Freelancer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

K.András
😊)) Mi történt???

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Eye-scream
Én is akarok egy jobbat, de 13. szint kéne, most 11 vagyok, ha megcsinálom a csajjal a küldit leszek 12, jó lenne ha utána eccerre megvehetném😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

scynetyc
rohadjon meg az összes fa...opó köcsög nomád !!!!
K.András
Hova tünt mindenki irc-röl?Két napja nincs senki szinte...

lipovics
Jo kerdes.
En mindig csinaltam egy par mellekkuldit, mert mindig megvettem az egyel jobb hajot, mint amivel menni kellett volna 😊
Elso a biztosnag
Eye-scream
Egy kérdés:
Ha a fõküldetés következõ részének elvállalása elõtt (szal már megkaptam csak nem kezdtem el) vállalok még mellékküldetéseket az bele fog számítani a köv. szintlépésembe?

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

lipovics
Szerintem a fokuldetes egy treningnek felel meg.
Kitanulod az alapveto dolgokat, megismersz bazisokat, aztan tied a palya.
3P
Nekem pont onnantol tetszik igazan a jatek, amikor atertem a "kotelezo reszen".
Vegre arra repulhettem amerre akartam. A legtobb dolgot csak utanna fedeztem fel, szoval a fokuldetes utan indul csak az igazi jatek szerintem 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

lipovics
Azert is szeretnek veluk span maradni, mert ha feltapoltam magam kellemesen, akkor lehet, hogy kalozkodni fogok 😊
[HUN]PAStheLoD
elõször én nem találtam az afterburnert 😄D

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Én ne vagyok nagy ász a játék ismerete terén, de mintha olvastam volna, hogy probál lejebb venni az efekteken, esetleg butitsd le teljesen. Ha semmi sem segít reinstall.

Ja még anyit az elõzõhöz: az ûr csaták frankók (kicsit gyakorik), mondjuk én az X-wingeken nõtem, fel azon vitézkedtem, de ez is nagon bejött. Most kezdtem a 3 missiot és jöttem rá, hogy a nanorobotok meg a pajzsgenerátor egybõl be lehet lõni (azt hittem a számuktól függ milyen gyorsan regenerálódok). Szóval megszenvedtem az eddigi csatákban, a törmelékekközt még kimanõvereztem az ellent, de a nyilt ûrben gázosabb volt lerázni a rakétákat. Most így már sokkal könnyeb.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Még ide nem írtam. A game nagyon tetszik. Jól megírt kis program akárki akármit, mond. Jó egy kicsit nekem is ökörködnöm kellet az elején, hogy jól fusson, de aztán minden rendben. A #183 rajtam is segített. Nálam még az vol (ezt másnál nem olvastam), hogy közvetlen inditás után, még az elsõ logo elõtt kifagyott. Végigcsináltam a 183-ast akkor is (bár 4 újraindításbol 1x elindult, de nem volt az igazi), Szóval legyen bármi a 183-ban nálam volt egy harmadik kitörlendõ file is. Na aztán fut rendesen. A kritikus 3 hajó nem támad meg bug sem volt szerencsére (pont most mentem át rajta). komolyan mondom, várom a végét, hogy szabadon repkedhessek.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

3P
A Gas Miners Guild klant megtamadva (Sigma19) jo szinben fogsz majd feltunni a Corsairok elott, es ami szinten nem elhanyagolando az Outcastok elott is.
A Hassianok nemtudom, hogy megharagszanak-e rad, de ha jol sejtem, azert szeretnel bekeben elni veluk, mivel Dresdaban ok arulnójak a Sabret. Ha valoban ezert szeretnel csak bekeben leni veluk, akkor nem lenyeges, hogy megharagsznak-e rad, mivel az Outcastok rendszereben az Omicron Alpha szektorban, a Malorca nevu bolygon is meg tudod venni a Sabret, es onnan mar "csak egy ugras" a nomadok vilaga...

