3984
-
#1903 Kösz Hadúr a tippeket a patch után egyenlőre még nem omlott meg a szerver!
A nomad zóna merre található? -
#1902 sok a szöveg Had, gyerünk írtani a nomád flottákat -
#1901 Ez csak szerveroldali patch, a klienseknek nincs ra szuksege. -
konoko #1900 Csak a serveren. -
#1899 Hadúr:
Köszi a tippet megpróbálom...
A mostani hét végén LAN lesz nálam...
Az lenne a kérdésem,hogy csak azon a gépen kell a patch-et futtatnom,amelyiken a szerver van vagy minden? -
#1898 Hello all !
Tombi
Irj egy levelet es kapod a valaszt, automata uzemmodban van.
Brutal
XP szerver ala javallott feltenni az 1.1 peccset.
Ugy latszik, mintha a szerver futna, pedig valojaban mar meghalt. Tegyetek fel fl admint az automatikus ujrainditashoz.
HadUr
-
#1897 Halihó minden pilótának!
Lenne egy megoldatlan egyenletem ami a következő!
elkezdek egy servert saját multiban(LAN) és kb. 1 óra game után kidob a szerver mindenkit és utánna lehetetlen ujrainditani,mert folyamatosan belépés előtt connection lost-tal mindig kidob!
Van valakinek valami ötlete vagy fordult elő valakivel!
A gépen XP van fennt....
Köszönöm előre is -
#1896 Hello ! Nos jelentkeznék mert nagy kedvencem ez a gamma
Modokat még nem használtam hozzá de szeretnék a Ti szervereteken
játszani ! Szoval ha megirnád az átirt modot letöltési helyét + mit kell
csinálni hogy menjen megyek...jah 1,01-es patchem van a gammához
evvel is müxik a modotok ?
Hirtelen ennyit !
Várom válaszod !!! -
steweee #1895 valyon a kieghez kellessz az eredeti?már elajándékoutam -
#1892 Oké ha majd úgy döntesz szólj. -
#1891 Igen, lenyegeben csak az anyag. De ha az oldaladat atveszi valaki, lehet a mostani irasok, tablak mar nem lesznek elerhetoek. De most elkerni egyelore nem akarom, mert nagyon tavlati a terv, es addig csak elkallodna veletlenul. Igy amikor tenylegesen belekezdunk, akkor kernem el. Gondolom meglesz addig. -
#1890 Okés ,de ha jól értem neked csak anyag kell majd amit a http://gumininja.uw.hu -ra raknál.
Ha így van akkor az ajánlatom továbbra is áll FW&X3 -ra -
#1889 Ha a morrot es a nwnt befejezzuk, es kijon a fl kieg, akkor lehet (sztem tuti, mivel egyik kedvencem) hogy belekezdunk a FL kibelezesebe. Akkor viszont lehet valahogy megkereslek olyan anyagokert, amik mar kesz vannak. De ez meg a jovo persze. -
#1888 Ok. Mail ment a részletekért. THXs! -
#1887 hmm... hát ez lol
:)) -
#1885 csak gyere fel ircre, vagy irj mailt [email protected] -ra, itt kell passot kérni a szerverhez (kódolt a szerver hogy ne jöjjön minden birka a netről :), szal válasz levélben elküldik a passot a szerverhez, a linket, hogy honnan lehet letölteni a modot, és van nekünk egy hirlevelünk is, ahol repkednek az infók, a szerverrel és a változásokkal kapcsolatban, ennek a cime is benne van a válasz emailban.
Ha valami nem tiszta akkor a #1874es hozzászóülásban benne van az irc csatink helye és cime, jelenleg is ottvagyunk :) -
#1884 Nekem is megfordult a fejembe ,hogy ha nagyon unom magam benéznék.
Ezzel kapcsban :
Azt a MODot honnan tudom leszedni ami a belépéshez kell ?
Esetleg van hozzá valami FAQ amiben benne vannak az újítások ? -
#1883 Freelancer oldalt csinálsz ?
Ha igen nem tartasz igényt a www.freeweb.hu/freelancer és http://free.x3.hu/freelancer/ -re ?
Továbbra is szívesen odaadnám ha valakinek lenne kedve foglalkozni vele ! -
#1878 Cobra: érdemes uj karid kezdened, egyrészt nincs nekünk se battleshipünk. Nekem pl 2 karim van, az egyik 20 szintű, a másikat meg tegnap kezdtem. a kezdésről pedig mindenki Manhattanban kezd, starflierrel, és 50000 pénzel, ha jól emlékszem a mod szerint ez level 6. ennyiből már lehet venni cuccot kezdetben, és jobb hajók már 100000-től vannak. szal azért annyira nem alap... ha pedig nem egyedül akarsz az elején szenvedni, megkérhecc arcokat hogy segítsenek. pl engem, vagy szerintem Hadur is segít, és még vannak jópáran.
