Rome : Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pharaoh
A Realism mod miben más mint az alap?

Most jön 100x föltett <#lama><#lama><#lama> kérdés: feltettem a realizmet, de kilép prov camp. indításakor. Úgy emlékszem vmit törölni kell...mi a megoldás?

Tényleg, komolyra fordítva a szót. Mik az igazi jelentõségei a családtagoknak? Írhatnátok errõl egy kiskátét itten, mindenféle szempontból megközelítve a problémát, úgymint népvezér, szenátusi poszt, vezetõk stb.

Szóval van úgy, hogy a kölykök apa nélkül nõnek fel...

Többször is volt már Mad vezérem, egyiket el is küldtem a sivatagba vezekelni, mert a városba már több kárt okozott, mint hasznot. Pocsék vezér is volt szegénykém, de a numidok ellen azért jól jött, meg egy-két rebellis sereget is elpáholt. Szerencsére az elefántoknak mind1, milyen a vezér😊 Aztán a hapsikámból egész korrekt vezér lett és végül úgy döntöttem jó helye lesz egy isten háta mögötti numid városban 😊
Hehe, igen. Az ötlet jó, az élvezet sekélyes. Mindegy, van családfa, ettõl olyan emberi lesz az a panel. Bocs, pergamen.

Ez arra jó, hogy ha sokan vannak már családtagok, akkor el lehet õket küldeni hajókirándulásra. Egyszer nekem sikerült is egy ilyen útra befizetnem három családtagomat, akik a hajóbaszállás útán elindultak a Földközi-tenger térségébe. Majd egy kör elteltével elszürkült az ikonjuk a családfában. Hát igen. Talán nem kellett volna õket beküldeni az ellenséges flották látótávolságába 😊
Mivel felpakoltam a honosítást (Romehun.exe) megnéztem vírusos e az állomány, illetve az egész gép.

Eredmény: Negatív.

VirusBuster (legújabb-legfrissebb), utána még SpyBot (legújabb-legfrissebb) és szerencsére semmi gond. No majd meglátjuk, hosszabb távon lesz e gikszer...
köszi

Ez a családfa dolog jó dolog, csak én valahogy nem nagyon követem, nem is láttam még különösebb értelmét a fícsörségen túl. Arra figyelek, hogy a seregekben milyen tábornok van, a városokban milyen kormányzó, de hogy kinek mi a neve... Meg a szenátusban ki hol van? Azt' mindek, legfeljebb egy kis plusz pénz. Faction leaderem meg mindig lesz, úgyis, az sem som oda nagyot a latba. Jópofa dolog azé, csak minek?

hát ez a magyarosítás számomra nem egyszerû,inkább majd kérek segítséget valakitõl
Nem vonom össze a nyugatival nyugatrol a keletivel keletrõl tamadok....1-1 várost beveszek remélem mind a 2 vel és irány Karthágo.....
Csak várok 8-10 évet amig gyartok nemi +sereget....
Basszus megint elnyomtam a választ.

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Én akkor csak egyiptomra próbálok rá!Majd megírod milyen sikereid voltak illetve én is és meglátjuk melyik a célravezetõbb.

ja meg nagyon tetszik hogy olyan vezetõt kapunk aki 62-évesen nyit!
Volt olyan hogy a 2. körben meghalt természetes halállal.

Erre én is benevezek

Wallentinus

Amíg összevonod a seregeidet az hány év? 8-10?

egyedul 1 egység ér vmit amit kapsz az elején vmi singer (nem varrógép<#nyes>) + egy ilyet fel tudtam venni Mercenaryként....
De attol tartok a többi egység amint meglátja a 3 szor táposabb karthágoi iberian infantryt a round shield cavalryrol nem is beszélve,5000 felé fog futni....
Hát nincs mese van ez a 2 egységem,+még egy mercenary ami nem annyira rossz,meg a sok fostalicska gyalogság.....
Remélem azért ha összevonom a 3 vezéremet az azért fog jelenteni valamit a 2 merc és az 1 jo egységemmel egyetemben.....
Ha mákom van akkor spanyolba meg sziciliába kuldi a haderõ krémjét.....
6057-es hozzászólás.
Csak ennyit kellett volna visszaolvasnod.

hello

honnan szedtetek le magyarosítást?
Jaj igen a gyártható egységek!
Vmi eszméletlen gyengék!

Nekem 3.0 realism van de az szinte ugyanaz.....és igen....SZerintem a játék lehetõ legnagyobb szopása.....
Kemény 3000 pénz (1 kör alatt elfogy)
3 db ultraszegény tartomány vagyis keményen negativba vagy,és minimális sereg de az még hagyjan de a numidiai gyalogos nem ér lof...t se....
Ja és persze a "birodalmad" szétszakitott,a keleti és nyugati része közt Karthágó terül el....
Akinek 3 szor annyi területe van és azok 7-8 szor gazdagabbak......
Ami az igazan fincsi hogy keleten az egyipok is kavarhatnak ha épp szar kedvük van akik ellen végképp nincs sanszod....
Flottád természetesen nincs és 2 hihetetlen gyenge egységet tudsz csak gyártani,még az alaphajot sem......MOndjuk nem is lenne pénzed rá.....
Fritz Von...
Ma estefelé (olyan 7 körül) én is nekivágok. Nehogy már kimaradjak a jóból. Mik is a szabályok?

1.1 patch és 3.1 realism? És emp/emp, Numídia?

