Freelancer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lipovics
K. Andras!

Egyik srac azt mondta, hogy be tudja importalni a karakterem az o szervere, ha megkapja a szukseges fajlokat.
Tudnal segiteni? Nalad mar izmos karim van :)
CS@
Ja meg a Kraken/Wyrm turret Maltan.

CS@
De csak annyival ,hogy a torony hátrafelé áll(de azért 10es) a többi egyezik.
Sõt azon kívûl ,hogy hátrafelé áll még alul is van ami azért jó mert úgy néz ki mintha egy jó nagy kipufogó lenne.
Mondjuk azon kívül ,hogy dekoratív több hasznát én sem látom.
9es buckshoot turretel(391/195 750/750 4.00 122) találkoztam a DeshimaStaton egyelõre ez volt a legjobb amit láttam.

lipovics
Ahol vetted a tizes pajzsot, Maltan.
Hackeld meg az barban a mixert, aztan csinalj egy kuldetest, es mar vehetsz is.
Kicsit visszaesel a Bounty Huntereknel, de ha picit is zoldben vagy naluk, akkor egyaltalan nem veszes :)
lipovics
O, nem tudom pontosan mi van rajta, de valaki azt mondta, hogy gyengebb, mint a Sabre.
Sabre: 4db 10-es hely
2db 9-es hely
1db 10-es turret

Ezt mar kerdeztem, de felteszem ujra: Latott mar valaki tizes turretet? Mert ha van ra hely, akkor elvileg lennie is kell valahol.
CS@
De miért gyengébb az Eagle fegyverzete ?

K.András
Elölem menekült még titán is a játékban...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

lipovics
Meg annyit a gepi inteligenciarol, hogy negy titan robbant fel mogottem a radioaktiv sugarzastol, mig en eloluk szaladtam :)
Szoval remelem hamarosan jon egy patch, esetleg kieg lemez, barmi :)
Otletek vannak, csak meg kene valositani :)
lipovics
Amugy a Missle es a torpedo mire jo?
Megvettem a legerosebbet, csak azert, hogy legyen, egyszer probaltam hasznalni, hat eleg vicces volt :)
Ket nomad agyum tobbet sebez, mint ez lassu raketa.
Mondjuk talan a raketa akkor hasznos, ha kalozkodni akarsz. Akkor talan erdemes ilyen motorleallitot venni. De csak nem gepi ellenfelek ellen, mert a gep ha lovod, meg se probal menekulni :)
lipovics
Igen :)
Max akkor jo, ha pl eppen dokkolsz, lonek haturol...
Kerdes, milyen hajot lehet leszedni egyetlen turret tuzerejevel(?) =]
lipovics
Igen, de a titan nagyobb vedelmet azzal ellensulyoztak, hogy a turret hatrafele all.
Eagle, meg mozgekonyabb, de gyengebb fegyverzettel.
A Sabre kepviseli a kozeputat. :)
CS@
U.a. aszem a torony hátrafelé áll.

CS@
Jut eszembe a Sabre-n is csak 4 / 10es hely van úgyhogy nem is sokkal jobb az Eagle-nél.

lipovics
Azon rohogtem, hogy unknow-on 24 ora kellett mig a csucsra ertem, mert a mindenki altal javasolt kereskedest folytattam :)
Itt szinte csak harcoltam, 18 ora alatt elkeszultem :) Pl a Japanoknal meg egyaltalan nem is jartam :)
Kozben 92 missiot csinaltam meg, es 707 (!!) ellenfelet gyaktam le :DDD
Ugyhogy nem tudom melyik a jarhatobb ut.

Nomadokhoz erdekesseg.
Unknow Jump Hole
1-18: semmi
19: fegyver
20: fegyver
21-29: semmi
30: fegyver
31-39: semmi
40: fegyver

Hun Kyrie Eleison:
0-9: semmi
10-20: itt kaptam 3 fegyvert, nemtom milyen sorrendben
21-40: semmi
41: fegyver
41-70: semmi (itt meguntam es abbahagytam)

