13587
  • Grrrrrrr
    Haxoror, ehez a Formation mod v0.2 MOD-hoz nem kell a realism?
  • Grrrrrrr
    Ha a realism MOD-ot használod, akkor lehet keha, mert van két fájl, amit nem szabad átírni. De ne kérdezd melyiket. Magyarosítás ügyben egyébként ajánlom a http://rome.atw.hu fórumának magyarosítás topicját. Ez tekinthető a csapat "hivatalos "fórumának, ahol a magyarosítás topicban észrevételeket és kérdéseket lehet feltenni a fordítással kapcsolatban.
  • Yossarian
    ezt nekem is csinálta. Még le is szedtem újra, aztán leszedtem másik verziót is... A telepítés legelején a progi ki akar menni a netre. Próbaképp kiengedtem és akkor azonnal felment. Nemtom van-e összefüggés, de ettől megoldódott...
  • Dns5000
    hmm az rtw mod 3.0 58mb a 3.2 meg 22mb es mind a 2 full.
    Akkor most mit hagytak ki a 3.2bol?
  • Dns5000
    nektek muxik a csata visszajatszas? felvettem egy coustom battlet es teljesen mast jatszik le
  • Dns5000
    nem ertem ezt a visszavonulast, amikor a gep visszavonul akkor az egysegei siman megmaradnak, de amikor en vonulok vissza akkor altalaban mindenki meghal, a tabornok meg biztosan.
    Mi ennek a logikaja? Miert halnak meg az embereim ha visszavonulok? 3d csatabol valo visszavonulasra gondolok.
    Attol fugg, hogy tamadok vagy vedekezek? De a tabornok mindig meghal nem?
  • Gábor
    Kár,hogy a realism moddal nem kompatibilis. egyébként e nélkül is lehet összefüggő sorfalat létrehozni,csak egymásra kell telepíteni a széleken a katonákat. Persze, ez leginkább csata előtt valósítható meg.
  • zsomborm
    tud valaki segiteni? telepitésnél mindig hibát ir ki. rá lehet menni hogy tovább, kihagyja és mégse talán. másnak is volt ijen jellegü hibája? tudtok segiteni? amugy jó játék?
  • wallen
    Nem jövök csakazértse
    Na jó folyattom győzedelmes hadjáratomat Númidiával
  • Fritz Von...
    A láma Nyalos is azt nyomja. Én megvárom az Everquest 2-t, és megnézem azt. Állítólag az első rész király...
  • Frankie
    Wallen, jómagam és a fél team-de minden energiáját elvette a WoW béta :)
    Tegnap vége lett brühühü :(

Szal jövünk vissza:)
  • Fritz Von...
    Szép :)
  • Zsolo007
    Íme egy kis phalanx védelmi formáció:
  • haxoror
    Hehe
    balról a harmadik muksó pont olyan mint a bannerban a baloldali :D
  • haxoror
    Formation mod v0.2
    Lehetővé teszi hogy a jobbklikkes csapatelhelyezésnél hézagok nélkül lehessen a phalanx egységeket lerakni egymás mellé és így az ellen nem tud "befolyni" közéjük
  • Thibo
    Kösz
  • haxoror
    Nem lehet, még a campaign indítása előtt kell a video optionsban a unit scale cuccot nagyobbra állítani, az dönti el hogy mennyi ember van a csapatban. Minél jobb a géped annál nagyobbra állíthatod.
  • Thibo
    Hello!Légyszi,ha tudjátok írjátok meg, hogyan lehet a Rome total war-ban összevonni embereket a campingben, mert nekem makszimum 40-41 emberem lehet egy rublikában.Kösz.
  • Dankó
    Keresztelni kell mindegyiket!!!
  • haxoror
    Az soha nem lehet elég magas
  • haxoror
    Ja, ha olyan néppel vagy amelyik nem tud ilyet építeni akkor viszont bazi nagy helyőrséget kell tartani, a jelenlétük visszavesz a squalorból és a korrupcióból
  • Yossarian
    2 esetleg túl magas az adó?
  • haxoror
    1. Építs olyan templomot/épületet ami a törvényességhez ad hozzá pl. +10 to law
    2. Mert túlnépesedett :)
  • Czud
    Hali!
    Lenne pár kérdésem:
    1. Hogyan lehet csökkenteni a korrupciót?
    2. Mért van az hogy csomó városomban folyamatosan lázadoznak pedig minden szükséges épületet felhúzok?
  • Yossarian
    olvasd el a magyarítás readmejét! Annyi okosság van benne, hátha ragad rád valami :)
  • Gábor
    Keresés funkció lap alján. Olvass vissza. Tanulj meg jobban angolul. Annyi megoldás van ;)
  • Kumesz
    hy!mióta feltettem a magyarítást nem indul a program mi lehet a gond???Ha egy fálj az nem tudná valaki elkü[email protected]?Köszi
  • Gábor
    A lentebb lévő skinek tényleg nem jutottak be, de az utóbbi köteg, amit betettél, az csont nélkül így van benne.
  • Dankó
    Sajna azért hagytam abba Numídiával mert kindózz újrainstall volt és hülye fejjel nem másoltam ki a mentett frankó állásomat amiért annyit szenvedtem, de hamarosan újrakezdem és dicsőséges győzelmet aratok velük!
  • Dankó
    Akárki akármit is mond szükség van olykor a saját város keresztelésére mivel elér egy bizonyos populációt és nem növekszi csak folyamatosan elégedetlenkednek és -4000 pénzt hoznak körönként.
    Ilyenkor kereszt és máris jobb lesz.
  • Dankó
    Keresztelni úgy tudsz saját várost hogy kiviszed az összes egységet aonnan majd a diplomatáddal odaajándékozod a várost az ellenségenk majd pedig egyből vissza bemény a sereggel, mivel nincs senki sem bennt mert ugyanabban a körben csináltad meg így csak visszasétálsz és már mehet is a keresztelés!
  • JLH Fans
    És szoval a szarmatákkal melyik taktikat csinaljam a 3 bol?
  • Fritz Von...
    Nem ilyen lett? Akkor te mivel játszol?????
  • Fritz Von...
    Hát igen. Azért ne feledjük, hogy kijött a HalfLife 2 is, amit szerintem sokan megnéznek. Én is szert tettem egyre, tegnap óta nyomom. Jó lett. Jobb, mint vártam. De sietek, mert a Rome ezerszer jobb és alig várom, hogy újra folytassam. :)
  • Magic Boy
    A lejebbi képeknél még máat mondtál!
  • Gábor
    Tök ezek a skinek, nem tudom melyiket hiányolod
  • AnubisEE
    Én még nyomom de ritkán sok az uj gama és kevés az időm . Na az meg idegileg kikészít hogy lemaradtam a WOW tesztről mert későn tudtam csak regisztrálni blizárdál
  • Magic Boy
    Túl kevés a pénzük!
    Küld rá a városra a kémet és döntsd el te!
  • haxoror
    Macedónoknál egy srác megcsinálta és lecserélte a Royal Pikeman skint egy überfasza zártsisakosra, minden katona kb. úgy néz ki mint a csapatparancsnok. Imádom azt a mod-ot, remélem a Silver Shield lesz a kövi :)
  • Magic Boy
    Még pár kép:

Kár,hogy nem ilyen lett a végleges verzió!
    Na de elég mára a játékbol(a modemesek szerintem így is örülnek nekem!)a többi képet megtaláljátok a HCgamer-en!