Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így már értem. Még azt is, hogy miért mondtátok, hogy tekinthetõ csalásnak is a pause használata.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
1. Európa térképén az egységeid mozgatás, a városok menedzselése stb... körökre van osztva. Mikor léptél és megoldottad a feladatod az adott körben, nyomsz egy kör vége gombot, ezután a gép jön és õ is elvégzi amit szeretne.
2. Csata, ostrom, városnézés esetén real-time a játék. De csata és ostrom esetén van mód pauseolni a játékot, így jobban áttekinthetõbbé válik és az ilyenkor kiadott parancsok a pause ismételt megnyomására kiadódnak.
Más: A kézikönyv leírja, hogy ha csatánál szeretnél egy egységet elküldeni valahova és onnan megint és megint, akkor lehetõség van waypoint megadásra. Ilyenkor a Shift billenytû lenyomására és egérklikkelés, megadhatsz útvonalakat. Pl. Lovasság elküldése az erdõbe majd onnan az ellen mögé menni és támadni, miközben te foglalkozhatsz a csata többi részével. Kicsit kurtán írtam, remélem érthetõ teljesen.
War. War never changes.
(Talán ki is javitják)
Credit-forever, azaz a bige a vokáljával, a dobokkal meg a vonósokkal a játék azon manuálisan indítható részében hallgatható, amelyben egy önmagától gördülõ lajstrom tudtunkra adja, kik voltak azok a szemrebbenéssel ritkán küszködõ egyének, akik közremûködtek e béta verzió elkészítésében. (hihi, nem bírtam kihagyni
)
Ott igy hivják: Credits-Forever_(Rome_Total_War).mp3
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Természtesen a játékból való és hallgatni szigorúan csak is emelt hangerõvel nyugodt körülmények között érdemes. Szerintem a játék legszebb zenéje.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Sajnos a Army/Agents tabon ejtett jobb klikk nem igazán jó erre a célra.
Merthogy ugye egy velitesnek se fegyvere se páncélruha amit látsz rajta.
A pontus legiosoknak meg alapbol ZÖLD az a része a hátukon,szal igy teljesen nem jo már ez a dolog.
Pl az szerintünk totális hülyeség, hogy egy hajó fél év alatt csak annyit lép. Kb 10szer annyival ki lennénk békülve...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Vagy az is jo lenne, ha nagyobb távot tudnának bejárni az egységek egy kör alatt.
Tehát ha vki tud ilyen modrol, az lécci szoljon
Errõl a "ha nem sikerül, reload" hozzáállásról. Szerintem tökre hazavágja az izgalmat...
Nem értem miért😊))
A másik romai szokás,hogy ha hoz a faltörö kost meg 1++ ostromtornyot és harcora kerül sor mihelyest széjjel kapod a kost és leteszi az ostromtornyokat ELVONUL.Még erre sem jöttem rá miért😞(
De a gép szemét mert van akit egyáltalán nem lehet megölni.Volt olyan hogy 65%ra 10 nekifutásbol egyszer sem halt meg.Utána egy másik meg 3%ra kapásbol meghalt ki érti ezt😊)
Persze a nagyo-nagyon-nagyon irreális eredmények láttán elgondolkozik az ember.

ha jól emlékszem Rómát nem elég egyszer legyõzni hanem tartani is kell a gyõzelemhez

Ez az élet nem a fán csüngés.:)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Szóval azok az egységek amelyek tapasztaltabbak a többinél, katonáiknál egyre több kis négyzet alakú zászlóka lesz. Nem nagyobb, mint az õket jelölõ egységzászló, de nagyon jól kivehetõ. Az ellenfélnél szintúgy kivehetõ, így a tapasztaltabb egységeire te is tapasztaltabbal adhatsz választ. Mert a newby-kat ezek a tapasztaltabbak úgy kikúrják mint a szél😊
Kézikönyv otthon van, így nem tom, de írom amit tudok... Korsó sör rendel😊
Nézegettem erösen harc közben jo sok egységet,de sajna semmi különbség egy veterán és egy ujjonc között a csatatéren.
Szal az az arany négyzet a hátukon az a páncél kiegészitöje.
Már ott tartottam,hogy esetleg a sakákban lesz valami különbség ,de nem.Az egész romai hadtest ugyan ugy nézett ki.
Sõt még valami olyanról is említést tesz a gép, bár ezt ki kellene próbálni, hogy ha egymás mellé lehelyezel fortresseket, akkor az egy amolyan falnak minõsûl és teljesen elzárja az ellent a településtõl, így neki ostromolni kell azt. Most kérdés, hogy a battlemap-on ez tényleg egy baromi hosszú falként jelenik meg, mert az nagyon hangulatos lenne. Alap esetben sátortábor lesz, de nézzétek meg, hogy ha egymásmellé építitek az milyen!