13587
-
JLH Fans #7904 még én sem.....de kipróbálom....Néha nagyon jol jönne mert full ijaszbandával masképp kicsit körülményes leszedni az enemyt.... -
JLH Fans #7903 Mint pl mi?
Amugy köszike a segitséget.....
Kulonben hülye nem vagyok tudom hová kell tenni az ijaszokat meg mire valo a gyalogság ésa lovasság.....De a szarmatákkal az elejen csak ijaszaim vannak nuku lovasság+gyalogság....
Szoval akkor full ijaszaim vannak csak ezért voltak gondjaim igy világos?:) -
#7902 köszi, h kijavítottál. Most már ezt is tudom :D. Az alt gombosat még nem is hallottam. -
haxoror #7901 "Nincs olyan h közelharci üzemmód..."
De van, az Alt gombot kell lenyomva tartani és úgy adni célt az íjászoknak (lovas, gyalog tökmindegy), ha a skirmish mod ki van kapcsolva akkor közelharcra váltanak. Ha a Fire at Will be van kacsova akkor a lovasíjászok pl. folyamatosan lövöldöznek amíg a célhoz nem érnek aztán rohamoznak és kardozás.
"(még1x mondom, azok az íjászok nem azé vannak lovon, h bunyózzanak, hanem hogy gyorsabban mozogjanak a csatatéren.) "
A Persian vagy a PonticHeavy erősebb közelharcban mint a barbár lovasság... -
haxoror #7900 Töröld le a Realizmus modot és megint minden működni fog :)
(Nem csak ezt baszták el benne, lesz még néhány meglepetés...) -
#7899 Bocsi, csak a végén vettem észre, h lovasíjászokról beszélsz. Szal ne értsd félre. -
#7898 Huhh..
Nos, az íjászok azért íjászok h íjászkodjanak, a skirmish mode azt csinálja bekapcsolt állapotban, hogy elfutnak amikor egy bizonyos távolságon belül jön az ellen. A fire at will, azt jelenti, h nem mindíg a megadott osztagot nyesi, hanem azt ami épp túl közel van. Nem tudom mért nem tudsz odamenni, sztem csak türelmetlen vagy, kijelölöd jobklikk aztán még fél óra mire bemelegszik a motoruk és hajlandóak elindulni. Nem az íjászokkal kell szétverni a hadsereget, az íjászokat rakd be a gyalogság és a lándzsások mögé, a gyalogság szedi le az ellen nagyrészét. Az íjászat csak segít. Mint pl ha barbárok ellen mész és nincs eső, akkor ajánlatos tüzes nyillal lőni őket, így elkezdenek pánikolni és a lovassággal lekaszabolhatók. Ha 15perc van egy városra akkor annyi. Nincs mit tenni, ki kell hozni a legjobbat. A szaladgálás elkerülésére kapcsold ki a skirmish mode-ot és a fire at will-t. Nincs olyan h közelharci üzemmód, csak akkor bunyóznak ha már a hasukat túrja az ellen. Szerintem olvasgass fórumokat, vagy FAQ-kat. Nagyon hülyén állhattál fel ha a lovassága be tudja cserkészni az íjászaidat.
Hirtelen ennyi, ami eszembe jutott. Lehet benne egy két baromság mert 5 perc alatt írtam, javítsatok ki ha rossz.
(még1x mondom, azok az íjászok nem azé vannak lovon, h bunyózzanak, hanem hogy gyorsabban mozogjanak a csatatéren.) -
JLH Fans #7897 A gondom a következő:A bugyauta fos szarmata lovasijaszaimnal hiaba kaőcsolom kia free at will és a skirmish modot akkorsem hajlandok sehova menni ahova ráklikkelek a csatatéren csak ha az ellenfélre klikkelek hogy támadjanak....SEGITSÉG!!!
Nem tudja valaki hogy hogyan csinalhatnek olyat hogy kijelolok a csatataeren egy helyet és odamenjenek?
Hogy ne az ellenfélre kelljen klikkelni....
Mert nem 50000 m rol akarok leni hanem kozelebbrol...Mas gondom is van....Ha atallitom őket lovo modra akkor eszeveszettul hatralni kezdenek véletlenul sem hajlandoak lőni normalis tavolsagbol...
És a legfonotosabb.....Ezeket a kibaszott fos hulladek szar ijaszokat szebben mar nem tudom magam kifejezni nem lehet parancsot adni hogy ne ijjal lojenek hanem kozelharcban tamadjak meg az ellenfelet???
