Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen abszurd ötlet

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
a fickót GERMANUS-nak hívták lehet hogy germániából?

Éssztem senkinek sincs kedve leirni azt a 100 sort😊)
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
azért ha minden gall igy pergetné a kardját gondban lettek volna a ROMAIAK

Máshogy nem lehet fékentartani a sok csicskát.
Van már olyan városom amit elfoglaltam irtás,ajándék,eloglaltam irtás,mert olyan messzi van már a kapitoltol,hogy egy fullos hadtest saját lev3as templommal nem képes fenntartani a hangulatot.A jo bene,hogy ez kapásbol 70k-s bevétel volt😊
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Forza.
Komolyan, most írhat neked bárki bármit valszeg a jó dolgokat fogja hangsúlyozni és a negatívumokat nem pedig azok is vannak
Én csalódtam benne 😞
Érdemes felrakni okosabban játcik a gép vagy mi a fenet változtat meg pliz ha valaki tudja írja már le pontosan mi is ez .
THX

War. War never changes.
A barbár népek lovasságánál bevezették a "horde" formációt, még a szkíták akik elõbb tanulnak meg lovagolni mint járni sem képesek rendezett csapatmozgásra. Eleinte tetszett de a városon belüli harcot szinte lehetetlenné teszi és ha ék-formációba kapcsoltam egy csapatomat azt a csata alatt többet már nem lehetett visszaállítani normálra. És kivették a harcikutyákat 😞
A realizmus mod túlzottan rómára van kihegyezve
A cataphractok amúgy a normál játékban gyengébbek mint a praetorian lovasság csak a gép azokat nem használja tömegesen :/
A realizmus modban sem...
Én még várok pár verziót aztán adok neki egy új esélyt
War. War never changes.
Asszem felteszem a realism modot, mert brutálisak a cataphractok. Soxor a gerinchad csatába sem avatkozott. A két oldalról lecsapó cataphractok még a Marius utáni légiókat is szétszórták percek alatt.
Várostromnál is iszonyat hatékonyak, ha valaki elõtte ledöntötte nekik a falat... Eddig nem mertem feltenni a realism modot, hogy nehogy elkurjam a kampányomat, de az újat már azzal kezdem...
Nieleen
A medve nem játék.
War. War never changes.
A medve nem játék.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Hülye. 😛 😊
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Azt hiszem megyek és meghódítom Egyiptomot.
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

Fejböl sajna nemtom a cimét.
Cost Laza emlékeim szerint valakinek valami olyasmi volt a baja,hogy az irások helyén volt fehér csik,Neki egy full gép reinstall segitett,bár ez már nagyon régi emlék😞(
Wizso neked meg lehet nincs elég szabad helyed a merevlemezen.Szvsz olyan 700 mega kell neki a hülye swappolásra(vagy mi a neve).Mikor nekem 300 mega volt akkor nekem is fagyott rendesen.Most már az idejét sem tudom mikor fagyott ki.
Persze azokon kivül mikor én okoztam fatal errort😊)
Jimi Hendrix
Perzsák után kellemes meglepetés hogy kereskedelemmel is lehet pénzt keresni, náluk az a legnagyobb probléma hogy annyira a térkép szélén vannak ráadásul tengeri kapcsolat nélkül hogy pénz csak a mezõgazdaságból és az adóból van 😞
Épül az elsõ kikötõm az Északi-tengeren és támadt egy ötletem
Ha már valamelyikõtök harcolt, vagy ami mégjobb kémkedett a brittek ellen az mondja már meg hogy a szigeten mekkora erõket állomásoztattak. Pár csónakkal át akarok dobni egy masszív lovascsapatot (a brittek amúgy is bénák lovasság ellen) ha csak egy városukat el tudom foglalni akkor a többi már csak idõ kérdése
Kicsit vakmerõ terv mert állandó gondom van Daciaval és a rohadtak most szövetséget kötöttek a germánokkal akik eddig csak azért nem támadtak be mert egyedül túl csirkék hozzá
de a flottámat szerintem már nem hagynák békén
Nem nagyon örülnék ha a nemesi elit csapatom átmenne gyöngyhalászba

meg se tudom nézni a leírásában hogy miért nem, mert csata közben vagyok 😞
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]