"A majmok bolygoja hol van?
Ugy tudom a nomad rendszer a Omicron Gamma"

Jol tudod.

lipovics
A majmok bolygoja hol van?
Ugy tudom a nomad rendszer a Omicron Gamma

Masik. Szeretenek Titant venni, de nagyon utalnak a corsairok.
Hogyan tudnek veluk kibekulni, ugy hogy a Hassainok se haragudjanak meg ram?
Ismer valaki valami modszert?
3P
Talalt meg valaki mas unkown rendszert a Nomad szektoron, vagy a "Majomok Bolygoja" rendszeren kivul?

CS@
A program téved ,ha kimész az ûrbe és lelõsz bárkit akkor rájön ,hogy mégse mission kell hanem pénz.
Minden load után azt hiszi ,hogy mission kell.

a bazisokon kell elvallalni oket
mad mind
27. szintû vagyok, a program meg azt írja ki, hogy a következõ szinthez mission szükséges. Ez hogy lehet, hiszen már rég befejeztem a fõ játékot.

French SG
OFF:
Szerintem felreertettel.
Azt K.Andras uzenetenek ama reszere irtam ahol a #710-es beirasoddal peldalodzott.
A feszultseg keltes alatt pedig azt ertettem, hogy az emberek panaszkodnak a forumokon es valoszinuleg nem azert teszik mert nincs jobb dolguk.
OFF OFF
lipovics
Pluhi jaja, en meg azt is hianyolom, hogy nem lehet sehova csapodni 😊
lipovics
En kuldok neked, csak ird le hanyas misszio melyik resze.
lipovics
Akkor a csaj uzen, hogy hova menj. Kovesd a waypointokat es menj hozza.
pluhi
Most, hogy lassan megvan a Titánra való pénzem, pár gondolat, hogy mit hiányolok.
Kerekedelem:
Dinamikus árak. Ez a kereskedelem úgy nulla, ahogy van. Csak idõ kell, meg egy Rubik kocka, és bármennyi zséd lehet. Ha már a 10. szállitmány sonkát hozom Manhattanbe egy picit essen már az eladási ár. A piac telitõdik ugye. Bele lehetne keverni az egyenletbe a lakosság számát is (nagyobb piac lassabban telitõdik).
Egyedüli freelancer:
Mert ugye rajtunk kivül senki nem csinál semmit. Más kereskedõk tevékenységét is szimulálni lehetne. Pl. ha felmegy az ára valahol a viznek (akár random event miatt is (szennyezés etc.)), akkor legyenek kicsit zsúfoltak az oda vezetõ utak. Aki elõször ér oda, az nagyot szakit, a többi már kevesebbet. A hirekben lehetne hallani az ilyen eseményekrõl. Aztán vérmérséklet szerint lehetne intézni, hogy mi érjünk oda elöbb.😊
A többi kereskedõ is folyamatosan dolgozna. Igy megeshet, hogy egy imént kapott szállitmány miatt a profitunk csökken.
Orulok, hogy neked ez bejott, ezt mar en is vegigcsinaltam es lehet, hogy valamit elbasztam, de meg mindig ugyanazt csinalja single playerben ott allok a 3 hadihajo elott es ennyi. Ha valaki tudna nekem kuldeni olyan mentest, amiben ez utan van mar, nagyon halas lennek. [email protected]
Elore is koszonom!
Addig marad a multi 😊
[HUN]PAStheLoD
és ha azt írja hogy Mission kell???

lipovics
Ez egy jo kerdes, engem is erdekel a valasz.
3P
"Attol, hogy 3P ismerosei koreben nem fagy a jatek, sokakat nem vigasztal. Biztos direkt keltik a feszultseget a temaban...
Kosz a mondatot a problemam megoldasarol, de valahogy nemhiszem, hogy itt fogom megtalalni azt.
Itt eddig nemnagyon lattam mast csak, hogy problemad van? Akkor #183"

Mar megbocsass, de ki akarja itt kelteni a feszultseget???
Ha valami nem stimmel nalad nem muszaly mindenkibe belekotnod, akiknel szerencsejukre jol mennek a dolgok.

