13587
-
JLH Fans #7704 Mi ujsag veletek skacok?Egyre kevesebben irnak ide.....
A numidiás vállalkozásokat mind az 5 rn feladtuk?
Szarmatiaval mit javasoltok?Be lehet venni Thrakiat vasgy előbb a rebellis tartományokra gyurjak rá?
Persze emp/emp en..... -
#7703 A játék leírása a Hcgamer-en! -
#7702 Ezekszerint nem én vagyok a béna,hogy nemtudtam ilyet csinálni!
Sajnálom,hogy nem ilyen lett a játék is,mert jók ezek az egységek! -
#7701 Találtam őket a Hcgamer-en! -
Gábor #7700 Jó lenne,ha vki megcsinálná ezt a skint a silver shieldeknek, ütne nagyon! -
#7699 valóban a római nyilasoknak is más textúrájuk van -
haxoror #7698 A szeleukidáknak a játékban nincs ilyen egységük, ez a kép sztem még a megjelenés elöttről van. Kár, mert iszonyat jól néznek ki :( -
#7697 ezeket te csináltad vagy találtad? -
#7696 3 jó kép:
-
Grrrrrrr #7695 Utálom a keresztelést. Elfogalaláskór igen. De utána szó sem lehet róla. -
zizzenet #7694 ...szerintem a keresztelés a legtutibb és a lehgatásosabb. Utána úgy adóznak mint a pinty, nem lázadoznak nagyon sokáig...
Én azért tapasztaltam már az ellenkezőjét. Kereszteltem, a következő körben Riot, erősítés be, azt' követő körben Revolt. -
#7693 Ja-ja náluk ömlik a pénz és a seregüók se rossz! -
Braveheart #7692 Elkezdtem az egyiptomiakkal játszani, és erősebb vagyok a 2. legerősebb népnél is vagy 3-szor :) 50 ezret kapok kézhez körönként, pedig csak 20-25 éve játszom :) -
#7691 Ez engem is érdekelne! -
#7690 Sját városomban hogyan "keresztelhetek"? -
#7689 Na ja hiábavó ellenálás mi? :))) -
Dankó #7688 Hozzászólva a legjobb választási lehetőséghez a 3 opció közzül ha elfoglalsz egy várost szerintem a keresztelés a legtutibb és a lehgatásosabb.
Utána úgy adóznak mint a pinty, nem lázadoznak nagyon sokáig hiába high az adó és vmi írdatlan sebességgel növekszik a város lakossága, főleg ha normálom hagyod az adót.(5-6% körönként).
Abban az esetben nem keresztelek ha a város a belépésemkor zöld mosolygós fejként néz vissza.Akkor nem és meghagyom őket.
De minden más esetben mennek, hiába vannak 20000-en nem érdekel sőtt rendszeresen keresztelem a saját városaimat ugyanis ha nagyon sokan vannak lázadoznak.Egy keresztelés és megoldja a gondot pluszba megy a kincstár és ennyi.Nem telik bele 10 év és máris majdnem a felére földúzzad a lakosság mint amilyen volt.
Kereszt rulez!! -
haxoror #7687 Hát ja, én is de azért néha szünetet tartok egy kis RTW-ért :) -
haxoror #7686 Így jobban elnézve a bannert a bal oldalon az egy macedón egységnek tűnik de a játékban még nem láttam. Egyáltalán benne van? Vagy ezt is kivették a megjelenéskor mint pl. a perzsák heavy spearmenjét? -
#7685 Mindenki HL2-zik azért van pangás. -
haxoror #7684 Melyik zsoldost? -
haxoror #7683 Rohadt nagy pangás van de nem csak itt hanem mindenhol
Hogy legyen valami téma szerintetek melyik egység néz ki a legfaszábban (csak a kinézet, az hogy a harcértéke milyen most legyen lényegtelen)
Sztem az armored hopplita és a sacred band, főleg a sisak miatt :) -
#7682 Szerintem mindenki játszik és nemér rá írni! -
Grrrrrrr #7681 Mi van? Mi ez a pangás? Táppénzen vagytok? -
Grrrrrrr #7680 Előszőr én is feszítek, és lerombolok mindent, ami a másik civilizáció épülete. Így könnyebb római arcot adni a városnak. Meghagyott lakossággal nem lehet lázongás nélkül átalakítani. -
#7679 használj a falakon zsoldosokat, amig azok tizedelik a romaiakat, addig te szépen rendezed falanx soraidat a város utcáin :) -
haxoror #7678 Macedónokkal városvédelemre, főleg a falakon van valami tippetek? Esélytelen vagyok a rómaiak ellen, sokkal jobbak közelharcban ezért a falakat a nyilazás után inkább rögtön feladom mert csak hatalmas veszteségek árán tudnám megtartani ha egyáltalán sikerül :(
Kénytelen vagyok behúzódni az utcákba ahol a phalanxaim végre érvényesülni tudnak, a hosszú egyenes fórumra vezető utcák végébe meg ballistákat rakok és pofánlövök minden felvonuló cohortot jól, hogy szar legyen nekik jól :P -
#7677 1) Ha nem akarod kiirtani és kifosztani a lakosságot, hoz valamennyi lovét, nem sérülnek az épületek, de nagyobb az esély a lázadásra
2)Ha növelni akarod a többi városod lakosságát, ahol kormányzo van, beépülnek a városok lakosságába. Azonban csak kis lovét hoz ez az opcio
3)Ha meg akarod félemliteni a lakosokat. Elönye ennek hogy mivel kifosztod a várost, sok pénz áll egyszerre a házhoz. Hátránya, hogy nem fognak szeretni egy ideig és leamortizálod egy kicsit a várost, és csökken annak lakossága is.
Én általában a rabszolga verziot szoktam használni -
Glasses #7676 Mikor melyiket érdemes használni? -
#7675 na jo, de a romaiak a keresztre feszitést alkalmazták tömeges kivégzésnél :) -
#7674 hát de oda nem az van írva hogy keresztre feszítés, hanem extermination :) kivégzés :) -
#7673 Miután elfoglalsz egy várost, akkor 3 választásod van, hogy mit csinálsz. 1)megszállod mindenestül, anélkül, hogy a lakosokat "inzultálnád" 2)a lakosság felét elviszed rabszogának 3)keresztre feszited a lakosság nagy részét, feldulod és kifosztod a várost -
#7672 academyt kell építeni -
vtigris #7671 köszi,de én már elfoglaltam Rómát,és nincs szenátus.ÉN vagyok a CSÁSZÁR / :) / , a korrupciót hogyan lehet csökkenteni? -
#7670 keresztre feszít????? ilyet lehet a gémbven? és mire jó? meg hol lehet ilyet? -
Braveheart #7669 keresztelés= keresztre feszít ;) -
#7668 A sas címeres légiót legjobb tudomásom szerint nem lehet retrainelni, lévén képezni sem tudod, csak a szenátus ad ha olyanja van :). -
#7667 Én még nem hallottam ilyenről, ami persze nem jelenti azt hogy nincs :) -
#7666 MIlyen keresztelés? -
vtigris #7665 Segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Van a sas címeres légióm,de már csak 3 katonával. Sajnos nem tudom őket retrain-ni .Hogyan lehet kiegészíteni a csapatot?
A másik kérdésem,mert mindenki csak mondja,hogy keresztelni kell,de én nem tudom hogyan kell azt csinálni.
Szépen kerek valakit írja le
előre is köszi