Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Errõl van szó, én már régóta nem pazarlom a pénzt csatornázásra meg cirkuszra, a hadseregem képzéséhez ilyen fölösleges marhaságokra nincs szükség. Max adó amíg bírják aztán kereszt. Rohadt hálátlan férgek még mindig nem értik hogy én itt egy birodalmat építek és õk vannak értem nem pedig fordítva.
Milyen abszurd ötlet

BlackShadow
amúgy nem lehet vmi kóddal v vhogy elõhívni azt h ne csak akkor játszhassak más népekkel ha megölöm õket? 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BlackShadow
ha egy iyen modot felteszek és nemtetszik el tudom távolítani a játék ujrainstallálása nélkül ugye? 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

izé..

a fickót GERMANUS-nak hívták lehet hogy germániából?

Sztem annyit értesz angolul,hogy chariot kivon,attackot ad,meg egységet ad,meg más város név.Ezekhez nem kell nagy tudás.Ha tudsz játszani játékokkal akkor menni fog a forditás is.Nem tul bonyolult.
Éssztem senkinek sincs kedve leirni azt a 100 sort😊)

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Most lett vége a gladiátornak jo kis film volt bár kicsit lagymatag azért ha minden gall igy pergetné a kardját gondban lettek volna a ROMAIAK
faDe
ROME

Play hard, go pro!

Hoppá ez haxtorornak ment volna nem saját magamnak
Köszi szépen ha tudnék angolul nyilván nem ertetlenkednék de mivel tötál hülye vagyok angolbol igy
BlackShadow
honnan lehet beszerezni ezt a realism modot?

Irtani KÖtelezö!!!
Máshogy nem lehet fékentartani a sok csicskát.
Van már olyan városom amit elfoglaltam irtás,ajándék,eloglaltam irtás,mert olyan messzi van már a kapitoltol,hogy egy fullos hadtest saját lev3as templommal nem képes fenntartani a hangulatot.A jo bene,hogy ez kapásbol 70k-s bevétel volt😊

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

arty
legtöbb pénzt

Forza.

arty
a lgtöbb pént a full kiirtással lehet nyerni? még nem volt soha szivem kiirtani várost, pedig sok a baj a rebellisekkel... tuudom, h csak egy játék, és h irtsam... dehát nõk és gyerekek is vannak köztük 😄

Forza.

Töltsd le és olvasd el a readme-jét

Komolyan, most írhat neked bárki bármit valszeg a jó dolgokat fogja hangsúlyozni és a negatívumokat nem pedig azok is vannak
Én csalódtam benne 😞

Legyszives ha valaki megtenné nagyon megköszönném , arra lennék kiváncsi hogy mire jo ez a realis mod ezt ki találta ki és minek ?
Érdemes felrakni okosabban játcik a gép vagy mi a fenet változtat meg pliz ha valaki tudja írja már le pontosan mi is ez .
THX
Na kifosztottam a kartágói fõvárost, és rögtön megoldódtak a pénzügyi gondjaim 😊

War. War never changes.

Én most szedtem le 😞
A barbár népek lovasságánál bevezették a "horde" formációt, még a szkíták akik elõbb tanulnak meg lovagolni mint járni sem képesek rendezett csapatmozgásra. Eleinte tetszett de a városon belüli harcot szinte lehetetlenné teszi és ha ék-formációba kapcsoltam egy csapatomat azt a csata alatt többet már nem lehetett visszaállítani normálra. És kivették a harcikutyákat 😞
A realizmus mod túlzottan rómára van kihegyezve

A cataphractok amúgy a normál játékban gyengébbek mint a praetorian lovasság csak a gép azokat nem használja tömegesen :/
A realizmus modban sem...

Én még várok pár verziót aztán adok neki egy új esélyt

Én meg nagy nehezen elfoglalok "önszorgalomból" egy kartágói várost, erre meg kapok egy üzenetet hogy 5 évem va narra hogy elfoglalja kegy FULLOS várost a szomszéd tartományban...

War. War never changes.

Yossarian
Sikerült egy szeleukidát ültetni Róma trónjára.

Asszem felteszem a realism modot, mert brutálisak a cataphractok. Soxor a gerinchad csatába sem avatkozott. A két oldalról lecsapó cataphractok még a Marius utáni légiókat is szétszórták percek alatt.
Várostromnál is iszonyat hatékonyak, ha valaki elõtte ledöntötte nekik a falat... Eddig nem mertem feltenni a realism modot, hogy nehogy elkurjam a kampányomat, de az újat már azzal kezdem...

Nieleen

a.carkey

A medve nem játék.

Na jön pár "újonc" és máris megy a flame...

War. War never changes.

a.carkey
Hülye vagy te!

Roma Victor MMORPG

A medve nem játék.

BaziJoe
Sziasztok magyarosítás létezik a gaméhoz ha igen éstudja valaki,hogy hol akkor címet is kérnék?