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

ANyangi gondjaim nekem is vannak - ban vagyok....De mint mondtam nem vettem be a rebellis városokat egyelõre hosszutávon ugysem elég,rövidtávon meg elviszi azt a kevés pénzt is amibõl összeszedtem a sereget...
Ha Karthágo enyém akkor a 3 rebellis város+ birodalmának maradványai az egyéb 5 provinciával és a szigetekkel együtt érett gyümölcsként az ölembe hull....
Szerintem ebben van az egyetlen esély EGyiptom tul gazdag és tul erõs és tul messze van......
Én ugy állok hogy eltelt 9 kör és minden katonát összevontam a karthágoi határok mentén lesz ami lesz megpróbálom megfojtani a Karthágoi birodalmat.....
Összeszedtem keleten és nyugaton is egy 1500 as sereget,megpróbálom õket Karthágo falai alatt egyesiteni.........
dr Kotász
Na hogy állsz vele, mert nekem mindíg súlyos anyagi gondjaim vannak, de gondolkoztam sokat és ha bevesszük a rebbellis városokat majd eladjuk az összes katonát talán fel lehet tornászni a pénzt úgy 5-6 éva alatt!

Szerinted még nem játszottam vele???
Csak az elõzõ hozzászólások miatt írtam poénból!!!!!
Ha ezeket nem tudnám akkor hogyan kezdtem volna el Numídiával a hadjáratot emperor/emperor szinten?

Vicc volt barátom, ne nézz lámának!!<#ejnye1>

Na neki mer még vki kezdeni Numidiával emp/emp on vagy 2 en maradtunk?
dronkZero
Úristen.
1. Tutorial, elmond, megmutat, leír mindent.
2. 10 perc próbálkozás alatt rájössz.

Játsszál vele, bakker!

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dr Kotász
Igen. Valamint az alábbi szavak is „orv”-val kezdõdtek:

orca
orom
oroz
orsó
ordít
orgia
okán
orosz
orgona
ormány
ország
orgánum
origami
ortodox
ortopéd
orvos
orchidea
ordináta
ormótlan
oroszlán
orákulum
orbitális
ordítozik
orangutan
organizmus
orientáció
orális

Lezárhatjuk a témát?
<#banplz><#taps><#lama>

War. War never changes.

Ja bocsi és kifelejtettem hogy hogyan tudok rabszolgákat elõteremteni!
<#taps>

Jól van mert nekem egy teljesen más víruskeresõ és nem tûzfal ismerte föl így akkor már szerintem biztos nincs rendbe vmi azzal az exe fileal.

Akkor én is szeretnék kérdezni pár dolgot!
Hogy lehet ebben a játékban építkezni?
Hogy lehet egységeket gyártani?
Mi vagy ki az a Róma?
Hogy lehet hadatüzenni ugyanis "veryhard/veryhard-on" játszva 3.0-as REALIZM mod föl van rakva és mindenki szövettségesem akar lennni.(gallokkal vagyok).
Egyenlõre ennyi! <#vigyor3>

cskalmi
Zone Alarm ismerte fel.
Azóta letöltöttem a zip-elt változatot
Fritz:<#vigyor5>

Fritz Von...
Egyébként tegnap estére eljutottam oda, hogy Perzsia vs. Róma.
Senki más nincs már, csak a 4 római család és én.

Elkezdõdött a harc az életért. 😊))

Fritz Von...
LOL. 😄DDD

<#eljen>LOL!!!<#eljen>
Milyen víruskeresõd van?

Fritz Von...
Jaés... elfogalatam rómát 2 kör alat.

az orgazda, orgyilkos szavakból pedig vagy százötven éve kikopott a v hang a g-nek köszönhetõen.

Ahá. Akkor az orgazmus is régen orvgazmus volt? <#vigyor2>

Hopp ez nem neked ment Árnyvadász!

Fritz Von...
Sziasztok!

Pár kérdésem lenne.

-Honan lehet letõteni a magyarositást?
-mi az a saquilor
-nekem klóncédés van és nemmegy... mért?
-szerintem az ai szar
-minden szar
-és nemtok hejesenírni se

<#zavart2>

Nos csak annyit fûznék akkor hozzá hogy már nem csak én vettem észre hogy vírusos az a magyarítás állomány így szerintem érdemes elgondolkozni azon hogy a nod32 LEHET hogy mégsem ismeri fel!!!!
Ha már kettõnknél is vírusként ismerte föl akkor lehet hogy mégis az!

cskalmi
Hidd el nem szándékosan tettem fel már megválaszolt kérdést.
Csak sokáig tart elolvasni ennyi hozzászólást, mert tele van "OFF"-al.
Én még hozzávenném a felsorolásodhoz:
Késnek a játékok a megjelenéshez képest...
Nekem ilyen konfigom van...
Fú de lealáztam X néppel Y népet...

Igen, éreztem hogy sántít a dolog, hallás után írtam, és a nyelv ennyire nem megy... Thx! Mindig jókor jössz 😊
Rome's finest pontosabban 😊

War. War never changes.

tom csak gondoltam okoskodok egy kicsit 😊
Historical Battle: <_Selecuid vs. Senate_> Ajánlom mindenkinek!

Nekem elsõre a Rettenthetetlen címû filmben látottakat idézi és másodjára is. Itt elsõsorban a seregek felállása a dombtetõn látványára gondolok. És azon belül a filmben az angolokra. Hiszen szegény skótok elég szedett vedett banda volt.

A csata nem nehéz, de látványos és két nagyjából ugyanolyan erõsségû hadtest csap össze.

Más:

Kedvenc egységkiáltásom a first cohors római egységtõl származik:
- Rome finest! /Ahhh... Nagyon hangulatos, az egyszer biztos. 😊/
Yossarian
de valaki két r-rel írta. az orgyilkos helyett orrgyilkos 😊 én arra mondom, hogy hüleség, te! 😊

Nieleen