Mondom hiaba kapcsolom ki a skirmish modot akkor meg nem lőnek....
Elegem van már komolyan a kurvaéletbe hogy vagyunk 900 an az ellenfel meg 100 paraszt és 20000 km rol kezdenek el lövöldozni az ijaszaim....És persze mondjuk van 4*100 egysége esélyem sincs bevenni egy varsot se mert lenne ra mondjuk 15 perc......
De ezeknek 10 percig tart minimum szetloni egyetlen alakulatot...
Jah a masik:Lovasok ellen megjob a helyzet....Ha az ellenség nem nezi mint a birka hogy szétlojek oket hanem tamad,akkor persze a 30 szor nagyobb haderőm panikszeru futasba kezd hogy loni tudjanak...
Kb 20 perc amig mondjuk 500 ijasz felmorszol 50 lovast....
De persze mikor mar mondjuk 5 lovas van csak akkor is menekulnek a picsaba,egyeseével kell leszedni oket....1 méter előre 2 m hátra...
Véletlenul sem lehet kozelharci uzemmodra kapcsolni....
JAh a legkircsibb mikor mondjuk 6-7 szeres tulerőbe vagyok de a maradek lovassága megfutamitja a teljes ijaszseregemet....
Vagy mondjuk előszeretettel kilovik a saját vezért....
Könyörgön segitsen valaki!!!!
Felsoroltam itt 3-4 problémat várom a megoldásokat nagyon hálás lennék...Előre is köszönöm.
-
Grrrrrrr #7896 Szerintem bizonyos fejlettségi szint, vagy tapasztalat. Vagy a Szenátus által adott jutalom csapatok kapják, és esetleg egy ilyent győzött le. -
Jobrog #7895 Na,tegnap óta semmi hozzászólás? Az mit jelent amikor pár római légió képe felett megjelenik egy arany sas,azt hogy kapják? Másik fórumon olvastam hogy valaki legyőzött egy ilyen egységet és megszerezte az arany sasokat amiket Bizáncba vittek a csapatai a jelentés szerint. -
engine #7894 Akkor asszem Én is kérek egyet, adok cserébe filmet azt szeretik :))
És bocs az offtopicért. -
#7893 Honnan van meg, honnan van meg... A BSA-tól kapott tiszteletpéldányt! :)) -
#7892 Hát... nem olyan nagyon nehéz. Nem is azt mondom, hogy gyorsan végig lehet rohanni rajta, mert még hajókázok rendesen. De nem túlzottan nehéz.
És hogy honnan van meg? Letőtöttem. :) -
engine #7891 Mennyire lett könnyű a Pirates?
És honnan van meg? -
#7890 A másik a Pharaoh készítőinek újabb egyiptomi építgetős játéka, full3D-ben. Elég szép lett, jó a hangulata. Már aki szeret a fejlődést látva szöszmötölgetni és várni. :)
A Pirates kicsit könnyű lett és kimaradt pár ötlet sztem. -
#7889 akkor lehet hogy nálam is csak azért van mert huge-on nyomulok??? -
VGQ #7888 Nálam is elöjött néha large-ban.De télleg csak nagyon ritkán. -
#7887 jogos, két kiegészítő lesz :) -
#7886 Kijött a Pirates? Ez most komoly?
