Freelancer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nalam most az van, hogy felszereltem magamra 4-et, adtam Kononak is negyet, es meg van nalam 8 :)
Abbol negyet Baltynak szanok, negy meg folosbe van :)
Lehetek nomad vadasz? :D
Na majd ma megnezem

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egyébként én is repültem benne vagy fél órát, de nem bírtam cérnával és visszafordultam.
Mostmár én is 38. szintû vagyok és van egy Sabrém :)
Most még össze szedek hozzá minden jót aztán meglátom hogy mittud a kicsike :)))

A kutatók elmondták, hogy a különleges kísérlethez az Intel legújabb 10 Gigabit Ethernet hálózati kártyáit használták fel. Ezen kártyák segítségével a szakemberek nem kevesebb mint egy 1 TB adatot juttattak el a kaliforniai Sunnyvale-bõl Genfbe, még pedig kevesebb mint egy óra leforgása alatt. Harvey Newman, a Kaliforniai Technológiai Intézet professzora elmondta, hogy az 1 TB adatot stabil 2,38 Gb/s-os adatátviteli sebesség mellett juttatták el az Egyesült Államokból Európába, ami azt jelenti, hogy a korábbi rekordsebességet közel két és félszeresére növelték.
Ezt az óriási adatátviteli sebességet Newmann azzal a példával szemléltetette, hogy ilyen módon kevesebb mint egy óra szükségeltetik 200 darab DVD film egyik pontból a másikra történõ átmásolásához, illetve, hogy egy komplett DVD film hálózaton keresztül történõ átmásolása mindössze 18 másodpercig tart.
Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
:))
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Intro kikapcsolása:
Freelancer könyvtár\EXE\freelancer.ini
Pontosvesszõk beszúrása a megfelelõ sorok elé.
Valahogy így:
;movie_file = movies\MGS_Logo_Final.wmv
;movie_file = movies\DA_Logo_Final.wmv
;movie_file = movies\FL_Intro.wmv
Állitólag a kérdéses videó fájlokat ezek után akár le is törölheted."
Érdemes ezt is kipróbálni.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
1. Miután feláll az oprendszer (tehát ha elindítottad vagy újraindítottad a gépet), NE inditsd el rögtön a játékot. nekem akkor tuti "fekete" halál. Netez pár percet, vagy ami még jobb nézz egy avi filmet pár percig(lehetõleg olyat ami codecet használ). Tényleg 1-2 perc elég. Azután indul korrektül.
2. Ha nem indul ezután sem (vagy jelentkezik a hang probléma), akkor a #183 szerinti küszöböld ki (annak ellenére ia, ha nem indult). De az 1. ezután is tartsd be.
Nekem volt mind a két hiba, fekete fagyás és hang probléma is, de kiküszöbölhetõ.
u.i.: A hangproblémára: nem kell a Nimot leszedni és a megadott filekat sem kell törölni a Win/System/ könyvtárból(l3codecp.acm, l3codeca.acm), viszont a system.ini-t a megadotak szerint módosítani kell. Ide annyit hozzátennék, hogy erre véletlen jöttem rá de nálam is másnál is segített. A system.ini file ahol kitörlöd a megadott sort "msacm.l3acm=l3codecp.acm"(assze a
Ha mûxik írd meg mert kiváncsi vagyok rá.
) szóvel remélem nem csalódom, mert nagyon régóta nem jött ki hasonszõrû játék.
http://druglord.buzz.hu/ ;)

#1060-nal hianyzik a http://
#1058-nal pedig kihagytal egy "-t, amitol aztan a tablazat is meghulyult :DD
amugy a kepek jok lettek, de eloben jobb volt :D
http://etnies.free.eplanet.hu/pic/freelancer/freelancer1.gif
http://etnies.free.eplanet.hu/pic/freelancer/freelancer2.gif
http://etnies.free.eplanet.hu/pic/freelancer/freelancer3.gif
ezeket akartam beszurni, de nem akart osszejonni, sorry :Í
-A segítségetekkel Falcon megvétele
-Sigma13 kirablása ott helyben(Naha vagy Helgoland) sikerült lefizetni az Otcastot.
-Taukon keresztül át az OmiA-ra útközben gyûjtögetés.
-Át az Omi/Thet Eagle megvétele a többi már gyerekjáték….
Csak érdekesség : Tegnap a Viking volt üres ,de a Sigma13-ban ott voltak a motyók (úgyhogy jobban jártam mint a múltkor).
de meg mindig jobb, mint a semmi :D
Most 8 ora jatek kellett ehhez:
Sabre
10-es pajzs
4 Nomad Cannon
2 kilences fegyver (nemtom fejbol a nevet, Maltan lehet venni)
8-as turret (most indulok a kilencesert)
1,3m kp
Pedig mar osztogattam is rendesen :)
Adtam az egyik spannak 600e-t, masiknak meg harom nomad agyut es 6 tizes fegyvert :)
De mivel mar keszen van az "Etnies Battleship", ezert mar semmire sincs szuksegem :)
Ugyhogy gyertek csak nyugodtan, amim van, azt odaadom barkinek, szivesen segitek.