Freelancer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
En mindig csinaltam egy par mellekkuldit, mert mindig megvettem az egyel jobb hajot, mint amivel menni kellett volna 😊
Elso a biztosnag
Ha a fõküldetés következõ részének elvállalása elõtt (szal már megkaptam csak nem kezdtem el) vállalok még mellékküldetéseket az bele fog számítani a köv. szintlépésembe?
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Kitanulod az alapveto dolgokat, megismersz bazisokat, aztan tied a palya.
Vegre arra repulhettem amerre akartam. A legtobb dolgot csak utanna fedeztem fel, szoval a fokuldetes utan indul csak az igazi jatek szerintem 😊
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Ja még anyit az elõzõhöz: az ûr csaták frankók (kicsit gyakorik), mondjuk én az X-wingeken nõtem, fel azon vitézkedtem, de ez is nagon bejött. Most kezdtem a 3 missiot és jöttem rá, hogy a nanorobotok meg a pajzsgenerátor egybõl be lehet lõni (azt hittem a számuktól függ milyen gyorsan regenerálódok). Szóval megszenvedtem az eddigi csatákban, a törmelékekközt még kimanõvereztem az ellent, de a nyilt ûrben gázosabb volt lerázni a rakétákat. Most így már sokkal könnyeb.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A Hassianok nemtudom, hogy megharagszanak-e rad, de ha jol sejtem, azert szeretnel bekeben elni veluk, mivel Dresdaban ok arulnójak a Sabret. Ha valoban ezert szeretnel csak bekeben leni veluk, akkor nem lenyeges, hogy megharagsznak-e rad, mivel az Outcastok rendszereben az Omicron Alpha szektorban, a Malorca nevu bolygon is meg tudod venni a Sabret, es onnan mar "csak egy ugras" a nomadok vilaga...
"A majmok bolygoja hol van?
Ugy tudom a nomad rendszer a Omicron Gamma"
Jol tudod.
Ugy tudom a nomad rendszer a Omicron Gamma
Masik. Szeretenek Titant venni, de nagyon utalnak a corsairok.
Hogyan tudnek veluk kibekulni, ugy hogy a Hassainok se haragudjanak meg ram?
Ismer valaki valami modszert?
Minden load után azt hiszi ,hogy mission kell.
Szerintem felreertettel.
Azt K.Andras uzenetenek ama reszere irtam ahol a #710-es beirasoddal peldalodzott.
A feszultseg keltes alatt pedig azt ertettem, hogy az emberek panaszkodnak a forumokon es valoszinuleg nem azert teszik mert nincs jobb dolguk.
OFF OFF
Kerekedelem:
Dinamikus árak. Ez a kereskedelem úgy nulla, ahogy van. Csak idõ kell, meg egy Rubik kocka, és bármennyi zséd lehet. Ha már a 10. szállitmány sonkát hozom Manhattanbe egy picit essen már az eladási ár. A piac telitõdik ugye. Bele lehetne keverni az egyenletbe a lakosság számát is (nagyobb piac lassabban telitõdik).
Egyedüli freelancer:
Mert ugye rajtunk kivül senki nem csinál semmit. Más kereskedõk tevékenységét is szimulálni lehetne. Pl. ha felmegy az ára valahol a viznek (akár random event miatt is (szennyezés etc.)), akkor legyenek kicsit zsúfoltak az oda vezetõ utak. Aki elõször ér oda, az nagyot szakit, a többi már kevesebbet. A hirekben lehetne hallani az ilyen eseményekrõl. Aztán vérmérséklet szerint lehetne intézni, hogy mi érjünk oda elöbb.😊
A többi kereskedõ is folyamatosan dolgozna. Igy megeshet, hogy egy imént kapott szállitmány miatt a profitunk csökken.
Elore is koszonom!
Addig marad a multi 😊
Kosz a mondatot a problemam megoldasarol, de valahogy nemhiszem, hogy itt fogom megtalalni azt.
Itt eddig nemnagyon lattam mast csak, hogy problemad van? Akkor #183"
Mar megbocsass, de ki akarja itt kelteni a feszultseget???
Ha valami nem stimmel nalad nem muszaly mindenkibe belekotnod, akiknel szerencsejukre jol mennek a dolgok.
