Freelancer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaLeeX
Végre meg van a fõ szál vége és van 1 millám (3 forduló new berlin és new tokyo között egy humpback-el). Mennék Dresden rendszerbe a Vogtland bázisra Sabre-t venni (az Eagle ugye egy foggal gyengébb a Titán meg lassan manõverezik) de a bázis ellenséges :(
Mit csináljak, hogy ne legyenek azok és le tudjak szállni hajót venni?

Esetleg merre találom meg az Omicron rendszert és ott a Malta bolygót? Már ha õk nem lesznek ellenségesek...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

molex
nekem 59 a negativ rekordom... jobban jarsz ha atmesz a hole-n, ott jobban dobaljak.
CS@
Helyesen : Olyan hú ,de komoly eltérés szerintem úgysincs .

CS@
Amúgy tök mindegy kivel állsz össze tapasztald ki inkább magad ,hogy neked melyik a legjobb.
Olyan hú ,de komoly eltérések szerintem úgysincs.

CS@
A corsairokat ölni kell mindenki örül és a legkönnyebb célpont a Titan :)

molex
egy kis erdekesseg, meg van jo sok dolgom vele, az elejen a pirosak nagy resze meg szeretni fog:) CS@-val probaljuk minel jobban osszehozni.
Itt a kep
molex
sugarzas miatt. minden olyan esetben amikor a hajod serul.
lipovics
Tizes fegyverek csak addig fontosak, amig nem losz par nomadot. Ahhoz viszont kellenek, utana kuka.
Hoz, unknow van omicron gammaban is, az pedig corsair terulet.
Corsairekkel állj össze. A Bounty hunter karriered miatt meg ne fõjön a fejed. Én nem akartam velük jóban lenni, de mivel a Corsairekkel lepaktáltam és írtottam a Red H.-kat full-ra imádnak a Bounty Hunterek. Végre a Bretoniaiak sem köröznek, sõt az összes szektor rendõrei még szeretnek is. Az Outcast utálnak mint a sz*rt. Ez csak azért gáz mert õk uralják az Omicron Alpha-t. Kicsit zûrös eljutni az Unknow Jumphole-ig, és ha átjutottam jönnek a Nomádok. De az nem baj hisz a fegyverükért jöttem, csak hát rázos az út odáig :).
Titán rulez egy 10 szintü pajzsal :).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

molex
1. olj gmg-t
2. haver lesz outcast es corsair is.

egyszeru recept :)
lipovics
En corsairra teszem a voksom :D
CS@
1. outcast
A többi nem számít....

molex
outcast
CS@
Lepaktálsz a bûnözõkkel összerakod a hajód fullra aztán kiirtod õket ,már is a saját hasznodra váltak …
És akkor ,hogy Etnies –t idézzem : „kemény világot élünk” ez igaz lesz rájuk is.

CS@
Ráadásul ha jól tudom a Freeport9-en nem árulják a legjobb pajzsokat.
Tehát ,hogy beszerezz valami jó 10es pajzsot ahhoz sem árt valamelyik bûnözõvel jóban lenni.

lipovics
Mert az vizbu vesz ki a zokszigent :)
3P
Tenyleg celszeru kibekulni azzal a neppel, akitol a hajot akarod megvenni, mert lehet hogy jol tudsz majd menekulni, de dokkolnod is kellene a vasarlashoz, ami egy ellenseges objektumra lehetetlen.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

mad mind
Én red Hessianokat írtottam, ezzel a corsairok átmentek neutrálba és onnan már könnyû volt. Esetleg írthatod a Gas Miner Guild hajóit, és akkor az outcastok is kedvelni fognak.

Mu*][*h4pHu|{4
Hali.A következõ a problémám a gameval.Amikor átvezetõ animok vagy párbeszédek vannak kilép a winfosba.A háttérzaj közben megy tovább.A #183as hozzászólás szerint leszedtem a codecket.Most hol van hang hol nincs de ugyanúgy kilép winfosba.Mi lehet a gond?Elõre is thx

lipovics
Kemeny vilagot elunk :)
Molex, elkuldened nekem is a jelszot? Ott var a karakterem :)
molex
van mukodo jelszo a huntershez, erdemes mailt nezni :)
CS@
Hát per pillanat semmilyen mûködõt nem tudok.

CS@
Már ki is linkeltem a fórumok közé.

Sziasztok.
Magyar szerver van? Olyan ami nem jelszavas?
A Hessian igen jó ping-gel rendelkezik, de jelszó hujján nem lehet belépni. Vagy tudnátok mondani mail címet a Hessian gazdájához?

lipovics
http://forum.supergamez.hu/listazas.php3?azonosito=lipovics2&id=1048190460
tessek
lipovics
hat nyiss egyet :)
lipovics
nincs icqm :)
soha nem is lesz :)
CS@
Azt nem vágom de te nem vagy elérhetõ ICQ-n ?

CS@
Etnies : Jut eszembe nem akarsz az oldaladon nyitni egy Freelancer fórumot ,hogy ilyen esetekben mint a mostani ne ezt offoljuk szét.

lipovics
Gyere mar IRC-re!
#freelancer.hu
CS@
hát ja

lipovics
Csa! :)
Ezt megszivtam/tuk rendesen :)
Há várjá má, legalább az elsõ mission pakkot várd meg!
molex
csa, ha mar ugyis ennyire raersz, probalgasd a jelszot, es ha eltalalod ird meg ide :DD
CS@
Én ezt a kettõt találtam :
Magellan / MactanBase
Galileo / LeidenBase
Mondjuk arra már nem emlékszem miért is kerestük õket.
Méghogy elvonási turret-em van...

molex
Ja, en is erre gondoltam:) de en meg kozben kideritettem hol vannak a lane hackerek, tegnap oket kerestuk :) mar csak arra vagyok kivancsi jo-e az infom..
lipovics
CSv ma teljesen keszen van :)
Elvonasi tunetek :)
molex
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
CS@
Probléma megoldva
Bár a mozgásod elég korlátolt de hát szerver nélkül erre telik...

molex
teljesen mindegy mekkora a pancelja, ha mar nincs pajzsod ugyis futsz, ha mar a pancelt lovik reg rossz, nem?:) pajzsot meg mind a 3 nagy hajora (eagle, sabre, titan) ugyanazt lehet feltenni, valamint 8/10-es fegyvereket.
[HUN]PAStheLoD
mekkora a páncélja?

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

molex
yeah, ott a hajom :DDD de nem mozog... miert nem mozog? :DD
CS@
Én is Eagle
Molex : Remélem örülsz hogy láthatod :)

lipovics
Sabre
lipovics
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
molex
a huntersen eagle, remelem meg fogom latni :)
[HUN]PAStheLoD
milyen hajóval nyomultok ?

[HUN]PAStheLoD
lol

molex
azert jelent valamit, hogy amiota pass van a szerveren 0/10 a jatekosok szama :P