Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már ne is haragudj de ez baromság 😊
Ezeknél a lúzereknél már csak a 17. század volt szánalmasabb amikor a muskétások szép daliás alakzatban lövöldöztek egymásra a mezõ közepén és még csak annyi eszük sem volt hogy lehasaljanak vagy a fák között keressenek fedezéket
Ez a harcmodor az életét követelte a katonától nem pedig a férfiasságát vagy a bátorságát 😊
Mintha az utóbbi kettõnek bármi köze is lenne a háborúkhoz...

Apache00
használja vki a time limit negatort?
Szerintetek csalásnak számit azt használni?

Apache00
a realism moddal már nem lehetnek a romaiaknak ijászaik, ez igaz?

nekem nem játsza le 😞

bocs határ eset 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

huh bazzeg ez nagyon állat!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sry az elöbb hülyeséget irtam a very hardal kapcsolatban.Nem kapok uj egységeket😞(

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Kandurex
41 -tõl gondolod nem? Király!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Üdv
probáljátok lejátszani a music nevü fileot és hallgasatok bele ugy a 37. perc környékén (nekem simán viszi a win mediaplayer)
esetleg kiegészitõ anyagnak javaslom a WWW.totalwar.com ot megnézni 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Attol függ mivel vagy nem,mindenkinek van ijjásza.
Bár ha romaival akkor fejlesztened kell az ijjász házat és akkor lesz ijjászod.

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

és az mitöl van jhogy nem tudok íjjászt gyártani csak vmi dobálós egységet.Hogyan lehetne íjjászt?

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Nekem is ez volt a bajom, format és rengetek kísérletezgetés után most megy, de nemtok konkrétumot mondani hogy mi javította meg...

War. War never changes.

Most raktam föl a játékot, csak az a baj hogy nagyon sokszor fagy.Még a tutorialt sem tudtam végigjátszani, olyan gyakran lefagy. Mi lehet a baj, mit csináljak?

Yossarian
na persze, én sem azt mondtam, hogy szívesen lettem volna az elsõ sorban. Mindössze csak annyit, hogy ez a harcmodor férfiasságot, bátorságot követelt a katonáktól... (a természetes kiválasztódás egy speciális formája ;-)

Nieleen

Lehet találtam még valamit.

Most kezdem azt észlelni,hogy very hard/very hardon játszva mintha használhatnám más népek dolgait.
Ezt ugy értem,hogy most ugye egyiptommal vagyok.Eddig szarakodok a Tirennek-kel,de most hogy elfoglaltam valami tharsus város tudok gyártani quitirenne vagy milyen tipusu hajot.Ugyan ez volt az elöbb mikor megvettem Thapsus várost a charthagoiaktol akkor meg tudtam csinálni beduin lovast.Emlékeim szerint ezekböl eggyiket sem tudja egyiptom.Kiványcsi vagyok tudok-e majd elefántot is gyártani.

Az érdekes,hogy jöttek a pontusok Charriotokkal!!!
Fura lesz a romai légio gall hadosztája😊

Dankó

ajánlsz neki JOoo sok pénzt,hogy hagyja abba.Általában elfogadja,és köv körben megtámad.Szal a géppel nem tudsz üzletelni értelmesen.

AnubisEE

hát sajnos akkor azt a várost el kell felejtened.Nekem ujra kellett kezdeni amiatt,mert a kör végén a REBELLEK csináltak valami hülyeséget és emiatt dobott ki a windowsba.Meg emlékeim szerint másnak is csinált ilyet.Szal ez egy irto nagy Hiba a programban!!!

Én most írtottam ki az összes gallt 😊 Akkora hadseregem van hogy egy nép sem mert még megtámadni...
A spanyolok jól rászoptak, 1 év alatt kiírtottam õket is a gallok után 😊 Annak örülök a legjobban hogy már alig fagy ki 1-2-szer a játék 😊
Egyedülaz zavar hogy alig van lovém, mindent elvisz a hadsereg fenntartása, és egyre több városban romlik a hangulat a zsúfoltság miatt...nincs lovém új épületekre.

War. War never changes.

Basszus elég rendesen keresztbe tesz nekem ez a gép.Úgy gondoltam mivel a gallok fölrúgták a szövettségi szerzõdést ezért õket kezdem gámadni.Gyönyörûen szorítom ki õket annyira hogy már vagy csak 2 tartományuk van.Erre jönnek britannia és betámad fölrúgván az egyezségünket.Nos egy támadást visszavertem de most jön egy fullos sereggel és azt hiszem az egyik tartományt bebukom.Kérdezem hogyan lehet tûzszünetet ajánlani hogy azt el is fogadják?

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Írni se tudok olyan idegben vagyok bocs a hülye modatokért
Hát ezt jol meg szoptam a gamaban találkoztam az Asterix és Obelix filmbõl mindenki álltal ismert faluval
A probléma az hogy nem gall hanem görög .A probléma amiatt nem tudom egyszerûen bármekkora sereggel bevenni az az hogy mihelyt elfoglalnám a program kilép windosba és persze ujtra töltés esetén a falu meg a gögögöké
Ha valaki talalkozott már ilyennel pliz amugy minden tökéleztesen müködik csak az az 1 tartomány gecizik velem !!
1. Ha nincs elmentve játékod, akkor mit akarsz betölteni?
2. Játszál egy-kjét órát a prologue-vel aztán egy idõ után aktiválódik a save és a load is.

War. War never changes.

Nem tudja valaki hogy nálam miért nem lehet menteni a játékban?Mert amikor belépek a menübe akkor ott inaktív a Save és Load gomb.
Valakinek ötlete?