Ha ezek kozott valaki lat valami szabalyossagot, az kozole mar velem :)
CS@
köszi

lipovics
Hun kyle ... Ez a neve.
CS@
Nem sikerült tegnap megtalálnom azt a Kyrie akármit :-(

lipovics
Molex. Bajival tegnap egyutt vegigjartuk az omicron es omega reszeket.
Gondoltam szerzek neked egy kis oromot, eltettem a hatizsakomba neked ket nomad blastert. :)
Majd ha talalkozunk, odaadom :)

Ehhez kapcsolodik egy jopofa sztori:

Lelkesen probalom ravenni a nomad haverokat, hogy szanjanak meg fegyverekkel.
Meguntam, hogy tok lassan jonnek, ezert ide-oda ugraltam az unknow rendszerbe.
Valoszinuleg a gep is megunta, mert mikor atugrottam az unknow rendszerbe, ott volt egybol szembe negy nomad. Mire visszakaptam a geptol az iranyitast, mar robbantam is :DD

Ezek utan atmentunk Omicron Theta, onnan Omicron Gammaba, majd Omega-5-be.
Vegig kergettek a titanok, mert nem vagyunk tul nagy baratsagba. Eleinte feltem toluk, futottam, majd meguntam es adtam nekik. Azt hittem, hogy felelmetesebb a gepi vezerlesu titan, de mig kiertem a rendszerbol, vagy harmincat szetkaptam.

Vegere egy kerdes: Hol van tizes turret?
CS@
Hát ez remek :-)

CS@
Arról tud valaki valamit ,hogy mikor lehet hazánkban megvenni a játékot eredetibe ?

CS@
Nézz be NewBerlinbe és irtsál Unionerst kb:10-60ezerig fizetnek érte és senkit sem zavar.
Az elképzelhetõ ,hogy a 150ezer feletti küldetésekhez(OmiRendszerek) kevés lesz az Anubis bár próbát tehetsz.
A nagy halom fegyvert szerintem is add el illetve egyet amelyik a legjobban tetszik azt az egyet tarts meg.
Nekem az Omega41-es aknamezõvel gyûlt meg a bajom hasonló módón :
Az OutC/Sabrek és a Cors/Titanok egyfolytában lõttek rám meg még a sugárzás sem piskóta ott..

CS@
Jelentem : Az Eaglem fullon van és békét kötöttem az Outcastal is ,ha legközelebb összefutunk már a tartozásom is vissza tudom fizetni.
Azt sikerült kiszámolnunk ,hogy átlag 10Nomád/1fegyver.

K.András
Nemtom akkor mi van, megmondom öszintén...

K.András
Ha 60-at kilöttél volna, akkor tele lennél nomad fegyverekkel...

K.András
Más gép ellen, én másik useral nyomtam...

K.András
Ugy nem tudott egy srác kinyirni a titánal nomad fegyverekkel hogy 7-es pajzs volt nálam, meg nem volt még jo fegyverem sem ,egyszerüen alig tudott eltalálni...Elején leszedte a pajzsomat mert azt gondoltam szolunk hogy kezdjük vagy valami, erre pofán lött, de utána el sem tudott szinte találni...

K.András
Egyébként egy titánt szétszedhetsz nagyon hamar egy sabreval...

K.András
Menni kell és keresni, mindig változik tehát biztosra nem lehet mondani hogy oda menj és vár rád fasza munka, nekem 260 ezres volt a legnagyobb amit találtam el is vállaltam meg is csináltam :D
A fegyvereket meg add el mert ha meghalsz akkor buktad, szoval nem nyerö dolog hurcolászni a fegyvereket..Egyébként meg nem kell feltétlen munka, én pikk pakk összeszedek párszázezret ha kell lové pusztán gyilkolással, megyek aszt lövöm az ellent és bizony ha nem csirkékre vadászol akkor amiket behuzol fegyvereket azért 10-20 ezret is megkaphatsz, egy egy ilyen harc után volt hogy 13 darab maradt nálam, és az már elég szép pénz...