Lehet, hogy nem itt fogod meglelni a hibad gyokeret, de errol nem feltetlenul mi tehetunk...
Ahogy a forumot olvasgatom igenis sok embernek segitett a 183-as hozzaszolas, es hogy mindig odairanyitanak, ennek talan az az oka, hogy az emberek nem szivessen olvasnak sokat vissza, es a masik oldal nem szivesen gepeli be ugyanazt a megoldast naponta kismillioszor, helyette csak leirjak, hogy mit olvasson el...

[HUN]PAStheLoD
ezt jó tudni thx.. és a roncsról le lehet szedni a stukkereit ?

French SG
ok.
scynetyc
köszike :o)
K.András
Ja a roncshajot egy piros x-el jelöli a térképen, ha nincs x akkor az nem roncs...

K.András
Ha roncs hajot találsz azt is le lehet szkennelni, söt a switch to target mutatja a gépet meg hogy milyen fegyver van rajta, akár kilométerekröl meg lehet nézni ha térképen kijelölöd waypointal...Szervert meg ugy inditod hogy klikk exe mappában a flserver nevü exére és hajrá, irsz egy nevet neki meg beállitod hány emberes legyen aztán oké és már benne is lesz a global szerverben szoval ha lejön akkor ott kényelmesebb mint ip-getni de ha nem jönn le a global szerver akkor van más megoldás is...

K.András
Mircen megdumáljuk este okés?Nem akarok én összeveszni veled, de nincs most igazad szvsz...

scynetyc
Én teljesen kivülállo vagyok ,de nekem sem fagyott ki még egyszer sem aez a játék. Nincs is nagy gépem 1400 celeron proci abit st6 alaplap 512 sd-ram és ati radeon 9000 vga 17 lg flatron monitor. 1024x768-ban tolom full beállitással.
Nincs benne semmi trükk, ügyesnek kell lenni; kapcsold be a cruise-t azt hali.
scynetyc
Szia K.András!
Olyan gondom van hogy , bármely hajot letudom szkennelni, de az istenért nem tudok rájönni, hogy lehet a rocstelepen szkennelni. Nem a kilövésutáni pillanatot értem amikor a default B-vel felveszem amit elszortak a hajók, hanem azt amikor elmegyek egy roncsmezõbe!
2. haverral ketten akarunk neten játszani de nem tudtam rájönni,hogy csinálok a gépembõl szervert amihez ip-cim alapján csatizna. Tudsz infót adni? :o)
French SG
K.Andás: Na csak nem sikerult megallnod, hogy ne szolj hozza ismet a temahoz.
Smile-okkal lehet takargatni a tajekozatlansagot? Ezt tenyleg nem gondoltam volna.
Nem arra gondoltam, hogy minden codec jo, csak nem feltetlen csak az a jo ami neked van, es a tobbi
meg nem er semmit. Kicsit egyoldalu a gondolkodasod...
De,ha kicsereltem a codec-et a jatekhoz adottal, akkor megsem (csak) azzal van baj ugye?
Ha csak munkara talaltak ki a win2k-t, akkor varom az ezt alatamaszto erveidet! Persze az teged teljesen hidegen
hagy, hogy hanyan toljak alola a jatekokat gond nelkul. Szemellenzo?
Attol, hogy 3P ismerosei koreben nem fagy a jatek, sokakat nem vigasztal. Biztos direkt keltik a feszultseget a temaban...
Kosz a mondatot a problemam megoldasarol, de valahogy nemhiszem, hogy itt fogom megtalalni azt.
Itt eddig nemnagyon lattam mast csak, hogy problemad van? Akkor #183
Abbol, hogy mekkora a progi terjedelme nalam meg nem jelenti azt, hogy jol megis van irva, de ebbe ne mennyunk bele.

Ezt a hozzaszolast direkt smile nelkul irom, hatha igy jobban latod tajekozatlansagomat.
Nemvennem a szivemre, ha sikerulne elvennem ezt az oromodet.

