Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Apache00
a Time limit negator modot használja vki? Azzal asszem ki-be lehet kapcsolni az idölimitet csata alatt

Ja és merre találom a screenshotokat amiket csinálok?Mert be akartam végni,de nem találtam sehol öket😞(

És hogy is kell kicserélni a zenéket?????

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Teljeseitsd a szenátusi kéréseket és akkor egy idö után benneleszel a joban.De én nemtom,mert én nem jutottam el odáig,hogy a senátus ellen harclojak.

Pontosabban eljutottam,de kb 10 körön belül szarrá vertek,mert az még a legelsö játékomban volt.

Nekem eddig a rekord egy 64 éves kérö volt.Rényomtam az end turnra és meg is halt!!!😊)
Iszonyu lol volt.

Azt kéne valahogy megoldani,hogy ha elfoglalod az ellen fövárosát ahol a népbonuszos katonákat gyárthatod akkor tudj te is gyártani olyanokat.Élvezném az Urban légiokat Fárao ijjászokkal elefántokkal,meg spártai harcosokkal támogatva.Galliának biztos nem tartana sokáig a fennmaradása😊
Jah a Kataprahtokat kihagytam😊

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Ez olyan szemétség! Négy frontos háborút folytatok scipii,julii,trákok,és egyiptomiak ellen. Elfoglalom Jeruzsálemet,azon filózom,hogy melyik fronton vágjak oda, erre bejön a video, hogy gratulálunk Cézár, vége a játéknak. Nem fair!

Joke
Nem tom megtámadni õket,azt írja nincs elég támogatóm. Mit csináljak, hogy legyen?

Te szoktál csinálni ilyet? Erre gondolok:

Van úgy, hogy amikor sok vezérem van, akkor akár egy seregbe 4-5-öt is berakok. Így egyrészt a sereg is sokkal szívósabb lesz, másrészt ha valamelyik el is esik, akkor nem csökken le a morál, mivel a másik 3-4 vezetõ még mindig vígan él😊

Nekem bejött eddig. És mivel az ilyen vezetõk, mind fasza kis lovas guard-okat kapnak, így erõsebb is a sereg, ha lovas szempontból nézem a dolgot.

Megmondom õszintén én a korukat nem nézem, csak a képességeiket. Na ez öreg hiba részemrõl... Ezután jobban odafigyelek.

Egyébként úgy vagyok ezzel, hogy mégha csirke is (kis képesítésû) a férfi aki jön, és már sok városom van, akkor beveszem, max. a városba marad és ott fejlõdik.

Meg ugye mivel a retuine-okat pakolni lehet, így ellensúlyozni is lehet, hogy a csirkébõl nagyjából pulyka legyen😊
Hát amikor egy 50 éves jelentkezik a 12 éves kiscsajért azokat én is elzavarom a francba

Nekem ilyen sosem volt. Mindig volt elég férfi. Amúgy állítani nem lehet, de nem az a gond, hogy amikor új fiú jönne a családba, te nem fogadod be, mert mondjuk nincsenek túl jó képeségei? Magyarán elhajtod az udvarlókat... 😊

Próbálj meg egy nagyobb sereget összeverbuválni és nekimenni gyengébb ellenfeleknek, csapatoknak, hátha kineveznek egy addig névetelen katonából egy vezért! Hátha, meg kell próbálni...
Johnyy
HAli! Az a helyzet hogy tele vagyok katonákkal akkora bevételem van hogy jujj mennék hódítani és nincs hadvezérem,, nem születnek,, egy kiló csaj van a családba 😞((((((((((((((((((88888 Hogy lehet átálítani a dolgot "fiútarmelésre"??

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Sajnos otthon nincsen netem. Vidéken ahol lakom, csak ISDN, meg modemes lehetõség van, én meg ADSL-t szeretnék mindenképpen. A munkahelyi net nagyon ász, de itt meg a gépek gyengék, mivel:

Munkahelyi gépen meg integrált videókártya van. Bár lehet ettõl függetlenül megpróbálom, hogy milyen itt bent. Ha már fut úgy, hogy nem szaggatja szét magát akkor részemrõl is ok.

Mindenképpen kipróbálom itt is, amint meglesz aztán kis látszámú egységekkel megnézzük a dolgot!
Von Hanczur
Ha meglesz az eredetim nyomhatnánk Multit.....
Ha belefér az idõdbe....
Elõre is THX....

Őrült gyenge.....

Von Hanczur
Fritz von.....Mikor lessz kapható az RTW????
Kéne egy példány számomra....
Vagy a ratyi Nyalival intézzem??

Őrült gyenge.....

Von Hanczur
Vigyétek......

Őrült gyenge.....

Amikor búzaföldek vannak a csatatér közelében, mindig a Russel Crow által alakított Maximus jut az eszembe. Pont az a jelenet, amikor sétál a búzatáblán és a tenyerével lassan végigsimítja a kalászokat. Ha esetleg elveszteném a csatát, tudjam hogy az Elíziumban még várnak rám😊
Most valóban, vagy görög van a falóban? 😊
Von Hanczur
Valóóóóban....

