13587
-
#7864 Úgy látszik, vissza kell oda is néznem :))) -
#7863 Ha valakit érdekel, egy a napokban megjelent ismertető:
PC Dome_Rome - Total War
-
Grrrrrrr #7862 Nem figuráztalak ki. Csak kicsit sokat olvastam ma az INDEX-es testvér topic ökörköri szövegeit, + elolvastam egy ASTERIX-et a neten, így jelenleg nem igazán vagyok alkalmas komoly hangvételre. -
#7861 miért kell kfigurázni grrrrrrrrrrrrr????? Én csak kíváncsi vagyok másnál van e ilyen bug. -
Realtibi #7860 jaj elkezdtem ma a gallokkal és nagyon jók
enyém itália fro. hispánia meg dalmácia -
#7859 -
Grrrrrrr #7858 Na! És mi célból indunak az ellen felé? Kártyázni? Mezt cserélni? -
#7857 Azt írtam volna hogy támadnak? nem így emlékszem. Tökmndegy hol van az ellen egyszer csak megindulnak az ellen elé, vagy akármelyik irányba. Csak úgy minden nélkül. -
Grrrrrrr #7856 Vannak olyan egységek, amelyek parancs nélkül is támadhatnak. Ezekenek ott szerepel ez a tulajdonságaik között -
#7855 LOL. :) inkább maradok a 40es csapatoknál -
#7854 Én HUGE-on nyomom és nem tapasztaltam semmi ilyesmit.
Viszont másnak csináljálk azt az egységei hogy "önállósadnok". Nekem ugyanis azt csinálják hogy hirtelen minden parancs nélkül csak elindulnak az orruk után és még akkor sem állnak meg ha ráfekszek a backspacere, én emiatt szoktam csatákat elbukni. -
#7853 Én csak egyszer próbáltam LARGE seregmérettel játszani. De nem az volt a baj, hogy beszaggatott, hanem a városon belül rendre beragadtak az egységek a falakba, ilyet kisebb méret esetén nem tapasztaltam. Mozdítani sem lehetett őket! Emiatt elvesztettem a csatát, így visszaállítottam NORMAL-ra. Jó lenne, ha a fejlesztők ezt mihamarabb orvosolnák. Nektek nincs ilyen problémátok LARGE méret esetén? -
#7852 Vov! Köszi!!! -
#7851 ebben a formáció modban ezeket a parancsokat hova kéne írni? -
VGQ #7850 Formáciokat akkor tudsz kiadni mikor Group-ba teszed az egységeket.Ekkor alul használhatová válik egy ujj ikon azzal tudsz formáciokat választani.
Mod pedig nem kell hozzá. -
#7849 Igen ezt értem. -
haxoror #7848 Természetesen NEKED is megnő a sereglétszámod, az egésznek az az "értelme" hogy sokkal látványosabb a játék ha több katona van egy-egy szakaszban. -
#7847 Akkor semmi értelme :(. -
haxoror #7846 igen -
#7845 Ha huge-ra állítom akkor az ellennek (Perpill gallok) 61-es warband helyett 122 lesz? Tehát csak a kinézet miatt van ez? -
haxoror #7844 Formációs modból csak ezt ismerem: #7730
Illetve a realizmus modban a barbár népek horde formációt kapnak. -
#7843 Ahha. thx -
haxoror #7842 A video optionsban be lehet állítani a unit scale cuccnál hogy a gép csapatonként hány embert jelenítsen meg. Nálad azért jelenít meg kevesebbet mert neked gyengébb géped van mint a haverodnak és automatán NORMAL-ra állítódott a tiéd, míg a haverodé LARGE-ra, -
#7841 Ezt a formációra vagy a csapatokra mondod? -
#7840 -
haxoror #7839 Szóval lehetetlen? Ezt már TELJES 3 nap játék után mondod? Biztos neked van igazad... -
VGQ #7838 Video optionsban kell álligatni.