Cs@: köszi. tegnap nyomtam vagy 8 órát. Azt az infót kaptam(egy tapasztalt Titános über Nomad fegyverrel felturbózott havertól), hogy a németektõl balra a bányászoknál király küldetések vannak 100000-ért ráadásul a Red H.-kell írtani ami jót tesz a Cors.-ok való kapcsolatnak. Nah odamentem, erre ami bányászokba belefutottam azok csofi 20000 küldiket akartak rámsózni és a Cors.-ket kellet volna írtani(itt még Anubissal repkedtem kb 19 szinten a fõküldetés után). Ebbe nem mentem bele. Kolbászoltam egy keveset találtam egy átjárot az Omega 5-be. Mivel utáltak a Red H. és a Cors.-ok is már ide eljutni szép teljesítmény volt. Sikerült eleverkednem magam egy aknamezõig, az Anobis-ommal levertem elõsször egy Red H. bandát majd utánaa agy raklap Cors.-t. Még szerencse, hogy aszeroida mezõben van az egész tér így kimanõvereztem magam, de baszot erõsek voltak. Aztán pár idióta utánamm jött az aknamezõbe, és persze miért ne egyszerre egy csapat(5-6 fõ) ez is az is. sajnos az aknák között már nem tudtam manõverezni rendese ilyen zárótûzben. Szoval elsõ látogatásom az Omega 5-ben kemén 10 perc volt.
Load vissza és a Omega 3 rendszerben valamelyik halyon kemény 150000 rugóért (össz vagyonom) jóba lettem a Cros.-okkal. bementem az Omega 5-be, most simán ment. Cros.-bázist megleltem, de titánt nem találtam, mondjuk ugy sem lett volna rá lovém, mert zseben 38000 rugó volt az Anubis meg nem képvisel értéket pénzben. Itt már 22 szintü voltam mert valami roncsbol kibányásztam 4db(!) 10 szintû fegyvert meg més vagy 2 db 7 szintüt. kapásból ugrottam vagy három szintet(ezeket hurcolom magammal mert felszerelni nem tudtam õket mer az Anubis max 6 szintig terhelhetõ). Itt kaptam fasza küldetéseket 40000 rugó értékben. Kicsit huzos volt mert a Sabre (vagy mi a neve) hajokon vitézkedõ Red H. elég kemény ellenfelek voltak, föleg ha jött belõlük vagy három (én meg az Anubisban). Végére összekapartam a lóvét az ott kapható Centurion. Itt már 28 szintû voltam és mondhatom megint legatyásodtam. Iszonyt sokan utálnak min a bûnt, valahol köröznek is, pedig csak a Red H. irtottam. Leléptem a bányászokhoz, akik éppen éppen megtûrnek. Közben találtam mégegy roncsot, újjab 3 db 10 szintû fegyver, valami durvább fajta mert kapásból 30 szintû lettem.
Bocs kicsit hoszzú lett.
A porblémám az: 30 szintû vagyok a raktáramban ott van 7-8 db 10. szintû fegyver amit még nem tudok használni, összvagyonom 1 milla fölött van, de a zsebembe mindössze 150000 rugó körül van.

Hol a gennyben tudok lovésabb küldetéseket találni (legaláb 40000 de inkább a fölötte). Ha lehet olyan helyen ahol a Cors.-os full haverság nem megy naturial alá közben (a Titán miat mer az kéne, bár nem tudom hol van). Ja a Bretoniában köröznek oda nem igazán mehetek be (pedig csak a Red H.-ket irtottam).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Spenser
Szasztok na én is most kezdtem el ezt a Nagyon Kafa "kis" Játékot.
Nem semmi abba sem lehet hagyni...

Randal
nekem is az van és gyöngyül megy:)))
Ha ME-d van akkor cserélj oprendszert mer azt nem szeresse

Thanks; reméltem, hogy létezik unknown jump hole valami kultúráltabb helyrõl (New Berlin, Frankfurt), ez így tényleg nem lesz könnyû túra.
CS@
Ha a Cors. és a Outc. ellenségeid akkor nem lesz könnyû túra.
www.freeweb.hu/freelancer itt a linkek majd a navigator és megtervezed az útvonalat(több lehetõség is van).

PResident Evil
oké vágom már :D
megvan minden, szétörölgettem a Windows\system könyvtárat remélem menni fog :D

Üdv. Egy kérdés: Omicron Thetára hogy jutok el? (Freeport 9, Eagle-vásárlási célzattal).
PResident Evil
kösszz szépen de mennyire vissza :PPP
oké megkeresem...

