség. Persze ez csak az ostrom. Nyílt csatába már picit kitartóbbak és ott azért megszorongatnának rendesen főleg ha csak az a maroknyi 600 katonád van! Nekem pl nem tetszik hogy a romaiak simán lezúznak minden más népet. néha keleten a sassanidák felülkerekednek de ez elég ritka. Vagy támogatok egy népet szövetségesként én harcolok helyette hogy az ő területei megmaradjanak hogy valaki más is legyen má azon a szar térképen de ő van mikor még az általam visszazserzett területét sem akarja elfogadni ha pénzt kinálok akkor sem! Ezt csak azért csinálom mert utálom hogy félperc alatt letakarodik mindenki a pályáról! Na meg a legnagyobb szar hogy gazdaságaikat nem fejlesztik atom nagy city és a leg gagyibb ki szar földecskét használják!! Kész!! Hihetetlen gazdaságilag kurva szar az ellenfél akár milyen módon nyomod! 2-3 várat elfoglalsz legyőzöl 3-4 nagyobb egységet és kész meghalnak végük pedig mondjuk övék a fél térkép! Talán ha nem zargatja őket senki tovább bírják! Mind1 ez van ez csak az én véleményem! :))) -
Yag #12031 Az is lehet, hogy nekik régi sima gyári RTW -jük volt. Arra még kellett 1.2 pach. Ebből is sok van. Amikor megjelebt a bótokban a Gold, abba már beletették gyárilag. Ez után jelent meg az RTW ERAS csomag, ami nem tudom itthol megjelent-e már, nekünk még tavaj meg kellett rendelni GB-böl. Ebben benne van minden eddig megjelent RTW game.
Shogun,MTW I,Viking Invasion,Rome, Alexander. 4DVD+ 1 zene cd. Ebbe is már beletettek minden pachet. 1.2-1.5-1.6
Tehát külön már nem kell ezeket se telepíteni.
Egyébként egyszerüne el tudod dönteni milyen pach van a játékodban ha bemész a beállításokba/setup/ a jobb felső sarokba írja a game hogy mi a pach. Ha 1.0 van akkor kell az 1.2 , ha 1.5 van oda írva akkor már semmit nem kell telepítened.
Így kivéded a "látatlanba tippeljük meg neked mid van a gépeden" kérdést.
Ha valami nem müxik kérdezz bátran.
Jó játékot. :))) -
Asztallába #12030 ÁÁÁ vágom!!
Köszi végre így talán tudok játszani! Egyébk nekem eddig azt mondták 1.2 patch-et kell először aztán a modot valszeg ők nem tudták hogy akkor a gold-ra az már nem kell vagy nem gondoltak a verz-ek közti különbségre. Mind1 hozzáteszem én se :) még1x köszi -
Yag #12029 Ha alap 1.5 pach alatt akarsz RTW-t játszani akkor igen. -
Yag #12028 Asztallába :
A CD-t kérheti. Add csak oda neki akkor indul. Ergó pont azért kéri mert nem írt hanem gyári CD-d van. Az írott RTW-ket Daemonnal szoktuk mountolni ezért nem kér cd-t. Nekem ERAS DVD van de ugyan úgy kéri indításnál a lemezt.
Tehát.
Ha RTR el akarsz játszani akkor javaslom - ahogy az elöttem szóló is mondta - az RTR PE vagyis RTR Platinumot használj. A teljes MOD :
Platinum v1.6 Full és 225 MB.
Az RTR PE azért jobb, mert eleve sokminden benne van. Music Addon, skinek, stb. Ráadásul upgradelték v1.6 ig amijobb mozgást és rugalmasabb játékmenetet ad.
Azt is tudnod kell, hogy már az RTR PE-nek is vannak MODjai. Amik az alap RTR összeállítást és MODot használják de játékmenetben eltérőek.
Ilyen például a Candelarius' Extended Realism Mod + Promethean Legion Pack, vagy az RTR PE - Imperator II - Apocalypto (v1.9)
Mindkét modban elég sok újítás és újdonság van az alap RTR-hez képest.
RTW - RTR Modok letöltése
RTW - RTR MODok leírásai - fórum - Help
Mivel a RTW Goldod amit alapban feltettél 1.5 és 1.6 pach van benne, (RTW és BI egyben) ezért semmi más pachet nem kell feltenni rá. Kivéve ha majd késöbb más MODokkal is akarsz játszani.
Más MODok RTW -
Roma Surrectum - 1.5pach
LEGION III - 1.9pach ( már benne van a pach a modban nem kell külön Alexander hozzá.
Mindkettő önálló MOD és az alap RTW Goldra kell rátelepíteni a saját telepítési útmutatója alapján.
Még egy utsó dolog. Nem tudom hogy mennyire vagy gyakorlott gamer RTW területén, de ha nem akkor tudnod kell, hogy az RTW modok önálló blokkot alkotnak a gépeden. Vagyis szabadon másolható és futtatható. Még a Rome - Total War mappa nevét is átnevezheted, akkor is elindul.
Tehát elvileg csak a winyódon lévő szabad hely szab határt, hogy hány RTW MOD van a gépeden egyszerre. Ebből kifolyólag célszerű még mielött elkezdesz MODolni másolatot készíteni az alap RTW Goldodról, egy külön mappába. RTW BACKUP vagy más néven Ha egy MOD elszáll, vagy rossz sorrendben telepítesz, akkor az nem indul el. Viszont elég macera újratelepíteni az egészet. Ezért szoktunk másolatot készíteni és ha gubanc van akkor a hibás Rome - Total War mappát letörölni ás újat másolni belőle hogy arra lehessen a MODot feltelepíteni. Így kikerülöd ha hibás egy MOD, hogy hazavágja a RTW telepítésedet.
Ha kérdésed akad, ne tartsd meg magadnak :))) -
#12027 Ha RTW goldod van, akkor a Rome eleve 1.5 verzijú, és arra nem jó a RTR gold! Vagy a RTR Platinum Editiont teszed fel vagy mevárod a RTR 7.0-t! -
Asztallába #12026 Sziasztok!
Jo lenne ha valaki tudna segíteni!
Megvettem a Rome total war gold-ot arra feltettem az 1.2 patch-et és arra az RTR Gold asszem 6.0 verzio és arra még a music addon-t De ezek után ha el akarom indítani kéri a CD-t. Nem értem mért mivel eredeti + az RTR is hivatalos mod. Ha valakinek van vmi jo ötlete az jo lenne!!
Köszi