Freelancer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre meg van a fõ szál vége és van 1 millám (3 forduló new berlin és new tokyo között egy humpback-el). Mennék Dresden rendszerbe a Vogtland bázisra Sabre-t venni (az Eagle ugye egy foggal gyengébb a Titán meg lassan manõverezik) de a bázis ellenséges :(
Mit csináljak, hogy ne legyenek azok és le tudjak szállni hajót venni?
Esetleg merre találom meg az Omicron rendszert és ott a Malta bolygót? Már ha õk nem lesznek ellenségesek...
Mit csináljak, hogy ne legyenek azok és le tudjak szállni hajót venni?
Esetleg merre találom meg az Omicron rendszert és ott a Malta bolygót? Már ha õk nem lesznek ellenségesek...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Amúgy tök mindegy kivel állsz össze tapasztald ki inkább magad ,hogy neked melyik a legjobb.
Olyan hú ,de komoly eltérések szerintem úgysincs.
Olyan hú ,de komoly eltérések szerintem úgysincs.
egy kis erdekesseg, meg van jo sok dolgom vele, az elejen a pirosak nagy resze meg szeretni fog:) CS@-val probaljuk minel jobban osszehozni.
Itt a kep
Itt a kep
Tizes fegyverek csak addig fontosak, amig nem losz par nomadot. Ahhoz viszont kellenek, utana kuka.
Hoz, unknow van omicron gammaban is, az pedig corsair terulet.
Hoz, unknow van omicron gammaban is, az pedig corsair terulet.
Corsairekkel állj össze. A Bounty hunter karriered miatt meg ne fõjön a fejed. Én nem akartam velük jóban lenni, de mivel a Corsairekkel lepaktáltam és írtottam a Red H.-kat full-ra imádnak a Bounty Hunterek. Végre a Bretoniaiak sem köröznek, sõt az összes szektor rendõrei még szeretnek is. Az Outcast utálnak mint a sz*rt. Ez csak azért gáz mert õk uralják az Omicron Alpha-t. Kicsit zûrös eljutni az Unknow Jumphole-ig, és ha átjutottam jönnek a Nomádok. De az nem baj hisz a fegyverükért jöttem, csak hát rázos az út odáig :).
Titán rulez egy 10 szintü pajzsal :).
Titán rulez egy 10 szintü pajzsal :).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Lepaktálsz a bûnözõkkel összerakod a hajód fullra aztán kiirtod õket ,már is a saját hasznodra váltak …
És akkor ,hogy Etnies –t idézzem : „kemény világot élünk” ez igaz lesz rájuk is.
És akkor ,hogy Etnies –t idézzem : „kemény világot élünk” ez igaz lesz rájuk is.
Ráadásul ha jól tudom a Freeport9-en nem árulják a legjobb pajzsokat.
Tehát ,hogy beszerezz valami jó 10es pajzsot ahhoz sem árt valamelyik bûnözõvel jóban lenni.
Tehát ,hogy beszerezz valami jó 10es pajzsot ahhoz sem árt valamelyik bûnözõvel jóban lenni.
Tenyleg celszeru kibekulni azzal a neppel, akitol a hajot akarod megvenni, mert lehet hogy jol tudsz majd menekulni, de dokkolnod is kellene a vasarlashoz, ami egy ellenseges objektumra lehetetlen.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Én red Hessianokat írtottam, ezzel a corsairok átmentek neutrálba és onnan már könnyû volt. Esetleg írthatod a Gas Miner Guild hajóit, és akkor az outcastok is kedvelni fognak.
Hali.A következõ a problémám a gameval.Amikor átvezetõ animok vagy párbeszédek vannak kilép a winfosba.A háttérzaj közben megy tovább.A #183as hozzászólás szerint leszedtem a codecket.Most hol van hang hol nincs de ugyanúgy kilép winfosba.Mi lehet a gond?Elõre is thx
Molex, elkuldened nekem is a jelszot? Ott var a karakterem :)
Sziasztok.
Magyar szerver van? Olyan ami nem jelszavas?
A Hessian igen jó ping-gel rendelkezik, de jelszó hujján nem lehet belépni. Vagy tudnátok mondani mail címet a Hessian gazdájához?
Magyar szerver van? Olyan ami nem jelszavas?
A Hessian igen jó ping-gel rendelkezik, de jelszó hujján nem lehet belépni. Vagy tudnátok mondani mail címet a Hessian gazdájához?
Etnies : Jut eszembe nem akarsz az oldaladon nyitni egy Freelancer fórumot ,hogy ilyen esetekben mint a mostani ne ezt offoljuk szét.
Há várjá má, legalább az elsõ mission pakkot várd meg!

Én ezt a kettõt találtam :
Magellan / MactanBase
Galileo / LeidenBase
Mondjuk arra már nem emlékszem miért is kerestük õket.
Méghogy elvonási turret-em van...
Magellan / MactanBase
Galileo / LeidenBase
Mondjuk arra már nem emlékszem miért is kerestük õket.
Méghogy elvonási turret-em van...
Ja, en is erre gondoltam:) de en meg kozben kideritettem hol vannak a lane hackerek, tegnap oket kerestuk :) mar csak arra vagyok kivancsi jo-e az infom..
teljesen mindegy mekkora a pancelja, ha mar nincs pajzsod ugyis futsz, ha mar a pancelt lovik reg rossz, nem?:) pajzsot meg mind a 3 nagy hajora (eagle, sabre, titan) ugyanazt lehet feltenni, valamint 8/10-es fegyvereket.