Lehet, hogy nem itt fogod meglelni a hibad gyokeret, de errol nem feltetlenul mi tehetunk...
Ahogy a forumot olvasgatom igenis sok embernek segitett a 183-as hozzaszolas, es hogy mindig odairanyitanak, ennek talan az az oka, hogy az emberek nem szivessen olvasnak sokat vissza, es a masik oldal nem szivesen gepeli be ugyanazt a megoldast naponta kismillioszor, helyette csak leirjak, hogy mit olvasson el...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Olyan gondom van hogy , bármely hajot letudom szkennelni, de az istenért nem tudok rájönni, hogy lehet a rocstelepen szkennelni. Nem a kilövésutáni pillanatot értem amikor a default B-vel felveszem amit elszortak a hajók, hanem azt amikor elmegyek egy roncsmezõbe!
2. haverral ketten akarunk neten játszani de nem tudtam rájönni,hogy csinálok a gépembõl szervert amihez ip-cim alapján csatizna. Tudsz infót adni? :o)
Smile-okkal lehet takargatni a tajekozatlansagot? Ezt tenyleg nem gondoltam volna.
Nem arra gondoltam, hogy minden codec jo, csak nem feltetlen csak az a jo ami neked van, es a tobbi
meg nem er semmit. Kicsit egyoldalu a gondolkodasod...
De,ha kicsereltem a codec-et a jatekhoz adottal, akkor megsem (csak) azzal van baj ugye?
Ha csak munkara talaltak ki a win2k-t, akkor varom az ezt alatamaszto erveidet! Persze az teged teljesen hidegen
hagy, hogy hanyan toljak alola a jatekokat gond nelkul. Szemellenzo?
Attol, hogy 3P ismerosei koreben nem fagy a jatek, sokakat nem vigasztal. Biztos direkt keltik a feszultseget a temaban...
Kosz a mondatot a problemam megoldasarol, de valahogy nemhiszem, hogy itt fogom megtalalni azt.
Itt eddig nemnagyon lattam mast csak, hogy problemad van? Akkor #183
Abbol, hogy mekkora a progi terjedelme nalam meg nem jelenti azt, hogy jol megis van irva, de ebbe ne mennyunk bele.
Ezt a hozzaszolast direkt smile nelkul irom, hatha igy jobban latod tajekozatlansagomat.
Nemvennem a szivemre, ha sikerulne elvennem ezt az oromodet.
Tovabbi reakcioidat varom maganban, mert ugy erzem kezd 1 kicsit off topic lenni ez a flame.
1. nálam XP alatt a hangbeállításoknál kitöröltem az mp3 kodeket, aztán kézzel letöröltem az említett fileokat. Az összes olyan nevût, mert nálam 3 olyan is volt. Aztán felraktam ujra. Ekkor néma volt, kivéve FX. Na ekkor feltettem a game CD-rõl az emlitett kodeket és láss csodát!
Azóta egyszer fagyott, mivel párhuzamosan töltök le netrõl mindig és valami gány beugrott a háttérben. Egyébként a taskswitchet is simán elviseli és sziklaszilárd.
Még egy megjegyzésem lenne: ez a játék még a külföldi megjelenés elõtt is jóval 2héttel fent volt warezen, akármennyire is 1.0 verzió igy is stabil mint állat...
Köszi!
Szinte sejtettem,hogy reinstall lesz...😞
Valamiért-valmivel összeakad, de hidd el nem fut semmi!😄 ( A BF meg örök)
OFF
Ui: Azért nem menetem mostanság, mert csak 1-2 órám van így délelött.😞
Na meg összeakadtam egy-két anyázós kisgyerekkel...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ezt nem kérdezed komolyan remélem :o)
1. Másik DirectX-es játék megy ?
2. Event log-ban nézd meg a részleteket, hogy mi okozhatja.
3. Talán egy reinstall segíthet.
4. Gyere inkább BF-ezni :o)
3 napja nem indul el a gamma!😞
Kapok egy ilyen hibaüzenetet:
Valaki aki ért hozzá árulja már el, hogy mi baja!?