Őrült gyenge.....

Yossarian
sztem nem lol, nagyon hangulatos leírás 😊

Nieleen

Yossarian
Az Industry Giantben meg egy idõ után mexûnt a kereskedelem. Ha jól rémlik, akkor az X2-extensionben is valami gazdasági bünti járt a warezolásért 😊

Nieleen

Yossarian
nem csak 500 arany kell az erõdhöz. Csak családtag építheti.

Nieleen

Másolásvédelmi hibára gyanakszom. Magyarán a törés nem oldja meg ezt a hibát. Eredeti verzió kell. Szerintem.

Anno még leírtam ide, hogy a TOCA Race Driver (elsõ rész) crack-el ment, gond semmi. Aztán a játék végefelé kb. olyan szinten a vége, mint mondjuk itt a BC200 (azért az elég sok játékóra) fogta és kilépett. Utána nem engedte visszatölteni az állást. Teljesen behalt. Az már más tészta, hogy utána már telepíteni sem lehetett. Mert ezt lehet, csak ugye akkor újra kell kezdeni ahogy írtad.

Hamarosan meg lehet venni az eredetit és akkor nem lesz ilyen gond.
Von Hanczur
Very Looooooool......

Őrült gyenge.....

ok. azhiszem minden infót beszereztem a grafikai módosításokról

tudok már unit cardot berakni, cserélni, vagy egységek kinézetét módosítani bár ezutóbbit csak úgy, hogy lemásolok egy másik egységet 😊
valamint tudok más zenét betenni, persze ez mind nem nagy szám mert én is az infókat másoktól gyüjtöttem össze, ha valakit érdekel itt is közzé teszem (magyarul), ha lesz idõm, de most tanulnom kell 😞
a modokról annyit, hogy az egységek átszabásán kívül én a total realism 1.0-t és a senate modot használom, de hamarosan lesz sztem realism 2.0 is, de az 1.0 is elég jó már
további infók: olvass vissza 😊
lustábbaknak:

http://www.rometotalrealism.com/

http://www.twcenter.net/forums/index.php?showforum=45

http://www.twcenter.net/downloads/db/?act=mods&cat_id=10

galenius
HELP!
Elértem ie:200-ig és semmilyen mentést nem engedélyez kimenteni/betölteni, kilép a progiból mint ahogy a kör végén is.
Újra telepítettem, most mûködik, de az elõzõ játék mentéseit nem engedi visszatölteni így újra kellett kezdenem pedig már nyerésre álltam. 1.1 Patch/crack fent.
Nálatok is elõfordult ilyen? Crack gond lehet vagy mi?

- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.

Amikor kedved van és ugy érzed erös(ebb) vagy.

Hát nemtom lehet én is bénán játszok,de nekem sem volt eddig 1 néppel sem pénzem kivéve a görögöket ott uszkáltam a zsében.

Joke
Hali! Én is nyomom már egy jó ideje a Julii-kal, egész szép nagy területet elfoglaltam. Legyõztem a therionokat(vagy kiket, nem tom megjegyezni a nevüket) meg a gallokat teljesen nyugaton. Carthago elfoglalva. A gond ott volt, hogy volt 200 rugóm, és asszem a nagy seregem miatt az összes elment, és most tartok a nagy anygi csõd felé. A lényeg, hogy nagy a terület, de a gazdálkodást jól elcsesztem. A senatusban már csak egy emberem van(nem akartam megtámadni a görögögek, mert a szövetségesem volt), úgyhogy azt hiszem elõlrõl kezdem. Mitõl függ az, hogy mikor tudom megtámadni a többi római családot?

Apache00
aki felrak vmilyen modot és beválik neki, az ossza meg velünk please

Apache00
thx a választ, sztem én is csak késöbb rakom fel, mert több negativumot is hallottam rola, egyes egységeket állitolag nagyon lebutit

Fritz Von...
Személyes véleményem: addig, amíg látok fantáziát az alapjátékban, nem fogom feltenni a realism modot. Befejezem Karthágóval, utána Egyiptom, meg mondjuk a germánok. És végül lezárásképp még egyszer a Julii-ház. És majd ez után teszem csak fel.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Apache00
Valaki a #4120-as kérdésemre a modokkal kapcsolatban?

robotnyk
én a simseket 3 éve nem számolom bele a toplistába
Hát ez kész.... Sátortábor... Azt hiszem megyek és eldõlök 😊 Mennyit üt még ez a program? Lehet mostantól a RTW-t bevehetnék nehézsúlyú ökölözõnek, mert mindenkit kiüt. Feljesztõknek egy: .
Hmuda
Eh, mostmár nem fáradt vagyok hanem túl gyorsan írok.

"fogjuk"

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Fritz Von...
Úgy kell elképzelni az erõdöt, mint egy alapszintû várost (falut). A legkisebb fakerítés van körbe, de épületek helyett sátortábor van. Meg ugye az egységek.