PResident Evil
hi ! nektek nincs olyan problémátok, hogy nincs hang a játék alatt? fõleg a dialógok nincsenek. csak tátikáznak a karakterek és semmi. õpedig vágom az angolt és megérteném hogy mit gagyognak csak NINCS hang :D és igy elég nehéz lesz jáccani. pedig frankó SB128 as soundom van...
lehet hogy már irtátok csak nem láttam. HELP PLS !!!

Gnome
Ajjdejóóó!!!!
Gondoltam ,hogy van ilyen opció csak nem jöttem rá!
Kössz!!!

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

3P
A felszerelt fegyvereidnel a bal-felso sarkaban van egy kis kek szimbolum (2 db-bol all ossze, mint egy kirakos jatek):. Szoval ha arra raklikkelsz, akkor az a cucc lekerul az adott pilonhelyrol ami addig ott volt, es felrakhatod oda a cargodbol azt e fegyvert, amely class besorolas szerint felmehet oda (klikk a cargoban levo fegyveren, amit oda akarsz felrakni). Ez mukodik pajzsra es thruster-re is termeszetesen.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Ami nalad van, fegyver, annak a bal felso sarkaban levo ikonnal tudod leszerelni, masikat felszerelni. Ha erre gondoltal.
Gnome
Nem tudja valaki, hogy lehet-e fegyvereket átrakni a cargoból a hajóra? Mert nagyon unom már a tradereknél, hogy eladom a cuccost 35ezerért és visszavásárolhatom 120ezerért..
Kössz!

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

scynetyc
köszi!
CS@
Bocsy így már világos ,akkor ezt nagyon elnéztem.
Amúgy én Nemtom.

CS@
Hoz_Hun #919 : Nekem tegnap az OmiThet/Freeport9 –en sikerült lefizetni õket.
Zsoti #920 : unknown jump hole
Roncs #923 : Milyen kódja ? Esetleg a VogtlandBase-ra gondoltál ? Ha igen akkor DresdenC3
Scynetyc #924 : Pedig nekem mûködött még hajnali 2 kor is. Nálam most is mûxik.

scynetyc
Szia K.András! Este éjfél elõtt felakartam menni a szerveredre,de pár perc mulva eltünt. Gondolom leállitottad. Lehet menni rá játszani? Ha, igen akkor átlagban mettõl-meddig él a szerver naponta?
bfg900
Ok, megoldottam :) Vettem 30k ért egy uj pajzsot, és beleeresztettem 10 starkiller torpedót a csatahajóba, innen már egész könnyû volt :))))
bfg900
Eddig egész jól boldogultam a játékkal, de msot rendesen felbaszta az agyam :) Ott tartok hogy a jappó rendszerben kell megölni 1 fazont, aki nem volt rajta az elfogptt teherszállítón és most a bázisán látogatnánk meg, amit viszont pajzs véd és a shield generátorokat ki kellene lõni. De ott áll egy asszem battlecruiser pont a generátorok mellett és amúgyis vagy 20 ellenséges vadász támad. Elég uncsi hogy lelövöldözöm az elsõ hullámban özönlõ fightereket aztán elrepülök a bázisig, és aztán valaki 1 lövéssel lelõúgy hogy a fele pajzsom még megvan. Szal kezdem megunni a sorozatos szopásokat...
Hol Corsairs-okat lefizetni? És õk maguk melyik rendszerben tanyáznak?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CS@
Belefutottam tegnap egy érdekességbe is egyszer csak azt vettem észre ,hogy az Eagle egyik szárnyáról eltûnt az egyik Firekiss.
Viszont a jobb alsó ablak azt jelezte ,hogy ott van. Sebaj vettem rá még egyet viszont ezután 3db-ot jelzett az a bizonyos ablak .
Aztán beálltam egy bázisra és elkezdtem leszerelni mindent ,miután a két Firekiss-t leszedtem 3-om lett belõle ,de végül is ettõl rendbejött.

CS@
A #874-es hozzászólásommal kapcsolatban :
Tegnap fél órát szórakoztam az AmesResearchStation –on ,hogy bejöjjön az Outcast lefizetése és semmi.
Aztán átmentem a Freeport9 -re és ott másodjára bejött ,úgyhogy Outcast lefizetésre inkább ezt javaslom.
Próbálkozás : kimész – bedokkolsz – megnézed a kocsmát , kimész – bedokkolsz - megnézed a kocsmát…