13587
-
Grrrrrrr #7744 Haxoror, ehez a Formation mod v0.2 MOD-hoz nem kell a realism?
-
Grrrrrrr #7743 Ha a realism MOD-ot használod, akkor lehet keha, mert van két fájl, amit nem szabad átírni. De ne kérdezd melyiket. Magyarosítás ügyben egyébként ajánlom a http://rome.atw.hu fórumának magyarosítás topicját. Ez tekinthető a csapat "hivatalos "fórumának, ahol a magyarosítás topicban észrevételeket és kérdéseket lehet feltenni a fordítással kapcsolatban. -
#7742 ezt nekem is csinálta. Még le is szedtem újra, aztán leszedtem másik verziót is... A telepítés legelején a progi ki akar menni a netre. Próbaképp kiengedtem és akkor azonnal felment. Nemtom van-e összefüggés, de ettől megoldódott... -
Dns5000 #7741 hmm az rtw mod 3.0 58mb a 3.2 meg 22mb es mind a 2 full.
Akkor most mit hagytak ki a 3.2bol? -
Dns5000 #7740 nektek muxik a csata visszajatszas? felvettem egy coustom battlet es teljesen mast jatszik le -
Dns5000 #7739 nem ertem ezt a visszavonulast, amikor a gep visszavonul akkor az egysegei siman megmaradnak, de amikor en vonulok vissza akkor altalaban mindenki meghal, a tabornok meg biztosan.
Mi ennek a logikaja? Miert halnak meg az embereim ha visszavonulok? 3d csatabol valo visszavonulasra gondolok.
Attol fugg, hogy tamadok vagy vedekezek? De a tabornok mindig meghal nem? -
Gábor #7738 Kár,hogy a realism moddal nem kompatibilis. egyébként e nélkül is lehet összefüggő sorfalat létrehozni,csak egymásra kell telepíteni a széleken a katonákat. Persze, ez leginkább csata előtt valósítható meg. -
#7737 tud valaki segiteni? telepitésnél mindig hibát ir ki. rá lehet menni hogy tovább, kihagyja és mégse talán. másnak is volt ijen jellegü hibája? tudtok segiteni? amugy jó játék? -
wallen #7736 Nem jövök csakazértse
Na jó folyattom győzedelmes hadjáratomat Númidiával -
#7735 A láma Nyalos is azt nyomja. Én megvárom az Everquest 2-t, és megnézem azt. Állítólag az első rész király... -
#7734 Wallen, jómagam és a fél team-de minden energiáját elvette a WoW béta :)
Tegnap vége lett brühühü :(
Szal jövünk vissza:) -
#7733 Szép :) -
#7732 Íme egy kis phalanx védelmi formáció:
-
haxoror #7731 Hehe
balról a harmadik muksó pont olyan mint a bannerban a baloldali :D -
haxoror #7730 Formation mod v0.2
Lehetővé teszi hogy a jobbklikkes csapatelhelyezésnél hézagok nélkül lehessen a phalanx egységeket lerakni egymás mellé és így az ellen nem tud "befolyni" közéjük
-
Thibo #7729 Kösz -
haxoror #7728 Nem lehet, még a campaign indítása előtt kell a video optionsban a unit scale cuccot nagyobbra állítani, az dönti el hogy mennyi ember van a csapatban. Minél jobb a géped annál nagyobbra állíthatod. -
Thibo #7727 Hello!Légyszi,ha tudjátok írjátok meg, hogyan lehet a Rome total war-ban összevonni embereket a campingben, mert nekem makszimum 40-41 emberem lehet egy rublikában.Kösz. -
Dankó #7726 Keresztelni kell mindegyiket!!! -
haxoror #7725 Az soha nem lehet elég magas -
haxoror #7724 Ja, ha olyan néppel vagy amelyik nem tud ilyet építeni akkor viszont bazi nagy helyőrséget kell tartani, a jelenlétük visszavesz a squalorból és a korrupcióból -
#7723 2 esetleg túl magas az adó? -
haxoror #7722 1. Építs olyan templomot/épületet ami a törvényességhez ad hozzá pl. +10 to law
2. Mert túlnépesedett :) -
Czud #7721 Hali!
Lenne pár kérdésem:
1. Hogyan lehet csökkenteni a korrupciót?
2. Mért van az hogy csomó városomban folyamatosan lázadoznak pedig minden szükséges épületet felhúzok? -
#7720 olvasd el a magyarítás readmejét! Annyi okosság van benne, hátha ragad rád valami :) -
Gábor #7719 Keresés funkció lap alján. Olvass vissza. Tanulj meg jobban angolul. Annyi megoldás van ;) -
#7718 hy!mióta feltettem a magyarítást nem indul a program mi lehet a gond???Ha egy fálj az nem tudná valaki elkü[email protected]?Köszi -
Gábor #7717 A lentebb lévő skinek tényleg nem jutottak be, de az utóbbi köteg, amit betettél, az csont nélkül így van benne. -
Dankó #7716 Sajna azért hagytam abba Numídiával mert kindózz újrainstall volt és hülye fejjel nem másoltam ki a mentett frankó állásomat amiért annyit szenvedtem, de hamarosan újrakezdem és dicsőséges győzelmet aratok velük! -
Dankó #7715 Akárki akármit is mond szükség van olykor a saját város keresztelésére mivel elér egy bizonyos populációt és nem növekszi csak folyamatosan elégedetlenkednek és -4000 pénzt hoznak körönként.
Ilyenkor kereszt és máris jobb lesz. -
Dankó #7714 Keresztelni úgy tudsz saját várost hogy kiviszed az összes egységet aonnan majd a diplomatáddal odaajándékozod a várost az ellenségenk majd pedig egyből vissza bemény a sereggel, mivel nincs senki sem bennt mert ugyanabban a körben csináltad meg így csak visszasétálsz és már mehet is a keresztelés! -
JLH Fans #7713 És szoval a szarmatákkal melyik taktikat csinaljam a 3 bol? -
#7712 Nem ilyen lett? Akkor te mivel játszol????? -
#7711 Hát igen. Azért ne feledjük, hogy kijött a HalfLife 2 is, amit szerintem sokan megnéznek. Én is szert tettem egyre, tegnap óta nyomom. Jó lett. Jobb, mint vártam. De sietek, mert a Rome ezerszer jobb és alig várom, hogy újra folytassam. :) -
#7710 A lejebbi képeknél még máat mondtál! -
Gábor #7709 Tök ezek a skinek, nem tudom melyiket hiányolod -
AnubisEE #7708 Én még nyomom de ritkán sok az uj gama és kevés az időm . Na az meg idegileg kikészít hogy lemaradtam a WOW tesztről mert későn tudtam csak regisztrálni blizárdál -
#7707 Túl kevés a pénzük!
Küld rá a városra a kémet és döntsd el te! -
haxoror #7706 Macedónoknál egy srác megcsinálta és lecserélte a Royal Pikeman skint egy überfasza zártsisakosra, minden katona kb. úgy néz ki mint a csapatparancsnok. Imádom azt a mod-ot, remélem a Silver Shield lesz a kövi :) -
#7705 Még pár kép:
Kár,hogy nem ilyen lett a végleges verzió!
Na de elég mára a játékbol(a modemesek szerintem így is örülnek nekem!)a többi képet megtaláljátok a HCgamer-en!