13587
-
haxoror #7824 Egyiptomnál már csak a trákok lehetnek rosszabb példa a hűségre :) -
#7823 Ja. Marha hűségesek. Találtam Perzsiában egy lázadó várost, megvettem. Vagy 10-15 körön keresztül tök jól állt, fejlődött, hozta a manit és bázis lett a területen. Aztán a nagy szövetséges Egyiptom, aki hadban állt a környékkel, én voltam az egyetlen szövetségese, simán megtámadta.
Úgyhogy most gyűlik a flotta és a sereg egy afrikai portyára. :) -
AC Milan #7822 Észrevettétek, hogy ha egy ellenséges népnek van egy szövetségese, te hiába vagy erősebbb, nem fogod tudni magad mellé állítani, amíg őt is le nem győződ csatában... Magyarán, a népek hűségesek egymáshoz (akárcssak én az asszonyhoz:-)! Méghogy buta AI:) -
Realtibi #7821 jaj most jáccok kárthágóval aztán hagytam fejlődi brutuszékat meg juliuszékat
aztán most rábasztam ugy hogy csak na -
#7820 Hú emberek! De jó is megint a Julii-házzal nyomulni very hardon. Nagyon sokat lehet tanulni a folyamatos játékból más népekkel is. Velük kezdtem, mediumon. És voltak gondok azért az elején. ÉSÉSÉS!!! Elértem azt most, hogy a szenátusban MINDEN hivatal az enyém!
Sajnos semmi extra lehetőség nem jár vele... -
Grrrrrrr #7819 Emlékeztek az IHM-re?
Üdv Arius Kolompáriusz! -
#7818 Létezik valamiféle segédprogram a gémhez aminek a segítségével IPre lehet csatlakozni? (ezáltal megkerülve a hivatalos CD kulcsot ) -
haxoror #7817 OFF
Az RTW magyarul lenne mókás: "A parannnncsot vééégrehajtottam, Urasááág!"
Harci játékokban a német vagy angol szöveg "jól" hangzik de a magyar valahogy bénán :(
Viszont amikor beindul az igazi húsdaráló nincs szívet melengetőbb a magyar szónál: "VÁÁÁÁÁÁ!!! DÖGÖLJMÁ'MEGAKURVAANYÁD!!!"
TS rulz :) -
#7816 Biztos fura lenne. De nekem mondjuk így is tetszenek a latin idézetek a töltések közben... :)
-
#7815 AZ :))))). És mit szólnátok a KotOR-hoz mondjuk kínaiul??? :D én tuti kibasznám a kukába. -
#7814 Mondjuk viccen kívül- tényleg mókás lenne latinul az RTW.. :) -
#7813 Nekem meg Medieval nyelv kéne, mert a Medievalt is így nyomtam. -
#7812 #7785.
-
Gábor #7811 Szeretném japánul nyomni a játékot, mert anno a shogunt is így nyomtam. Lenne vkinek linkje a japánosíthoz? -
#7810 madiarítás van a gémhez? -
Grrrrrrr #7809 Vané-e itt olyan bátor, programozáshoz értő ember, aki felvállalná a kampány csaták felvételének és lejátszhatóságának megoldását? A józan ész azt súgja, hogy ha a gyors csaták felvehetők, akkor ennek is annak kellene lennie. Csak a kampány csaták menüjének helyére a custom csaták menüjét kellene bemásolni. Illetve a hivatkozásait.
Nem értek ám hozzá, mert akkor én is megcsinálnám, csak okoskodok...
-
#7808 Így így. Pont ezen gondolkoztam én is valamelyik nap. :)))))
Meg ugye jön a squalor is... :D -
#7807 Jaja, végül a gyenge AI -
haxoror #7806 Ezek a beírások tisztára olyanok mint amilyenek a kezdeteknél voltak, úgy tűnik a második hullám is megtalálta a RTW-t :)
Lassan jöhet a bribe flame aztán a hun-roman :D
"...The world turns. What was may come again..."
(Görög intro rulz :) -
#7805 BRIBE. Azzal lehet elrontani a játékélményt. Ha elég pénzed van és szoktad használni, akkor egyenes út vezet afelé, hogy minden komolyabb csata helyett megvedd az ellenséget.
