Freelancer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Korr:
ha lokálisan, akkor szerverenként, és minden szerveren 0ról kell kezdeni a játékot, avagy globálisan jegyzi meg, és amit elértem egy szerveren azt magammal viszem egy másikra is?
[merlinw.org]
Az állapotomat lokálisan jegyzi meg, vagy szerver oldalon (amit nem hiszek)? Illetve ha lokálisan, akkor szerverenként, vagy minden szerveren 0ról kell kezdeni a játékot?
[merlinw.org]
War. War never changes.
A kérdés lehet láma, de jogos, sok idõt még nem sikerült eltöltenem a gamma elõtt...
[merlinw.org]
Ezen pedig csak az segithet, ha tenyleg jol atgondolva adnak ki hozza valami mission packot, vagy akar egy multiplayer patch-et, de azt sem ugy, hogy csinalnak egy uj univerzumot +40-50 rendszerrel, mert az is csak 2 het jatekot jelentene szinte, hanem soksok ertelmes ujitassal, de ilyesmire eleg sokat kene varni...
Na de komolyan idõvel tényleg kicsit egysíkúvá válik.
Talán a társaság egy kicsit feldobja ,hogy nem kell egyedül repkedni.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Én azt csináltam, lefizettem a Cors. dolgoztam nekik, mert jól fizettek. összeszedtem a Titánravalót. Ekkor köröztek a Bretoniaiak. Akkor nagy nehezen sikerült (persze némi pénzeléssel) kibékülnöm velük. Ekkora már a Cors.-ok semlegesek lettek, de az öszes rendõr szeretett, kivéve Liberty, meg a németek mertõ ímádnak 😊. Ja és Bounty Hunterek is fullra szeretnek.
Egy dolgot kell csinálni, saját szakálra írtani a Red H.-kat, de tömegével. Platformokat, a bázisaikról lõd le a fegyver írtsad a hajóikat. Délen van belõlük sok. A rendõrök szeretni fognak így mindenhol dokkolhatsz, a bányászok töbsége is. A B. hunterek megvesznek érted, és nem utolsó sorban a Cors.-ok is ripsz ropsz újra megszeretnek.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
most epp linux alatt vagyok, es probalkozok valamivel, kene hozza, lusta vagyok wint inditani 😊
Az a baj, hogy ugye elég nagy út, de a haszon megvan.
Fene se gondolta, hogy ez egy ilyen bonyolult játék. Mentem a freeport1-re Red Hessians hack reményében, elsõ újratöltésnél ott is volt, 100 akárhányezer $-ért. Kaptam is az alkalmon. Aztán ahogy kilépek a bázisról nekiállnak lõni a jump gatek meg a bázisok, az egész német rendszer ahol szinte meg sem támadtak eddig ellenem fordult és lõnek ahol érnek. Én meg azt hittem, hogy fasza kis hack és csak átírja az ürge az adatokat, nem azt hogy a fél univerzum megharaxik rám.
Na mind1, megvan a Sabre. Kezdjem akkor most lõni a Hessianokat 1000-el vagy még van valami Hessian bázis ahol fasza fegyvereket lehet venni a hajóra vagy a Sabre megvan és már lõhetem õket és akkor talán nem fog szarrálõni a német rendõrség meg katonaság? Vagy egyéb ötlet?
Odafelé Diamond (darabján nálam 1300$ haszon!!!) visszafelé meg mondjuk Optics ezen meg 400$ körüli. Egy Humpback 250-es rakterével 3-4 forduló után megvan a milla.
Itt egy kis segitseg neked: http://etnies.free.eplanet.hu/freelancer.html
Olvasd el amit irtam 😊
Ott nincs ilyen ne keresd. Az OmiAlpha-ba be tudsz jutni ezekbõl : TAU37(E/3) , OmiBeta(E/3) ,OmiTheta(F-G/3-4 a Vespus felett).
Az OmiAlphaban nem baj ha nem lõnek rád az Outcastok !
Esetleg : www.freeweb.hu/freelancer itt a link/navigator vagy tölts le egy térképet a letöltésbõl.
A (HUN)ters Lair-re mi lett a jelszó? Ott rohad a karakterem, és nem tudok játszani vele!
Nemlesz ez így jó....Pedig utáltak mint a sz*rt
A recept egyszerû...Lõdd folyamatosan a Leipzig stationt Dresdenben amíg piros nem lesz..ezután egy csomó érdemtelen kis hajó + a bázis védelmi ágyúja fog tüzelni rád....Én eltöltöttem ott egy pár percet és a Red Hessian-ok már szeretnek...Most elmegyek a Vogland base-re(vagy hová)aztán írtok egypár Hessiant...Hátha megszeretnek a többiek..totál utálnak a Bretoniaiak....
Más: paralyzer missle kilövõt hol lehet beszerezni? mert többször találkoztam egy gyerekkel aki egy Anubissal+paralyzerrel nyomul és simán kinyírja a sabrém...
CSa'
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Ha van valaki gepen 4 db nomad cannon, akkor sebez 1 lovessel majdnem 3400-at,es akkor meg nincs beleszamolva a tobbi fegyver. Persze pajzsot most nem veszem bele, mert az minden gepre ugyanaz kerul. A titan es az eagle kozott van 2700 pancel kulonbseg, azaz nincs 1 loves. Fordulekonysagban az eagle jobb, mint a sabre, titanom meg nem volt, de allitolag az meg lassabb. Ha valaki playert akar olni, akkor azert nem art figyelembe venni, hogy 3x korberepulom a titant eaglevel, de szivesen kiprobalnam elesben is 😊) Eagle es a titan turretje hatrafele nez, talan ez az egy szol a sabre mellett, hatra ugysem lo senki 😄
Vegszo: Sabre es eagle is tetszett nekem, titant meg talan majd kiprobalom. A fentiek alapjan el lehet donteni kinek mi tetszik.
Csábító a Titán is, de inkább az arany középutat választom meg itt a fórumot olvasgatva is a Sabre tûnt szimpatikusnak, de majd igyexem kipróbálni mind a 3-at.
Csak már egyet tudnék szerezni... 😊
Kösz a tippeket. A valakit aki meghackeli a reputatiönömet gondolom a bárokban kell keresni? Ez teljesen véletlenszerû, hogy éppen melyik néphez való viszonyodat javítja egy szép összegért vagy minden játékban ugyanaz?