13587
-
JLH Fans #6264 Nekem 3.0 realism van de az szinte ugyanaz.....és igen....SZerintem a játék lehető legnagyobb szopása.....
Kemény 3000 pénz (1 kör alatt elfogy)
3 db ultraszegény tartomány vagyis keményen negativba vagy,és minimális sereg de az még hagyjan de a numidiai gyalogos nem ér lof...t se....
Ja és persze a "birodalmad" szétszakitott,a keleti és nyugati része közt Karthágó terül el....
Akinek 3 szor annyi területe van és azok 7-8 szor gazdagabbak......
Ami az igazan fincsi hogy keleten az egyipok is kavarhatnak ha épp szar kedvük van akik ellen végképp nincs sanszod....
Flottád természetesen nincs és 2 hihetetlen gyenge egységet tudsz csak gyártani,még az alaphajot sem......MOndjuk nem is lenne pénzed rá..... -
#6263 Ma estefelé (olyan 7 körül) én is nekivágok. Nehogy már kimaradjak a jóból. Mik is a szabályok?
1.1 patch és 3.1 realism? És emp/emp, Numídia?
-
JLH Fans #6262 ANyangi gondjaim nekem is vannak - ban vagyok....De mint mondtam nem vettem be a rebellis városokat egyelőre hosszutávon ugysem elég,rövidtávon meg elviszi azt a kevés pénzt is amiből összeszedtem a sereget...
Ha Karthágo enyém akkor a 3 rebellis város+ birodalmának maradványai az egyéb 5 provinciával és a szigetekkel együtt érett gyümölcsként az ölembe hull....
Szerintem ebben van az egyetlen esély EGyiptom tul gazdag és tul erős és tul messze van...... -
JLH Fans #6261 Én ugy állok hogy eltelt 9 kör és minden katonát összevontam a karthágoi határok mentén lesz ami lesz megpróbálom megfojtani a Karthágoi birodalmat.....
Összeszedtem keleten és nyugaton is egy 1500 as sereget,megpróbálom őket Karthágo falai alatt egyesiteni......... -
#6260 -
Dankó #6259 Na hogy állsz vele, mert nekem mindíg súlyos anyagi gondjaim vannak, de gondolkoztam sokat és ha bevesszük a rebbellis városokat majd eladjuk az összes katonát talán fel lehet tornászni a pénzt úgy 5-6 éva alatt! -
Dankó #6258 Szerinted még nem játszottam vele???
Csak az előző hozzászólások miatt írtam poénból!!!!!
Ha ezeket nem tudnám akkor hogyan kezdtem volna el Numídiával a hadjáratot emperor/emperor szinten?
Vicc volt barátom, ne nézz lámának!! -
JLH Fans #6257 Na neki mer még vki kezdeni Numidiával emp/emp on vagy 2 en maradtunk? -
#6256 Úristen.
1. Tutorial, elmond, megmutat, leír mindent.
2. 10 perc próbálkozás alatt rájössz.
Játsszál vele, bakker! -
#6255 Igen. Valamint az alábbi szavak is „orv”-val kezdődtek:
orca
orom
oroz
orsó
ordít
orgia
okán
orosz
orgona
ormány
ország
orgánum
origami
ortodox
ortopéd
orvos
orchidea
ordináta
ormótlan
oroszlán
orákulum
orbitális
ordítozik
orangutan
organizmus
orientáció
orális
Lezárhatjuk a témát? -
Braveheart #6254 -
Dankó #6253 Ja bocsi és kifelejtettem hogy hogyan tudok rabszolgákat előteremteni!
-
Dankó #6252 Jól van mert nekem egy teljesen más víruskereső és nem tűzfal ismerte föl így akkor már szerintem biztos nincs rendbe vmi azzal az exe fileal. -
Dankó #6251 Akkor én is szeretnék kérdezni pár dolgot!
Hogy lehet ebben a játékban építkezni?
Hogy lehet egységeket gyártani?
Mi vagy ki az a Róma?
Hogy lehet hadatüzenni ugyanis "veryhard/veryhard-on" játszva 3.0-as REALIZM mod föl van rakva és mindenki szövettségesem akar lennni.(gallokkal vagyok).
Egyenlőre ennyi! -
#6250 Zone Alarm ismerte fel.
Azóta letöltöttem a zip-elt változatot
Fritz: -
#6249 Egyébként tegnap estére eljutottam oda, hogy Perzsia vs. Róma.
Senki más nincs már, csak a 4 római család és én.
Elkezdődött a harc az életért. :))) -
#6248 LOL. :DDDD -
Árnyvadász #6247 LOL!!! -
Dankó #6246 Milyen víruskeresőd van? -
#6245 Jaés... elfogalatam rómát 2 kör alat. -
zizzenet #6244 az orgazda, orgyilkos szavakból pedig vagy százötven éve kikopott a v hang a g-nek köszönhetően.
Ahá. Akkor az orgazmus is régen orvgazmus volt? -
Dankó #6243 Hopp ez nem neked ment Árnyvadász! -
#6242 Sziasztok!