Jobb oldalon van az a menü .Valami Huge,normal meg még 2 beállitása van azok azok. -
haxoror #7837 Az SPQR is egy faction ami elvileg elbukik ha az összes családtagja meggyilkolódik :P -
VGQ #7836 Én eggyet értek Haxoror-ral,mert én anno a szkitákat assasinnal tartottam vissza ugy,hogy minden vérosára 3-4 orvgyilkos jutott .Ennek az lett az eredménye,hogy kb 5 év alatt porrá gyujtottam minden lehetséges épületét,és max 10 év alatt rebbellé váltak a városai ergo faction dead lett:))
Szal elegendö kitartással megnyerhetü ugy is.Aztán persze jön dipl ur és megveszi a rebel városkát. -
#7835 Üdv!
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy egy haveromnak aki szintúgy Julii-val nyomul mint én, és legkönnyeb/legkönnyebben, neki mért van 80-as csapata és nekem mért csak 40-es??? Nagyon idegesít.
Melyik az a mod amivel formációkat tudok beállítgatni?
A assasinos nyeréshez meg annyi, h lehetetlen úgy nyerni, mert nem húzod ki addig amig nem tucc forum-oz építeni. Szvsz.
Bocsi a sok kérdésért. 3napja tolom. És még vagy 1oldalnyit tunnék kérdezni -
Realtibi #7834 nemtudjátok véletlenül hogyan lehet a város lakosságát jobban megugrasztani? -
#7833 Például megnézném ahogy bribe-olja rómát... -
JLH Fans #7832 Igyvan ezt én is hiszem ha látom....
Haraxor nagyon jokat és humorosakat szokott irogatni de sztem most az egyszer elvetette a sulykot......
Emp/Emp kizárt dolog diplomatákkal+Assasinokkal nyerni....Főleg szar néppel....De sztem szvsz még joval is.... -
haxoror #7831 Na várj csak majd belinkelek egy 50 Terrabájtos kamu cuccot jól aztán töltögethetsz -
Gábor #7830 Naná,hogy letöltöm! ;) -
haxoror #7829 Vegyem fel hogy megnyerem így a játékot? Letöltöd?
Egyéként elég egy shot a végén a faction menüről ahol kiírja a szerzett tartományok számát és a nyert/vesztett csatákát :P
Ha végeztem a Bloodlines-al majd megcsinálom ;) -
Gábor #7828 Na ehhez azért kellene némi tárgyi bizonyíték. Pl egy komplett video erről. Faction heir és faction leader az életben nem lesz megvesztegethető, neked meg nem lesz soha annyi orgyilkosod, hogy kiiktasd, mielőtt árthatna neked egy nagy és csúnya sereggel. -
Grrrrrrr #7827 A http://rome.atw.hu fórum Replays szekciójában indítottam egy topicot, a birodalmi hadjáratok visszajátszhatóságáért. Eddig 7-en nézték meg, de senki nem szólt hozzá, nem szavazott. Egy kicsit megzuhantam. Baj lehet az értékrendemmel. Nem gondoltam, hogy csak nekem fontos ez az opció. Ezek a filmek nem nagy terjedelműek, és többet adnak vissza egy csatából, mint a képek.
-
Grrrrrrr #7826 Na mondjuk azért az sem egyszerű. De tény és való, a megvesztegetési összegek lehetnének magasabbak is. Egy 0 még elférne utánuk. Very fokozaton a gallok felvásárolták a csúcsszuper hdvezér családtagomat vásosostúl, mindenestűl. Oda lettek a Triariik, íjászok. Ilyeneket meg még nem tudtam képezni. -
haxoror #7825 A gép hülyén kezeli ezt az egész szövetségi rendszert (sztem a diplomáciai rész soha nem készült el teljesen), ha három szövetséges közül kettő egymásnak ugrik akkor a harmadik teljesen véletlenszerűen dönti el hogy melyikkel bontja fel a szövetséget és melyikkel folyatja :(
Amióta rájöttem hogy a városban tartott diplomata nem ad védelmet a felvásárlás ellen már csak egy darab diplomatám van és azt is csak az ajándékozós-lakosságáttelepítős trükkhöz használom. A környező népeket leszarom, max trade rightsot vagyok hajlandó kötni de azt is csak akkor ha ők jönnek hozzám :P
Mondjuk szopok is rendesen mert bribeot és elefántokat se használok de így legalább van kihívás, persze ez csak az én véleményem és stílusom hiszen a játékot meg lehet nyerni csak diplomatákkal és assassinokkal úgy hogy EGYETLEN EGYSZER SEM KELL CSATÁZNI, még Rómáért sem :P