A szerver néha télleg eltűnik a listából. nem rég volt költöztetve legjobb tudásom szerint, akkor nem ment egy napig. a mod gondjai miatt is fagyogatott néha, de erre megtaláltuk a megoldást, ugyhogy ez a rész megoldva, viszont fagyni néha igyis fagy, de ennek már a mod az oka. a "néha" annyit tesz hogy napjában 5x max. -
#1877 cobra, ha úgy döntesz elkezded megyek én is veled, csak szólj:)
kedvet kaptam hozá ismét hogy így olvasgatlak benneteket -
#1874 Hali srácok!
Mp eléggé hanyatlik? hát ezzel mi nem vagyunk igy... rég nincs magyar mp szerver? hát azért van...
[HUN]Ters Lair & A-Team
Ez a becses neve, s fenn van a szerver listen, csak körül kellene nézni. max 20 fős szerver, tegnap este is voltunk benn legalább 7en... mindenki magyar, csak normális arcok. ha érdekel valakit, ircneten a #freelancer.hu csatin vagy itt adunk infot. és a szerveren rebalance 3.01 fut, szal nem is az eredeti játék, ha azt már unná valaki... -
#1872 Nem tudom én multiba eccer meghaltam és annyi.. nem teccett hogy nem lehet vinni a szipi szupi gépemet...
Most jelentették be hogy lesz... de még nem mondom mikor -
steweee #1871 mikorra várható a második rész?a single egyszerűen fantasztikus volt,viszont multiban a lagolás miatt nem tetszett.habár nekem megjelenés útán rögtön megvolt,egy hét alatt végignyomtam,és utána mentem szerverre,lehet hogy akkor még nem voltak bejáratva vagy várni kellett volna egy peccst -
#1870 majd a 2-vel. ami mulit centrikusabb lesz! -
Ervincso #1869 Hai !!
Meg nehany balnahatu esetleg... de nalam is pl kezd kifutni :(
Persze van helyette mas
-E- -
Jony #1868 Ha felpeccselem a crackelt gamet akkor menni fog?? -
Jony #1866 Jaja! Most álltam neki tegnap és azóta nem nagyon tudom letenni, sőt ma ezzel álmodtam.:DD Szóval eddig azt hittem Gothic-nál jobban semmi nem foglalhat le de úgy néz ki tévedtem. Nem is olyan rossz most a játékfelhozatal. Ha ezt kivégzem azon nyomban nekiállok splinter-nek, biztos az se rossz. De ez rendesen bent van nálam a top 5 be! -
#1865 Játszódik még valaki ezzel a game-el? -
Piccolo #1863 Hi all.
Tudnátok nekem segíteni, hogy a HUNters Lair serveren futó pecst illetve mod-ot honnan töltsem le?
plíííz!!!! -
Piccolo #1861 de idegesítő...még úőj egeret is vettem direkt ehhez a játékhoz és nincs kivel multizni.... -
Piccolo #1860 lol ;)
márpedig én most makacsul gémre vágyom ;)))) magyar gémre :D mostmár csakazért is -
balty #1859 Sehol:) -
Piccolo #1858 régen a hunter lairon élveztem a bandázást.
Tessék nekem jó server nevet mondani, na ;))))) -
Piccolo #1857 Elegem van a sok külföldiből ;)
ha nincs magyar server legalább azt mondjátok meg, hogy ti hol játszotok. Magyarokkal szeretnék egy csapatban lenni, hogy megértsük egymást!
-
M.A.D. #1856 na, ez is visszatérő téma.
l3codeca 3 file!
amúgy a fraunhofer a bűnös.
a freelancer telepítésekor automatikusan feltelepíti.
nekem már volt olyan, hogy csak szöveg volt. volt olyan, hogy csak zene.
ja, és volt olyan is, mikor teljesen jó volt.:) -
konoko #1855 Vagy másképpen fogalmazok. Mi kell hogy menjen minden, és még a codecpack is fennmaradjon? =) -
konoko #1854 Akkor melyik codec a miatt van gond? -
#1853 1 szokott lenni... -
#1852 minek? nagyon szép angolsággal elmondják a dolgot! -
#1851 nm ace szar csak nem hisznek nekem :) de hát a lószar is jó 2 billió légy csak nem téved alapon... :))