Pár kérdésem lenne.
-Honan lehet letőteni a magyarositást?
-mi az a saquilor
-nekem klóncédés van és nemmegy... mért?
-szerintem az ai szar
-minden szar
-és nemtok hejesenírni se
-
Dankó #6241 Nos csak annyit fűznék akkor hozzá hogy már nem csak én vettem észre hogy vírusos az a magyarítás állomány így szerintem érdemes elgondolkozni azon hogy a nod32 LEHET hogy mégsem ismeri fel!!!!
Ha már kettőnknél is vírusként ismerte föl akkor lehet hogy mégis az! -
#6240 Hidd el nem szándékosan tettem fel már megválaszolt kérdést.
Csak sokáig tart elolvasni ennyi hozzászólást, mert tele van "OFF"-al.
Én még hozzávenném a felsorolásodhoz:
Késnek a játékok a megjelenéshez képest...
Nekem ilyen konfigom van...
Fú de lealáztam X néppel Y népet... -
Árnyvadász #6239 Igen, éreztem hogy sántít a dolog, hallás után írtam, és a nyelv ennyire nem megy... Thx! Mindig jókor jössz :) -
Braveheart #6238 Rome's finest pontosabban :) -
Árnyvadász #6237 tom csak gondoltam okoskodok egy kicsit :) -
Árnyvadász #6236 Historical Battle: [_Selecuid vs. Senate_] Ajánlom mindenkinek!
Nekem elsőre a Rettenthetetlen című filmben látottakat idézi és másodjára is. Itt elsősorban a seregek felállása a dombtetőn látványára gondolok. És azon belül a filmben az angolokra. Hiszen szegény skótok elég szedett vedett banda volt.
A csata nem nehéz, de látványos és két nagyjából ugyanolyan erősségű hadtest csap össze.
Más:
Kedvenc egységkiáltásom a first cohors római egységtől származik:
- Rome finest! /Ahhh... Nagyon hangulatos, az egyszer biztos. :)/ -
#6235 de valaki két r-rel írta. az orgyilkos helyett orrgyilkos :) én arra mondom, hogy hüleség, te! :) -
Árnyvadász #6234 Kb. minden 10-ik hozzászólás ugyanarról szól:
Pl. Honnan lehet letölteni a magyarosítást...
Mi az a squalor
Miért nem megy a CloneCD-s verzió
Szar az AI
A játék is szar
Szar az egész
...
:) -
#6233 0. Ugyesen.
1. Meg nincs.
2. Onallo, csak kell jo kis ut, meg piac stb
3. kevesebb ado, templom ami a happynesst feljebb tolja (ha order is van a temlomnal jobban adoznak)
4. Penz a varosfejlesztessel,adoval vagy mas nep/varos sarcolasa stb
-
#6232 Alapesetben 40 a tegez kapacitas Realizmban atirtak 30ra nehany helyen kevesebbre.
Letszam normalban 40 Realizmban atirva 20-25-re. -
#6231 Sziasztok!
Lenne pár kérdésem:
(0. Hogy a f*szba tudtok ennyit írni??? Ez már több mint 6000 hozzászólás!!!)
1. Létezik-e a játékhoz normális magyarosítás? (http://nismaster.iweb.hu/hun/letolt/Romehun.exe -> Win32.PSW.Bancos.DD virus! )
2. Kereskedelem: hogyan?
3. Hogy lehet elérni hogy szeressen a nép (fürdő, csatorna, stb... ; keresztrefeszítés, de van-é más alternatíva?)
4. Tudtok-e tippekel, jótanácsokkal szolgálni hogy hogy keressünk sok pénzt, fejlesszünk várost, miből állítsunk össze erős sereget?
(ha már vannak ilyen hozzászólások akkor kérlek a sorszámát írjátok be)
(Megpróbálom addig is végigolvasni a topicot, de még csak 2500.-nál tartok.) -
#6230 Data konyvtar export_descr_unit.txt
Ha minden igaz a stat_pri: 5. bejegyzese az hogy mennyi loszer van az ijhoz es a soldier: 2. bejegyzese hany katona van egy egysegben.
-
#6229 Igen ilyen eloferdul es ilyenkor 2 hozzaszolast produkal a forummotor. -
Gábor #6228 Szóval, rászánom magam a relism modra, viszont változtatnék rajta. Huge-on az íjászok 160an vannak, ugye? Mennyi a default tegez-kapacitás? Elfelejtettem: mit és hol kell átírni ehhez? :)
-
Gábor #6227 Nevetséges a lovasságuk. Egyébként lenulláztad az üzimet :) -
#6226 Mar hogy ne lenne lovassag ?
Ket fele is van egy sima konnyulovassag (Militia), ami dardat hajigal 2. a Greek Cavalery ami a Nehezlovassagnak felel meg. -
Árnyvadász #6225 orvul leszúrta = hátúlról leszúrta
orvul ejtették = csapdába csalták
orgyilkos = bérgyilkos
ormányos = mint elefánt
magyar óra vége! szünet és a RTW-al folytatjuk :)