Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha a szenátust választod, akkor arra vigyázz hova kattintassz, mert sokszor ki fog lépni a program az windows asztalra (desktop). Rá lehet jönni, hova nem szabad, egyértelmû lesz meglátod.
Frankie
legyõzöd õket, utána választható lesz.

Minden civilizációt játszhatóvá tévõ MOD letöltési helye

Olvasd el ezen az oldalon az installáció menetét (szépen leírja hova kell bemásolni ezt a file-t) és már játszhatsz is a makedónokkal. Meg a többi néppel is akik alapból nem játszható népek a játékban.
hogyan tudok a makedonokkal lennni?

Buci
sorry ha túl nagy lett a kép

carpe diem

Buci
94 BC, Scipii family
Mani: ~850 000!
Római családokon kívül élõ népek: Egyiptom, Szkítia, Görög városok, Germánia
Ezekbõl csak Szkítiával nem állok hadilábon.
A területem Egész É-Afrika, kivéve Alexandriát és az attól Keletre esõ területeket. Továbbá a Pirenneusi félsziget, és a mostani farnciaország tengerparti provinciái. Íme egy kép róla:

Egyiptomiakkal küzdök nagyon. Ha megtámadom pl: Memphist, akkor õ meg az én egyik városom. Az meg tiszta LOL h a Vörös-tengeren van 80 hajója 😊
Volt egy full sereges csata 1 éveahol én 350 õ meg 750 embert vesztett. És nem akarja jelezni a térkép h egy nagy csata volt ott.

carpe diem

Bakker mit ösze kinlodok itt a germánokkal.A hülye gallok meg brittek nem hagynak nekem békét.

Viszont iszonyu jok az AMAZON kocsik!!!!
Baromi állatul néznek ki.De az a baj,hogy hiába foglaltam el a városukat nem lehet gyártani.(vagy csak még most?)
Pedig jo lenne,mert jo eröben vannak😊))

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Yossarian
én például bribeoltam egy várost Brutuséktól. Felszólított a szenátus, hogy adjam vissza. Mondtam: túrót. Köv kör, legyen öngyilkos a pater familias. Mondom túrót. Már ellenség is lettem, mehettem rómába 😊

Nieleen

Yossarian
illetve az is egy módszer, ha szép szorgalmasan teszed a dolgod, meg amit a szenátus kér és egyszer kapsz egy üzit, hogy élvezed a nép támogatását. Akkor már mehetsz Rómába😊

Nieleen

Yossarian
biztosan valamelyik római családdal játszol. Addig nem támadhatod meg rómát, amíg nem vagy elég népszerû ahhoz, hogy császár lehess. Egy módszer van, ha annyira magadra haragítod a szenátust, hogy minden római ellenségének nyilvánít. Ekkor viszont róma mellett a másik két család is megtámad.

Nieleen

Nem,õk nem támadtak meg csak Iberia támadott meg de azota sem csinalt semmit.......<#vigyor5>
lenne egy kérdésem lécci segítsetek: "you can't attack rome. You don't have enough popular support..." valami ilyesmit ír ki mikor megakarom támadni Rómát. Mit kéne csinálnom? Több katonával akarom megtámadni szal az nem gond. Valami a népességgel van? De mi?
hogyan tudok a makedonokkal lennni?

Téged nem támadott meg a ROMAI BIRODALOM ?
253,Numidia...
Karthágo utan Egyiptom is behodolt Alexandria Memphis és ami alatta van az enyém....Van még egy 2000 es serege de azt is meg fogom verni 1400 emberrel a 78 éves hadvezérem verhetetlen,gyakorlatilag megnyertem a hadjáratot körönként 4700 as +ba vagyok.....
13 tartomány az enyém.
hello hadvezérek!!