Tovabbi reakcioidat varom maganban, mert ugy erzem kezd 1 kicsit off topic lenni ez a flame.
Ej de kib@@tt okos vagy! A kodekcserét ha jól megcsinálod nem fagy a játék egyáltalán. Ha viszont bent marad valami szemét ami ütközik akkor ne csodálkozz. Le van irva a fórumon hogy kell megcsinálni.

1. nálam XP alatt a hangbeállításoknál kitöröltem az mp3 kodeket, aztán kézzel letöröltem az említett fileokat. Az összes olyan nevût, mert nálam 3 olyan is volt. Aztán felraktam ujra. Ekkor néma volt, kivéve FX. Na ekkor feltettem a game CD-rõl az emlitett kodeket és láss csodát!

Azóta egyszer fagyott, mivel párhuzamosan töltök le netrõl mindig és valami gány beugrott a háttérben. Egyébként a taskswitchet is simán elviseli és sziklaszilárd.

Még egy megjegyzésem lenne: ez a játék még a külföldi megjelenés elõtt is jóval 2héttel fent volt warezen, akármennyire is 1.0 verzió igy is stabil mint állat...
Kicsit OFF:Nos emeberek! Tegnap kipróbáltam az l3 hangfile direkt átírását másik verzióra. acemcp 5.01 winxp pro-s verzió van fent. nos. újabb verzióval úgy fagy a rendszer, és úgy vágdos ki desktopra, hogy öröm(?) nézni.

Crem
Hi Slowhand!

Köszi!
Szinte sejtettem,hogy reinstall lesz...😞

Valamiért-valmivel összeakad, de hidd el nem fut semmi!😄 ( A BF meg örök)

OFF
Ui: Azért nem menetem mostanság, mert csak 1-2 órám van így délelött.😞
Na meg összeakadtam egy-két anyázós kisgyerekkel...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

S(oWh@nD
Szia CreM !
Ezt nem kérdezed komolyan remélem :o)
1. Másik DirectX-es játék megy ?
2. Event log-ban nézd meg a részleteket, hogy mi okozhatja.
3. Talán egy reinstall segíthet.
4. Gyere inkább BF-ezni :o)
Crem
Hi ALL!!

3 napja nem indul el a gamma!😞

Kapok egy ilyen hibaüzenetet:

Valaki aki ért hozzá árulja már el, hogy mi baja!?

Köszi elõre is!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Ugyanez a gond nálam is: Junival visszamentem a California Minorra, de a missionnél csak az "awaiting objective" feliratot latom, nem történik semmi! Van ott még 3 rheinlandi heavy figter is, de semmit sem lehet kezdeni velük!
Már többféleképpen próbáltam, többféle hajóval, más állásokat betöltve, és 3 x ujrakezdve a játékot. De mindig ugyanez a végeredmény.
Akinek megoldodott ez a problémája, az megoszthatná velem, hogy mit lehetne még tenni.
Valami javító patch-ról nem halott még valaki ?
K.András
Hát most mit csináltál frankon?Telenyomtad az irásod smile-val, mintha azzal el lehetne takarni tájékozatlanságodat..."Sajnos valakinek nem eleg a divx5 filmek nezesehez, es nincs 170 ezer forintja canopusra, ez meg nem azt jelenti, hogy ezek kivul amik letolthetok csak szemetre valo codecek "Ugy lehet megszerezni canopust mint ahogy a játékot szerezted, magyarul letöltöd.De tudod mit,legyen igazad minden kodec ami fentvan neten egy csoda(fingom nincs miért várod el hogy egy játékkészitö alkalmazkodjon mindhez), hát milyen jo mindegyik, vicc ez az egész...
"Ha ugyanugy lehet win2k alatt jatszani mint mas op rendszer alatt, akkor nem erzed, hogy ennek "a win2k a munka op rendszere" dumanak inkabb marketing szaga van? "
Nem nem érzem ,a win2k-t azt munkára találták ki.
"En a jol megirt jatek alatt azt ertettem, hogy van ugy leprogramozva, hogy ne fagyasszon ki random egy NT kernelre epulo op rendszert."
Nem fagyaszt ki ez semmit(#710), arrol nem is beszélve hogy ezen mondatod a legnagyobb hülyeség amit irni lehetett, elmondom miért:neked ezek szerint jol van megirva minden játék ami nem fagyaszt ki egy gépet,az már nem számit hogy tele van esetleg hibával(pl street legal).De ha már itt tartunk akkor irjad milyen géped van, mennyi memo, mennyire huztad, stb stb, hátha találunk rá megoldást...
"Orulok is neki, hogy beletudtak rakni 1 cd-be a jatekot, de nemtudom ez, hogy jott ide"
Te hát nem is tudom mit mondjak, talán lehet köze ahoz hogy jol van megirva???De mint egy kisgyereknek akkor leirom,van egy prg azt meg lehet irni ugy hogy alig két megabájt(hibátlanul), meg meg lehet irni ugy is hogy 30 megabájt(hibátlanul), szerinted a kettö közül melyik van jobban megirva???
"Talan arra celoztal, hogy kitudja milyen kompatibilitas novelo komponenseket hagyhattak ki belole"
Igen, tudod mit legyen igazad...