A másiknak mindjárt utánanézek, mert azt nem tom, hogymi... -
#7885 Speciel én nem HL2-zöm, azaz 3 nap alatt gyorsban elintéztem. Hanem van egy Immortal Cities: Children of the Nile, ami Egyiptomi városépítgetés. És ma kijött a Pirates is. :)
Van bőven válogatnivaló. -
#7884 A Császárság kora... (és bukása ugye). -
#7883 jó lett a magyarositás? -
#7882 De az egy hosszabb idöszakot ölelne fel, mint ez a mostani. Azért gondoltam, hogy inkább lehuznak még egy bört erröl a gémröl (ami persze nem baj, ha kellö ujitást és ujabb lehetöségeket raknak bele). Kiegészitönek tul nagynak tünik ez az idöszak, de neked legyen igazad :) -
#7881 2-től 476-ig inkább egy jó kieg lesz Róma bukása címme :) -
#7880 Csács Mindenkinek! Rég jártam már itt, jo látni, hogy még aktiv a topic. Bár a beirások száma igen lecsökkent (volt mikor 4 oldal telt meg egy nap alatt), de sztem ez most a Half Life 2 és Nfsu2 örületnek tudhato be. Amik télleg jo játékok, de idövel kicsit alább hagy irántuk a lelkesedés, ezért a játékért pedig sztem mindig lelkes leszek Ez az egyik legjobb játék, amivel életemben játszottam, sokáig is fogok még vele jáccogatni. De sajna csak jáccogatni, mert nincs tul sok idöm hozzá :(
Azért kiváncsi leszek, hogy mi lesz a következö teljes Total War, mert az fix hogy lesz ekkora siker után. (talán Rome:total war 2 - 476ig)
További jo játékot -
Grrrrrrr #7879 Én mondtam, hogy nem úgy megy, hogy én most ambusholni akaraok... -
#7878 Ömm. Ez mind szép és jó. De gyakorlatilag, hogy lehet ezt megvalósítani? Köszi előre! -
#7877 Én se tom, hogy mi dönti el, hogy lesz ambush, vagy nem. 2 íjászt küldtem egyik városból a másikba. Ready to ambush, majd a köv kör csatával kezdődött. Egy takaros rebellis sereg szaladt beléjük. Szépen el is menekültünk :)) -
#7876 Na ambusholtam. Beálltam az enemy által leggyakrabban használt út mellé. MOndta hogy ready to ambush. mondom király. eltelik 1,2,3 kör jön egy enemy. Megáll közvetlen a seregem előtt asszongya a sereg: ready to ambush. Köv. körben az enemy megtámadott. és vesztettem. :( . Magától kell attackolnia ambush esetén. Mert nekem nem nagyon akart :( . -
#7875 Láttátok már, hogy a játék zenéje megjelent CD-n?
Itt lehet érdeklődni: http://www.totalwar.com/community/buy.htm -
Grrrrrrr #7874 Kifogod? Hallottam már olyanmról, hogy valakinek sikerült...
Az Ambush ritka dolog. Nagyon ritka. Nekem még sohasem jött össze. Ha a csapataid mozgáspontja nem fogy el, és erdős terepen állnak meg, akkor állított csapdát. Mondja is, hogy: Ambush! Na ha ekkor odaér hozzá egy ellenséges sereg, akkor lehet rajtaütés. Ebben az esetben az ellenséget vonulás közben támadod meg, nem felállt harcrendben. de ha az ellenség seregében kém van, akkor ennek lecsökken az esélye. Ezért javaslom, hogy te is cipelj kémet a sereggel. Na a lényeg az, hogy a csapda állítás nehezen megoldható. Nekem már támadta meg a csapdát állító seregemet egy ellenséges sereg, ami a térkép nem látható részéről lépett oda. -
#7873 én nyomnom keltákkal. egész életképes -
#7872 Mellesleg nyomja valaki barbár néppel? Mit gondoltok a gallok a kelták vagy a germánok erősebbek? -
#7871 NA érdekes ez az ambush, ki fogom próbálni :) -
#7870 Mi az a kereső? És hol van a lap alja? Ki az a mindenki? :) -
haxoror #7869 Sztem meg az Ambush-ra gondol, írd be a lap alján a keresőbe
A KERESŐ HASZNÁLATÁT EGYÉBKÉNT MINDENKI MÁSNAK IS CSAK AJÁNLANI TUDOM :) -
#7868 Sztem arra gondol h körbe elbújsz az erdőben aztán 4 csapattal egyx-re támadsz rá. és akkor elvileg különböző oldalról kéne jönnie a többi csapatnak. És az elég meglepetés szerű, amikor 4x annyian vannak 4oldalról xD -
#7867 Én is olvasom az indexet. (csatázós-európa-hódítgatós, szerintem ) -
#7866 Csapdaállítás? Azt meg hogy? most olvastam a cikkben hogy csapdába lehet sétálni! Hogyan lehet csapdát állítani? -
#7865 jólvan megbocsátok, mellesleg iszonyúan idegesítő egy bug. Amúgy feltűnt már valakinek hogy az eredeti 1.1-ben egy csöppet fel vannak tunkulva a germánok? Főleg a chosen archerei! Szemtől szemben 1v1ben simán megfutattja a legiós lovasságom. Közelhrcban erősebbek mint a légiósaim, eszméletlen. Ezt direkt csinálták így?