Fritz Von...
A tököm tudja. Három kör óta volt enyém Memphis, akkor akalult ki. Lehet, hogy az egyiptomiak hagyták itt nekem... 😊))

Emlékeztek amikor nem is olyan rég azt bizonygattam, hogy az a 6-ik helyezés az eladási listákon gyakorlatilag a 2-ikkal egyezõ elvileg. Nos ez be is jött, csak idõ kérdése volt a dolog. Ez kizárólag PC-s eladási top tíz, de még így is azt mondom, a Sims2 és Speckója, ha nem lenne (meg ha van is) akkor a RTW helyezése egyértelmûen Némber Van😊

1. The Sims 2 (Electronic Arts)
2. The Sims 2 Special Edition (Electronic Arts)
3. Rome: Total War (Activision)
4. Star Wars Battlefront (LucasArts)
5. Call Of Duty: United Offensive (Activision)
6. Warhammer 40,000: Dawn of War (THQ)
7. Final Fantasy XI: Chains of Promathia (Square Enix)
8. The Sims Deluxe (Electronic Arts)
9. DOOM 3 (Activision)
10. Call of Duty (Activision)

dr Kotász
gogjuk? :-)
Hmuda
Akkor erre gogjuk rá a hajnali 3 órát (plusz a reggeli kómát). ;-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kandurex
Félek a sûllyedni az inkább süllyedni, de majdnem jó volt 😊)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

😊 Akkor az erõd kis faparavánt tesz ki a mezõre... De ezt körbe teszi, ki vagy csak az egységeid elõtt egy vonalban? Én még mindig nem láttam ezt azért kérdem... Tegnap meg TV-t néztem, isten bocsássa meg a bûnöm😄 De ma pótolok.
Tetszik ez a pestises-kolerás taktika. Csak nekem még ilyen nem volt egyenlõre. Gondolom a squalor miatt alakul ki pestis nem?
Fritz Von...
Ehheh. Errõl jut eszembe. A Julii-k csináltak egy erõdöt Mediolanum elé. Odamentem az elefántjaimmal és kb 2 perc múlva szinte nem is volt fal sehol. 😊))))

500 arany kell hozzá 😊 De amúgy biztos az erdõ miatt nem lehetett. Ez logikus lenne.
GanXstaZoleeWrk
tegnap próbáltam vezérrel építeni erõdöt kint a pusztában de nem engedte, vajon mi kell hozzá vagy mért nem engedte? lehet erdõ is volt környéken.

GanXstaZolee#2709

Fritz Von...
A fortress csak arra jó, hogy pici fakerítést emel a mezõre. Gyakorlatilag épphogy egy minimál védelmet ad.

GanXstaZoleeWrk
2x-es túlerõvel megoldottam ja 😊))

ja közben megtaláltam kis kardokat is 😊

a legjobb hogy gallok ellen szövetségben voltam britekkel, de miután gallokat eltüntettem diplomatám beszólt nekik hogy kéne némi map info ezek után war lett 😊 1 területük van még a volt gallok helyén az se sokáig 😊

GanXstaZolee#2709

Fritz Von...
Na akkor már én is mesélek. Tegnap sikerül megtörnöm Egyiptomot. Elfoglaltam Alexandriát és Memphist. Ezzel a két csoda is hozzám került. Egyiptom támadgat még, de már nem akkora erõkkel, mint korábban.

Mindeközben egyik kósza diplomatámmal sikerült átcsábítanom az egyik fiatal családtagjukat. Pont akkor értem be vele Memphisbe, amikor kitört a kolera (nemá mindig pestis legyen vazze..).
Egy szó, mint száz, szépen elkapta. Na akkor irány a többi egyiptomi tartomány. Most azt csinálom, hogy a területeken felfogadok zsoldosokat, akik semmire sem jók. Ezzel beostromlom egyik városukat, erre megtámadnak. A "seregemet" szétverik, elfutok. De az egész ellenséges eõt megfertõzöm. Most már a harmadik területen garázdálkodok. Hogy utálhatnak. 😊)))

Eközben északon a Julii-házzal konfrontálódok. Megvolt korábban Massilia, most Mediolanumot foglaltam el. De ezek a nyavaláysok erõsítést hoztak, és kõkeményen támadnak vissza.

A gall szövetségeseimet temethetem. A britek átjöttek és lenyomták õket teljesen. Maradtak a dákok, akik inkább csak azért szövetségesek, hogy legyen valaki mellettem is. Van asszem 2 tartományuk, nulla seregük. Körönként dobok nekik kajapénzt, 1000 talentumot. 😊)

A tengeren átvettem a vezetõ szerepet, a szenátus és a többi ellenséges flotta már nem tud mit kezdeni. Igaz, hogy csak egy flottám van, de az über!

Tudja valaki mire jó a fortress? Úgyértem mi a gyakorlati haszna és, ha ellenfélnek van el kell azt is foglalni, vagy elég a várost?

Együtt szövetségben😊