French SG
Hat a megertesnek a jeleit benned sem lehet felfedezni, ugyhogy ebbe ne mennyunk bele.
Ki irta, hogy a divx5 170 ezer?
Olvasd at meg1X mit irtam! Es meg en nem ertek meg dolgokat
Sajnos valakinek nem eleg a divx5 filmek nezesehez, es nincs 170 ezer forintja canopusra, ez meg nem azt jelenti, hogy ezek kivul amik letolthetok csak szemetre valo codecek
De persze, ha nekem lenne Porsche-m, az en szememet is csipne, ha valaki ingyen jutna jobb kategorias kocsihoz
Codec pack-be sok dolog van, es kozel sem biztos, hogy az illeto csak ratenyerel a Next gombra, es felrak mindenfele neve nincs codecet amikrol azt sem tudja mire valo
Ha ugyanugy lehet win2k alatt jatszani mint mas op rendszer alatt, akkor nem erzed, hogy ennek "a win2k a munka op rendszere" dumanak inkabb marketing szaga van?
En a jol megirt jatek alatt azt ertettem, hogy van ugy leprogramozva, hogy ne fagyasszon ki random egy NT kernelre epulo op rendszert.
Sok jatekot kiprobaltam mar, de valahogy nem emlekszem, hogy lett volna olyan ami a reset gomb hasznalatara kenyszeritett volna.
Persze ez is csak veletlen
Orulok is neki, hogy beletudtak rakni 1 cd-be a jatekot, de nemtudom ez, hogy jott ide
Talan arra celoztal, hogy kitudja milyen kompatibilitas novelo komponenseket hagyhattak ki belole
K.András
Nem tudom nem hiszem...

K.András
Sikerült de elvesztek a reputáciok,aztán megnéztük ugy hogy Stoto inditott egyet magának és nála van a gond mert alapbol sem volt reputácioja, holnapra ha minden igaz megoldodik ez a kérdés is, és akkor vigan lehet tenni egyikröl a másikra ha szükség van rá...

K.András
Jaja 😄DD

scynetyc
Hali K.András! :o) itt is találkozunk? :o)
3P
A fagyas temaba nem igazan akartam belefolyni, de 1-2 mondatot megis irnek.
Eleg sok ismerosom jatszik a jatekkal, de csak 1 embernel fagyott rendszeresen, o tulhuzta a procit es a VGA-t is. Miutan visszavette, rogton eltuntek a fagyas tuntenetek.
Nalam a hanggal volt gond, de a hibas mp3 kodek eltavolitasa utan megjavult.
Mivel en e ket hibaval talakoztam, igy csak errol is irhatok. A hibakat nezve, viszont azt mondom, hogy artatlanok a jatek keszitoi mindkettoben.

Statisztikat csak olyat ismerek, amit itt a forumon l eszurhetek, vagy az ismeroseim koreben tapasztalhattam meg, es ezek szerint ez a progi a jol megirt gamek koze tartozik. Tudom ez nem segit azon, akinek mindezek ellenere problemaja akad vele.