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

dronkZero
Hát az qrva izgalmas lenne... Generálsz egy karaktert, beállsz 200 másik barom közé, megvárod a lovasrohamot, generálsz egy másik karaktert...
Hülye. 😛 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

a.carkey
Nagyon jöhetne már a Roma Victor címû MMORPG. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
LOL!
Csak a címert akartam.😊

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Hehe!

A medve nem játék.

Kleopátrának jó kis rucijai voltak. Azt hiszem megyek és meghódítom Egyiptomot.

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

Most let vége a tv-ben az Augustusnak asszem elõkapom a Julii kampányomat

Dichter
Majd azt is kidobják

Dichter
Nem is offolok tovább. Bye

Dichter
már intézik neked a bant

Davidka
ehhe, gondoltam vki elviszi elõle 😄DDDDDDDDD

Dichter
TÉK

Davidka
erre már ki van találva a Gumiszobában egy topic, lécci ne itt csináld!

Dichter
Sulinet rulZ

Van olvass lejebb hol.Nekem nincs kedvem😊
Fejböl sajna nemtom a cimét.

Cost Laza emlékeim szerint valakinek valami olyasmi volt a baja,hogy az irások helyén volt fehér csik,Neki egy full gép reinstall segitett,bár ez már nagyon régi emlék😞(

Wizso neked meg lehet nincs elég szabad helyed a merevlemezen.Szvsz olyan 700 mega kell neki a hülye swappolásra(vagy mi a neve).Mikor nekem 300 mega volt akkor nekem is fagyott rendesen.Most már az idejét sem tudom mikor fagyott ki.

Persze azokon kivül mikor én okoztam fatal errort😊)

Hi valaki tudja van e mar magyarositas a gamhez?

Jimi Hendrix

Na,valaki mondja meg mi a szar van.Amikor inditom a prologue-t(vagy barmit)betölt,ozt jon a map.Es ott minden felirat FEHÉR CSÍK,az egér FEHÉR NÉGYZET,a bal felsõ sarok is FEHÉR.Semmit nem latni,csak a terkepet,meg pofazik egy csaj.Mi lehet???Win98van,61.76-os driver,media 9 format,minden szar,directx9c,minden van.Es nem jo.A gépem is jo hozza,sztem:p4 2500mhz,1024ram,gef4Ti4200.Szal HELP LÉCCI
tv2 most! 😊

mi a f@szér fagy ki állandóan a játék? Már fél percet se tudok játszani, még a tutorialt se tudom továbbra sem végigvinni... Lefagy, és egy pár mp-ig megy tovább a zene és utána sípoló hangot ad ki. Másik játék nem csinálja ezt. Media Player 9 fönt van, direct X 9.0c is, Nvidia 60.77-es driver (GeForce FX 5700). Új patch is fönt van.Segítsetek PLS!

Apache00
Hali!
Vki kiprobálta azt a blood modot? Állitolag egy kicsit véresebb lesz töle a játék

Kikapcsolódásképpen szarmatákkal nyomom és dõl a lé mert a Fekete-tengeren van 4 kikötõm.
Perzsák után kellemes meglepetés hogy kereskedelemmel is lehet pénzt keresni, náluk az a legnagyobb probléma hogy annyira a térkép szélén vannak ráadásul tengeri kapcsolat nélkül hogy pénz csak a mezõgazdaságból és az adóból van 😞
Épül az elsõ kikötõm az Északi-tengeren és támadt egy ötletem
Ha már valamelyikõtök harcolt, vagy ami mégjobb kémkedett a brittek ellen az mondja már meg hogy a szigeten mekkora erõket állomásoztattak. Pár csónakkal át akarok dobni egy masszív lovascsapatot (a brittek amúgy is bénák lovasság ellen) ha csak egy városukat el tudom foglalni akkor a többi már csak idõ kérdése
Kicsit vakmerõ terv mert állandó gondom van Daciaval és a rohadtak most szövetséget kötöttek a germánokkal akik eddig csak azért nem támadtak be mert egyedül túl csirkék hozzá de a flottámat szerintem már nem hagynák békén
Nem nagyon örülnék ha a nemesi elit csapatom átmenne gyöngyhalászba

Klikkelj fel a válfalra és a gyalogosok felsétálnak😊

Valami hozzáértõ plz help, épitettem ien gyökér tornyot amit a gyalogosaim odatoltak a várfalhoz, és akkkor most ott áll... nem tudom használni....

meg se tudom nézni a leírásában hogy miért nem, mert csata közben vagyok 😞

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sziasztok! Tudom, hogy ezt nem ide kéne írnom de már nem tudok mit csinalni. Nem tud vki adni egy linket, ahonnan letudnám tölteni a játékot? Már csak a 3. cd hiányzik és ahonnan eddig szedtem az meghalt. Légyszives vki segítsen. Privibe jöhet a link. Vagy akár ide kintre is. Elõre is köszi!