Bazze azt hittem szivatsz! 😄
Megvan a város és megtaláltam a hozzá tartozó "meglepetés" is
Nem lövöm le a poént de aki még nem tudja az mindenképp csekkelje ezt le

Csak multihoz kell a cdkey.A játékhoz nem.

Nos, még ott nem tartok, nemrég nyitottam föl a dolgokat. Ha valami pontosabbat tudok, jelzek.
Valaki az én kérdésemre tudja a választ?

.pdf -ben akár angol nyelven is jó lenne valahonnan megszerezni ezt a kézikönyvet

Akkor nyilván már te is boldog kézikönyv tulajdonos vagy 😊
Városokban a rendfentartás az egységek méretén vagy minõségén múlik?
Mit ír a könyv?

Megvettem, elõbb töröltem a "régit", aztán feltettem a boltit. Érdekes, sehol sem kérte a CD-kódot. Valami baj lehet? Vagy nektek kérte?

Köszi a segítséget tényleg mûkszik!
nem 1xeû egységekez kell odamenni, hanem faction hierekhez ill. olyan egységehez amelyekben találsz olyan ikont amely azt jelzi, hogy az egy general (könnyen felismerhetõ)

Sziasztok!
Olvastam vissza hogyan lehet új kormányzókra szert tenni és azt szereteném kérdezni hogy nekem sehogy sem akar összejönni sehogy sem.odamegyek a diplomatámmal mondjuk egy allies csapathoz bride-olom és az egységeket nekem adja de annyi, illetve ha városhoz megyek nincs is semmilyen ilyesfajta lehetõségem.Hogyan tudom ezt megoldani?
© Larvin ma 15:46 | #4656

Most akkor éneász (nemtom, hogy kell írni)alapította Rómát, vagy Romolusz és Rémusz???

Kandurex
Akkor on. Errõl hallottatok már? Vagy esetleg használja valaki? ATIsokat érint csAK.

Frankie
Pályázhatnánk oktakási minisztáriumi pénzekre, hogy hozzájárulunk a felvilágosult oktatáshoz.

Najó ejtsük a témát.

Láttátok már csata közben hogy összebújnak a félmeztelen izmos katonák?

meg a nostradamus jósolta sárga veszedelemig

Kandurex
Úgy egyébként bejön ide a 14 éves Pistike és mit olvas? Szamár + kecske + csaj, férfi hõs karjába férfi hullik..😛P

tök jó ez a topic rome total wartól eljutunk nagy sándor hálószobatitkaiig

Kandurex
NA jó van elég ennyi a buzulásból..

Frankie
ne izgulj, lassan eljutunk oda, hogy az Elfújta a Szél remakjében a fõhõs férfi, a mellék-fõhõs férfi karjaiba fog omlani, miközben a nõk a fronton vannak távol, persze õk is egymásban keresik a vígaszt.

De ez már nagyon off 😊

márcsak az a kérdés azok royal cavalry-k, vagy light lancerek

Alexander videón vannak macedón lovasok és nem látom a szomlérókat 😄

Nagy Sándor:
Nagy ügy, akkoriban ez elfogadott dolog volt, a szamár+csaj+bámuló tömeg szertartást inkább le se írom de az pl. rendszeres vallási esemény volt

Nostradamus:
A világ végét háromezer utánra jósolta 😊

Most akkor éneász (nemtom, hogy kell írni)alapította Rómát, vagy Romolusz és Rémusz???

tudtommal Nostradamus összevissza kódolva adta le a verseit szal nem tudhatjuk melyik volt az utsó

Nagy sándor: nekem is eszembejutott amit felvetettél 😄

Azért egy angelina Jolie-s jelenetet megnéznék mondjuk olyan zuhanyzósfélét mint a tomb raiderben (az egész filmben az az 1 nézhetõ jelenet volt), de ha egy bisex gruppent raknak bele akkor abból nem kérek 😊)

Kár hogy az Iliászból csak ihletet merített a rendezõ...
De tényleg látványos

Kandurex
😄DDDDD

GanXstaZoleeWrk
nyugi lesz buzulás a filmben 😊 allitolag ezrt kesett ennyit hogy legyen e vagy sem.

GanXstaZolee#2709

total war.com-on mindenki a spártai hoplitákat szabná át, na és a medium greek cavalry nem szúrja senkinek a szemét sem???
vagy a horgászsapkás ijászok???
van valakinek képe arról, hogyan kéne kinéznie egy krétai íjásznak?
én lecseréltem a roman archer kinézetével mert realism modban olyan úgysincs

Frankie
Nagy Sándor:

nagyon remélem, hogy a filmben nem fog nõvel hemperegni és nagy halálos szerelmet bemutatni mivel köztudottan buzi volt. Pontosabban biszex, vagyis akkor egy pasis jelenet is legyen a filmben.

Nostradamus:

Ezt hagyjuk- fõleg WTC-t, mivel a bácsi sosem írt dátumokat, (csak 3-at: 1666-os Londoni tûzvészt, a 1999-es világ végét, oszt csókolom) és az utolsó jóslata volt az 1999-re vonatkozó, szóval bárki olyat hall amit ez utánra jósolt az kamu.
Rébuszokba meg ugye mindent bele lehet beszélni. Mellesleg a leginkább hamisított "szerzõ".

Trója nagyon jó kis film. Sok jelenet a mai napig visszaköszön az emlékeimben. Különösen az amikor Héktór Trója falai elõtt összecsap Achilleussal. Meg maga Achilleus harcmodora. Nem semmi.