Hogy lehet egyszerre több hadsereget ugyanarra a csatatérre irányítani,mert képeken láttam hogy jó pár száz sereg állt hadrenbe
egy küzdelem alatt.
Ha vkit érdekel a build mod,ami kompatibilis a v3.2vel az szóljon, manuálisan átírtam az értékeket, elküldhetem.

nem 157 hanem 257BC ben de gondolom mindenki rájött<#idiota>
254BC Afrika az enyém cartagoiak kitakaritva . 157 ben megjelentek a ROMAIAK ( nektek nem <#conf> ) Cartago falainál ütköztünk meg a barom nem tamadott ugyhogy nekem kellet kijönnöm . A legyengitett ijjasz seregeim nem sok vizet zavartak de anyira pont elég volt hogy a lovasságom es a lándzsásaim segitségével a vizbe kergessem õket <#violent> ( nem hagytam tulélõket mindenkit lemészároltam <#vigyor1>
Ugyérzem nincs értelem folytatni mert innentõl kezdve csak idõ kérdése.
Egyiptom egyszer probálkozott de a helyörségem megoldotta a gondot es viszatakarodtak Alexandriába. END
245BC Numidia
Kártágói háború elsõ szakasza lezárult. 4 nagy mezei csatában felöröltem haderejét miközben Káthágó felé meneteltem. Elbuktam két várost - Siwa (kelet), meg ami délen volt, de bevettem az algírban lévõ települését. BC249-ben elesett Tapsus. Érdekes módon nem épített falat, úgyhogy az utolsó mezei seregét a város bevételével együtt gyõztem le. Ebben a seregben voltak elefántjai, de olcsón megúsztam. Még ebben az évben ostromgyûrûbe vontam Kárthágót, de rohamra nem vállalkozhattam a bent állomásozó sereg miatt (a War elefánt miatt nem voltam túl lelkes). Míg tartott az ostromzár visszavettem a másodlagos sereggel delet. BC245 telére elesett Kártágó kicsit furcsa körölmények között. A városban lázadás tört ki és kiebrudalták a fõseregét a falakon kívülre. A városi lázadó csõcseléket már megostromoltam és elfogaható áldozatok árán be is vettem a várost. 12000 embert hánytunk kardélre. Ebben a körben már elesett volna enélkül is, ráadásul akkor a kártágói sereg sem marad meg. Így most mezei csatában kell szembenéznem a War fánikkal. Egyiptommal sikeresen elkerültem a hábórút azzal, hogy elbuktam a szomszédos városomat. A kártágói települések ezért úgyis bõven kárpótolnak. Magában kártágóban 3 év nmúlva numidiai légióst tudok toborozni és akkor nincs aki megálljon elöttem Afrikában. Kártágó többi birtokát békén hagyom, mivel mi sivatagi nép vagyunk és eredendõen utáljuk a vizet. Mi a homoktengert szeretjük, úgyhogy Egyiptom felé terjeszkedünk a késõbbiekben.

Wallentinus

Kösz. De nekkem semmi realism mod nincs fenn, úgy tapasztaltam ezt. Szóval?

Yossarian
igen.

Nieleen

Apache00
Neked is ugye visszalép az imperialbol és a historicalbol?

Yossarian
én egyetértek veled.

Nieleen

Eldöntöttem, elkezdem átírni a build time értékeket a build mod fájlja alapján, idegelje magát az ezen,akinek hat anyja van!

Vhogy a fõvárosomban, ahol techelek fel ezerrel, nincs kedvem elõadni a tömegkontrollt.

Van olyan is,hogy elfelejti kiírni a városok növekedését....már most halálba idegel ez a realism mod. Az,hogy lófaszt érnek a katonáim meg tudom emészteni (nehezen), de azt,hogy 2,5 év kell egy kib barakk bõvítéshez, na azt már nem veszi be a gyomrom! Vagy 2,5 év egy kurva piactérhez?! Mit építenek ezek?? A bõvített térkép, máshogy viselkedõ ai tetszik, még az egységeken eszközölt változtatások is (íjászokat nem számítva), de sok mindennel átestek a ló másik oldalára.
Na, jöhetnek a kövek.

