Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Mindhárom romai belázadt a senátus ellen ugyhogy most buliznak😊)
Sajna a macedonokat kinyirta Bruti igy már csak a trákok maradtak védvonalnak😞
Africa elfoglalása nagyon lassan megy,mert -80% hangulatot kapok a capiolra már😞(
Armenia elesett ugyhogy a térkép jonn oldala teljesen az enyim már.Most készülök partraszálni görögországban.
A poén kedvéért Trojábol indulok😊)
(Legalábbis remélem hogy az a Pergamennon vagy milyen nevü város az az akar lenni)
Van legalább 30 fövezérem.Most ugy gyártják a gyerekeket,hogy ihaj.
1 db 20 fös osztagban csak vezérek vannak😊)
És elértem az eddigi legöregebb vezéremet!!86 éves korában halt meg.Jo sokáig élt a srác még ük-ük unokája is volt😊)
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

\"Hard to see, the dark side is.\"
Szal a kém felejtös dolog a kapunyitásra.Legfeljebb favár ellen jo,de oda meg az ember csak ijjászt visz és kivülröl lenyilaz mmindenkit,mert belülröl sokkal nehezebb kilöni.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

a végén a kéz ikon és nem a tekercs 😊
A másik ami nagyon fura hogy az elsõ pár kör diplomáciai eseménye csak az volt hogy a rómaiak megtámadták kartágót és én a szeleukidákat aztán 15 évig abszolút semmi
Illetve a szeleukidák MINDEN szomszédommal szövetséget kötöttek 😞
Most végre a görögök is betámadták macedoniát de nagyon durva ahogy a megváltozott faction AI-k ezeket a dolgokat kezelik

Ja meg egy diplomatát sem árt tartani mert nagyon megnehezíti a város felvásárlását.
Lehet tudni vmit arról a dokumentumfilm-sorozatról, amit ezzel a motorral készítenek? Már fut vagy csak készül?
www.armed-assault.hu
Szal a 100k-s csata simán megoldhato 10kval,hogy jol fessen😊
www.armed-assault.hu
20:15, Szombat (október 23.), TV2
<b>Augustus</b>
Octavius-t, a beteges vidéki fiút harcban mutatott bátorsága miatt Julius Caesar azzal tûnteti ki, hogy fiává és örökösévé fogadja õt. Caesar halála után Octavius nekilát a polgárháború felszámolásához, és a Római Birodalom kiterjesztéséhez. Barátai, Agrippa és Maecenas segítségével a világ legnagyobb városává teszi Rómát, és császárrá koronáztatja magát. A béke fenntartása azonban nagyobb feladat, mint a csaták megnyerése...
+holnap is lesz vmi gladiátoros film:
20:55, Vasárnap (október 24.), RTL Klub
<b>Gladiátor Germanus bosszúja</b>
Kr. u. 380-ban járunk, amikor a Római Birodalom hatalma teljében van. A hadjáratok során begyûjtött foglyokat eladják rabszolgának, az erõsebb férfiakat pedig galdiátornak képzik ki. Így kerül a gladiátoriskolába a nemesi származású, kitûnõ harcos, Germanus (Stephan Hornung), akiért barátja egy küzdelemben életét áldozza. Hogy bosszút álhasson érte és elnyerje szabadságát, Germanus mindent elkövet, hogy a közönség körében népszerû legyen. A kiképzés során a sors összehozza húgával, akit szintén az arénába szánnak...
) de a kérdés a kém vol. Ügytûnik akor az szart se csinál csak felfedezi az ellenseges kémet amivel igazaból semit nem lehet csinalni mert én legalabbis nem tudtam csak kidobja a városból . Mielõt mondanatok hogy öljem le assaszinal nem lehet !!!!!
Mondjuk ez bug vagy hülyeség mert a városban meg kilehet nyirni csak a nyilt terepen nem
.
1 a lényeg hogy a zavargásokal semmit nem csinal a kém hiaba van belõle 2 3 is akár

Nieleen
+7% van kész belöle!!!már csak 89% kell😊
http://nismaster.iweb.hu/
Nekem qvára tetszik az a pajzsforgatos modszer amit tol Achilleus.
És nincs eltulozva,mert aszondáj 50000 katona ment harcba és 2000 hajo.Szal az elég szép mennyiség ,és sztem azért korhü is.
Bár néztem azt a másik Troja,harc egy asszony szerelméérét cimü filmet abban teljesen máshogy volt a történet.Pedig ugyan arrol szol😊)
Az a baj ebben a játékban egyedül,hogy nincsenek meg benne azok a csak harci kampányok ami a medievalban benne volt.Mekkora lenne lejátszani mondjuk egy macedon ostromot vagy hannibál csatájit mig eljut romába.Esetleg Julius vagy Augusztus harcosabb "heteit".
Mert igy nem igazán tudjuk,hogy milyen tényleg nagy csatákat vivtak akkortájt.Nekem ez a rész nagyon hiányzik.
De remélem potolják késöbb valami küldetés lemezben