Köszi elõre is!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Már többféleképpen próbáltam, többféle hajóval, más állásokat betöltve, és 3 x ujrakezdve a játékot. De mindig ugyanez a végeredmény.
Akinek megoldodott ez a problémája, az megoszthatná velem, hogy mit lehetne még tenni.
Valami javító patch-ról nem halott még valaki ?
"Ha ugyanugy lehet win2k alatt jatszani mint mas op rendszer alatt, akkor nem erzed, hogy ennek "a win2k a munka op rendszere" dumanak inkabb marketing szaga van? "
Nem nem érzem ,a win2k-t azt munkára találták ki.
"En a jol megirt jatek alatt azt ertettem, hogy van ugy leprogramozva, hogy ne fagyasszon ki random egy NT kernelre epulo op rendszert."
Nem fagyaszt ki ez semmit(#710), arrol nem is beszélve hogy ezen mondatod a legnagyobb hülyeség amit irni lehetett, elmondom miért:neked ezek szerint jol van megirva minden játék ami nem fagyaszt ki egy gépet,az már nem számit hogy tele van esetleg hibával(pl street legal).De ha már itt tartunk akkor irjad milyen géped van, mennyi memo, mennyire huztad, stb stb, hátha találunk rá megoldást...
"Orulok is neki, hogy beletudtak rakni 1 cd-be a jatekot, de nemtudom ez, hogy jott ide"
Te hát nem is tudom mit mondjak, talán lehet köze ahoz hogy jol van megirva???De mint egy kisgyereknek akkor leirom,van egy prg azt meg lehet irni ugy hogy alig két megabájt(hibátlanul), meg meg lehet irni ugy is hogy 30 megabájt(hibátlanul), szerinted a kettö közül melyik van jobban megirva???
"Talan arra celoztal, hogy kitudja milyen kompatibilitas novelo komponenseket hagyhattak ki belole"
Igen, tudod mit legyen igazad...
Ki irta, hogy a divx5 170 ezer?
Olvasd at meg1X mit irtam!
Es meg en nem ertek meg dolgokat
Sajnos valakinek nem eleg a divx5 filmek nezesehez, es nincs 170 ezer forintja canopusra, ez meg nem azt jelenti, hogy ezek kivul amik letolthetok csak szemetre valo codecek

De persze, ha nekem lenne Porsche-m, az en szememet is csipne, ha valaki ingyen jutna jobb kategorias kocsihoz
Codec pack-be sok dolog van, es kozel sem biztos, hogy az illeto csak ratenyerel a Next gombra, es felrak mindenfele neve nincs codecet amikrol azt sem tudja mire valo
Ha ugyanugy lehet win2k alatt jatszani mint mas op rendszer alatt, akkor nem erzed, hogy ennek "a win2k a munka op rendszere" dumanak inkabb marketing szaga van?

En a jol megirt jatek alatt azt ertettem, hogy van ugy leprogramozva, hogy ne fagyasszon ki random egy NT kernelre epulo op rendszert.
Sok jatekot kiprobaltam mar, de valahogy nem emlekszem, hogy lett volna olyan ami a reset gomb hasznalatara kenyszeritett volna.
Persze ez is csak veletlen
Orulok is neki, hogy beletudtak rakni 1 cd-be a jatekot, de nemtudom ez, hogy jott ide
Talan arra celoztal, hogy kitudja milyen kompatibilitas novelo komponenseket hagyhattak ki belole

Eleg sok ismerosom jatszik a jatekkal, de csak 1 embernel fagyott rendszeresen, o tulhuzta a procit es a VGA-t is. Miutan visszavette, rogton eltuntek a fagyas tuntenetek.
Nalam a hanggal volt gond, de a hibas mp3 kodek eltavolitasa utan megjavult.
Mivel en e ket hibaval talakoztam, igy csak errol is irhatok. A hibakat nezve, viszont azt mondom, hogy artatlanok a jatek keszitoi mindkettoben.
Statisztikat csak olyat ismerek, amit itt a forumon l eszurhetek, vagy az ismeroseim koreben tapasztalhattam meg, es ezek szerint ez a progi a jol megirt gamek koze tartozik. Tudom ez nem segit azon, akinek mindezek ellenere problemaja akad vele.