Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Plusz az 5 ellenségembõl 4 szövetségben van egymással

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
rumcájsz
Még csak kezdeti stádiumban van, de ha valakit érdekel, itt megnézheti:
http://lazarus.elte.hu/~hzsolt/terkep/rtw_terkep.gif
Ízelítõ:
rumcájsz
Automaice nem szeretem meg hajlamos nyert helyzetbn is veszteni a gép, ha en irányítom akkor meg heroic v.
Igy inkabb a nagy csatákra koncentrálok, a kicsiket vagy auto battle, vagy bribe aztán haladjunk 😊
GanXstaZolee#2709
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Szóval a játék DVD tokban érkezett, a három CD igényes kivitelû (szép piros színvilágú és motívumok vannak rajta), és okosan egymásra helyezve egymáson fekszenek. Egy kis pecek segítségével szépen ki lehet emelni mindegyik CD-t.
A kézikönyv részletes, igényes és sok olyan dolog van benne amirõl itt még nem esett szó. Pl. a megrémült elefántokat a gazdája le tudja ölni, ez akkor jön jól, ha ellenünk fordulnak az állatok, egységeinken keresztül akarnak elrohanni... Tömör 70 oldalon keresztül szépen aprólékosan, szájbarágósan elmagyaráz mindent.
A kézikönyv mellé kapunk egy térképet is. Ennek másik oldalán meg a fejleszthetõ épületek és tulajdonságaik szerepelnek, kizárólag a Római oldalt nézve.
Maga a DVD tok is jó, a hátoldalán szereplõ csatakép meg brutális! Épp egy brit harciszekeres támadást mutat, a római gyalogság között, hatalmas porfelhõben és nagy kavalkáddal.
Természetesen CD-kulcs is van a doboz belsejében, matricán szerepel.
Nagyon klassz😊
bribe n00b

Miután brittek, gallok, spanyolok, germánok, dákok kipusztultak asszem kiirtom a maradék rómait is magamon kívül 😊
Seregeim Róma falai elõtt, amik jönnek seregek simán briebolom mindet, a családfõk meg csatlakoznak lelkesen 😊
GanXstaZolee#2709
A játékból a mai hadviselésbe én az assassinokat venném át hogy a politikusok is érezzék a saját bõrükön a háborút 😊
Az elsõ sor szinte mindig meghal
LOL
valahogy nem igazán szerettem volna ott harcolni és frontális rohammal nekimenni egy phallaxnak az elsö sorban!!!😊😊😊
Még az ijjászkodás oké,de azért gyalogos tuti nem lettem volna.
Föleg nem Marathon-nál😊
VISZONT ha a fösereged fullos tehát mind a 16 hely (vagy mennyi) megtelt akkor a pálya szélén várakozik az erösités és csak akkor lép be 1 osztag ha valamelyik éppen harcolo alakulat teljesen felszámolodik vagy elmenekül.
Szal egyszerre nem tudsz irányitani csak maximum annyi osztagot amennyi alul a menübe kifér!!!!!!
Nieleen
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Jaja, olvastam eccer 1,5 km hosszú (asszem spártai) phalanxról.
Nieleen
Ezek a legátusok vezették a szárnyakat, vagy jobb esetben kaptak pár cohorsot, vagy légiót, hogy kerüljenek az ellenség hátába. A játékban oda-vissaz száguldozol a csatatéren, hogy az ilyen seregeknek is utasítást tudja adni, míg a valóságban ezek a seregek igen hatékony irányítás alatt voltak.
Abban is igazad van, hogy egy centúrió tényleg nem látta, hogy mi történik a csatatér távolabbi részén, de ez nem is érintette. De azt igenis látta, ha íjászok kezdték el lõni a fiait, vagy oldalról lovasroham közeledett és azonnal intézkedni tudott a veszteség csökkentésére. És itt nem arra gondoltam, hogy szaladgál a phalanxok elõl, ahogy kedve tartja. A játékban sokxor egy idõben kiadott jobbra át, vagy egy laza formációba váltás sok-sok katonát ment meg. Míg ha Te ezt nem veszed észre a csata hevében, akkor azt látod, hogy már csak fele sereged áll a helyén... Szóval emiatt gondolom, hogy amikor a hadvezér pompás lováról leugrasz és belebújsz a centuriód caligájába, nyugodtan megnyomhatod a pause-t! ;-)
A fiatal Caesar pont egy ilyen kis osztag megmentésével kapta a tölgykoszorúját. A legenda szerint egy hullahalomra ugrott fel a tejfelesszájú kölyök, hogy a csata forgatagában lássa, hogy merre hány méter. A dolog szépséghibája csak az volt, hogy a római parancsnok szándékosan küldte halálba a lázadozó veteránokból álló csapatot és egy füst alatt szeretett volna mexabadulni a nyakára ültetett kellemetlenkedõ Caesartól is 😊
Nieleen
Ez az élet nem a fán csüngés.:)

ha veszteséges a város, akkor lázítsd fel és írtsd ki a lakosságot
a generalokat meg lehet bribe-al vesztegetni
Most meg ki akartam tenni egy diplomatát a láthatatlan rodos szigetére erre sikerült lefagyasztanom a játékot,mivel a dipl nem tud a hajobol kiszálni egyböl a városra.Na mondom LOL.
De igy másodjára sokkal jobban megy.Már enyim a térkép egész dél-keleti része.Charthagonak meghagytam lepis akármicsodát az a leszélsö városa északon pedig a hegyeknél járok,de valami hihetetlen hogy a seleucid szövim milyen pontus-Armenia hadakat ver vissza a maradék 2 megmaradt városával.De a legjobb,hogy a géptöl megvettem 150k-ért a függö kertet,de az eddigi 15k-s bevételem helyett lett 4k!!!!!!!Szal itt valami k....a nagy BUG van,mert semmi +20%ot nem kapok.
De legalább jol állok és mind a 2 oldalrol szövetséges véd.Egyedül a perzsákkal vagyok hadban,mert nem akarta a gép eladni nekem Susa városát ugy,hogy 1 tiszt ült benne.Mondom akkor roham.Tesztelás képpen nekimentem autoval 1 halott 10 megölt.Én játszottam 1 megölt és vagy 100 halott egy kövárra.Na ez faxa,gyakorolnom kellene az ostromot😊)

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
May the force serve you well!
Nieleen
de itt nézd meg
http://hearts-of-iron.wargamer.com/
Wallentinus
Wallentinus