Próbáld ki a parasztokat! nekem a nagyon távoli települések lázonganak folyton. Már attól is javul a helyzet, ha kiadom a parancsot 6-8 paraszt csapat toborzására. Utána ezek a parasztok szépen masíroznak a frissen foglalt 2000 alatti lakosságú településekre letelepülni...
A kereszteléssel meg az a gond, hogy ahhoz elõtte fel kell lázadjon, utána meg le kell verjed.
Nieleen
Ha nagyon lázonganak akkor keresztelj.De a lényeg,hogy mindig saját templom legyen a városodban.Ha nem az van akkor tuti lesz a lázongás.

Igaz én 10 perc alatt abbahagytam,mert elegem lett,de mivel végigtoltam 10x a shogunt meg 10x a mediewalt ezért gondoltam nem lesz nagy balhé😊
War. War never changes.
Nieleen
nesze 😊
Perzsákkal kezdtem emperor/emperor fokozaton, a második körre meglett a Szeleukida fõváros, a hier-jük halott a 40-es testõrségével együtt de ezúttal elmaradt a tömeghent mert az idióta ott rodeózott a fal belsõ oldalán miközben én 4 szakasz horse archerrel lõttem 😄
Az egységek lassított kipurcanása nem tûnt fel mert mire a kaput betörtem a hieren kívül a peltats szakasz is behalt és végül be se kellet mennem a fórumra 😊
Nem lesz itt gond, az én lovasíjász djágaszágaim megoldanak mindent 😛
Wallentinus
Így kezdõdik. A dákok Kelet-Európában nagyjából a mostani Romániával megegyezõen (beleértve Erdélyt is) helyezkedik el.
Bazze. Egyetlen másik néprõl sincs modern kori utalás. Pedig lehetne.
A román diplomácia ilyen erõs lenne?
Wallentinus
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ez nem lakókocsi!
Max. a fõvárosi címet tudod átadni másik városnak. Bemész egy város "DETAILS" menüjébe, és ott van egy kis lant ikon bal-lent, na arra kell kattani.
Wallentinus
Sokkal élvezetesebb csatákat lehet vívni. Eddig egy lovassági átkarolás még a római lovagokkal is gyorsan eldöntötte a csatát. Csökkentett charge bónuszokkal és a lassított halálozási tempóval sokkal valósághûbb gyalogos tumultusok alakulnak ki a centrumban.
És sokkal véresebbek a gyõztes számára is a csaták, mivel a megfutamodásig sokkal több ember esik el a nagy adok-kapokban.
Az eredeti verzióban majd mindig 100 alatt volt a gallok ellen a veszteségem, most a legutóbbi csatámban 800-an ott maradtak.
Wallentinus
Akkor értem miért nem értjük egymást 😊
Le van véve benne a halálozási tempó, ezért a lovasíjjászok lassabban ölnek és majd mindig szükség van közelharcra - vagy kialakul.
Másrészt a Szeleukidák könnyülovassága: 6 attack, 6 def, 2 charge, míg az örmény: 3,2,2 (szarmata 9,10,9, a perzsa ugyanaz 3,2,2). Így elég hamar leszerepelnek közelharcban.
Wallentinus
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
RomeTotalRealism_v2.2_FULL
felrakom akkor nyilván lõttek az összes mentésemnek
Megéri? Elvileg ez a végleges
Csak kiabálj rájuk hangosan és hazafutnak 😞
hogy valoszinü a fejlesztök is tisztában vannak ezzel, talán már nem volt elég idejük rendesen optimalizálni a játékot, de remélhetöleg egy patch-el ezt is orvosolják késöbb valamennyire. Ugyanis ugyanez volt anno nekem a Medieval-lal is a problémám (szaggatott, mint állat, mikor egyszerre sok egység volt a pályán), aztán mikor kiadtak hozzá egy patch-et látványos gyorsulást lehetett megfigyelni (onnantol már csak néha szaggatott be, és az sem volt már olyan zavaró)
Szoval bizzunk benne, hogy a fejlesztök figyelnek erre megint, és már készitik is a hozzá valo javitást