Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És hogy is kell kicserélni a zenéket?????
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Pontosabban eljutottam,de kb 10 körön belül szarrá vertek,mert az még a legelsö játékomban volt.
Nekem eddig a rekord egy 64 éves kérö volt.Rényomtam az end turnra és meg is halt!!!😊)
Iszonyu lol volt.
Azt kéne valahogy megoldani,hogy ha elfoglalod az ellen fövárosát ahol a népbonuszos katonákat gyárthatod akkor tudj te is gyártani olyanokat.Élvezném az Urban légiokat Fárao ijjászokkal elefántokkal,meg spártai harcosokkal támogatva.Galliának biztos nem tartana sokáig a fennmaradása😊
Jah a Kataprahtokat kihagytam😊
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Van úgy, hogy amikor sok vezérem van, akkor akár egy seregbe 4-5-öt is berakok. Így egyrészt a sereg is sokkal szívósabb lesz, másrészt ha valamelyik el is esik, akkor nem csökken le a morál, mivel a másik 3-4 vezetõ még mindig vígan él😊
Nekem bejött eddig. És mivel az ilyen vezetõk, mind fasza kis lovas guard-okat kapnak, így erõsebb is a sereg, ha lovas szempontból nézem a dolgot.
Egyébként úgy vagyok ezzel, hogy mégha csirke is (kis képesítésû) a férfi aki jön, és már sok városom van, akkor beveszem, max. a városba marad és ott fejlõdik.
Meg ugye mivel a retuine-okat pakolni lehet, így ellensúlyozni is lehet, hogy a csirkébõl nagyjából pulyka legyen😊
Próbálj meg egy nagyobb sereget összeverbuválni és nekimenni gyengébb ellenfeleknek, csapatoknak, hátha kineveznek egy addig névetelen katonából egy vezért! Hátha, meg kell próbálni...
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Munkahelyi gépen meg integrált videókártya van. Bár lehet ettõl függetlenül megpróbálom, hogy milyen itt bent. Ha már fut úgy, hogy nem szaggatja szét magát akkor részemrõl is ok.
Mindenképpen kipróbálom itt is, amint meglesz aztán kis látszámú egységekkel megnézzük a dolgot!
Ha belefér az idõdbe....
Elõre is THX....

Őrült gyenge.....
Kéne egy példány számomra....
Vagy a ratyi Nyalival intézzem??
Őrült gyenge.....
Nieleen

Anno még leírtam ide, hogy a TOCA Race Driver (elsõ rész) crack-el ment, gond semmi. Aztán a játék végefelé kb. olyan szinten a vége, mint mondjuk itt a BC200 (azért az elég sok játékóra) fogta és kilépett. Utána nem engedte visszatölteni az állást. Teljesen behalt. Az már más tészta, hogy utána már telepíteni sem lehetett. Mert ezt lehet, csak ugye akkor újra kell kezdeni ahogy írtad.
Hamarosan meg lehet venni az eredetit és akkor nem lesz ilyen gond.
tudok már unit cardot berakni, cserélni, vagy egységek kinézetét módosítani bár ezutóbbit csak úgy, hogy lemásolok egy másik egységet 😊
valamint tudok más zenét betenni, persze ez mind nem nagy szám mert én is az infókat másoktól gyüjtöttem össze, ha valakit érdekel itt is közzé teszem (magyarul), ha lesz idõm, de most tanulnom kell 😞
a modokról annyit, hogy az egységek átszabásán kívül én a total realism 1.0-t és a senate modot használom, de hamarosan lesz sztem realism 2.0 is, de az 1.0 is elég jó már
további infók: olvass vissza 😊
lustábbaknak:
http://www.rometotalrealism.com/
http://www.twcenter.net/forums/index.php?showforum=45
http://www.twcenter.net/downloads/db/?act=mods&cat_id=10
Elértem ie:200-ig és semmilyen mentést nem engedélyez kimenteni/betölteni, kilép a progiból mint ahogy a kör végén is.
Újra telepítettem, most mûködik, de az elõzõ játék mentéseit nem engedi visszatölteni így újra kellett kezdenem pedig már nyerésre álltam. 1.1 Patch/crack fent.
Nálatok is elõfordult ilyen? Crack gond lehet vagy mi?
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
Hát nemtom lehet én is bénán játszok,de nekem sem volt eddig 1 néppel sem pénzem kivéve a görögöket ott uszkáltam a zsében.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
."fogjuk"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
1. The Sims 2 (Electronic Arts)
2. The Sims 2 Special Edition (Electronic Arts)
3. Rome: Total War (Activision)
4. Star Wars Battlefront (LucasArts)
5. Call Of Duty: United Offensive (Activision)
6. Warhammer 40,000: Dawn of War (THQ)
7. Final Fantasy XI: Chains of Promathia (Square Enix)
8. The Sims Deluxe (Electronic Arts)
9. DOOM 3 (Activision)
10. Call of Duty (Activision)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
GanXstaZolee#2709
ja közben megtaláltam kis kardokat is 😊
a legjobb hogy gallok ellen szövetségben voltam britekkel, de miután gallokat eltüntettem diplomatám beszólt nekik hogy kéne némi map info ezek után war lett 😊 1 területük van még a volt gallok helyén az se sokáig 😊
GanXstaZolee#2709
Mindeközben egyik kósza diplomatámmal sikerült átcsábítanom az egyik fiatal családtagjukat. Pont akkor értem be vele Memphisbe, amikor kitört a kolera (nemá mindig pestis legyen vazze..).
Egy szó, mint száz, szépen elkapta. Na akkor irány a többi egyiptomi tartomány. Most azt csinálom, hogy a területeken felfogadok zsoldosokat, akik semmire sem jók. Ezzel beostromlom egyik városukat, erre megtámadnak. A "seregemet" szétverik, elfutok. De az egész ellenséges eõt megfertõzöm. Most már a harmadik területen garázdálkodok. Hogy utálhatnak. 😊)))
Eközben északon a Julii-házzal konfrontálódok. Megvolt korábban Massilia, most Mediolanumot foglaltam el. De ezek a nyavaláysok erõsítést hoztak, és kõkeményen támadnak vissza.
A gall szövetségeseimet temethetem. A britek átjöttek és lenyomták õket teljesen. Maradtak a dákok, akik inkább csak azért szövetségesek, hogy legyen valaki mellettem is. Van asszem 2 tartományuk, nulla seregük. Körönként dobok nekik kajapénzt, 1000 talentumot. 😊)
A tengeren átvettem a vezetõ szerepet, a szenátus és a többi ellenséges flotta már nem tud mit kezdeni. Igaz, hogy csak egy flottám van, de az über!
Együtt szövetségben😊