Egyszerü megoldás. Keresztelés!
<#vigyor1>

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Ez bug vagy csak élvezi a program? Egy ideje minden kör elején kapom az üzenetet, hogy S.P.Q.R. és a gallok között white peace van. Aztán egyszer csak azt, hogy háború. Ám legyen, de miért kell ezt minden kör elején tudomásomra hoznia?

Enyhén bugos a realism, Tarentumban beragadt a pro-consul palota a harmadik építési körben, ha kiveszem a listából,akkor többé nem jelenik ott meg! A lakosság 14000........:/

Yossarian
öregem, a trákok már 7 éve minden kör végén békét kötnek velem. (trade agreement, ally szintén) A köv kör elején meg betámadják 1-2 városom. Ezek nem komplettek..

Nieleen

Yossarian
fent van a directX9?

Nieleen

Yossarian
ez asszem a directX

Nieleen

Sziasztok!

Van egy kis gondom!
Feltettem a játékot, de amikor el akarom indítani, azt írja ki, hogy Az alkalmazás nem futtatható, mert a d3d9.dll nem található.

Tud valaki segíteni?<#lookaround>
260 Chartago elesett hibázott nagyot csak a kibaszott Romaiak ne lennének a patrjaim mellet fullos seregekkel ha azok partra szállnak <#violent>
Apache00
Köszi azért. Csak idegesitö bassza meg 😞

Passz :/

Apache00
De letöröltem. (a Dat\world\maps\base könyvtárban volt)

Köszi!
Amúgy a squalor és building mod nem kompatibilis a 3.2 realizmmel!

Elküldve,ha nem jo és nem kapsz másikat akkor este 22 után küldök másikat én.Asszem van másik.Sajna most el kell mennem😞

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

[email protected]
Köszönöm!

töröld a map.rmw-t
data/campaign/ vagy hasonló mappa

Elküldeném,de sehol sincs emil cimed😞

megy.

Apache00
Nem, de akartam, sõt fogom is, mert sokan pozitiv véleménnyel vannak rola. Engem most inkább az idegesit, hogy mi a faszér lép vissza mindig a menübe, mikor egy historical battle-t akarok jáccani. Most raktam fel a 3.1es realismet, és annál is visszalép. Pedig nincs is fenn egy rohadt magyarositás sem.
Nem tudja vki erre a választ? Csak nekünk kettönknek csinálná ezt?
Isten bizony tök idegesitö, hogy nem tok egy rohadt historical csatát lenyomni (mert az még haggyán, hogy az imperialnál is kilép)

<#help> <#help> <#help>

Lenne egy kérésem: aki nem realizmmel játszik az legyen szíves elküldeni az emilkémre ezt a fájlt: export_descr_unit.txt

Használtátok már a squalor and faster building modot?

<#eljen><#taps>

Aztanagyonsulyos-......1500 emberemmel ledaráltam Egyiptom 3500!!! as seregét.....És a seregem fele hulladek volt egyetlen tevés egységet tartalmazott és egyetlen sivatagi gyalogsagot a tobbi az az elejen kapott lofasz gyalogos....Jah volt egy mercenary phalanxom azok remekeltek szinten...
+egy 40 egy 72 fõs és egy 101 fõs vezéri lovasság...A tobbi 2 alvezér elesett,a 76 éves vezérem viszont tulálte és bár 6 an maradtak 101 bõl 800 ellenfelet vágtak le....
Szegény már kb 9 csillagos....
Volt a csatanak egy szakasza amikor kiirta hogy defeat valoszinu alig volt egy kis csikom a jobboldalon....Kb 4 kritikus pontra vágtatott át a vezéri csapat,egyre fogyo létszamban és mindenhol fordulatot hozott.....500 an még maradtunk is 700 an az ellenfelbol de a 700 bol 63 menekulore fogta.....
Eddigi legnagyobb sikerem......Ha minden jol megy és helyõrségre mar nem futota akkor Alexandria és Memphis az enyém......
Most írogatom át az íjászok létszámát és tegez-kapacitásukat, és azon filóztam,mi lenne,ha hozzáadnám a római spearmanhez a falanx tuladjonságot. Szerintetek mûködne?