Egyébként akkor állnak át a seregek, ha a választott néped képes ezeket az egységeket gyártani. Tehát például hiába veszed meg Karthágó elit egységeit, azok szétoszlanak, mert te nem tudsz olyat kiképezni. -
#7804 Nekem meg mindenki szétoszlik, és a hadvezért sem kapom meg. -
Gábor #7803 Lehet, ha olyan egységek vannak, benne, amit te is gyárthatsz. -
Gábor #7802 Miért lenne? Zsoldosokról bezélünk, akik egy másik ház szolgálatába léptek inkább. Felháborítónak felháborító az anya "család" szemében, de akkoris ilyen az élet. -
haxoror #7801 Bribe-nál csak azok az egységek állhatnak át hozzátok amilyeneket amúgy ti is tudtok gyártani, pl. perzsákkal ha bribeolsz eastern infantrykat akkor átállnak de ha rómaiakkal teszed ugyanezt akkor feloszlanak. -
#7800 NSt ez amúgy klánnév? Rome:TW klán??? -
#7799 Ez érdekes ugyanis én csinálok rendszeresen bribolást viszont a bribnak a feltételei a következők: A teljes sereg szétoszlik és visszamegy a földekre, a hadvezér pedig átáll. A sereget tudtommal nem lehet átvenni. -
#7798 Én még ebben nem próbáltam a waitet de ha az a funkciója ami az előző kettő TW-ben volt akkor arra való hogy várakozz egy esetleges másfajta időjárásra. pl: Nekem anno még a shogunnál volt az hogy az ellennek muskétásai voltak, így ősszel támadtam és kívártam míg heavy raint nem "keletkezett" így már használhatatlanok voltak a puskák. De hogy itt milyen jelentősége van, lévén nincsenek lőfegyverek. Hát passz. -
#7797 Normál módban nem néztem de Total Realism alatt működik az a "csel" hogy diplomatákkal 2-3 ezer aranyért lehet bribolgatni úgy a szenátus illetve a két szövetséges római család fullos seregeit ill. tábornokait hogy a szövetségi státusz megmarad. Nagyon gyorsan nagyon komoly haderőt lehet így összehozni mindössze 2-3 diplomatával :-) lehet csak bug mert szvsz. az lenne a normális hogy minimum hadat üzen egy 2-3 ilyen lépés után a gép ... -
#7796 Itt val'szeg egy olyan csatát nyertél, amikor azt írta ki:
"Heroic victory"
-
#7795 Ezesetben nem tudom. 2napja gamolok de nagyon jó a game. Bár 8adik újrakezdésre sikerült vhogy normálisan kezdeni. Most perpillanat kikaptam a galloktól. 750en voltak én meg 350fővel. A felmentő sereg évtizedekre. 15perc támadási idővel. Sikerült a leghülyébb alakzatot kitalálnom (kb 2. csata amit lejátszok), szar a generálisom, a jó meg 55 éves mindjárt kipurcan. Szal jól beszoptam.
Láma kérdés: Az elején 2választás van, start deployment vagy wait. Ha a wait-re nyomok akkoris feltom állítani a csata rendet? Vagy mi értelme a választásnak? -
#7794 Ez volt az első amire gondoltam hogy biztosan egy valóban megtörtént csta helye ,de nem ez a decius nemhinném hogy létezett. Viszont a csata nem rémlik, ha olyan nagy hősies csata lett volna rémlene, pedig alig 20-25 éve volt csak. -
#7793 Nekem van vagy 6 a térképen. Gondolom van benne egy töri könyv és úgy :D -
#7792 Ti láttatok már ilyet? Én még nem. Vajon mi alapján dönti el a gép hogy melyik csata híres és melyik nem?
-
Gábor #7791 Realismben mintha normál morálja lenne, úgy rémlik... -
Grrrrrrr #7790 Csak a beállított, és a gyors csatáklkat engedi felvenni. Ez sajna nem memória függő. Szerintem ez nagy visszalépés a Medievalhoz képest. Gyakorlatilag ez az egyetlen dolog, amivel nem tudok megbékélni. Reménykedtem benne, hogy másnak is szúrja a szemét, és csinál rá MOD-ot. -
haxoror #7789 Ja az...
túl bonyolultan fogalmaztál :P
Szardinián a kikötő az alap játékban a két hely közül véletlenszerűen lesz az egyiken :) -
#7788 Idézem saját magam:
" - A módosított települések jelének közepe piros"
Ugyanis a 3.2-es mod áthelyezi a települést.
Sardiniát most nem tudom, hogy változtatták-e,
de úgy emlékszem igen. Holnap megírom azt is.
Gondolom a helye attól függ, hogy az
imperial vagy a provincial campaign-t játszod-e.
De jó hogy szoltál, mert most látom, hogy Corsica
teljesen olvashatatlan a térképen.
-
haxoror #7787 Guszta :)
Most hogy így elnéztem főleg kis-ázsiában a hidak mellé faszányos erődrendszert lehetne építeni
De hogy egy kicsit fikázzak is Pontust elszúrtad mert Sinope a két folyó között van nem pedig tőlük nyugatra, Szardinián pedig Caralis kikötője véletlenszerűen hol észak-keleten van mint a térképeden, de néha rögtön a város mellé épül dél-keletre
Keep up the good work -
#7786 Részleges alatt ugye ezt gondolod?
TW magyarítások
Csak kb 500-szor szerepelt már itt a fórumban. -
RTW #7785 Hello! Tudtok már teljes magyarosítást, vagy részlegest?