Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -
Többet nem viszek hoplitát a falra. Esküszöm. 😊
Most mar tudod a valaszt, pedig akkor is rajottel volna ha egy kicsit hasznalod a tokot.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nieleen
Nieleen
Nieleen
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ja, amúgy a Szkítákkal vagyok <#mf2>#mf2>
És nagyábol ez is az egész lényege, vh/vh-n a szomszédos szövetségesek garantáltan el fognak árulni <#rolleyes>#rolleyes>
Mármost még egy pro-kontra. Diplomácia a helyszín. Megyek a szenátushoz, mondok magamnak, biztos ráveszem õket, hogy támadják meg a gallokat. Aszonták nekem, nem áll érdekükben. Erre a következõ körben azt írja a fáma, hogy a szenátus vájtpíszt kötött velük. Nos, vájt szememnek feltûnt a lóláb, mire kötöttek békét, ha amúgy sem akartak háborúzni. Ez a szenátus szenilis egy kicsit. Már csak azért is, mert rá egy körre megint érdekes dolog történt: a szenátus és a gallok iszonyatos háborúban állnak egymással. Zajlanak az események, csak úgy kapkodom a fejem.
Pozitívum viszont a következõ történet. Kéztördelõs állapotomban végül felajánlottam a galloknak egy kis ajándékot, tudjátok, pecsétes, leragasztott borítékban. Aszonta nekem, titkolt szándékokat gyanít e gesztus mögött és nem fogadhatja el. Azt hiszem, ez a lépés a program erényeként könyvelhetõ el. Ilyet a B-kategóriás játékok elnagyolt diplomáciai rendszere nem produkált soha.
Na, ez volt a még egy pro-kontra.
Alacsonyabb fokozaton viszont szerencsére van lehetõség javítani és a gép is szerényebben fogja a gyeplõt. A változó ahogy írod, ott tényleg sokkal jobban bejátszik.
Realism még nem volt fent, de ez a 3.1-es tetszik, szóval idõ kérdése csak. Max. nem rakom fel a nehézségi fokozatot a legmagasabbra. Örülök annak egyenlõre, hogy reálisabb a dolog😊
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
http://www.totalwar.com/community/rome.htm Patch 1.1
http://www.gamecopyworld.com/ No CD Crack
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Most érett meg az idõ arra, hogy egy kis segítséget kérjek:
Mik a legfrissebb patch-ek és realism modok? Honnan tudom leszedni? PLs linket, ha tudtok. Eddig ugye az alappal nyomtam, de kell a kihívás. Szóval légyszi help. THX!
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
FOR MACEDONIA!!! 😊
Ezt a kitámdadásos módszert szoktam alkalmazni, de ebben a helyzetben nem lett volna nyerõ hidd el. Elõszõr is a gép az én nyakamba is beönti a szurkot. Ez többször is elõfordult már. Íjászokkal, meg egyszem vezérem lovasságával és light lancer lovassággal meg pár hoplitával nem érte meg volna kitámadni. Karthagóiakkal pl. többször is kitámadtam, és okés volt a dolog, de ott többen is voltunk. És több lovasom is volt ami ilyenkor a mozgékonysága miatt nagyon jól jön. Na mind1, majd nekikezdek és másodjára talán jobban alakulnak a dolgok. Thx.
Multkor is ugy védtuk meg 500 an 1000 ellen hogy mikozben a 480 town watchbol elesett 360 és mindössze 300 at öltek ,addig a vezérem csapatábol elestek 30 an viszont 400 at öltek........
Persze 4-5 csata utan elvesztek de addig szinte maguktól megnyerték az összeset....
Azt hittem a 80 spartan phalanx is ér ennyit.....
1000 es csapat támadott nekem meg volt 3 ilyen 160 as szutykom +40 es vezéri banda.....
Félelmetes veszteségeket szenvedtem maradtunk 130 an õ meg 200 an de a csatát megnyertuk.......
De ez egy város körül volt mondjuk. Lehet jelöli a csatatérképen is ezt? Mert a strat. térképen a fekete szutyok az rendben van. Ostrom után jelenik meg...
Mindazonáltal ez jópofa ösztönzés arra, hog túl sokáig ne állj egyhelyben.
Mondjuk én nem jöttem rá hogy pontosan hogyan is mûködik ez...
Pl nagyobb csata utan szokott ilyesmi lenni a helyszinen.
En kerulnem a csaladtagokkal ezeket a helyeket a helyetekben.
Pupakok. 😛
2. Az nem nyíl, bár tényleg annak tûnik. Az egy kardocska, ami azt jelenti, hogy az az egységed aminek képe alatt ez megjelenik az nagyobb sebzésû fegyverrel lett ellátva. Ezt újraképzésnél lehet elérni ha van Kovácsmûhely a városban pl...
3. A kikötõ helye. Ha ide viszed a hajóidat ami sérült, akkor itt képzi újra teljessé, illetve itt tudod fejleszteni is (kis kardocska, páncélocska) ha van Kovácsmûhely, vagy Páncélgyártó (Armory) a városban.
Amúgy ha lenyomod az ALT-ot és úgy klikkelsz, akkor pl. a kikötõ helyérõl egy kék nyíl fog mutatni oda ahova kattintasz. Így az abban a kikötõben gyártott hajók, egybõl oda mennek, ahová a rally point (gyülekezési pont) mutat. Szárazföldön ugyanígy mûködik.